Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VAlaki jön repülni? Ombi-val nemtom mi van.

Igen! Csak túl korán áll meg a repülõ. A valóságban sokkal hosszabb ideig gurul.

Ebbol latszik milyen korrekt a flight model az FS-ben:
http://youtube.com/watch?v=YtUR2Yf4e4o

Na itt vagyok Ombi! Írj privibe valami elérhetõséget vagy gyere hamira és akkor megbeszélhetnénk a repülést.

ok kösz
http://youtube.com/watch?v=-NSLf6wO_O4
igen széllel szemben célszerû mindig fel és leszálni
széllel szembe?
Papirzacsi
Ennél azért sokkal egyszerûbb. Ha 90-rõl fúj a szél, akkor 09-es pályán fogsz leszállni.<#papakacsint>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

szóval ha mondjuk van egy 90/270 irányú pálya és beállítok 90 fokról szelet akkor rwy27en fogok leszállni?
Hypo
a palyairany a szeltol fugg!!!!

ATC egy reptéren mindig egy pályára irányít? kicsit idegesít amikor gatwciken a (talán már nem is használt) 08L-t kapom és megkerültetik velem angliát, pedig 26L sokkal kényelmesebb lenne nekem. Lutonban egyszer próbáltam kérni ILS26-ot ILS08 helyett de akkor is circle to land rwy26. Nem lehet, hogy arra a pályára szállok le, ahova akarok? (Engedéllyel, mert volt olyan úgy gondoltam másik pálya nekem kényelmesebb lenne és szembetaláltam magam egy felszálló 747-tel...)
alert
Valószínûleg év vége felé vagy jövõ év elején egy a mostaniaknál is gyorsabb 4 magos intellel és a következõ geforce sorozat etalonjával már nem lesz gond.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
felraktam a budapest sceneryt, erre úgy akad a game, hogy az már kegyetlenség. vajon mikor lessz olyan gép, amin mindent fullon, a legjobb sceneryket és repcsiket futtatva simán akadás nélkül megy ez a játék??

alert
Szakszerûséged odabasz 😄 nemtom gondold végig. Ha ennyi féket és mûszert raknak egy repülõre akkor valószínûleg mindegyiket használni kell valamire 😄 szóval mindegyiket jó észben tartani.

Második az nem volt ilyen sikeres. MElyik fékeket jó észben tartani? Diferental, sima, a szárnyi és van másik még?

alert
Gratulálok 😄

Fél4-ig leszek gépnél és utána olyan 19:00-tõl este 21:30-ig.

Nem mesz olyan gyorsan!! 😄

ÉLetem elsõ repülését Bombardier CRJ700-as utasszállító repülõn sikeresen hajtottam végre 😄. Elsõ és még le se zuhantam.De süllyedésnél állandóan jelzett a Pull up, de nem érdekelt mert tudtam, hogy lesz elég idõm leszálni. Hogyan lehet ,egoldani, hogy ne Overspeedezzen állandóan?

Rendben, de attól még fel jöhettek hamira még ha csak dumálni is.

Ombika
Szerintem mindenki tudja ezt es gyari multijaval egyszerubb talan.
Kesobb ha raersz en szivesen repkedek veled 1 kicsit,de mos dolgom van!!

Javaslom a Hamachiból az 1.0.2.0-es verziót.Ez a program arra való, hogy Lan összeköttetést csinál online-on keresztül. Ezáltal, ha valaki Hostol LAN-on és mind2-en be vagytok jeléentkezve hamachin akkor a másik személy látja a servert és fel is tud csatlakozni. Az azért jó mert akkor nem kell servert bérelni pénzért,de a servernek valakinél futtnia kell. De az 5/1mbit-es net már elbír kb 10 embert.

Létre hoztam hamachin egy szobát ahova jöhetene az aki szeretne neten repülni. Név: M FSX jelszó: flight .

Valaki jön netre repülni? Úgy hogy én vagyok a másod pilóta.

Csak egy Nevadai felszálló pálya van és az sem a sivatagban van. MElyik a leggyorsabb repülõ?

