Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma nagy nehezen jutott idõm egy kis repülésre is, nosza, kipróbálom az új Budapest Sceneryt - gondoltam... Felszállás Bécsbõl, irány Ferihegy: már elõre fel voltam készülve a radikális sebességcsökkenésre, de ahogy közeledtem, leszálltam, semmi nem változott... Nem is, hiszen nem látok változást... Mintha nem lenne fenn a scenery. Pedig fel van telepítve, patch-ek rendben, add-on scenery az elsõ helyen. Mi lehet a baj?
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
DE bill-rol jatszani ertelmetlen,inkabb add fel vagy szerezz be joyt surgosen!
Nem vagyok jó, angolból, szal vki leírná a billentyûleosztást??PLS!
Ne értsetek félre, nehogy leírjátok az összeset, mert idõpocsékolás,elég ennyi(ez az elsõ Flight sim játék, ugyhogy ha nem írok eleget szóljatok!!):
Sebesség lelassítása->lassulás
Gyorsulás
gondolom van ilyen is:a kerekek be és ki/behúzása
sztem többi nem lényeges.....ha lényeges PLS írjátok le!!!PLS help!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nekem egy 820-as pentiumD forralja a levegõt (igen eredményesen) 3,15Ghz-re húzva. Fsx közben egyik mag végig 100%-on pörög, viszont a másik szinte végig nullán van, néha rövidebb idõkre föl-fölmegy 5-10%-ra a terhelése. A vga-m egy ultralassú X1600pro. Nem terheli egy kissé alul azt a cpu-t?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
És nekem számít az is, hogy szép legyen.
Kossuth, Vassuth... Rég tanultam áramlástant.
Kösszalinket.
Valódi aerodinamikai szimuláció pedig semmi nincs ezekben a progikban, és jó darabig nem is lesz. Meglehetõsen használható szintre feljöttek már a CFD szoftverek (helyesebben már van alájuk elég gyors hardver), de egy mai csúcs pc-n egy egyszerû szárny körüli stacioner áramlás numerikus szimulációja kb 1-másfél óráig tart... Ha valódi élethûség kell, ahhoz instac folyamatokat kellene modellezni másodpercenként kábé 5-10szer.
Nem kell nekem igazi élethûség, ahhoz elmegyek repülni. Csupán egy picurkát többet várnék el egy 25000 forintos szim... ööö, játéktól. Mindegy, csak a pofám jár.
Uff
Szeretnék egy British Airways texture-t 747hez. Próbálkoztam sokmindennel de vagy virtual cockpit nem volt, vagy a gép nem látszott kívülrõl. Segítsetek pls
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Az indukált sebességet meg ne keverd ide, mert az marhára más dolog.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Azt a condort hol lehet megszerezni?
Az fsx az elsõ FS amit volt szerencsétlenségem megszerezni.
(A win98 óta ennyit még nem anyáztam a microsoftot, HÁLAAZÉGNEK hogy nem vettem meg 25 rongyért!) Az elsõ benyomás a játéktól felért egy kiadós tökönrúgással... És ha csak rágondolok, hogy komolyan gondolkoztam a megvételén!
Experience the incredible realism of... Odáig oké, hogy incredible.
A DG808-cal próbáltam dugózni (nem sikerült), átejteni. Érdekes jelenséget figyeltem meg: A gépet szép egyenesen tartva, finoman húzva koptatva a sebességet kb 60-nál a botot lassan hasrahúzva a gép nemhogy nem hajlandó átesni, de repül tovább 0 merüléssel! Jó mi?
Szintén a vitorlánál leragadva: 3 csomós szél hogyan produkál 10 feletti emelést lejtõn?
Az AirCreation motorossáfrány alapjáraton kb 60 fokos szögben merül! Ja és ha megfûtöm, 80mph-nál "aircraft overstressed"???
És mi ez az õrültség, hogy az "overspeed"-nél nem az indukált, hanem a valódi airspeedet veszi figyelembe?? A levegõ sûrûsége ezek szerint a gép terhelésének nem számít???
Ez játék. Nem szimulátor.
Az elõzõ fs-ek is ennyire ultrarealisztikusak voltak???
megvan valakinek a WILCO AIRBUS kollekció fsx alá? X-tension változat
köszi :
JackDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Jó mondjuk New York így is 10-15 fps, de hát kit érdekel New York 😊
Ha szép tájakon repülök pl a most kiadott Bella coola akkor elég jól fel lehett huzni a grafikai csúszkákat.Nekem a water effects az lent marad mert az gyilkolja az fps-t.
attol függ hol repülök úgy állítgatom mennyire õsszetett legyen a grafika.Közepes minõségben elgurul rajta ,nyugi
Bella coola
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Miért van, hogy a 737es 345kts felett "overspeedezik"? Ha jól tudom az utazósebessége 400 csomó felett van.
Engem valahogy rohattul nem érdekel hogy hogy néz ki egy város éjszaka, amíg ennél ezerszer nagyobb bugok vannak (és maradnak!!!) a szimben. És az a szomorú, hogy M$ megint csak hozza a formáját: inkább a külcsínre ad megint, a belbecs meg mehet a levesbe. :-/
Mindazonáltal én volnék a legboldogabb, ha a fenti véleményem megcáfolódna az SP1 által...de attól tartok ettõl (ismételten) nem kell félnünk.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha már megvettem a PMDG 737 és a 747 kiegeket online még tavaly, akkor azt hogyan tudom kompatibilissá tenni az FS X -el? (vmi update, vagy patch esetleg...) Vagy esetleg meg kell venni újra? Remélem nem így lesz...
Elõre is köszönöm!
A hír egyébként igaz, csak nem az a bizonyos Malév szimulátor, hanem a Jövõ Háza Boeing szimulátora...
De tényleg azt használjuk 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...