33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8449 Szia,
A módosított panel textúrát megtaláltam, de elveszett a hozzá tartozó panel.cfg. Így az összes műszer enyhén el van tolva a panelen, nem igazán használható. Esetleg, ha van kedved babrálni a tologatással, amúgy nem ajánlanám. -
#8448 Egy másik lajstomjel Kunmadaras felett. Lehet elemezni tovább :-D
Esetleg, ha valaki ki akarja javítani nagyon szívesen átküldöm a textúrákat.
-
#8447 Ez egy Hugary 2004 csomag része, még anno az Avsimről szedtem le. Volt hozzá két update is.
Az ingyenes Hungary Mesh-el, vagy az FS Genesis Europe Meshel igazán jó használni, hogy a hegyeink is jók legyenek.
Beraktam a két updatet is, hogy ne legyen körülményes a használat. Itt megtalálod egyben "felupdatelve".
Az LHPP reptér is ott van külön.
A letöltési mappa linkje itt.
Na sikerült rommá offolni az FSX totyikot :-D -
#8446 Szerintem is. :) -
#8445 Teljesen igazad van, valóban úgy kellene kinéznie ahogy te átalakitottad a rajzom. Mentségemre szolgáljon hogy kábé 1 perc alatt dobtam össze, így csak a trikolorra figyeltem arra helyeztem a hangsúlyt.
Na, akkor ezt ki is veséztük szerintem. :) -
LegendTommy #8444 esetleg te tudod honnan van a két scenery amiken a shootokat bemutattad? -
semidim #8443 Az egér bal és jobb gomját illetve a gögetőjét is használom az FSX alatt. A középső gombhoz úgy látom nem lehetséges funkciót rendelni, vagy esetleg mégis lehetne? -
LegendTommy #8442 huh vazze, ez kéne nekem szerintem ez az az lhsm, csak még nem publik -
#8441 Az alább látottak linkjét nem tudom sajnos de készül két másik LHSM és LHPP is, igaz egyenlőre FS9-hez.
Infók itttalálhatók róluk. -
Tóth Jozsef #8440 Hello!
Van egy nagy problémám az hogy szeretnlk regisztrálni a multyplayer résznél de egy 16 betüs kódot kér én megadom neki azt a kódot de akkorse fogadja el tös már többet is irtam mint 16 betüs de még azt se fogata el.
MI A BAJA????????????? -
LegendTommy #8439 az alább látott pogány és sármellék-nek tudja valaki a linkjét?
sármellék már hivatalosan kész, eddig ugy tudtam, hogy coming soon
és ugyi ezek fs9-esej? -
#8438 Szépen rajzolsz! (Én nem tudok így.)
Azonban az a gondom, hogy én is úgy láttam a kék csík futását, mint Papírzacsi, ezért most idéznék tőle:
" ...a kék sáv elejének az oldalkormány elejénél kéne elérni a függvez tetejét. Ezt ugyan nem lehet azonosítani a screenshoton, de feltételezhetően nem így van."
Mivel én is így láttam, ezért tűnt úgy a trikolor sávjainak futása, ahogy.
Ugyanakkor ha már szőrszálhasohatunk, akkor az általad jónak vélt festés sem jó:
Mivel szerintem így kellene kinéznie (amint azt Papírzacsi is említette szöveges leírásában):
És amiben igazad van:
"De felesleges már ezerszer túlragozni ezt az egész ügyet, részemről téma OFF"
Ezennel részemről is vége! -
#8437 veszedelmes:) -
#8436 AJAJAJ!!! nyamiiii -
#8435 aztakurva:))))) -
#8434 "Én sem szeretnék szőrszálhasogatónak tűnni, de az oldalkormányon a fehér az épp jó"
Mivel eleve a trikolorról volt szó, így szerintem a többség is annak a fehérjére gondolt. De legalábbis én biztosan. Máskor leszel szíves világosabban fogalmazni.
Mindazonáltal az teljesen jól látható az érintett képen hogy a kék pozíciója tökéletes, ergo te láttad rosszul amit próbáltál megmagyarázni, s amiből fakadt ez az egész félreértés.
Végezetül itt egy kép ami illusztrálja amivel a problémám volt:
De felesleges már ezerszer túlragozni ezt az egész ügyet, részemről téma OFF. :) -
#8433 És a #8413 sz. hsz-m melyik részében olvastad, ahol én azt írtam volna, hogy a trikolór jó?
Az én olvasatomban pedig oda ez van írva: az eredeti képhez viszonyítva nem a fehérrel van gond, hanem a pirossal és a zölddel, mivel nem a kék takarja ki a fehéret, hanem e két utóbbi szín lóg rá a kékre!
Én semmilyen más észrevételt, hibát nem akartam leírni, és ezt is csak azért tettem, mert fel akartam hívni figyelmedet e fenti különbségre. Ha észrevetted, akkor én nem a közzétevő hsz-ére reagáltam, hanem a tiedben írtakra (#8409).
