Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,a Flight Simulator 04-el megyek és amikor create flight-ba megyek akkor beütöm a GPS-be a reptér kódját (pl:LHBP) az útvonalat kiadja de a repülési magasságot viszont nem mondja, a traffic-se.
Azt sem mondja mikor süjjedjek (pl:F190-rõl F150-re)nem tudom hogy csináljam meg!?LEGYETEK SZÍVESEK ÍRJÁTOK MEG MEGOLDSAITOKAT KÖSSZ SZIASZTOK.

I\'m a Pilot

Ombika
Nah nekem 3300 Mhz C2D,2 giga ram es vegre kiprobaltam 7900 GTX-el egesz jo eredmenyeket kaptam 1024/760-ba full minden!!

Elso
MAsodik

asdfgh00
bocsánat és köszönöm.

exTrem
Kérdésedre a válasz: igen. Vatsim és Ivao hálózaton egyaránt repülhetnek fsx-es és fs9-es pilóták is. Több nemzetközi fórumban már kivesézett téma . Picit keresgéljünk már ...

Hello, az Ivaon már net van az FSX-hez használhat Ivap. De gondolom olyan konfigod van amin teljesen élvezhetõen fut a progi... <#kacsint>

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Papirzacsi
Már a kérdés is rossz! Mégis mi az hogy fsx-es élmény? Az fsxtõl inkább csak agybajt, mint élményt lehet kapni. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

asdfgh00
kérdeznék valamit, amit ugyan már feltettem kicsit korábba de em válaszolt rá senki... szóval:
FSX-el fel tudok menni az IVAO-ra vagy a VATSIM-re úgy, hogy én az FSX-es élményt kapjam? Tehát FS2004-esekkel repülök együtt csak én éppenséggel FSX-el!

Clidey
A hiba NEM az Ön készülékében van.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nem jelenik meg, de miért?
Állítgattam a grafikát ide-oda (7950GT), de nem változott.
Nem hiszem, hogy DirectX 10-kell ehhez?
Papirzacsi
Elvileg benne van, csak nem jelenik meg. Ha menézed az SDK segítségével a megfelelõ filet (ne kérdezd melyiket), akkor látható, hogy rendesen benne vannak a folyók, meg az utak is úgy ahogy.

Az FS X-bõl olyan apróságok azért kimaradtak, mint a Duna, Tisza stb.
Az FS 2004-ben még a legkisebb patakok, fõutak is a helyükön voltak.
Remélem hamarosan kiadnak majd valamiféle frissítést.
Vagy esetleg a játék már 2100-ban játszódik, amikorra a folyók már kiszáradtak.
exTrem
Azért nem te vezeted, mert ezek a gépek forgalomnak vannak. Ha nagyon akarod ami kétlek, akkor tudod õket vezetni szimplán csak a seelect aircraft menüben kiválsztod a mytraffic-es gépet és voala.

Jó estét mindenkinek,megvettem a flight x-hez a my trafik x-et és a gépeket felrakja a flight x-be de csak úgy hogy látom õket de nem én vezetem,a másik meg a flight 2004-hez is rajta van a kiegészítõ ott elõször elindult szépen de most meg se mukkan,várom minél hamarabbi segítségetek!

I\'m a Pilot

Papirzacsi
Ha megkeresel a fenti nickem kukac freemail pont hu msn címen, akkor át tudom küldeni a dolgot, de ha a dolognak köze van a nemrégen a 3dsmax topikban felmerült témádhoz, akkor nem sok eredménnyel fog zárulni a dolog. ;-)

Kata
Sziasztok!
Szükségem lenne a Flight Simulator X-hez mellékelt SDK-ból a 3D Studio MAX 7/8 pluginre. Ha valakinek megvan, megköszönném, ha odaadná (mondjuk icq-n vagy msn-en keresztül)!

