Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
MSI P35 Neo-F
Intel Core2Duo 2.4/1066/4m dob F6600
1Gb ram (majd veszek hozzá még egyet)
GF 8600GT 256Mb (DX10 támogatás) (majd ezt is cserélem 😛 )
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ámen.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
van 1 srác a simflight forumon Õ szokott benyomni szép fotókat az imént copyzott vassal.
www.smart-bus.hu
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
www.smart-bus.hu
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
www.smart-bus.hu
Nézd a kommentemet picit lentebb,
"Volt szerencsém kipróbálni: E6600 + 2 Giga RAM + Geforce 8800 GTS 320M-konfiggal és hát szomorú látvány volt ahogy szaggatott fullon mindennel.
Ha még a földi és légi közlekedést is felhúztam max.-ra, akkor meg kb vitt 10 FPS-t, ami teljesen lehangoló volt."
A két videokártya közötti teljesítményben még több a különbség mint az enyim és a GTX változat között.
Pláne ahogy w77d is írta, neki meg aztán csúcs procival, csúcs kártyával tuningolva sem megy maxon.
Én a te konfigodra egy agyonbutított konfigot tudok elképzelni ami semmit nem ad vissza a játékból (akkor meg minek ugyebár....)
Egy szó mint száz, jelenleg nincs a piacon olyan konfig amivel megy (ennek az oka meg megint más kérdés).
de szép lessz a te konfigoddal is a game, csak ne számíts ara, hogy miindent felhúzhatsz maxra <#alien2>#alien2><#smile>#smile>
De a proci a gond vagy mi? 😄
Most veszek egy uj gépet, és szeretnék véleményt kérni, és h hogy megy vele az fsx...
MSI P35 Neo-F
Intel Core2Duo 2.1/1066/4m dob F6420
1Gb ram
GF 8600GT 256Mb (DX10 támogatás)
nah?😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha a hardver fejlesztõk tartják magukat az ütemhez, akkor kb.1-1,5 év múlva elérhetõ lesz a megfelelõ gép a két szoft futtatásához LOL
Egyébként meg a quad procikat is csak kb. 65%-ban használja az FSX, (máskép kifejezve 2,5 magot használ a négybõl) úgyhogy felesleges csak ezért quad prociba fektetni. C2D felett már pazárlás a jelenlegi állás szerint.
A jövõre nézve meg bízok benne, hogy a MS tovább optimalizálja a FSX-et (részben a több magos procik terén)
na ezért maradok én fs9-nél, ez az fsx eggyenlõre egy feneketlen kút amibe a pénzt lehet önteni😄
Ez szép((((:
Ennek örömére, a sorozatos finomhangolások, a proci tuning, idegeskedés, reinstall, SP1-re való meghitt várakozás után ,nem vagyok megelégedve a mintegy 23-30 (ez már jó esetben) FPS értékkel most azonnal és visszavonhatatlanul fogom és letörlöm, a fenébe az FSX-et, és játszom na ez már fél off-lesz a 2004-el, és élvezem a a játékot és annak a 40-70 FPS által adott szép grafikának és játszhatóságának örömét.
Döntésem visszavonhatatlan, fellebbezésnek helye nincs, és azonnal végrehajtandó.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!