Igen valóban a trikolór sem jó, de ennek az ellenkezőjét sem állította senki. -
#8432 #8412 -
#8431 Végre! -
#8430 Este teszek majd képet róla, és ha a szerzők is hozzájárulak, át is küldöm majd. -
#8429 A VC kabin szebb felbontású textúrája érdekelne, FS9-ez. -
#8428 A tréneretek is sokáig az egyik kedvenc gépem volt, szépen működött FSX alatt is. (Ma is tetszik, de már elég régen nem repkedtem vele) A textúrákat kellett csak átkonvertálni, hogy nem csillogjon annyira és készítettem hozzá egy nagyobb felbontású VC textúrát a műszerfalra. Ezenkívül pár műszert kellett csak kicserélni a régi gauk helyett, amik az FSX ben már nem voltak jók. Ha érdekel valakit, meg tudom mutatni. Talán a cockpiton lehetett volna még a mostani lehetőségekhez alakítani, de a külső modell és a repülési tulajdonságai alapján még ma is megállja a helyét. -
Ma már azért jobban meg tudnám csinálni... de így se olyan rossz azért... :) -
#8426 PL:
Annak ellenére, hogy Sármellék sem olyan mint a valóságban, mégis szeretem , ha nem az alap FS-é van fent :-P -
#8425 Természetesen úgy raktam be a skineket, hogy a te pirosadat is lehet választani. -
#8424 Nem tudom kinek a munkája a skin ,de én hálás vagyok neki még a hibák ellenére is. A feeling a lényeg.
Nincs hozzá pontosabb skinem, ezért ezt használom. -
#8423 -
#8422 Mert a trikolor egyértelműen rossz. :)
Egyébként ezt a 526F-et én csináltam sok évvel ezelőtt - meg is látszik rajta :) - abban is szerepel ez a festés csak más lajstromjellel (SAU talán...nem emlékszem pontosan), töltsd le, nézd meg, s látni fogod milyennek kellene lennie. :) -
#8421 júúúúj, asz kifelejtettem. bár már sokat nem, oszt nem szoroz. :-D -
#8420 Miért is? -
#8419 Te elég részletesen leírtad az eltéréseket,ám én ennyire mélyen nem akartam belemenni. (A motorburkolatot nem figyeltem, de a "svancon " lévő különbségeket én is észrevettem, azonban én csak a trikolór fehér sávjára akartam koncentrálni.) -
#8418 Szerintem ne "vitázz"... :))))
(Lásd #8414 - #8417) -
#8417 Én azért még annyit hozzáfűznék hogy a lajstromjel pozicója és alakja sem jó, sem a szárnyon sem a törzsön. A szárnyon külön volt választva az eredetin (bal szárny HA- jobb szárny SAR), a törzsön pedig túl kicsi, és túl elöl van.
Abba már nem is megyek bele, hogy eme repülő kétféle festésváltozatban is létezett anno... :)))))
De szerintem hagyjuk, mert még az életkedvét is elvesszük szegény srácnak... :)))))))))))))) -
#8416 Köszönöm szépen.
Lassacskán haladok, de remélem, hogy hamarosan felkérhetlek benneteket a tesztelésre. -
#8415 Szerintem iszonyat faszán néz ki a cucc, hajrá!!!:-) -
#8414 Bevallom őszintén, látva a képeket, nem tudom azonosítani miről beszélsz.:-)))
A festéssel öb bibi is van. Az oldalkormány alján két kék csík van, pedig egynek kéne lenni, mert a felső kék csík törik meg, és megy fel a függvezre. A felfelé maladó kék sáv, viszont nagyon meg van döntve, sokkal kisebb szöget kellene, hogy bezárjon a függvez belépőélével, illetve a kék sáv elejének az oldalkormány elejénél kéne elérni a függvez tetejét. Ezt ugyan nem lehet azonosítani a screenshoton, de feltételezhetően nem így van.
A trikilornak gyakorlatilag nincsen fehérje, mert látszik alatta a felfelé ívelő kék sáv. Emellett szerintem nagyra is sikeredett a trikolor. A motorburkolaton a kék sávot ki kéne, hogy takarja a fekete rész, de nem teszi, hanem a fekete alatt halad a kék sáv egészen a gép orráig. Na "röviden" ennyi, remélem minden szőrszálat, amit a két kép alapján láthatunk, széthasogattam.:-)
-
#8413 Én sem szeretnék szőrszálhasogatónak tűnni, de az oldalkormányon a fehér az épp jó, mivel azon túl csúszik bele a kék a fehérbe. És ha ez így van, akkor viszont nem pontos a textúra, mivel az L_Viper által később linkelt képen a nemzeti színű zászló nem is nyúlik túl az oldalkormányon... -
#8412 Na meg is jelent a dragasag, eleg szep ahogy igy elnezem, van manual letoltheto 122 oldal
Albatros -
#8411 fu bazz akkor en rossz helyre szalltam le bar azt is ocseny-nek hivtak de se torony se ilyen beton....na mindegy a viozsga sikerult alairtak szoval megusztam:)))))))))
-
#8410 Jogos Mályszter :-)
Itt vannak jó képek is.
Bár ez nem az a gép de tényleg: