Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt sem mondja mikor süjjedjek (pl:F190-rõl F150-re)nem tudom hogy csináljam meg!?LEGYETEK SZÍVESEK ÍRJÁTOK MEG MEGOLDSAITOKAT KÖSSZ SZIASZTOK.
I\'m a Pilot
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
FSX-el fel tudok menni az IVAO-ra vagy a VATSIM-re úgy, hogy én az FSX-es élményt kapjam? Tehát FS2004-esekkel repülök együtt csak én éppenséggel FSX-el!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Állítgattam a grafikát ide-oda (7950GT), de nem változott.
Nem hiszem, hogy DirectX 10-kell ehhez?
Az FS 2004-ben még a legkisebb patakok, fõutak is a helyükön voltak.
Remélem hamarosan kiadnak majd valamiféle frissítést.
Vagy esetleg a játék már 2100-ban játszódik, amikorra a folyók már kiszáradtak.
I\'m a Pilot
Szükségem lenne a Flight Simulator X-hez mellékelt SDK-ból a 3D Studio MAX 7/8 pluginre. Ha valakinek megvan, megköszönném, ha odaadná (mondjuk icq-n vagy msn-en keresztül)!
[/cserf][/fülünyúl]
a sebit meg spec nekem csak a level-d 767 mondja azt is összehasonlító 80csomo meg a v1 vrotate.gear upokat
Hogy kell beállítani, hogy felszállásnál mondja a sebességet, leszállásnál pedig a magasságot?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ja egy 7950GT dorombol alatta, meg 2G RAM.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Eléggé nehézkess repülni a játékba...
És nekem eléggé akad és lassan tölt közepes szintre van rakva a grafika tudom a gépem nem egy erõmû de a FS2004 nem akadt!
Ati 9600 Pro
3,20 GHZ
1.0GB RAM
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Van valakinek a Saitek Pro Flight Rudder Pedallal tapasztalata? Erdemes megvenni vagy inkabb gyujtsek a CH Products pedalra?
Andras
Mármint akkor én az FSX-es élményt kapom vissza?
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hmmm...hány négyzetköbméter oldalt irjak neked a bugokról, grafikai hibákról? Szvsz egyetlen egy FS változat sem volt kiforrott. És mivelhogy M$ termékrõl van szó, soha nem is lesz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
FSX sokkal szebb, de a filmilliós PC nem túlzás hozzá és kevesebb hozzá egyelõre a kieg, bár nem tudom, hogy mennyire igaz az, hogy az FS2004 kiegjeinek nagy része használható FSX alatt is (nem próbáltam még.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
FSX amúgy sem fut már el a polcról... azért az optimalizálás fogalmát nem ártana megismertetni a fejlesztõkkel.
"Jópár éve"? Ez qrva érdekes, mert a FSX alig pár hónapos.
Ha nem vetted volna észre itt sokan vagyunk úgy, hogy sorba cserélgetjük a hardvereket, mert nem elégszünk meg a sebességgel. Hogy ez téged mit zavar azt nem tudom, de nem is érdekel.
/ignore thantos
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://flickr.com/photos/zolika90/
Konfig:
- XP SP2 minden frissítés fent van ami kell
- DirectX októberi verzió
- a rendszer frissen telepítve, vírusírtó nincs és egyéb felesleges alkalmazás sem
- a Win teljesítményre van finomhangolva, mindenféle felesleges szolgáltatás letíltva
Hardver:
VGA: GF8800 GTS 640 MB VGA RAM
Merevlemez: SATA Raid 0-ban hajtva, 2x160 GB Samsung 2x8MB gyorítótárral
Processzor: 64 bites 3.2-es LGA775 proci 90nm, L2 cache 2 MB /single core!/
Memóra: 2x1GB Samsung Dual Channelben hajtva
Hangkártya: Audigy 4 a lehetõ legfrisebb szoftvereivel
Eredmények:
1024x768x32 és mindent maxra tettem ! (Anizotróp, élsimítás, forgalom, textúra stb.)
Repülés közben: 20-24 FPS
Föld ill. repterek közelében: 10-16 FPS
Véleményem: A Microsoft az Aerosoftal egyetemben nem tud programozni.
Nem tudom néztétek-e, de:
1. A játék kb. 40.000 fájlal dolgozik
2. Egy csomó textúra BMP-ben van, ami teljesen indokolatlan, hiszen a minõségük nem túlságosan állkoppantó.
Nálam az oblivion 1280x1024-ben minden maxra tolva 40 FPS körül szaladgál még harc közben erdõben is, városon/dungeonon belül meg 60-75 FPS. És mindezt olyan küllemmel, hogy az valami egészen elképesztõ.
Ahogy olvasgattam Dual Core procival se ugrik meg drámaian az FPS. Egy ilyen konfiggal, mint az enyém de Dual Core mellett a srác 26-30 FPS-t ért el repülés közben, repterek közelében meg 20 FPS-t.
Érdekes.