33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8729 Kösz a linket és a munkát -
#8728 Köszönjük szépen!
egyébként vissza-vissza nézegettem az fsx fórumot szóval Clidey ezt az Zlin-t te fejlesztgeted? vagy benne vagyol a csapatban?
-
#8727 má bocsánat de nincs okod a szégyenkezésre.. screen-en rettentően szépen fest
nincs vele semmi gáz, így innen nézve
-
#8726 Azoknak aki nembírják kivárni a hivatalos release-t, az innen töltheti WAREZBA :)))))))))
a 125-ös
a Cápeti II.
-
#8725 Ez nagyon szép lett! Azt "valahová"-t azért majd itt közzé tehetnéd!
Köszi a biztatást (CptSAB-nak is)!
Olyan lehangoló, hogy ennél a gépnél folyamatosan illeszteni kell a skineket és alig van látszata!
Úgy döntöttem, hogy helyére teszem a szárnyakon a felségjelzéseket, ezáltal a szárny alatt újra kell tennem a zümi nagyobbik szárnyát is, hogy korrigáljam a korábban vétett hibámat, viszont jobban fog kinézni! Továbbá módosítom a gép törzsének alján lévő első csík eleje ne legyen annyira sarkos (az eredetin sem az)... (A többit mag majd meglátom....) -
#8724 Nyugi, nem hajt a tatár! Akkor lesz kész amikor kész lesz, nem kell kapkodni vele! Majd belejössz, pár hónap/év múlva már neked is menni fog, biztos vagyok benne!
Közben elkészült a Cápeti II.:
Najah, ennyit tesz hogy nem kell az illesztésekkel baszakodni egyszínű szürke az egész! Így hamar megy a mázolás... :)
Egész tűrhető lett, bár sok adat nem állt rendelkezésemre róla, így pár helyen improvizálnom kellett sajnos. Ezt is feltöltöm majd valahova... :) -
#8723 Affenét! Azok drágák! Tudok annál sokkal olcsóbbat... :-P -
#8722 Én ha hasonlóra vetemedem, mindíg elsősorban az olyan képekre vadászom, ami zárt felhőzet mellett dél körül készült. Ekkor a szűrt fény miatt viszonylag jók a színek. De az ilyen ritka mint a fehér móló. -
#8721 Nem verseny, nem stopperolja időre senki sem, hogy mikor készül el egy mű. A lényeg a végeredmény. Egy 2004-es kiegészítővel is lehet most 2009-ben örömet okozni a felhasználóknak, meg egy 1 hónapossal is.. Jó persze nem FSX topicsban, mert ott max 2006 lenne a date...
Más tempóban dolgozik az, aki már idestova majd egy évtizede ezzel foglalkozik, tele a neve a sok FS letöltögetős oldallal, és más az aki most kezd bele, most tanulja. De gyanítom, aki ismeri PS-t Corelt stb. de nem csinált ilyesmit, az sem fog mindjárt minőségi repainttal kijönni cirka 1-2 nap alatt, mert idő kell. -
#8720 Hát én épp most akartam megmutatni, hogy hol tartok a zümi svancával, de ezek után nem égetem magam, hogy ilyen lassú vagyok és ráadásul a Cápeti II még jobban is néz ki!!! Én ezzel a skinnel 0-áról kezdve, még a rákba lennék!
Na most ment el a kedvem az egésztől!
Azért egy kép mégis csak a ide biggyesztek a végére:
-
perko #8719 Biztos kínai gyerekeket dolgoztat -
#8718 Jajáám. Ott állsz a gép mellett, ragyogó napsütés, és máris csillogó fényes, esetleg halovány színek. Borult idő, mélyebb a tónus, nem csillog. Igazából nem tudom megmondani mi is az ideális állapot egy gép pontos szinének a megállapításához, mert belép a program fénykezelése...
Frankó lesz ez a paint. Ha kijön a DBD free verzió, lesz egy remake? Ha a mester esetleg ráér? -
#8717 -
#8716 -
#8715 Én már látom a drasztikus FPS-s esést, ahogy mindenki belép multiba egy-egy egyedien kinéző albával... :-D De akarom! :-D -
#8714 Ezt most délelőtt kezdtem el... :)
Photoshopot meg Corelt. -
#8713 és ha valmi tárhelyre tennéd fel? akkor nem kéne a dologgal annyit vesződni -
#8712 bakksi... hogy az istenbe csinálod meg ennyi idő alatt? milyen progit használsz? -
#8711 na igen, itt van a kiskutya elásva...ahány fotó annyi színárnyalat...melyből kifolyólag elég nehéz eltalálni a megfelelő színösszetételt...vagy legalábbis egy hét rámegy mire elfogadható lesz. :( -
#8710 Nem írkálok a Lótusz Szápportra... mint említettem, a SOH-ra raktam fel (Sim-Outhouse) de most csekkoltam, még mindíg nem rakták ki, pedig a visszaigazoló méljük is megjött még tegnap... :-/
Asszem inkább a Flightsim-et fogom favorizálni a jövőben.......
