Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strami11
egyenlore ne adj ki ra 20.000 HUF-t a kovetkezo okbol: en megvettem, feltelepitettem, a vilag legjobb jateka, uj gepem van, es nem engedi regisztralni azzal a cseszett koddal amit 100 euroert vettem meg mert hogy egyszer mar regisztraltam vele... hat bil gates meg a csapata... 😄 nah amugy ha vki az en bajomra tudna megoldast PLZ IRJON!

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

FLeT
csá nép!
Ez a verzió: - Microsoft Flight Simulator X Deluxe-Razor1911 ugyebár rossz volt hiszem a végén kiírta az 1935-ös errort!
A napokban láttam hogy RAZOR-ék újracsomagolták az 1-es DVD-t: - Microsoft Flight Simulator X Deluxe DVD1 REPACK-Razor1911
Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel elindul a játék! Mert ki szeretném próbálni mielõtt kiadaok rá 20.000HUF-ot a demo pedig elég szegényes...

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

JA és! Szerintetek az fs2004 ben lehet animált forgalmat varázsolni? mert én találtam kiegészítõt bár nem tudom aktiválni. És ha feltuningolom kiegészítõkkel akkor van olyan jó mint a fsx gyenge konfival. nem??
és mégegy kérdés. Hogy telepítsem fel a service pakkot? egyszerû! Azért be van kapcsolva a biztonsági mentés.
Hát,ha a demó elmegy,akkor a teljes is.Egyébként a service packot a micrsoft oldaláról tudod leszedni.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

kösz! tehát töltöm le a service pakk kettõt, és rendben lesz. És ha a demó fut akkor ugyanúgy fut majd a teljes verzió is???? SZeretném azt is.
kéri az service pack kettõt az xp-hez.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

ÜDv! SEgítsetek! MÁr letöltötem az fsx demóját, de nem tudom feltelepíteni. azt irja ki hogy: flight simulatur x requires xp sp2 ..EZ miért lehet? Egyébként fs 2004 megvan és fut jól. Akkor az fs x futna viszonylag jól? Elõre is köszönöm.
chicco
Természetesen condizni is lehet vele.

chicco
Auxiliary Power Unit.Apu.Feladata levegõ és áram termelése álló ill 1es fázisokban rep közben.
Álladó fordulató hajtómû kb 62.000 rpm.Garett vagy egyébb gyártók termékei.
Kerozinnal megy mind a hajtómûvek.
Elegendõ fordulatnál levegõt vonunk el amivel a hajtómûveket megpörgetjük.(air bleed)

egy kis gázturbina
Amúgy,ha már az APU-nál tartunk, akkor pontosan mi is az?Azon kívül, hogy generátor.Mibõl termel áramot?

Strami11
Sziasztok!
total kesz vok... 😞 problemam: vettem egy "atomeromuvet" hogy elvezheto legyen az FSX de nem engedi ujra regisztralni a termeket... aki vmi megoldast tudna az lecci irjon!

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Valószínüleg kicsit lassan állítottad be a dolgokat felszállás elõtt<#vigyor>.Nekem lemerülés még nem jött össze,de én nem is állítom le a hajtómûveket felszállás elõtt.De ha lemerül,akkor van egy APU nevõ kapcsoló.Ezt kapcsold be,és ha nincs bekapcsolvak,akkor az APU Generatort is.Ez termel elég áramot,hogy eltudd indítani a járgányt.

Dave000
Olyankor mivan ha álltam a reptéren és úgy néz ki lemerült az akksi 😊 737-800-nál, még néztem is hogy megvan csinálva hogy csökken a feszültség, aztán miközben molyoltam, eltünt minden a mûszerfalon 😊. Nincs valami áramfelvétel a reptérrõl vagy valami? mert így persze a hajtóvûvek sem indulnak 😊

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

FSX features
Highly detailed taxiway and runway layout, with high definition textures
Fully compatible with standard and third party AI-Traffic
Full winter textures
Full night textures
Includes high density mesh of surrounding
Includes full photographic ground texture of Budapest (so on your approaches
you will get a good chance to see the layout of the city)
High level of animated car and bus traffic on airport
Full and detailed lighting
Very high number of objects on tarmac
Superb optimization on every view angle so frame rates are stable and as
high as feasible
All textures in standard FSX format, many with bumpmaps.
Other FSX features as scenery sounds included
A version of this scenery is used in Malév simulators at Ferihegy!

Én is elolvastam. Azért vettem meg....
w77d
még kiegek nélkül sincs olyan pc amin teljesen fullon megy 😊

fs2004 kiegekkel, jobb mint az fsx szvsz, és nem is kell hozzá atomerõmû
amugy meg nincs olyan pc amin fullon megy az fsx kiegekkel 1üt
w77d
amelyikhez többet töltesz le 😄

Balazs15
ja és meikben van több repcsi?????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

w77d
ha van géped hozzá, akkor fsx

Balazs15
fs 2004 or fsx?????

Balazs15
melyik a jobb játék????a ms 2004 vagy a flight simulator x??????
grafikai, és játékmenet szempontjábol szerintetek????

alert
Idõvel... talán még szebb is lesz mint a 2004-es... ki tudja 😉

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Egyébként mi igaz abból a hírbõl,hogy 2008-ban új FS jön? Egy fórumon olvastam.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Illetve a Mega Airport Budapest-be.

Bele kerül.

Jó lett volna ,ha az FSX-ben is.

Való igaz,úgy van ahogy mondod! Csak nekem nagyon tetszettek a budapesti és környékbeli felszállópályák a 2004-es verzióban,és a város kidolgozottsága is rendkívüli módon tetszett.

alert
Az utashidak technikai okok miatt nem mûködnek 😄 talán majd egy patch segít rajta.. elõbb-utóbb...

alert
De nem is Budapest scenery a neve, hanem Mega Airport Budapest. Már a neve elárulja, hogy csak repülõtér, illetve aki szétnéz az Aerosoft oldalon láthatja, hogy a Mega Airport Sorozatban csak repülõterek szerepelnek. Az FS2004-es verzió neve pedig Budapest 2007 scenery.

majd az fs 11-ben már tiptopp lesz.

Gondolom,ha lesz AES ami mûködni fog Az FSX alatt,akkor használhatóvá válnak az utashidak is.

Nincs vele baj,csak az FSX alá készült verzió nem BP Scenery,hanem Ferihegy Scenery. Nem az FSX lassú,hanem a gépeink ,amin futtatjuk. Mindazonáltal nagyon szép munka,de azt végképp nem értem,hogy az utashidak miért nem mûködnek,egy ennyire kidolgozott repülõtéren.

alert
Mindenkinek akinek a Budapest scenery-vel van baja: Az Aerosoft oldalán mielõtt megvásárolod pontosan le van írva, hogy mit tartalmaz a kiegészítõ és mit nem, mire számíts és mire ne. Továbbá elolvashatod a hivatalos support fórumot is, amiben minden nyûgje ki van vesézve. Azzal, hogy rányomsz a vásárlás gombra, tudomásul veszed a leírtakat azzal együtt, hogy mi van benne és mi nincs. Ennyi. Mellesleg benne van a legújabb (2007)-es változatban is minden, a város, az épületek, a nevezetességek, hidak, PARLAMENT, stb, mármint az FS2004-es verzióban. FSX így is lassú, minek terheljük még a várossal.. Az utashidak pedig FSX alatt nem mozognak Ferihegyen, FS2004-es verzióban igen, ha használsz AES kiegészítõt.

alert
FSX alatt nem megy az AES.

