Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
az fs egy szimulátor nem légiforgalmi irányító és ez sajnos meg is látszik rajta.
Microsoft Flight Imitator X...
Van egy új, repsimmel foglalkozó hírportál: www.virtualisrepules.hu
Ismeritek?
kfmboy
Szerintetek mennyit segítene egy processzorcsere?
Jelenleg:
Proci: AMD Athlon 64 3500+
memória: 2 Gb (400MHz)
VGA: Gainward 7950 GT GS 512 Mb DDR3 (580/1500 MHz)
Új processzorként AMD Athlon 64 X2 4600+-ra gondoltam.
Az alaplapom Socket 939-os.
Sejtem a választ, de az FSX biztosan ki tudja használni a kétmagos procikat?
Kérlek segítsetek!
Köszönettel: Saylee
386SX-40 CPU, 4MB MEMORY, 5 1/4” FDD, 120 Mb merevlemez
Nagy unalmamban úgy gondoltam, megcsinálom a "Yakutat mail run" küldetést. Aki már végignyomta, bizonyosan emlékszik, hogy a vége felé nem kimondottan stresszmentes (úgy kb 20 nm-ra yakutat-tól már ömlenek a poénok...). Szóval: Nagynehezen ráfûzve azt a meglehetõsen ronda virtual cockpit grafikával ellátott kétmotoros fütyülõs-légcsavaros (Brrr!) repülõ mikrobuszt a GS+Loc-ra "szépen" rácsúsztam a pályára.
És akkor jött az, amitõl elkerekedtek pici szemecskéim. A küszöb mögött kábé 10m-el leírhatatlan nyugalommal sétált keresztül a kifutón egy cefet nagy BARNAMEDVE!
Miután lepakoltam a vasat, visszagurultam megnézni. A maci szép nyugottan gyalogolt tovább, de amikor elé mentem, hogy megnézzem szembõl is, (szimpatikus vigyorgó feje van😊 ) nem állt meg, hanem a tõle megszokott nyugalommal keresztülsétált a repülõn (eltünik az orr elõtt, majd pár másodperc múlva felbukkan az a debil vigyorgó ábrázata a fülkében, majd továbbhalad keresztül a repülõn).
Szóval legyetek résen, az alaszkai szellemmaci azóta is kisérti a reptereket éjszakánként!
PS. Macival ütközés kizárt. Érdekes, mert amikor egy éppen víz alatt lévõ kardszárnyú delfin fölött próbáltam átúsztatni a hódot, a játék "object collision"-t észlelt. Megyek és kipróbálom a "game park patrol" elefántjai mit szólnak, ha beléjükmegyek a sárkánnyal...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Hát még ezt se tudod? 😊))
Én inkább költöm a súlyos tízezreket repülésre, mint, hogy gyûjtsek egy olyan gépre, amin simán fut az fsx...
Hirtelen olyan sok-és annyi féle választ kaptam,hogy most nem is tudom,hol kezdjem...:-)
Jól kifogtátok velem,bizony nem vagyok egy számítógépzseni ! :-)
-..szóval én igen is azt hiszem jó helyen érdeklõdök,mint azt a példák bizonyítják...!
-szerintem is erõs konfig, bár egy 8800-s videokártya még jobb bizonyára,de annyi mindent hall az ember,többen állítják,hogy az FsX-hez a processornak kell igazán erõsnek lenni. Hogy miért akarom húzni? mert abban bízom,hogy még simábban megy majd az FsX. Szinte hihetetlen,de még ennél a konfigurációnál is beszaggat néha,pedig nincs minden csuszka fullra állítva,sõt...! Az arany középút híve vagyok. Ja! és természetesen saját felelõsségre gondoltam !!
-Jót mosolyogtam "cloudbasepotato"válaszán,csak tudnám mit értett "szentháromság"-on :-))
-Ombika! Téged megkereslek privátban,azt hiszem így lesz a legjobb,amilyen béna vagyok,még elcseszek valamit...:-)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat ! Üdv. : Péter

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
játék indítás elõtt nyomsz egy szentháromságot, az arcodba vágódó windóz feladatkezelõ felirat alatt pöffeszkedõ ablakon kiválasztod a "Teljesítmény" fület a Nézet\Frissítés alatt kiválasztod a "Ritkán"-t majd elindítod a mikrofoszt nagy remekét, felszállsz bedugózol, becsapódsz, majd Alt-Tab. A processzormagjaid számának megfelelõ számú grafikonokat lehet szakérteni.