Élő linket legfeljebbis a dé partíciómra tudnék adni... :))))))))
-
#8709 máris sértődik mert nincs benne a képben...
-
#8708 Ne melegedj.. -
#8707 Skácok pöpecek a repaintok. Jenki pléhboy minta ratyi, azt inkább hagyjátok. Makett mintákhoz tényleg csak annyit, hogy azok csak a festékkódok miatt vannak. Az árnyalatokat inkább lehet egy jó fotó alapján belőni. Az is igaz persze, hogy a fénykép fényviszonyai is csalókák. -
#8706 pontosan hova tetted fel a skined? itt keresgélem a lotus supportban de nyoma sincs...
tudnál ide betenni egy élő linket? mindenki cuppázna érte sztem -
#8705 #8699?
lehet én is előveszem már az adobe7-et... annó festegettem én Su-25T-t is:) ahogy látom ez is köbö 10részes textúra szett + ezek a fényes lakkos nyálkás texek (na ezek egyenlőre kérdéses dolgok számomra:)
tudtok véletlen olyan oldalt mondani ahol jó tutorialok vannak amik ilyen jellegű festegetéseket tárgyalják részletesen? -
#8704 Igen, most, hogy látom, nekem is tetszik, de az eredeti fotón -amit láttam - ott annyira nem jött be! Szóval szerintem is így marad.... -
#8703 Ez viszont igen. :) (lehet ez lesz a következő? :))))) ) -
#8702 Ez nem tetszik. -
#8701 Persze ez csak az external model textúrája. Az internal-é még százszor pepecselősebb volna...majd talán egyszer ráveszem magam arra is...de nem most lesz az biztos. :)
A futószárat szerintem így kell hagynod világoskéken, mert az eredetinek is ilyen volt!
Ja, amúgymeg nagyon szívesen! ;) -
#8700 Csak fél siker, mert a belső nézetben maradt a régi festés, viszont kívülről jól néz ki:
-
#8699 -
#8698 -
#8697 Nagyon szépen köszönöm!
Mindkettőt, bár a futószárakat nem biztos, hogy ennél a gépnél lecserélem, de lehet hogy azt most ennél a gépnél nem cserélem le, majd még meglátom, mindenesetre elmentettem!
És egy fikarcnyi kételyem sincs afelől, hogy macerás lehetett az átfestésük! A svacon azzal 2 háromszöggel a fügvez alatt, ami a piros festésen látszik, 6 és fél órát szenvedtem, mire úgy ahogy a helyére került és akkor még a fügvez tövénél, ahhoz a kis domborulathoz hozzá sem nyúltam!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a fájlokat, tényleg rengeteg időt spóroltál meg vele! -
#8696 -
#8695 Itt van
Itt pedig a világoskék futószárak - bár ezt nem kérted, de hátha... :)
Elég macerás volt az átfestésük, sok időt megspórolok most neked! :))))) -
#8694 5-6órát már biztos hogy sikerült röppennem ezzel a géppel, és azt kell mondjam hogy nem csak kategóriáját tekintve, de a legjobb FSX addon röpülőgépezet ez... semmilyen effekt nincs a gép terhére, még spec landing light-ok sem.
felbuzdulva hogy ilyen jól megy az fsx, felraktam a Do-27-et... nos: grafikailag sokkal csúnyább sztem mint az fs9es, és hiába raktam be high texturest akkor is olyan mosott az egész ráadásul konstans 5-6fps
szóval vannak gépek amik igen is fs9 alatt jobbak -
#8693 Láttam, hogy feltetted és, hogy várod a spec engedélyt.
Ha nem gond, akkor megköszönném azt a kabinbelsőt, hogy már ne szenvedjek még azzal is! Egyébként amikor megláttam a másik oldalon a képeket, egyből feltűnt a kabin zöld színe! Jól néz ki! (Nem maga a szín, hanem hogy eredeti lett. Jól eltaláltad a színt!) -
#8692 Hát majd előbb-utóbb megjelenik a főoldalon...gondolom... :) -
#8691 Ezt a röpcsit volt szerencsém látni élőben Trencsénben egy IL-14 hóna alatt pár évvel ezelőtt. Csak akkor még ramaty állapotban volt nagyon. De nagyon örülök neki hogy most ilyen szépen felújították! -
#8690 hol vanna?