Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó tényleg hagyjuk abba, nincs értelme. Nekem bejött a Vista, sokaknak nem.
Hát nekem nem igazán szuperált a tileproxy. FSX-et használaom sp1-el. Installáltam a tileproxy-t, felülírtam az ini-t, átírtam benne a könyvtárelérést. Végignéztem az url bejegyzéseket. A csillagokat mind a háromból töröltem. FSX indítás elõtt elindítottam a progit....Az eredmény egy nagyon lowrez, iszonyat pixeles textura és semmi 100mb-os letöltögetés. Most uninstallálom....
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Akkor is megeszik 6xx mbot ,ha igy ,ha ugy !!
Azért "eszik" meg 600 MB RAM-ot alapból, mert a Superfetch-csel betölti a memóriába azokat a programokat, amiket úgy gondol, hogy abban az idõben használni fogsz. Ezt alacsony prioritással teszi, tehát amint valami másra kell a RAM ezeket kitörli onnan. Persze a rendszernek magának is kell kb 400Mb. Az XP-nek sem sokkal kevesebb.
Eza superfetch-es dolog amúgy marha kényelmes, miután beletanul a Vista, én szeretem, hogy az esti rendszeres eve online-ozásomnál rákattintok az indító ikonra, és 2 másodperc alatt indul, nem úgy az XP-s gépemen, ahol kb 10-15 másodperc ugyenez.
Elnézést, csak a tisztán látás végett írtam be.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Hálózat alatt ha én vagyok az irányító akkor hogy tudok szoban komunikálni a többi géppel? van belsõ progija vagy Teamspeakot vagy hasonlot kell telepíteni hozzá? ha Teamspeak kell akkor azt hogy tudom beállítani mert még sose használtam teamspeaket.
Honnan a pics@bol lehet letolteni vista alá directx 10 et?
Ha sikerül felrakni a progit megirom nektak hogy menyi a külömbség a Vista 64bit és a sima xp alatt a fsx fps beni külömbség
Amig nem jon ki sp1 vista ala,addig nem erdemes jatekot azon nyomni es meg a driverek se tokeletesek sajnos,arrol nem is beszelve,hogy 6xx mb-ot magaban bekap a vista ugy naturon !!!
Én kezdõ Flight Simulátoros vagyok.
Lenne pár kérdésem amibe a segítségeteket szeretném kérni.
Porobálta-e már ki valaki a flight Simulator X et Vista és xp alatt hogy tényleg gyorsabb-e ha vista alatt ha Directx10 video kártája van és a gép 64 bites?
ha hálozatba akarok játszani és én akarok az irányító toronyba ülni akkor van belsõ beszéd programja vagy Teamspeakot kell telepíteni?
Van esetleg valakinek videója hogy hogy mûködik egy légi irányítás fsx-be?
még ennél is sokkal jobban néz ki egyébként. csak 1részt fraps, másrészt wmv-ve konvertáltam, harmadrészt meg rontott is a minõségen. szóval pl az erdõk - ami itt néha homályos - tökéletesen élesek, stb.
nézzétek meg, hátha kedvet csinál. különben is csak 5 perc feltenni/leszedni. ha nem tetszik.
😊
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
nincs fent véletlenül fs2004 és esetleg oda rakta?
több tipppem nincs.
😞
rakd fel újra.
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
MAN T.G.A.
Bombázzatok képekkel lécci, akkor talán az alvás is jobban megy :-))
Ezt origin a 2004-es topicba írtam, de itt is idõszerû asszem.
Lécci segíts!!!
Most kipróbálom ujra.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az fsx deluxe sajnos nem nagyon megy 20.000 alá 😞
A hármas verziónál telepítésnél kellett megmondani hogy sp1-s vagy nem sp1-s az fsx.
Most meg úgy olvastam hogy már megy fs9 alatt is a beta4 😊 Az autogent is próbálják belerakni, de azt nem megy olyan egyszerû elõcsalogatni.
Egy láma kérdés, de hátha ez a baj: elindítod a szervert elõtte? (nem emlékszem az exe nevére de benne van a start menüben) Ha az megy (fut egy parancssor és nem csinál semmit) akkor indítsd el a játékot. Amikor elindítod a betöltést nézd meg hogy kiírja e szerver hogy connectált e az fs-hez.
Ezután márcsak el kell indítani a kedvenc repteredet. Azt írta a szerzõ hogy a 4-es verzió sokkal gyorsabb mint a hármas, én még nem próbáltam. Érdemes megnézni az interneten mások hogy használják a proxyuser.ini fájlt, mert ez állítja hogy honnan töltse le a textúrákat és mennyit.
Bandika