33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8409 Csak egy apró (szőrszálhasogató :D) megjegyzés: az oldalkormányon a nemzetiszín fehérjébe belelóg a kék... :) -
#8408 Ebből meg fog gazdagodni a srác az tuti! De hogy rohadtul megérdemli az is biztos!!! -
#8407 A lentebb linkelt képed kevert meg. Mindenesetre várom a munkádat. -
#8406 Igen, leesett közben nekem is. :-)
-
#8405 Így már értem. Pogánnyal kevered. A képek Alert Pécs-Pogány sceneryjét ábrázolják.
Őcsény sceneryt nem ismerek, persze lehet, hogy készült. Fényképeztem már ott párszor és szép reptér, megérdemelne az is egy külön sceneryt. -
#8404 nfo:
"Pécs-Pogány (LHPP), Hungary
============================
new version (20. December 2006)
Created by Peter Orosz
Based on Tamás Várhegyi's scenery."
-
#8403 FS 2004-hez van szép Őcsény:
Bocs, hogy FSX totyik :-) -
#8402 B*sszameg ez kétszer is végig kellet néznem. Tényleg nagyon jó. -
#8401 Szia,
Nem egészen értem, hogyan kerül ide az őcsényi reptér. Arra is készült már scenery? Lemaradtam valamiről?
Épületesdi egyelőre nálam csak tervben létezik, de előbb-utóbb a megvalósításra is sor kerül.
Városi épületek esetén azt hiszem, hogy viszonylag egyszerű FSX és FS2004-ez is compilálni a modelleket, ha csak FS9 texturákat ill. materialokat tartalmaznak. Az FS visszafelé eléggé kompatibilis, vagyis az FS2004-es sceneryk 90%-ban szépen használhatóak FSX alatt. A domborzat miatti eltérések (FSX-ben a föld már gömbölyű) jelentenek csaknem egyedül gondot, de az is viszonylag egyszerűen megoldható. -
#8400 Biztos nagyon finom volt, ha arra emlékszel
Én a hegyeket ismerem elég közelről. Kiizzadtam arrafelé jópár liter verejtéket országúti kerón :-)
Szeretett Hunyadi utca, fel a toronyig, közben recsegett-ropogott a koskormány.
Nagyon szép környék: Abaliget, Orfű, Magyarhertelend stb. Gyönyörű ez az ország -
#8399 Fincsi -
#8398 Öcsény...hmmm jo kis hely 1x voltam elso egyedul repulesen hmmm nyamii milyen jo kv-t ittam ott:) -
#8397 Az nagyot dobna a dolgon, mármint a fontosabb épületek.
Nagyon hangulatos repér az őcsényi, az már csak hab a tortán, ha Pécs is fel lesz kicsit dobva.
FS2004-hez is lesz ilyen épületesdi, vagy kizárólag FS "tíz" csak?
-
#8396 Köszönöm az érdeklődést, küldök majd képeket. 30-40%-os készültségnél tartok, sok mindent kellene még modellezni, hogy sceneryként közzétehető legyen. Mivel én is Pécsen élek, tervben van, hogy néhány jellegzetes épületet is elkészítek a városhoz. -
MatWood #8395 Helló,
fel tudnál tenni valahova még képeket LHPP-ről? Szívesen megnézném a munkád. :) Nagyon jól néz ki.
Üdv. -
#8394 Fel kellene kapcsolni a lámpát?
Milyen gépről van szó? Alap FSX gép, vagy kiegészítő? Magad telepítetted? H anem látszanak a kijelzők, az amiatt lehet, hogy nincsenek meg, vagy nem jó helyen vannak a panel.cfg-ben megadott műszerek. -
#8393 Szia,
A helikopter a Németh testvérek EC-135-öse. Nem éppen AI gépnek készült, de ez most a legszebb EC 135-ös. A csomagban van magyar mentőszolgálatos változat, csak a lajstromjelet kell átfesteni rajta.
A képeimen látható félkész LHPP scenery nagyobb részét magam készítettem, nem azonos a linkedben szereplő sceneryvel. -
coolcar #8392 Sziasztok!
Miért van az hogy a kijelzők helyett csak fekete valami van? -
MatWood #8391 Remélem ez átkerül FSX-be is! Csodaszép LHPP!
http://hu.forum.ivao.aero/index.php/topic,88883.105.html -
MatWood #8390 Helló pateszi!
Hogy lehet hozzájutni ehhez a helihez és az LHPP-hez?? :)
Nagyon jól néz ki.