exTrem
Ferihegyet kompletten megcsinálták. Ahhoz, hogy mozogjanak az utashidak kukkants rá az Aerosoft oldalán az AES-re. Ez egy olyan progi, mely szimulálja a földikiszolgálást, beleértve a hátratolástól-acatering services és a mozgó kapukat is. Sok sikert. Üdv: B

Hy!http://fs2004faq.uw.hu/banner_x.gif
http://fs2004faq.uw.hu/banner_x.gif
Van egy gondom: felraktam a ferihegyi kiegészítést.Tök jó,meg minden,csak az a baj, hogy hiába taxizok,vagy kezdek egy utashíd mellett, hiába nyomom mellette a ctrl+J t nem indul meg felém,és nem csatlakozik a híd a géphez. De pl a gameben alapból bennevan pár reptéren az utashíd,pl Boryspyl-on Kievben.Ott,ha nyomom a ctrl+J t akkor jön az utashíd és "rácuppan" a gépre. Ha valaki nem érti, akkor ittvan kép,hogy mi kéne Ferihegyen.

Akkor #3158??
w77d
ezt én is észrevettem, hogy csak Ferihegy van kidolgozva, a többi helyre pedigcsak a mûholdképet rádobták azt kész! A fs2004-es verzióban még a háztömbünk is benne volt rendes 3d-s objektumként! most ezt egy picit összecsapták!

Azt egyébként én sem vágom,hogy a régebbi BP Sceneryben budapest is benne volt ebben az újban pedig csak ferihegy. Miért? Nincs Budaörsi repülõtér,dunakeszi,stb........! Pedig nem vót ócsó.

Sziasztok!
Kérem segítsetek: Vásárolt Bp Scenery, telepített XP, FSX SP-k,Photo-Based Scenery Add on Update. Ennek ellenére csak a reptér és közvetlen környéke jó (az JÓ) máshol az épületek kocka kocka mellett, vagy egymáson, 1 db Duna-híd van. Vár, Országház semmi. Ennél a FS2002 add on scen. is ezerszer jobb. HW😄ual Core6420 2.1 GHz, 2 G memo, Geforce 8800 GTS. Grafics setting max kb 80%-a. Köszi
Balazs15
hühha az igen😄😄😄: akkor bele megyek egy repülövel a parlamentbe😄😄😄😄:😄

w77d
hehe, ki nem 😄

Köszi, ezt kipróbálom. Én a spirál körvonala mentén mentem, és nem akaródzott összejönni.

Balazs15: Ne is tagadd, bele akarsz menni a Parlamentbe egy jó nagy repülõvel 😊

ennyire komoly. az egész budapest le van fedve 2d térképpel. a saját házad megnézheted, ha elég erõs a géped. elõnye, hogy naprakészebb sokkal mint a google earth. míg azon a sportaréne még épül (szintûgy a mi lakáusnk is - 3 éve lakok itt...), addig az addonban minden tiptop.

Segítsen már valaki. !!!
felvettem pár repülésemet és az FSX elmentette nekem ezeketa fájloka a gépemre Fsx formátumban.
Milyen úton-módon lehet ezeket átalakítani hogy a játék nélkül is le tudjam játszani Pld: windowsmedia vag más lejátszóval
Balazs15
hi all
akkor már én is hozzá szolnék a budapesti kiegészitöhöz😄 lehet h enyém is láma kérdés de olyat lehet hogy a duna felett esetleg a parlament felett elrepülni?XD vagy ennyire nem komolya a dolog

Én nem ismerem a demót,de nem hiszem,hogy lehetne bõvíteni,mert a demókban általában megvan hogy mibõl mennyi,stb.

repvez
Egy láma kérdésem lenne.Lehetséges a demoba más gépeket betenni?Vagy más helyszin fölött repülni?Igazábol vadászgépek és harci helikoptereket szeretnék kiprobálni benne.Tudom hogy nem lehet benne löni,de a navigáciot és a müszerek használatát lehetne benne gyakorolni.
A teljeset nem akarom feltenni,mert annyira nem akarom sokat használni.