Ombika
Ezen kattogok en is!! 😊))

Mingyárt megyek egy kört Nevadában😄

VAlamiért amikor Gamespy Accot akarok létrehozni akkor mindig hibát írki, hogy csak betû és szám lehet és kevesebb mint 16 karakternek kell lennie. Pedig ezeket betartottam. Másnál is jelentkezett ez a probléma?

AZta! A 6. küldiben a leszállópálya elött egy barnamedve járkál XD. Ilyet raknak bele?

Tévedtem. Elindultam naplementében Ferihegyen és úgy akadt a játék, hogy nézni is rossz volt. Remélem Mediumon már játszható.

Végre fent van a játék. Ultra High-on kipróbáltam, de vissza vettem High-ra mert akadt. Kéne majd egy sg-s rrepülést csinálni, hogy minden sg-s egy serveren repül.

Ezekben az addonokban amiket kiadtak "csak" városok vagy rapülõk is vannak.

Aha Köszi! ÉS akkor mondjuk 10-en bekerülünk egy világba és ott repülünk.Ez nagyon jól hangzik.

Ombika
Vagy felcsatlakozik netre fsx-en belul kivalasztja multit es valamelyik serverhez csatlakozik ami nyitva van!!! <#vigyor2>

alert
Nem ellenõrzi semmi. Azonban repülni a választott géppel tudni kell, ismerni kell az angol fóniát és a valós repülési szabályokat. A FAQ-ban a segédletek alatt van bõvebb infó. De azt is megteheted, hogy a haverokkal host - kliens módban repkedtek össze-vissza, ahhoz nem kell tudni semmit.

Hát, hogy mindenki pilóta. Ehhez kell valammi reg vagy nem ellenörzi senki, hogy eredetivel vagy másoltal akarok neten játszani?

wolfaud
szia A Multis repülés alatt mire gondol halozatba mondjuk ugy hogy egyikõtök az irányíto a másik a pilota vagy mind ketten pilóták vagytok??
Ha ezzel kapcsolatba van kérdésed tudok segíteni mert én már probálkoztam 3 szor igy játszani!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Én semmi ilyesmit nem találok az FSX faq-jában.

exTrem
faq

Valaki felvilágosítana, hogy hogyan is mûködik ez a multis repülés együtt?

chicco
és milyen szép és nehéz ez a do-27 .Aki pron szeretné nyomni annak igen csak át kell olvasgatni a sok száz oldal manualt.Karbantartás stb,stb,.
de gondoltak a kihozom és felszállok pilcsikre is ,de azt nem logolja a program.Nagyon szép és rengeteg számomra új megoldás a simben.
pl a mutatók ugrálnak ,meg az egész mûszerfal remeg.

ajánlom mindenkinek

w77d
próbáltam, xp-n egy picit gyorsabb volt az fsx, de pár fps-t áldoztam a jövõbeli játékok oltárán 😊

w77d
elnézésedet kérem! még tanulnom kell mester!!<#worship><#buck>

alert
A repcsi pedig az Aerosoft Dornier 27-es kiegészítõje, mielõtt valaki azt mondaná kamu 😊

alert
Beszéltek hülyeségeket, el kéne olvasni a kommenteket az oldalon. Egyszerûen a Portland scenery-t vásárolta meg, ott repkedett és ott csinálta a fotókat. Azt meg senki se mondta, hogy ilyen beállítások mellett nem szaggatott. Screenshot-ot viszont ilyen grafikával kell készíteni, azon tökmindegy, hogy szaggat-e vagy sem. FPS érték nincs a képeken...

@hajt a kíváncsiság 😄😄 (nem tom mért így irtam le 😄 )
w77d! Te próbáltad már a WinXP+FSX+SP1 kombinációt? A dx10-re való igényeddel tisztában vagyok, csak kíváncsi hajt , hogy xp alatt is így megy a konfigoddal.
w77d
egyértelmû, ilyen képi anyagot akkor sem kapsz, ha a jelenleg kabható legeslegerõsebb konfiggal futtatod a programot ultra grafikán

exTrem
photoshop