33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Nightgarden #8609 Sziasztok,lenne egy kérdésem.Hogyan lehet a 3D Cockpitben olyan szépen vezérelni a nézetet?
-
#8608 Sziasztok!
A REX v2.0 update-et érdemes letölteni, vagy okoz bármilyen kellemetlenséget egy stabilan működő rendszerben? Valaki használja már? Újdonságok?
Köszi a válaszokat. -
#8607 Mi az a termek amit most adtak ki es lenyultak? Mi ez a hirtelen dolog? AU GOLD BLUE GREEN mar regebben kint van sikeres termekek, biztos toltogettek le warezba is bar akiket az a taj erdekel es kiprobaltak szerintem a tobbseg megvette....egyszerubb.
Na mindegy sajnalatos' -
#8606 Ez a yago9.......
-
MatWood #8605 Úgy látom az FTX-es srácoknak elegük lett. :( Nagy hiba, mert nagyon profi munkát végeztek. Szerintem nagyon elkerülni a kalózletöltést nem lehet, még nem nagyon találkoztam olyan software-el ami nem lenne fent a neten ingyenes változatban.
Talán visszatérnek még, én bízok benne!
Link -
#8604 Ööööö...a mimet? :) -
#8603 -
#8602 Amik nagyon szépek, csak egy a baj velük, hogy a Cápali nincs köztük (legalábbis egyenlőre)!
Persze ettől még lehet belőlük csemegézni... -
#8601 Itt vannak yago9 festései: -
#8600 ez kell! -
#8599 yago9 textúrája:
(Bocs az előző hsz-ért, de úgy látszik az sg. az eredeti helyről nem engedi a kép belinkelését!)
-
#8598 yago9 textúrája:
-
#8597 A #8588 képek alatt van egy link, yago9 készítette el a Cápás festést, ott megtudjátok nézni.
-
#8596 a capa verziokat le lehet valahonnan szedni? -
#8595 -
#8594 Gyerekek! De pont Clidey bácsi Cápa mintás madarát nem teszitek be.. Jó lett az a Cápali! -
#8593 Privát
-
#8592 jut eszembe egy tipp!
Ha túl sötétnek érzed a VC kabint (bármilyen gépnél)
az FSX gyökerében a suneffect.cfg fájlban rögtön a tetején a sunsize=900-at érdemes nagyobbra rakni, (2200-2500)
fs2004 alatt műkszik a dolog, és úgytűnik itt is... -
#8591 Köszi!
-
#8590 szép képek
majd csak csurognak idővel a jobbnál jobb skinek is hozzá
másrészről aki loncizik csapat szintjén, sztem ők is megtalálják idővel ugyanis rettentően sok lehetőség van ebben a duplakabinos megoldásban. -
#8589 Utálom az FSX-et, de ezért a gépért felraktam én is:)
Tényleg az év addonja... kézikönyv, tálalás, teljesítmény
aki szenved a földön a géppel az ne feledje az alternatív aircraft.cfg-t!
-
#8588 Én is frissítettem rajta
Itt készűlnek figyelemre méltó skinek -
#8587 Igyekeztem jól megcsinálni, de sajna nem lett tökéletes, mivel az a fránya piros festés nagyon megszívatott! Nem akart illeszkedni a két félrész, sem az alján, sem pedig a tetején. (Ezzel többet szenvedtem, mint a lajstromjelekkel.)
Hát ilyen lett:
Bocs mindenkitől a ma belinkelt temérdek képért! Ígérem erről a textúráról több képet nem teszek fel! (Érzem, hogy többen fellégeznek. ) -
#8586 na szep ilyen peldat mutatsz a tobbieknek csak ugy bele a surujebe:)))))
-
#8585 Milyen eljárásokat? Én csak egyet, a "repüljünk vazze" eljárást ismerem.:DDDD
Nem tudom megígéni mára a multit, mert nem tudom mikorra érek haza, szóval még elég képlékeny mikortól tudok multizni. De ha használsz skypeot, vagy msn-t, akkor kontaktoljunk rajta. -
#8584 ja hat kerem ezek fanatikusak......meg kene szeretni ezt a dolgot akkor talan menne is:))) -
JackDow #8583 Megköszönöm ide is a tegnapi reppet, Nagyon cool volt !!!
A többieknek mondanám, hogy ettől a két faszitól (Clidey - Papírzacsi) van mit tanulni. Főleg a kötelékrepülést. Én csak ámultam-lámultam, hogy nyomják egymástól pár méterre ezekkel nem túl lassú gépekkel fordulókat, magasságtartást stb. lekövetve.
Remélem egyszer csak én is eljutok erre szintre, és akkor nincs megállás a párizsi légibemutatóig.
Kösz még1x , és várom a mielőbbi folytatást.
JackDow -
#8582 akkor mikor lesz online repules? gyorsan el kene sajatitani az eljarasokat es 10 15 fel le szallast mert meg nagyon uj a kicsike. -
#8581 Csak azért hogy, ne hogy elfeledkezzetek róla (szöszöltem rajta egy kicsit, nem lett tökéletes, de szerintem jobb mint volt):
-
#8580 Nahát nahát.... ;-)))
És akkor még egy kis szívfájdítás Albatros után vágyakozóknak.:-)) Tegnap megkezdte működését az Albatros kedvelők szakköre...:-D
Felszállás JackDowwal
Az első szárnycsapások.
úgyérzem követnek...
végül egy shared cockpit móka (nem én vezetek) -
#8579 ja ez nagyon jo kis film gyonyoru tajak
ez is az:))) -
#8578 Akkor ajánlanék én is egy filmet. Talán elérhető valahol. A svájci légierő hornetjei a főszereplők, sok sok szép, alpok feletti repüléssel. -
#8577 szep felvetelek jo hangulat, a csaj is jol repul, bar ezek engem annyira nem nyugoznek le en propeller feju vagyok inkabb old fashioned -
#8576 Nabammeg, már ezt is láttam... Nem emlékszem már pontosan minden részletre, de a csaj nem túl jó jövő elé nézett, tudva, hogy minden kirábbi női tomcat pilóta nagyon póruljárt.:-) -
#8575 Ha mar ennyi harci gep akkor ez szerintem kotelezo megnezni
Speed and Angels -
#8574 -
LegendTommy #8573 mostmár elég az albiból, nekem nem megy az fsx és ez már kínzás -
#8572 :) cool, -
#8571 Tegnap esti megosztott pilótafülke :) -
#8570 :)