Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Akkor gondolom csak pc-re jelent meg, de akkor mi a gépigénye?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ombika
C:\Documents and Settings\profil-name\My Documents\My Pictures\Flight Simulator X Files

Holnap meglesz addon repcsivel teszt kepekkel ,ha hulye allergiam hagy aludni ma este!! 😞

chicco
Az i-vagy az o
chicco
Vagy a c duku vagy a képek mappa,nem tom de ott vhol megtalálod

Ja,és még valami: hova menti a program a screenshootokat? (amit a v-gombbal készítek)

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Hogyan lehet Follow me-t kérni,ha lehet,vagy kitolást?

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

chicco
érdekes.mint mondtam a berugózás vezérli.Semmit nem kpcsoltál be a földön.

RTo vagy arm spoiler

ja és az volt a poén, hogy ez kinyílt a földön, úgy indult az egész, és levegõben is maradt úgy.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

naja, magyar billentyûzetem van.

chicco
Szárny teteje tuti spoiler.Amint említettem arm position -ban magátol kinyilik de csak a földön ilyenkor F2 és akkor beindul a sugárfék azaz trust reverser.N bill nekem nem köszön vissza most így fejböl.
Figyu Milyen billentyûzeted van??HUN ENG nem mind1

na akkor azt tudom, hogy ez nem a flaps, mert a flapsot a joystickon is tudom fel-le engedni, ez a fékezõ valami meg a gép szárnyának tetején van. az fs2004ben volt valami fékezés, az is azt nyitotta ki emlékeim szerint. és az "n" gomba ment talán, vagy valamelyik alsó.. köszönöm a segítséget mindenesetre, a flapset legalább már értem 😄

chicco
FLAPS=Fékszárny.Def settings F5-F8 ig A szárny hátsó szekcionált része.
Feladata a fékezés és a felhajtóerõ megnövelése sebbeség függvényében.

Spoiler Air brakes shift+ü ARM POSITION --Ez ilyenkor a futó berugózásánál autómatán nyilik a földön.A gázkar melett bal oldalon a CPT oldalán lévõ kar.
A levegõben fékezésre lassulásra birja a gépet és a szárnyon fellépõ felhajtóerõt rontja tehát a gép süllyedni is fog.
Ü azzonali teljes kibocsátás. Full Position.

Ha fékszárny kintlétekor látod ,hogy a spoiler egyes részei kinyilnak az a kanyarodás segítségére történik .Ilyenkor ez elõ fordulhat amúgy te nyitod például süllyedéskor ha nagy a ráta és túl gyorsan esnél be 10000 feet alá akkor érdemes kiengedni.10000 feet alatt 250 kias vagy ahogy az írányító kéri.Remélem tudtam segíteni.

az û betû nálam nem csinál semmit, pedig minden alapon van a billentyû-kiosztásnál. viszont érdekes módon, most elindítva a misszót, nem voltak felkapcsolva azok a szárnyak. a flaps azmeg nem az, amit soklépésben lehet állítgatni? mert amirõl én beszélek, az nem az.

alert
Csak a procira nem tudsz terhelni mindenképpen a VGA is kapni fog egy pofont, de a játékban az autogen scenery, az összes AI forgalom, és ha valamilyen fizetõs "összetettebb" kiegészítõ repcsit használsz akkor ezeknek az adatoknak a számítása mind a procira ugrik.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
szerintetek van esély arra, hogy a vista service pack megjelenése után gyorsab lessz a játék, vagy már csak az új generációs videokártyákban/procikban bízhatok??

chicco
Ombikának

Nem nem volt szándékos.Félreértettem azt hittem kérdezed ,hogy ez nem 1 hirdetésben volt.
Erre volt a válaszom--- hogy igen a Gianni bazárja a pro hardveren.
(na remélemezért kapok 1 kis árengedményt)
1ébként miért ne szoljak itt a forumon ha van 1 gép ami szereti az fs-t.
Valaki joyt kinál az is hardver.

Nem nem értek a hardverekhez néha õsszerakok 1 gépet magamnak és 95 óta Szimulátorozom-lehet ahoz se értek de jobb mind Counter Strike-ot nyomni <#violent>

Extrem szerintem én már akkor reptéren voltam mikor te még a kiscsoportba toltad a falepkét de min1.
Én még mindig ott vagyok és fizetnek érte amit csinálok szvsz nekem ez így jó.

Nem linkelem be azt a sok email amit légitársaságok vezetõitõl kapunk a jó minõségi munkáért.

flaps. beleégetem az agyamba.

Settings/Controls/Keys vagy valami ilyesmi (a fékszárnyak angol neve flaps)
chicco
Ü betü a spoiler ha arra gondolsz

#2866?

w77d
nah erre kíváncsi leszek! Ombika az eredményt kérjük majd ide leírni! 😊

Ombika
De ha fullre felhuzom grafot az nem vga-t terheli le?! 😞 Epp ez az,hogy kisebb felbontas kellene,hogy ne a vga-t terhelje,de nincs 1024-nel kisebb lehetoseg ,meg ha cfg-be turkalok akkor se fogadja el!!

alert
Ja és manhatten vagy valami hasonlóan zsúfolt nagy kiterjedésû városrész felett repülj.

alert
Tedd fullscreenbe és a monitorodnak megfelelõen választható legnagyobb felbontásba a grafikát ultra high-ra és kapcsold be a video driver-ben is a maximum AA-t és AF-et. Az FS-ben a autogen (auto generated scenery) csúszka legyen a maxon illetve kézzel húzd fel maxra az AI forgalmat és az összes földi forgalmat pl autók stb. Repülõgépnek pedig válaszd a 747-est vagy mégjobb valami fizetõs modell pl Wilco 737 vagy Level-D 767 ami totál leterheli a procit a sok poligon miatt.

