Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Holnap meglesz addon repcsivel teszt kepekkel ,ha hulye allergiam hagy aludni ma este!! 😞
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
RTo vagy arm spoiler
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Figyu Milyen billentyûzeted van??HUN ENG nem mind1
Feladata a fékezés és a felhajtóerõ megnövelése sebbeség függvényében.
Spoiler Air brakes shift+ü ARM POSITION --Ez ilyenkor a futó berugózásánál autómatán nyilik a földön.A gázkar melett bal oldalon a CPT oldalán lévõ kar.
A levegõben fékezésre lassulásra birja a gépet és a szárnyon fellépõ felhajtóerõt rontja tehát a gép süllyedni is fog.
Ü azzonali teljes kibocsátás. Full Position.
Ha fékszárny kintlétekor látod ,hogy a spoiler egyes részei kinyilnak az a kanyarodás segítségére történik .Ilyenkor ez elõ fordulhat amúgy te nyitod például süllyedéskor ha nagy a ráta és túl gyorsan esnél be 10000 feet alá akkor érdemes kiengedni.10000 feet alatt 250 kias vagy ahogy az írányító kéri.Remélem tudtam segíteni.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nem nem volt szándékos.Félreértettem azt hittem kérdezed ,hogy ez nem 1 hirdetésben volt.
Erre volt a válaszom--- hogy igen a Gianni bazárja a pro hardveren.
(na remélemezért kapok 1 kis árengedményt)
1ébként miért ne szoljak itt a forumon ha van 1 gép ami szereti az fs-t.
Valaki joyt kinál az is hardver.
Nem nem értek a hardverekhez néha õsszerakok 1 gépet magamnak és 95 óta Szimulátorozom-lehet ahoz se értek de jobb mind Counter Strike-ot nyomni <#violent>#violent>
Extrem szerintem én már akkor reptéren voltam mikor te még a kiscsoportba toltad a falepkét de min1.
Én még mindig ott vagyok és fizetnek érte amit csinálok szvsz nekem ez így jó.
Nem linkelem be azt a sok email amit légitársaságok vezetõitõl kapunk a jó minõségi munkáért.
Katt ide a kepert!
csak pc-re, ahogy én tudom.
Ez a játék csak PC-re jelent meg?
<#integet2>#integet2>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mellesleg nem irtam,hogy tajekozatlan simben! No comment!!
Ha lesz akkor komplett gép csere lesz.
És akkor eladó lesz a mostani gép.
E6400 2giga 800as ram 512 x1950 GT Super vidkari 250 HDD Nec dvd író PIO dvd olvasó.Chieftech táp
Akit érdekel szépen fut rajta az FSx közepes beállításokkal.
FS2004 full full
Szal,amit eszrevettem 20 fps kiiktattam unlimitedre,30 volt az atlag,volt mikor felment 58 gps-re is budapest felett es legalja 25 volt,akarhogy zoomoltam forgattam ,nagyitottam siman futott tokeletesen!!
1024/768 32 bit es full full a szures,szal aszem megtartom!! 😊))
LEhet,hogy lehetne meg optimalizalni is es a heten jon 1 8800 Gtx is a gepembe,hogy nehogy a vga legyen a limit. Azutan is megirom velemenyemet! A veglegeshoez meg kell 1 joparat repulnom,de azt mondom aki fanatikus es FSX -el akar mindenkepp repulni,mint en az vegyen ,plane ilyen arak mellett amik most vannak! 50%os arases q6600 eseteben!!
HA vki talal vmi okossagokat 4 magra stb forumokon ,kerem jelezze!! THX
* C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Microsoft\FSX
Amugy itt irjak mit lehet allitgatni: de nemtalalom az fsx.cfg fajl,please help me!!
Friss xp 32 bit sp2
Q6600 2400 Mhz
2 gb 1066 mhz
Asus 7900 Gtx /alap/
AA: 4X
AF: 16x
Itt a kep rola es fps eredmeny
Ha leveszem szurest ,akkor is ennyi es akkor is ennyire hasznalja cpu-t,minden alapon persze es semmi forumon irtak config piszakalasa nelkul budapest felett!!!
Alabbi kepen latszik mennyire hasznalja ki cpu-t es mennyire nem!
Ezutan jon tuning eredmeny majd es addon scenery budapest felett!!