Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A version of this scenery is used in Malév simulators at Ferihegy!"
Már régebben is ezt a marhaságot szajkózták reklámdumaként, akkor volt is egy csörtém egy másik fórumon egy outszájder kölökkel aki szentül meg volt gyõzõdve róla, hogy ha ezt irják, akkor az így is van.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Kipróbálta-e már valaki, mert még letölteni is nagy munka, nem beszélve mekkora helyet foglal, no meg milyen hatása lehet az FPS-re?
A letöltés számok már 1 és 2 ezer között vannak.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
azért hozzátette hogy joystickja nincs <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Kiváncsi vagyok a változásra...már ha lesz, hehe.
Hiaba vagyunk azonos frekin es porton,pedig hostkent beallitom voicet is?
Kezdo vagyok igy sorry a kerdesert!!
Kéne egy kis segítség: nem olvassa a gépem az egyik fájlt, és így nem tudom feltelepíteni a progit😞 Konkrétan a window.dll nevû fájlról van szó... ha vki el tudná küldeni vagy fel tudná tölteni vhová, azt megköszönném! (150k az egész)
\"...lámák kíméljenek.\"
Hidd el. Amikor a repülés elméletét tanuljuk, akkor izgalmasabb lesz.
Tudnátok ajánlani valamilyen elõre összeállított konfigot? (Lehet márkás gép, mint például Dell, de az se gond, ha csak egy kereskedés által összeállított gép.)
Fusson rajta az FSX, de lehetõleg minél olcsóbb legyen. 😊
Köszi a segítséget.
Off!
A tegnapi repelméleti nagyon kemény volt. 😊 El ne felejtsd. Jövõ héten dolgozat! 😊
On!
Nekem
P4 2,4
1gb ram
gforce 6600
,hát igen szerényen fut médiumon :\
P4 1,7 Ghz
256Mb SD Ram
Geforce FX5200 128Mb 64Bit
Mit vegyek ebbe a trabantba, hogy legalább minimálisan fusson az FSX? 😊
a64(2,8), 1giga ddr, gef6600(128mb)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Katt ide
u.i: Kotelekrepulesnel nektek is suron dob le es irja ki,hogy akarod e egyedul single playerbe folytatni? <#szomoru1>#szomoru1>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)