Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)
http://blogs.msdn.com/astebner/archive/2004/11/10/255346.aspx
a játék telepitésének a végén mikor már betöltödik a csik akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Mi lehet? Mit csináljak?
Köszi!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
for the rest of the community, we are still on track to deliver FSX SP1 before the end of April.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Nem is számítok sok plusz-ra, de hátha mégsem teljesen fekete-fehér az átmenet...
De mindegy, ha az sp1 megoldja a kétmagos problémámat, akkor is teljesen elégedett leszek az FSX szépségével 😊)
386SX-40 CPU, 4MB MEMORY, 5 1/4” FDD, 120 Mb merevlemez
De arra gondoltam, hogy amit nem tud a kártya hardwaresen, megoldhatja valamilyen szinten software-es forrásból (esetemben az összes új dx10 újjítás), amit mondjuk a processzor számol ki, természetesen nem olyan hatékonyan, mintha a kártya tudná alapból- gondolom ezt a hozzáértés teljes hiánya nélkül.
Mar miert tapasztalhatnal hisz dx10 futureoket nemtudja dx9 karid logikusan,max azt elvezheted amiben ujitanak grafikan!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szerintem az sp1 ingyenes lesz, a javítások nem szoktak fizetõsek lenni játékoknál... remélem
Még egy kérdés. Vajon directX10 használatával tapasztalhatok-e pozitív változást Dx9-es grafikus kártyával dx9-hez képest?
olyan problémám vna mait nem tlaáltam meg seholsem telepités végén kiir valami licenc kod hibát vagy nem tom mit aztán rolling back actiont ir és elkezdi törölni hogy lehet ezt megoldani? hogy felrakjam és játszhato legyen.
Ezek után csak annyi történt, hogy most már a másik mag is elkezdett kb 10-30 %-al dolgozni, de evvel párhuzamosan az elsõ processzor csak max. 70-80%-on megy.
Az az érdekes, hogy az összteljesítmény sohasem megy az egy magra számított 100% felé...
A sûrûbb tájak felett ismét csak 10-15 fps 😞
SP2-m van, és a Task Manager-ben is beállítottam a Set Affinity-ben a két processzort. Sajnos semmi változás...
Számítógépes játékot a számítógépes játékok árusítására szakosodott üzletekben.
Megnezned,hogy mondjuk vmi full grafon es durva helyen mennyire terheli le neked a cpu-t?
Amugy sp2-t hasznalj es legujabb javitast!!
Egy processzorkérdés megint.
Mégiscsak Intelt vettem (Core 2 Duo E6600). Most sokkal jobban megy! 😊
De megnéztem, csak az egyik magot használja. Nálatok hogy megy, hogyan lehetne kihasználni teljesen? (Xp)
Köszönettel: Saylee

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Remelem sok mindent javitanak es nemcsak grafikat,de ahogy elneztem legtobb javitas ott volt,majd kdierul ,de vegre van vmi haladas es remelem hamarosan lesz dx10 patch is!! <#worship>#worship>
Segitsetek
E6300@3300 MHZ,2 giga ram,7900 GTX boven 20 felet volt ,sot 40 felett is volt! De ha felhuztam e6400-emet akkor megjobb volt es kivancsiagbol megneztem tenyleg kihasznalja e procit,80% felett is volt hogy leterhelte FSX mind2 magot!! <#worship>#worship>
Most vettem egy gépet c2d e6400 húzva, 8800GTS, 2 Gb Ram és 20 fps-em van high-on.
Még jó hogy a 2004 az a kiegészítõkkel 40 és 60 fps között van, különben már az fsx lemez a kukában lenne. Lehet hogy majd ha lesz dx10 akkor jó lesz, ha nem akkor tényleg elfelejtem.