Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy ûrsikló?
Sziasztok nem tudtok olyan letöltést ami a flight simulator x-hez van concorede??
rooney8
Én nem csodálkoztam, csak álmodoztam<#oooo>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ombika
Csodalkozol,hogy nincs szep kepe ,ugye ezt nem mondod komolyan?! <#kuss>

#2987 ---> Ez vmi iszonyat DURVA lett!! <#worship><#worship><#taps>

rooney8
ATI Radeon 9550

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ombika
Milyen vga-val?

rooney8
Nem bírom tovább nézni olyan gyönyörû<#sir><#gonosz3><#szomoru1>
Az enyém biztos hogy nem ilyen

Ez nagyon odavág.A végén mondjuk furcsa kicsit, hogy pont a reptérnél fogy ki a 747-es kakaója...

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

alert
Így van. Nézd meg ITT a képeket, ilyen élességet kellene látnod max grafikán.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Ombika
En nemsokara nekilatok!

A lesson-öket itt senki sem csinálta végig?
sziasztok nem tudtok olyan letöltést ami fsx-be van concorde?
rooney8
Most hogy így mondod hogy ha túl szar a gép akkor visszabutítja... lehet nekem is visszabutítja, mert hát az lehetséges hogy a földön csak elmosódott textúrákat látok (a képek alapján 3ds házaknak meg autóknak kellene lenniük)? De ha beállítok mindent maxra akkor elmegyek a beállításokból, visszamegyek és ugyanúgy van mint ahogy beállítottam.

köszi szépen adam944
core2 E6300 7600GT 2 giga ram... ez annyira kevés lenne? :S

www.smart-bus.hu

alert
Nem lehet hogy túl gyenge a géped? Akkor csinál ilyet, hogy automatikusan visszabutítja, ha nem bírja. Legalább egy Intel proci 3 GHz kell neki (celeron-t, AMD-t nem bírja csak a nagyon jókat) illetve a graf kártyára allergiás ha nincs minimum 256 mega memóriája és mondjuk a gépbe is kell minimum 1 giga ram.

sziasztok! az miért van, hogy szinte mindegy milyen grafikai beállítást állítok be, nem hajlando tudomásul venni! le okézom a változtatást, aztán ugyanolyan mint elõtte! 😞

www.smart-bus.hu

www.avsim.com
www.simviation.com

rooney8
Na de akkor most megnézem egy nagyváros fölött, majd még jövök <#vigyor2>

rooney8
Hupsz, nem 2560 MB RAM (jó lenne<#vigyor>) hanem 256 MB

rooney8
Biztos elmondjam?<#vigyor0>
Elég ratyi
Intel Celeron 1.70GHz
2560MB RAM
ATI Radeon 9550

(Mondjuk sztem azért nem akadozott annyira mert nem voltam eddig nagy város fölött, csak Ferihegyen. A demoban meg valami szigeten)

Hellosztok hol lehet repülöket letölteni?
Eggyel lentebb nyomtam..,biztos a sörök miatt.SRY

Rossz hsz.-t választottál, én nem errõl beszéltem.
Semmi baj csak az egyértelmûség végett <#hehe>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

FreeFlight/CurrentLocation/ChooseRunawayPosition

"""Másik kérdés: letöltöttem 3 gépet és egyiknél sincs hang sehol a játékban? tudja valaki miért van ez?
perko - VIP"""
Nézd meg a gép sound cfg-jét.Olyan másik gép soundjára hivatkozik,ami nincs telepítve.A legegyszerûbb megoldás,h kompletten bemásolod egy másik,
hasonló repcsi sound mappáját.

Hy!
Hol lehet azt beállítani, hogy Free Flight módban ne a kifutóról kezdjek,hanem a parkolótól,vagy a kapuktól?

milyen géped van rooney?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

rooney8
Mégegyszer megpróbáltam fölrakni és most sikerült. 😊
Mégcsak egyszer játszottam vele és fullon nem volt valami élvezhetõ 😞
Jó, annyira nem akadozott, de nem volt a legjob.

737-400
hanghiba lehet attól, hogy eredtetileg fs2004re tervezték a gépet, ha a sound.cfg-ben átírod a b373-400/soundot b737-800/soundra mûködni fog
Sziasztok!

Következõ a problémám: A LESSONS fejezetben az instrument checkride-ot nem tudom megcsinálni,mert a holding pattern-es résznél elbukok.Az nincs egyértelmüen leirva,hogy milyen módon kell belépnem a patternba, direct/parallel/teardrop-módon?

Tud vki segíteni ebben?
Hellló!
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni TUPOLEVEKET? Pédául Tu-154-est?
elõre is köszönöm.
Másik kérdés: letöltöttem 3 gépet és egyiknél sincs hang sehol a játékban? tudja valaki miért van ez?

Asus P5Q Deluxe Core 2 E8500 4GB RAM ATi HD 4850

alert
A FAQ-ot olvastad már? A kézikönyvet? Az FS menüjébe belenéztél már?

Ja,még egy :-)

Mi az a Sqawk Code? Lehet hogy nem írtam helyesen,de ez az,amikor pl kéred,a légteret VFR-nél,és ott többek között ezt is mondják.

2 kérdés:

1.mi az a Flight Following? (azt tom hogy repülés követés,de ez mit takar?)
2.Láttam egy ismertetõben,hogy videóra lehet venni valahol a rpülést.Ezt hol tudom beállítani?

vmvr
hát igen, a repülés nyelve az angol

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

azért is nézek értetlenül.

Hát ezen nem gondolkoztam, mert fel sem merült, hogy magyarnak kellene lennie. Már ki lett tárgyalva, hogy nem sok értelme lenne lefordítani.
Aki ismeri a repülést, annak nem szükséges a magyar nyelvû fordítás. Vannak kifejezések, rövidítések amiket értelmetlen lefordítani, tkp. nem is lehet.
Aki nem tudja megtanulni, legalább az alapvetõ angol nyelvû repülési szakkifejezéseket, az ne ezt a progit használja. Nem hiszem, hogy élvezni is tudná.

igazából csak felmerült a kérdés, hogy mitõl hun egy ilyen játék, hisz ezeket nem lenne értelme lefordítani. válasz.

Ezt tõlem kérdezed?
Mert akkor itt Magyarország (HUN)

Van egy "Válasz erre" lehetõség is.Azt hiszem, hogy már itt is szóltak, hogy használjátok.

HUN?

Media Markt aktuális árjegyzék

alert
Ezt már végigjátszottuk párszor és a FAQ-ban is benne van 😊 valószínûleg azért van, mert rossz warez verziód van és észleli, hogy kópia. ennek ellentmond, hogy valaki állította, hogy neki eredetinél is ugyanezt írta ki. Persze hogy az mennyire hiteles állítás, az jó kérdés.

rooney8
Ennyi, kiírt egy Fatal Error és kilépett<#falbav><#falbav>

rooney8
Hát én tökön szúrom magam.
Vége 100% a telepítés erre kiír valami hibát és most az van kiírva hogy: Rolling back action:
100%
és nem csinál semmit

rooney8
Jézusom, már legalább fél órája instalálja és még mindig nincs kész (mondjuk nem csodálom, 8G😎 😊

vmvr
ez vicces, pár napja voltam a Media Markt-ban Budaörsön, hogy megvegyem az FS-t, akkor a deluxe 10ropi lett volna, a sima X még olcsóbb, de akkor pont nem volt. ezért ma elmentem a West End-be az ottani Meda Marktba, de ott meg a sima X 15ropi volt...

inkább kivárom, hogy a budaörsibe MM-ben megint legyen olcsón

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix