Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Hát Éroszofték leeshetnének már a rózsaszín felhõ sarkáról igazán! Annyira szánalmas hogy még röhögni sem tudok rajta.

"A version of this scenery is used in Malév simulators at Ferihegy!"

Már régebben is ezt a marhaságot szajkózták reklámdumaként, akkor volt is egy csörtém egy másik fórumon egy outszájder kölökkel aki szentül meg volt gyõzõdve róla, hogy ha ezt irják, akkor az így is van.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

exTrem
Remek! Csak a paksi blokkok sajnos ezt a terheglést már nem bírják. Schade ! 😊

alert

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Avsim-rõl letölhetõ az "European Ground Textures" nyolc részes (609 Mb!) talajtextúra javítása. (Azt írja, hogy a sivatagosra sikerült területeket eltünteti, a hegyeket és az õszi-téli évszakokat valószerõbbé teszi.)
Kipróbálta-e már valaki, mert még letölteni is nagy munka, nem beszélve mekkora helyet foglal, no meg milyen hatása lehet az FPS-re?
A letöltés számok már 1 és 2 ezer között vannak.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

chicco
hátabf2 -ben nem egyszerû repülni.mondjuk a heli már megy vmenyire

Ombika
Uristeeeeeeen <#taps><#beka3><#taps>

ColdFire
nekem egy gyerek mondta, h bf2-be repülõzik, és egérrel elég jól megy neki, ezért adjak neki vmi komolyabb szimulátort...
azért hozzátette hogy joystickja nincs <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
😄DDDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ombika
Logo elarul mindent!! 😊))))))))))))))))

Falconer
... olvass ...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Balazs15
egy kurva jo játék brutális grafikával

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Repül itt valaki online az fsx-el? Ha igen hogyan kommunikál irányítással, egymással ilyesmi?

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Ombika
Az igaz,de megse lesz annyival gyorsabb!! 😊)

Irtam neked privit!!

chicco
SZtem azért jó lesz az az intel 40-60% al gyorsabb az intel

Ombika
Hat ha felhuzod C2D legalabb 3300-ra akkor igen!! 😊

na 2 nap múlva cserélem az AMD X2 4600+ -ost egy 2,4-es Core 2 duo-ra (marad a 2 G RAM, meg a Geforce 7950 512Mb).
Kiváncsi vagyok a változásra...már ha lesz, hehe.
Ombika
THX,megnezem!!

chicco
shift +capslock

Ombika
Olyan kerdesem lenne,hogy kommunikalni nem igazan tudunk haverral neten:
Hiaba vagyunk azonos frekin es porton,pedig hostkent beallitom voicet is?
Kezdo vagyok igy sorry a kerdesert!!

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség: nem olvassa a gépem az egyik fájlt, és így nem tudom feltelepíteni a progit😞 Konkrétan a window.dll nevû fájlról van szó... ha vki el tudná küldeni vagy fel tudná tölteni vhová, azt megköszönném! (150k az egész)

\"...lámák kíméljenek.\"

oké.köszönöm. sikerült elindítani, úgy hajnal környékén. A demo indító fájljait átmásolva a teljes programba, de az az érdekes, hogy nem találtam városi pályákat! Miért? 😞 Ha meg a misszió beállításba lépek, akkor ott elvileg városi reptéren kéne lennem és ehelyett berakja a repülõt az erdõ közepére! Tényleg köszi, hogy segítesz!
alert
Elindul de hogy.... Egy dupla magos processzoron felsõkategóriás számítógépen is akadozgat, nem hogy egy celeronon...

és akkor menni fog?
zolo
Szedd le a repackot.....

http://flickr.com/photos/zolika90/

chicco
faq

Sziasztok.Kérem valaki segitsen!letöltöttem én is a FSX Deluxot és a telepittés végén a regisztrácionál bevág egy error ablakot valami x86 processzor arhive vagy mit és miután az ablakot leokézom automatikussan törlõdni kezd a játék.Intel celeron D 2.6GHZ-ES procim van.lehet h nem jo hozzá a processzorom?Kérem valaki segitsen...
Ombika
privi ment!!

Szerintem egész érdekes volt.

Hidd el. Amikor a repülés elméletét tanuljuk, akkor izgalmasabb lesz.

ColdFire
azt hittem bealszok, de azért jó volt 😄

Sejtettem elõre, hogy nem úszo meg. 😞

Tudnátok ajánlani valamilyen elõre összeállított konfigot? (Lehet márkás gép, mint például Dell, de az se gond, ha csak egy kereskedés által összeállított gép.)

Fusson rajta az FSX, de lehetõleg minél olcsóbb legyen. 😊

Szia Coldfire!

Köszi a segítséget.

Off!
A tegnapi repelméleti nagyon kemény volt. 😊 El ne felejtsd. Jövõ héten dolgozat! 😊
On!

Ombika
Komplett gepet sajnos es ez nem tulzas!! 😞(

ColdFire
sokkal nagyobb procc, min. 1gb, de kéne még a 2gb ram...

Nekem
P4 2,4
1gb ram
gforce 6600

,hát igen szerényen fut médiumon :\

Sziasztok!

P4 1,7 Ghz
256Mb SD Ram
Geforce FX5200 128Mb 64Bit

Mit vegyek ebbe a trabantba, hogy legalább minimálisan fusson az FSX? 😊

Ombika
<#taps> DE a problema akkor is fennt all!! 😞(

szevasztok, olvastam a faq-t, de szerintetek mennyi esélyem van, hogy játszak a gameval a köv gépen?
a64(2,8), 1giga ddr, gef6600(128mb)

Clidey
Óhogyne! <#buck>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ombika
ERdekes ,mert Hamachin keresztul is csinalja!! Tied eredeti?

Clidey
Nekem még soha nem csinálta. Be kéne olajozni a telefonzsinórod hogy jobban csússzon az adat!

Ombika
1 kis SP1 + dx 10 infok!!

Katt ide

u.i: Kotelekrepulesnel nektek is suron dob le es irja ki,hogy akarod e egyedul single playerbe folytatni? <#szomoru1>

Ombika
Hat ez a hir kicsit elkeserit:

dx 10 es vista katt ide

Ombika
<#worship>

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ombika
Vmit lehet mar rola tudni esetleg?

Falconer
Nincsen meg DX10es driver, hiaba a kartya.

Ombika
Ha vkinek van hozza DX 10-es vga-ja ,er vele vmit vagy meg mindig patch kellene hozza Vista ala?

alert
Ez így helytelen kérdés, mert a navigáció nem csak erre a kettõre korlátozódik sõt! Kisgépes repülésnél VOR-t (és társait) vagy GPS-t, de nagygépek esetében általában FMC-t használnak. Mindhárom módszert alkalmazzák sõt ennél többet is, géptípus és a repülés mikéntje válogatja.

Akkor a mostani gépek gps alapján repülnek vagy Vor után...melyik az igazibb?...Vagyis melyik az élethübb,mert ugye Gps után sokkal könyebb.

chicco
flight plan

chicco
ifr routot kérj