Ja, és a proci húzásánál, lehet, hogy lejjebb kell venned a memóriák fordulatszámát ahhoz, hogy a cpu-t az õ plafonjáig feltudd húzni. (Nálam a memóriák nem bírták a pörgetést, ahhoz, hogy a 2.8GHZ-es 820ast 3,7GHz-re fel tudjam spannolni, a memóriák osztóját annyira fel kellett emelni, hogy most kicsit lassabban járnak, mint eredetileg)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A procit BIOS-ban tudod húzni a proci fsb-jét kell emelni, de csak saját felelõsségre, veszélyes mûvelet + az alaplapnak is bírnia kell itt találsz egy pár szót róla:
http://prohardver.hu/cikkek/2006-08-14/core_2_tuning_kevesebb_neha_tobb/oldal_3.html
Amúgy miért akarod húzni? Ez a konfig is kevés neki? Én a jövõ héten veszek gépet, én is p5b alaplapot, 2.1 es c2duo-t tervezek viszont egy 8800GTS kártyát, remélem azzal már muzsikál. Húzni én is akarom, de majd meglátjuk.
Új vagyok itt,segítséget szeretnék kérni :detto ugyan ez a konfigurációm van-dual core E6600, Geforce EN 7950GT, 2 GB Ram,mindez egy P5B alaplapon. Azt szeretném,ha két-három dolgot elmagyaráznátok : az elsõ és legfontosabb talán, hogyan lehet egy processort "felhúzni" tehát az órajelet megváltoztatni 2.4 GHZ-rõl mondjuk 3.0 GHZ-re ! Ezt talán a BIOS-ban lehet valahol állítani,vagy van ehhez egy külön program ?? Lehet ilyesmi "felhúzást" esetleg a video kártyával is csinálni ?? Valaki azt írja,hogy csak az egyik proci teljesít 100%-on,a másik csak 10-15 %-on teljesít...! Hogyan lehet ezt ellenõrizni ??Kérnék szépen egy hozzáértõt,magyarázza el nekem ezeket a trükköket,úgy mint egy hülye gyereknek,ez én lennék ugyebár...:-)) Köszönettel : Péter
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Be lehet állítani egy repülõ aircraft.cfgjében hogy a 2d cockpit panelje egyezzen egy másik repülõ 2d paneljével. Azt be lehet állítani (és ha be akkor hol) hogy a virtual cockpitje is egyezzen pl a 737-es vagy 747-es vc-jével?
Épp a teljes razor verziót töltöttem, le, kiírtam, telepítõje elindul, de a legvégén egy ilyen hibával jön elõ:0x800736e7
a cd-n lév direntx-et, msxml-t, és a x86-osm filet és a windows installert is feltettem...tud vki erre megoldást???régebben volt valaki, akinek uanez volt a baja, de nem segítettetek neki...HELP PLS!
Szerintem elobb-utobb eljon a fizika javitas stb is,de lehet mar ebben is lesz,varjuk ki a veget!!
En bizakodo vagyok,rengeteg jo addon cuccot latok mar hozza!
"2007. március 5. 17:24, Hétfõ - Németh Szabolcs
A fejlesztõk ma hivatalosan is megerõsítették, hogy készül az Flight Simulator X bõvítése.
Eddig is sejthettük, hiszen kósza pletykákból már értesülhettünk a kiegészítõ létezésérõl, de egészen biztosak csak a megerõsítés után lehettünk. A Flight Simulator: Adrenalin átprogramozott DirectX 10-es támogatással kerül majd hozzánk. A jövevény számos plusz szolgáltatással szeretné az embereket elkápráztatni. Többjátékos air racing-mód, új szárnyasok és természetesen izgalmas küldetések szerepelnek az ígéret-listán.
A hírek szerint a Microsoft egy a játékhoz készülõ javítócsomagot is kiad majd, amely a csúcskategóriás videokártyákban rejlõ szuflát hivatott maximálisan kihasználni. A megjelenésrõl egyelõre semmit sem tudunk mondani, hiszen ez ügyben nem foglalt állást a fejlesztõgárda."
Megint a csilivilire gyúrtak nem a lényegre. Kiváncsi vagyok milyen lesz a javítócsomag, bár a megjelenése nem a jövõ héten várható. <#gonosz3>#gonosz3>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A cpu (2.8GHz PD) órajelét felfûtöttem 3,7 GHz-re. Az fps átlagok kb másfélszeresükre nõttek! (!!!) Mi a rák ennyire cpu gyilkos ebben a játékban?
A grafika nálam nem éppen mellbevágó (táj erõs közepes, repülõgrafika maxon, autogen minimumon, felhõk maxon). A vgakártya nem a legerõsebb pontja a gépemnek, eddig azt hittem a szerencsétlen x1600 lett lekaszabolva a rengeteg papírfa és ház és a rajtuk feszülõ értelmetlenül részletes textúrák által...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM