33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#9049 Valaki tudja mit tegyek az acceleronnal mert megoldottam a telepítési problemát .Most viszont azt írja ki hogy ' FSX english ' verzió kell hozzá .
Előre is kössz a segítséget . -
#9048 -
#9047 Klassz ! -
#9046 -
#9045 -
#9044 :))) -
#9043 Akkor már csak a csöppséggel tudom összefüggésbe hozni, hogy besárgult-e, de nem, és jó esély van rá, hogy már nem is fog, mert amennyire én tudom, akkor már a kórházban besárgult volna.
(Bocsi az offért!) -
#9042 Ööööö...én most egy igazira gondoltam... :))))
A szimulátoros verzióról még nincs konkrét döntés. Begorombulok és még a végén föltolom az avsimre... :D -
#9041 sajátmagatok adjátok majd ki, vagy aerosoft-on keresztül? vagy valmi hasonlón keresztül? -
#9040 Nincs mit! Örülök hogy örültetek! :)))) Kezdj el gyúrni a Zlinre... :))))) -
wadamhun #9039 Clideynek köszönöm szépen!
amúgy jó estét! -
#9038 fő a jó kedv -
#9037 Itt van még valaki aki nem bibsi !!!!! -
#9036 neked ,hogy megy ha még meg sem vetted eredetiben ?LoL
jót röhögtem !!!!! -
#9035 szal azt mondod csak bibsiknek való mint neked vagy mint a bibsikne ?és ne gondolj semmi roszra -
#9034 Ez amolyan Nesu ellen irányuló bibsi védelem... oda se neki -
#9033 sztem meg fogod majd érteni:) (semmi negatívra rosszra ne gondolj!)
-
#9032 az előzőhöz
-
#9031 sziasztok ismét kérdek Előre is kössz a választ .!!!!
Mié nem találja az Acceleration Pack az FSX -et ?Azt írja ,hogy elősző telepíjjem fe az FSX -t .De mán fenn van !!
Most mi van ?
Valaki ?
Köszönöm szépen !!! -
#9030 Sárgulunk, azaz irigykedünk? Vagy mire gondolsz? (Bár így sem értem...) -
kokos #9029 Hy!Szóval nincs mit tenni! -
#9028 eztet nem is tudtam.. büszke apukák mit nem tudnak
sárgulunk már? -
#9027 Ha az URL-s linket: http://www.youtube.com/watch?v=8BuXnp1wiWg
így átalakítod: http://www.youtube.com/v/8BuXnp1wiWg
akkor már használhatod a makrót!
-
#9026 Köszi, sajna ilyesmire gondoltam én is. Már szétbúvárkodtam mindent, de nem találtam megoldást :-) -
#9025 Elronthattam az src-t, ha ki lehet moderálni, sztem érdemes ne foglalja a helyet. Itt már nézhető -
grimm13 #9024 A legújabb lopakodó technológia .... ráadásul MAGYAR !!! .... :O -
#9023 azert ott vannak a szemek:))) -
#9022 Ja az más! Még mindíg jobb mint a négerek harca az alagútban! :DDDDDD -
#9021 feher skin havas taj elott repul:)))))))))))) -
#9020 Hát az én szívemet nincs ami melengesse... :D Itt most egy képet vagy egy videót kéne lássunk? -
#9019 2D-ben nem is lehet effektelve, hisz ott nincs olyan hogy transparency. Vagy látszik egy pixel, vagy nem és slussz.
A VC-vel meg sokmindent kezdeni nem tudsz. Az az átlátszóság a plexit felépítő poligonok opacity értékével van beállitva, és a gép készítője valszeg úgy gondolta hogy az az átlátszóság neki úgy jó. Ha van is rajta még pluszban textúra, azzal maximum a koszokat/bogarakat szokták imitálni, átlátszóságot a legeslegritkább esetben.
Ha FS2004 gépet használsz FSX alatt akkor általában az ellenkezője szokott előfordulni: úgy átlátszanak dolgok, hogy voltaképp ott sincsenek. :) Ez egy textúra inkompatibilitási probléma.
Juteszembe mégvalami: anno, mikor a Zlin 43-at csináltuk, a cseh haver aki szintén közreműködött a projektben jelezte, hogy nála nagyon sötétek az ablakok...aztán kiderült: ATI kártyája volt...ráadásul egy pattintott kőkorszakbeli drájverrel. Lecserélte, és ha nem is jó, de jobb lett egy kicsivel minden. De ez FS2004 volt... -
#9018 Sziasztok! Gondoltam megmutatom ezt, sztem szívmelengető gép! (payware, saját vidi)
-
#9017 Ezt már én is kérdeztem régebben. ( Nem a koszpöttyök )
Némely típusnál a 3D-s kabinban totál sötét az üveg. Vagy kékes, vagy szürkés árnyalatú. 2D-ben nincs effektelve. Szeretném én is a szerintem eltúlzott sötétítést kikapcsolni vagy kevesebbre állítani.
VFR repkedésnél némelyik inkább zavaró. FS9-et tolom inkább, ha abban tudja valaki hogyan kell, az is érdekelne. -
#9016 ??? melyik tipuskora gondolsz igaz van par aminek van kosz az ablakon de amugy en ezt annyira nem tapasztaltam -
kokos #9015 Hy!Úgy nagyjából a gépek 70%-ból nem lehet tisztán kilátni!Ezzel így számomra csökken a játék szépsége!Pl: az L-39-nél jó,azért is repkedek azzal ! -
#9014 Szép dolog az önzetlenség, a szerénység stb., de az a név amit javasolsz közel sem hangzik / mutat úgy, mint a Cpt. SAB... (Legalább is szerintem.) -
#9013 :D Papp Levente fotói, az ő oldala. Én csak úgy emlékeztem vala, hogy valahol láttam én fotókat erről a masináról. Inkább a plasticwings-et karcold be. Sok fotóm van a Top Gun magazinban a gépekről, mert ha jól emlékszem, akkor itthon lettek újra összeszerelve és festve. -
#9012 melyik gep? -
kokos #9011 Hali!Hozzáértő segítségét kérném.az ügyben....,hogy lehet megcsinálni azt ,hogy a pilótafülkéből kinézve ne legyen sötétített az üveg?Esetleg valamit kitörölni kell? -
manitounickfree #9010 koszi szepen ! ezert a segitsegert a nickedet beleirom kabintetobe. D