Előre is kösz!
Mat -
#8389 Sziasztok,
Nemrég rábukkantam egy programra, amivel egész jól lehet az FS-hez AI helikopter forgalmat generálni.
Talán ismeritek már néhányan, de itt ezen a fórumon még nem volt róla szó.
A Flight One Software Heli Traffic 2009 programjával bármelyik helikoptert be lehet AI gépnek állítani, tetszőleges helyekre lehet le- és felszállóhelyeket és waypointokat létrehozni. Az AI repülési modell egész jól közelíti a valós látványt. (Helikoptereken kívül a programmal lehet bármilyen AI forgalmat is szerkeszteni.
(Galériában van még kép) -
#8388 Érdekes, épp e gondolat (3. mondat, 2. fele) merült fel bennem is és késztette arra, hogy betegyem ide a linket. Örülök, hogy nem lett belőle gond... -
#8387 Szia,
Megnéztem én is a scenerydet, nagyon tetszett, szép munka, köszönet érte.
-
#8386 Köszönöm szépen a dicséretet. Nem gond, hogy feltetted a linket. Remélem másoknak is örömet okoz majd a munkám, mert nem vagyunk elkényeztetve magyar vonatkozású scerenykkel az FSX-ben. -
kokos #8385 Ok!Kösz! -
LHSS Szolnok-Szandaszollos Airport, Hungary and Szolnok City Scenery
Kíváncsivá tettél, ezért megkerestem e fenti scenery-t. Szép munka! Gratula!
(Bocs, hogy betettem a linket ide, de hátha mást is érdekel!) -
#8383 A dx 10-el kapcsolatban nekem sincs ötletem, viszont én is mondok egy letöltő oldalt. www.simviation.com. Itt is találsz rengeteg repülőt, én mindig innen töltöttem le a gépeket. Az összes általam készített átfestést is ide raktam fel. (na meg az egyetlen LHSS-Szolnok scenerymet is) -
#8382 Én amit eddig hallottam FSX DX10 ügyben mindenki csak szivott, ugyhogy jobb ha nem cicozol vele. -
#8381 dx10-zel kapcsolatba nem tudok nyilatkozni, de én az fsplanet.com-ot használom -
kokos #8380 Hali!Érdeklődök ,hogy hol lehet letölteni az fsx-hez repülőket de olyat ha bepipálom a dx 10-et akkor működjön is!Előre is kösz! -
grimm13 #8379 Ez a hozzászólás szerintem segíthet : #6180 -
#8378 Az lenne a kérdésem, lehet egy kis "belepiszkálással" tuningolni a sebességen?
Olyanra gondolok, mint a FS2004-es FAQ leírásánál. (konfig fájlban textúrákhoz igényelt memória növelése, stb...) -
#8377 Csak hogy ne kelljen 2000 hsz-t visszaolvasni, nagyjából leírnátok, miről van szó?
Pontosabban be lehet hangolni a grafikát, még részletesebbre lehet állítani, mint amit a menü kínál?
Bocs a nagyon béna kérdésekért! -
#8376 Igen, erre próbáltam utalni... :)))) -
#8375 Ez biza sajna így van, legutóbb épp én estem bele ebbe a tévedésbe!
(De ettől még nekem is megfelel az elsőnek emlegetett "Minden maxon van"-nal.) -
#8374 Értem. -
#8373 Már többször kitárgyaltuk itt, hogy a "Minden maxon van" nem egyenlő a "Minden maxon van"-nal...... -
#8372 Egyébként nekem ez a játék hihetetlen jónak tűnik, igaz még csak ismerkedem vele és egyáltalán a repüléssel is. A grafikánál mindent maxra húztam, AA is bekapcsolva, amit el lehet képzelni, és nálam igen folyamatosan megy. Ebben sokkal rosszabbra számítottam. Gyönyörű a grafika, és az egész egy kerek egésszé áll össze, az igényes menüvel együtt. Még sokat kell tanulnom, de szerintem menni fog. Ma érkezik a joystick-om, mostantól talán már irányítani is fogom tudni -
#8371 (A TUTORIAL-t én készítettem másol/beilleszt módszerrel magából a játékból.) -
#8370 Akit esetleg érdekel PDF fájlban a játékban található tutorial (lessons), az dodjon egy mailt és elküldöm neki. Én most kezdem tanulmányozni, és igen jónak tűnik. Egyelőre a kezdő ismeretek vannak meg, de az is 65 oldalas.