Ombika
Most 4rol beszelek es linkeltem kepet!! DE 2ot se hasznalja ki ,nehe -neha 50/60%on megy max!!

(alapjáratom nem használja ki az FSX a kétmagos procit?)

Ombika
Q6600 3100 Mhzen jaratva,volt mikor jobban is megdolgoztatta cput,nemtudom hogyan tudnam jobban leterhelni es megnezni,hogy tenyleg kihazsnalja e tobb magot sp1?!

Katt ide a kepert!

egy nagyon láma kérdés, de melyik gombbal kell kikapcsolni (ide se tudok hirtelen jobb szót) az airbusna ka fékezõszrnyát (vagy mi is az). megnézem a rómából nápolyba menõ küldetést, és nyitottal kezd, és nem tudom sehogy se behúzni.

csak pc-re, ahogy én tudom.

rooney8
Hy.
Ez a játék csak PC-re jelent meg?
<#integet2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

exTrem
Sziasztok. Eladó egy Sitek Cyborg 3D Rumble Force Jojstick. Nagyoon jó állapotban van és olcsón adnám. Várom az érdeklodoket itt a fórumon vagy msnen: [email protected]

Saitek Aviatorral van valakinek vmi tapasztalata?
Ombika
A nagy Gianni ph-rol! 😊
Nem is kotekedtem en csak helyesbitettem!! 😊

szvsz ne kötekedj vele, hisz saját beszálítója van😄
Ombika
MEg is neztem 35 eves,de hogy ilyen er...len legyen ez mar kisse fura,plane 2857 HSZ amit valaszolt ,ertelmetlen !!!

Mellesleg nem irtam,hogy tajekozatlan simben! No comment!!

exTrem
Kis tisztelet kijárna az idQsebbeknek ... Mellesleg teljsen megvagyok róla gyQzQdve, hogy szimben is ugyanilyen tájékozott, mint a hardwarekben.

Ombika
Mond te szandekosan jatszod az ertetlent es offolsz a hirdeteseddel!!??

chicco
de Gianni Pro hardware .Évek óta nála vásárolok

Ombika
Ez nem aprohirdetes topic!!

chicco
Lehet hogy elírta .Ha megjön megkérdem.Addig is gyüjtök infót töled.
Ha lesz akkor komplett gép csere lesz.
És akkor eladó lesz a mostani gép.
E6400 2giga 800as ram 512 x1950 GT Super vidkari 250 HDD Nec dvd író PIO dvd olvasó.Chieftech táp

Akit érdekel szépen fut rajta az FSx közepes beállításokkal.

FS2004 full full

Ombika
e6600 vazze miota Q6600 ---> JEzusom elotte tajokozodj,ne basszanak at!!

chicco
Nekem ennyiért ajánlják
Intel Core2 Quad E6600/8M dobozos gyári hûtõvel 3 év gar: 56.900,-

Ombika
Az meg lemaradt,hogy 1. cput kb mindig 100%on futatta,tobbit csak akkor mikor kellett es volt mikor a maradek 3cpu kb. 80%-on futott!!

Ombika
#2845 Hsz akkor minek irtad,nah mind1!!

Szal,amit eszrevettem 20 fps kiiktattam unlimitedre,30 volt az atlag,volt mikor felment 58 gps-re is budapest felett es legalja 25 volt,akarhogy zoomoltam forgattam ,nagyitottam siman futott tokeletesen!!
1024/768 32 bit es full full a szures,szal aszem megtartom!! 😊))
LEhet,hogy lehetne meg optimalizalni is es a heten jon 1 8800 Gtx is a gepembe,hogy nehogy a vga legyen a limit. Azutan is megirom velemenyemet! A veglegeshoez meg kell 1 joparat repulnom,de azt mondom aki fanatikus es FSX -el akar mindenkepp repulni,mint en az vegyen ,plane ilyen arak mellett amik most vannak! 50%os arases q6600 eseteben!!

HA vki talal vmi okossagokat 4 magra stb forumokon ,kerem jelezze!! THX

chicco
* C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\FSX
* C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Microsoft\FSX

chicco
nekem nincs és 29.ig nem is lesz .Akkor jön vissza a beszálítom.De érdekel akülömbség,hogy érdemes -e eladni a komplett gépet vagy nem

Ombika
Dontsd el te,most van neked 4 magos vagy nincs!!
Amugy itt irjak mit lehet allitgatni: de nemtalalom az fsx.cfg fajl,please help me!!

chicco
te mit érzel?Megérte?mert nekem ebbõl nem derül ki

Ombika
Gyors teszt utan!!

Friss xp 32 bit sp2
Q6600 2400 Mhz
2 gb 1066 mhz
Asus 7900 Gtx /alap/
AA: 4X
AF: 16x

Itt a kep rola es fps eredmeny

Ha leveszem szurest ,akkor is ennyi es akkor is ennyire hasznalja cpu-t,minden alapon persze es semmi forumon irtak config piszakalasa nelkul budapest felett!!!
Alabbi kepen latszik mennyire hasznalja ki cpu-t es mennyire nem!

Ezutan jon tuning eredmeny majd es addon scenery budapest felett!!

chicco
ÉN is 4 magos cucc