[/cserf][/fülünyúl]

chicco
hát a z soundból szedi azt meg a configból.nem minden repcsi képes rá csak ha ezeket összekombinálod és bemásolod a cfg.jébe.hogy pontosan hova az aircraft vagy a panel.cfg nemtom.,de én az AC.cfg-revoksolnék
a sebit meg spec nekem csak a level-d 767 mondja azt is összehasonlító 80csomo meg a v1 vrotate.gear upokat

Hello!
Hogy kell beállítani, hogy felszállásnál mondja a sebességet, leszállásnál pedig a magasságot?
Ombika
2240-nel nem ment feljebb ,ott vmi mas volt a baj talan a memoria bar 640-et csak ment memoriad,de ez ide mar off tema!! 😊

bondi
Nem ment, próbáltam hidd el, sztem szar volt a procim. 320 FSBnél nem ment feljebb. Ez simán elindult, igaz ragasztottam rá egy komoly Zalman hûtõt.

Ombika
Ehhez nem kellett volna venned 6600-ot,hanem felhuznod 3300-ra ,mint en pl..! 😊)))

bondi
Hát vmit gyorsult, 6300at cseréltem 6600ra, és 3244en ketyeg. Még mindig nem ájulok el tõle... 8800GTS-es és 2G ram.

Bucser
Ollyé akkor játszunk X-Plane-t😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hmmm??
Ombika
Akkor mar csak C2D kell hidd el!! 😊

chicco
biztos intel az nem amd gyorsa

hát egy ideje már filózom, hogy a 4800+ X2 AMD rendszert lecserélem egy C2D 6600-ra, esetleg meg is húzom 3 GHz-re. Tudom, hogy másról se szól itt semmi, mégis megkérdem, hogy ettõl gyorsul jelentõsen? Ne adj isten játdzható lesz földközelben is? Most se rossz, de nem az igazi.
Ja egy 7950GT dorombol alatta, meg 2G RAM.
asdfgh00
A Normal verzió 15ezer körül van, a Deluxe Edition pedig (itt legalábbis) 24ezer körül

solle
hello!
ez a játék boltba menyibe került?

Falconer
Olvass vissza. A te geped ehhez a jatekhoz egy nulla, szo szerint. Videokartya alapbol mar semmit nem er, (FS2004hez sem volt egy nagy szam), proci is gyenge hozza, stb. Szoval vehetsz egy gepet 3-400k-ert (C2D rendszert), es akkor menni fog. Egyebkent felejtsd el.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ombika
MAr lehet olcson kapni pixmanianal 22 brutto,lehet en is rendelek egyet!
TE hol vetted?

Gollo
Hello!
Eléggé nehézkess repülni a játékba...
És nekem eléggé akad és lassan tölt közepes szintre van rakva a grafika tudom a gépem nem egy erõmû de a FS2004 nem akadt!
Ati 9600 Pro
3,20 GHZ
1.0GB RAM

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Sziasztok!

Van valakinek a Saitek Pro Flight Rudder Pedallal tapasztalata? Erdemes megvenni vagy inkabb gyujtsek a CH Products pedalra?

Andras
asdfgh00
a VATSIM-en vagy az IVAO-n lehetséges a repülés FSX-el is?
Mármint akkor én az FSX-es élményt kapom vissza?

Önmagában nem is. De kiegészítõk használatával már közelít az elfogadhatóhoz...

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Falconer
Megy igy is halomnyi hiba meg bug van. Kozel nem lehet kiforrottnak nevezni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tinman
Mivel meglehetõsen komplex a cucc, így a patch felrakása után azért már olyan komoly hibákat nem láttam. Grafikai bugok persze bõven akadnak, de nem hiszem, hogy csak a grafika miatt játszunk :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Clidey
"FS2004 egy kiforrott repszim, ezernyi kiegészítõvel..."

Hmmm...hány négyzetköbméter oldalt irjak neked a bugokról, grafikai hibákról? Szvsz egyetlen egy FS változat sem volt kiforrott. És mivelhogy M$ termékrõl van szó, soha nem is lesz.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Falconer
Hat nincs egy gigabrutal atomeromuved amire most koltottel egy evi minimalbert, akkor nem.

Tinman
FS2004 egy kiforrott repszim, ezernyi kiegészítõvel... gyakorlatilag csak azt a repteret nem találja meg az ember a neten amelyiket nem akarja :-)

FSX sokkal szebb, de a filmilliós PC nem túlzás hozzá és kevesebb hozzá egyelõre a kieg, bár nem tudom, hogy mennyire igaz az, hogy az FS2004 kiegjeinek nagy része használható FSX alatt is (nem próbáltam még.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

asdfgh00
megéri váltani FS2004-rõl FSX-re?
elvben jobbnak tûnik...

Tinman
Tervben van, de egyelõre maradok a FS 2004 mellett, azt bitang jól fut.
FSX amúgy sem fut már el a polcról... azért az optimalizálás fogalmát nem ártana megismertetni a fejlesztõkkel.

Tinman
Hát hozzád meg ki a franc szólt?
"Jópár éve"? Ez qrva érdekes, mert a FSX alig pár hónapos.

Ha nem vetted volna észre itt sokan vagyunk úgy, hogy sorba cserélgetjük a hardvereket, mert nem elégszünk meg a sebességgel. Hogy ez téged mit zavar azt nem tudom, de nem is érdekel.

/ignore thantos

és ennek a hsz-nek a gizduláson kivül mi értelme volt? feltaláltad a spanyolviaszt amit már jopár éve tud mindenki...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zolo
Egyértelmûen gyenge a processzorod, újíts be Core 2 Duo -va , mert ez így nem hozza ki a gépbõl a maxot szerintem...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Falconer
Szar a procid meg a VGAd 😄

Falconer
off En meg kulfoldon vok, es nincs annyi manim, hogy vegyek itt is gepet. Meg inni sem lehet, qrva 21es korhatar...

Tinman
Akkor majd én, mert megjött a játék:

Konfig:

- XP SP2 minden frissítés fent van ami kell
- DirectX októberi verzió
- a rendszer frissen telepítve, vírusírtó nincs és egyéb felesleges alkalmazás sem
- a Win teljesítményre van finomhangolva, mindenféle felesleges szolgáltatás letíltva

Hardver:

VGA: GF8800 GTS 640 MB VGA RAM
Merevlemez: SATA Raid 0-ban hajtva, 2x160 GB Samsung 2x8MB gyorítótárral
Processzor: 64 bites 3.2-es LGA775 proci 90nm, L2 cache 2 MB /single core!/
Memóra: 2x1GB Samsung Dual Channelben hajtva
Hangkártya: Audigy 4 a lehetõ legfrisebb szoftvereivel

Eredmények:
1024x768x32 és mindent maxra tettem ! (Anizotróp, élsimítás, forgalom, textúra stb.)

Repülés közben: 20-24 FPS
Föld ill. repterek közelében: 10-16 FPS

Véleményem: A Microsoft az Aerosoftal egyetemben nem tud programozni.
Nem tudom néztétek-e, de:
1. A játék kb. 40.000 fájlal dolgozik
2. Egy csomó textúra BMP-ben van, ami teljesen indokolatlan, hiszen a minõségük nem túlságosan állkoppantó.

Nálam az oblivion 1280x1024-ben minden maxra tolva 40 FPS körül szaladgál még harc közben erdõben is, városon/dungeonon belül meg 60-75 FPS. És mindezt olyan küllemmel, hogy az valami egészen elképesztõ.

Ahogy olvasgattam Dual Core procival se ugrik meg drámaian az FPS. Egy ilyen konfiggal, mint az enyém de Dual Core mellett a srác 26-30 FPS-t ért el repülés közben, repterek közelében meg 20 FPS-t.

Érdekes.

Ombika
Holnapra meglesz csak uj winfossal kinlodom vinyo miatt!!! 😞

Tinman
Nafene... ez a tesztredmény érdekelne engem is.
Nekem sem sokkal jobb VGA-m van, de még nem jött meg a játék :-(

FPS-es képeket is tegyel be majd légyszi.