33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
semidim #8489 Tudom, hogy te sem tudhatsz mindent, de azért megkérdezem, hátha:-)
Mióta a REX-et használom, rájöttem, hogy azóta az FS Limiter használata nem javít, sőt ront a FPS-en. A legjobb eredményt továbbra is akkor kapom, ha nem limitálok az FSX-el, de mostmár az FS limiterrel sem. A REX-el nem csökkenti az FPS-t, az annyi, mint korábban az FS limiter használatával volt. Jó lenne biztosabban látni ebben a kérdésben. -
#8488 Hat a google nem mindig fordit jol:)))) de azert vicces de szerintem a kollega csak viccelt oldani akarta a feszultseget, ha megse akkor viszont sulyos gondok vannak es akkor mehetunk vissza a legelejere.....ez itt a klaviatura........nem nem zongora klaviatura ...igen olyan mint a partitura...nem nem nem kell hatizsak nem megyunk turazni. -
MatWood #8487 Félreértés elkerülése végett, senkit nem akarok kritizálni, de ezt muszáj:
"A fő Server regisztráció elvetélt." -> várhatón nem lesznek kis serverek.
"rutere rákötötem egy hosszú internet zsinort" -> hát ezt látom magam előtt.
Tényleg bocs, de olyan jól mulattam ezen. :)
Többet nem offolok! -
Tóth Jozsef #8486 Amugy ugy van megoldva az internetem hogy rutere rákötötem egy hosszú internet zsinort és rákötötem a gépemre. -
#8485 Ha van Routere, akkor ott is a kivételek közé. -
#8484 xp tuzfalban lehet engedelyezni kene a 80 as portot -
Tóth Jozsef #8483 akkor nem én vagyok a béna hanem a gépem szar.
Jó hogy mostmár tudom -
Tóth Jozsef #8482 Ezt írja ki betöltés közben: A fő Server regisztráció elvetélt. A mester, Server megpróbálta igazolni a szerveredet azáltal, hogy egy weblapot kér ettől, de nem volt képes, hogy csatlakozzon az IP-címedhez (80.99.80.142) 80-as porton. Ha neked egy útválasztód vagy a tűzfalad van, változtasd meg azt hogy engedd meg a 80-as portnak, hogy továbbítsák a gépedre. Segítségért lásd a FAQ oldalt a Help menü alatt. Valamint igazold az IP-címedet az Options / mesteren, Serverön ablak. FSHostSpy nem lesz képes, hogy mutassa a szerveredet.
De nem tudom hol megváltoztatni? -
#8481 az egy kulon program amivel tudsz csatakozni, de lehet direkt serverhez is csatlakozni, akkor csak beirod a server cimet a portot es mar csatlakozol is.
FSHOST KATT IDE
Csatlakozasi segedlet -
Tóth Jozsef #8480 Nem vagyok hülye csak pár dolgot még nem tudok. -
Tóth Jozsef #8479 Elolvastam de nem letem okosab evel de még azt se tudom hogy mi az hogy: fshost az mi? -
#8478 de mondtuk hogy game spyt akkor felejsd el, belinkeltem egy rsszletes ismertetot, illetve mondtam ay fshostot is. -
Tóth Jozsef #8477 te engem ne alacsonyicsál le mert én is lealacsonyithatlak inkáb csak nem értek hozá amugy meg a googel nek már vagy egy olyan funkciója hogy leforditja az oldalakat ha tudnád és már meg probáltam 16 betünél kevesebb jelszót de azt se fogata el. -
grimm13 #8476 Kíváncsi lennék hogy repülsz ha még egy kódot sem találsz LoL xD Na jól van csak humorizálok .... -
#8475 Vagy csak béna pöcs vagy? Linkeltek egy leírást, hogy mit kell csinálni. Azért mert te nem tudsz angolul, vagy csak szimplán egy hülye vagy, még nem a játék a szar. Nem 16 betű kódot kell megadni, hanem kevesebb mint 16 betűset... Fröcsögés helyett, ha már az fs nagy falat neked, inkább pattogtass labdát! -
Tóth Jozsef #8474 Eredeti a játék meg probáltam de nem megy sehogy se szerintem ez egy nagy szar hogy ilyen bonyolultá kellet teniük ezt. -
#8473 Assenem. -
#8472 megy -
#8471 Hat eloszor is szedd ossze legyszi mit akarsz kerdezni fogalmazd meg jol es postold, mert igy 4 -5 uziben eleg faraszto.
Aztan ott a remek FAQ is foleg ez a resze erdekelhet teged.
http://fs2004faq.uw.hu/onlineplay/onlineplay.htm
Aztan meg par temaba vago dolog.
kezikonyvek
jo szemezgetest. -
#8470 ilyen negy világszervereken lehet az fs hostal jáccani? -
#8469 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És nem eredeti játékkal megy a multy?
bocs a warez -
#8468 akkor úgy kérdezném ti jáccottok multit illetve ha igen akkor mivel? -
#8467 és 726? -
#8466 Szerintem olyan nincs FSX-hez...sőt, 526F sincs tudtommal. -
#8465 Igen, bar en gamespy-t felejtenem. Vagy direktbe kapcsolodni vagy,
FSHOST -
#8464 a játék alap gamespy-os multijához semmilyen program nem kell, csak egy regisztráció -
#8463 326M et hol lehet leszedni?
-
#8462 Hello Elolvastam a FAQ és azt szeretném kérdezni h a 2004 hez a fsx multija hasonló?
és hogy valaki tudna linket adni programokról ami a multihoz kell?
-
#8461 hat ja, en is fshostot vagy direct-et hala az egnek fsaddonal voltak olyan rendessek es biztositottak servert ugy hogy alaskai repulesek biztositottak:))) dedicated tongass x :)))) -
#8460 Szóse róla, ez a gémkém valóban szarcsi foscsi, néha nemenged loginolni, néha a jó jelszóra azt irja hogy nemjó...szal gáz. Mi is inkább a direkt konnektet használjuk hamár multizni akarunk... -
#8459 itten
de ha mar multi akkor fshost inkabb.
vagy IVAO, VATSIM en menj inkabb. ez a gamespy dolog eleg fosi -
#8458 A DVD-dhez tartozó termékaktiválási kódot kéri, vagy más kódot? Eredeti az FSX-ed? -
Tóth Jozsef #8457 Hello!
Van egy nagy problémám az hogy szeretnlk regisztrálni a multyplayer résznél de egy 16 betüs kódot kér én megadom neki azt a kódot de akkorse fogadja el tös már többet is irtam mint 16 betüs de még azt se fogata el.
MI A BAJA?????????????
SEGITSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8456 -
#8455 Nincs mit. -
#8454 Prózaibb oka van. Ha van némi időm, én is szeretek a gyerkőcökkel lenni. Majd ha kamaszkorban tojnak a fejemre, skinezek :-) -
#8453 Anyjuk nincs vagy mi? :D
-
#8452 Na hát innen már valóban jobban látni...hogy tök szar az egész :D
Ezt a SAU-t egyébként én is megcsináltam a v2.0-ban anno, javaslom nézd meg azt és hasonlítsd össze.
Itt a szárnyon levő kék alakja se jó meg a lajstromjel se meg semmise :D Egyedül a régi MHSZ matrica teccik, de annak meg a mérete túl nagy... :))) -
LegendTommy #8451 thx, ezt már nevezem szolgáltatásnak -
#8450 Ahh, időm az gyakorlatilag nulla ilyesmire. Össze-vissza munka és két gyermek mellett ez a "majd egyszer" kategória :-D