33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#9333 -
#9332 hát te? nem tojást kéne dobálnod a nemzetvédő elvtársakkal? -
#9331 Link :Gyönyörű !!!kb. én is így nézek ki a fülkéből B.U.G. nélkül .
#9323 -
#9330 Komolyan nem értem a sötétített plexi problémát!
Ha ez a pilóta is ki tudna nézni félig a kabinból, bezony nagy verőfény fogadná odakint.
Ezt hivatott szimbolizálni a 3D-s sötétített kabin.
Jobban nem tudom elmagyarázni. -
#9329 Ja láttam más fórumon is kérdeztek vga-ról és 8x válaszoltál hülyeséget:)) remek csak így tovább, google a Te barátod, és nem is kell hozzá 8 általános hogy tudd használni, csak idegen nyelvű oldalakra ne tévedj mert még valamit félre értesz:)))
Képeid szépek szóval inkább repüljél vazze:)) -
#9328 -
#9327 Semmi, csak jól hangzik:)))))
Egyébként MEGJELENT a PMDG új repcsije.
Erre! -
#9326 Mi köze a tükröződésnek a VGA memóriabuszához? LOL:D -
#9325 A 6DOF nak mi koze ahhoz hogy a repcsi keszitoje milyen texturat hasznalt az ablaknal????
A 128 es 256 meg aztán pláne hülyeség, szóval inkabb kéne csendben maradni ha fingod sincs a válaszról és nem privátban irogatni minden féle baromságot. Remélem hamarossan eltünsz innen. -
#9324 Igen azert latja a sotetitett texturat mert gyenge a karija.....lol bazz -
#9323 Az a 6 DOF baja hogy az ablakon keresztül ki lehet tenni a fejünket és a textúra így különbözteti meg a külső részt a belsőtől az FSX -ben .
Szóval egy B.U.G. vagyis a gyengébbek kedvéért Szar !!!!
"Az óvoda pedig jobbra az első ajtó .Persze a halálugrás végén ,majd rólad szólnak a hírek ."
A bit számít kis -kancsó !!prohardver.hu és társain megleled . -
#9322 Nem lehet ,hogy a VGA kariddal van baj ?Mondjuk gyenge ?
Nálam ilyen .
-
#9321 Hmmmm. Köszi :-) -
#9320 Ha már vihornyázás...van ám egy ilyen is!
-
#9319 LLTM2009 -
#9318 Az FSX ben vitorlázni szeretőknek szerintem kötelező darab, aki meg még nem próbálta fsx alatt lehet azoknak is.
Aerosoft Discus glider X -
#9317 szoktatok online repüléseket szervezni? -
kokos #9316 Oké!De hol töröljem! -
#9315 Mint ahogy én is irtam már és L_Viper is, ezzel nem nagyon tudsz mit tenni. Töröld ki/nevezd át a plexi textúráját, és próbáld ki. Ha úgy sem tetszik akkor marad a beletörődés. És repülj az L-39-el inkább, annál jobbat úgysem találsz... :) -
#9314 Ez a dolog nemrég volt is tárgyalva. Ha a készítők szerint olyan sötét a plexi a 3D-s kabinban, nem tudsz mit tenni. Némely típusnál elég sötét valóban. -
kokos #9313 Namégegyszer! -
kokos #9312 Nem azt mondom,hogy eltűnik hanem azt,hogy nem intenzív!És azt a lehetőséget keresem,hogy miként lehetne ezt megoldani,és esetleg hol lehetne próbálkozni beállítani cfg-ben vagy törléssel!
Az előző kép -
kokos #9311 Az L-39-nél meg jó itt is van üveg de nem látszik csak a tükröződés!
-
#9310 Ja, és eltüntetni nem fogod tudni, legfeljebb a textúrát szedheted le róla: a texture mappában fizikailag kitörlöd vagy csak átnevezed a hozzá tartozó dds-fájlt. De gyanítom attól még a "sötétsége" megmarad valamilyen mértékben, mert mint mondottam az a poligonoktól függ. -
#9309 Milyen effektet nem látsz ezen keresztül? Kipróbáltad ebben a nézetben ahogy ezek a képek készültek hogy eltűnik az a bizonyos effekt amint a kabinplexi mögé ér?
Mindamellett tényleg nem értem, mert ezen keresztül is kellene látnod mindent. Ahogy nézem, ez egy olyan 80-90% opacity-s (ezért sötétebb kicsit) egyszerűen betextúrázott poligon-kabinplexi, semmi speciális nincs rajta (mint pl. az L-39-en a repedezés effekt). -
kokos #9308 Tehát reggel,délben,este...és az üveget akarom valahogy eltüntetni.Mert hiába a sok szép effekt belülről nem látom! -
kokos #9307 -
kokos #9306 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2009_09/Reggeliablak.jpg[/I -
kokos #9305 -
kokos #9304 -
kokos #9303 De a képet hogy teszem be ide az még várat magára!Már feltöltöttem de nem látom!...???? -
kokos #9302 Hali!Csináltam pár képet úgy,hogy félig kihajolok a fülkéből -
perko #9301 Köszönjük a takarítást! -
#9300 Sziasztok. EZT légyszi olvassátok el. Köszi -
#9296 Gebasz.. mi a holdkór van itt. Kell a bann, és visszatér a rend ezen a fórumon. Ez itt a Flight Simulator X és a repüléssel kapcsolatos fórum. Akinek ez nem tetszik az tekerjen a sunyiba róla, de ne mások szórakozását b*ssza szét. -
#9295 részemről off. megyek repülök inkább:) -
#9292 Majd jön Peti is kihajítja innen a francba. -
#9287 Ha nem találsz megoldást és a tudósok sem tudnak válaszolni ,akkor el kell kezdeni az elején feltárni a gondot .Újratelepítés pl. játék deluxe ezt követően sp1 v sp2 vagy Acceleration .Szépen sorban ,hogy hol lehet a hiba .Ezt a különböző módoknál is .Elég hosszú procedura (folyamat) .DirectX Március -it feltenni vagy VGA drivert a legújabbat .Az nVidia -nál beállítani a vezérlőpultban a hardverednek megfelelő beállítást ,ATI -nál úgy szint ezt kell megtenni .
Nem mindig segít ,lehet van más egyszerűbb megoldás nekem nincs ilyen problémám az FSX -vel .
Akadt már mással hasonló ,volt amit más segítségével ,volt amit így oldottam meg .Türelem kell hozzá .
Nekem sem sok van ,mégis akad annyi ami mindig a megoldáshoz vezet .
Még lehet idegen nyelvű fórumokon kérdezősködni .
Remélem gyorsan meg találod a megoldást .
-
#9286 Az a szomorú az egészben, hogy szerintem ez valamint ez egy és ugyan az.Jó lenne ha tévednék de szerintem igazam van. -
#9284 Keressél már másik topicot, hát ne mveszed észre, hogy amit itt művelsz az nem divat ebben a körben ?! Menjél máshova ott éld ki a hülye dolgaidat ne itt mert csak off-olod a fórum topcit.
Ezt úgy szerintem mindenki nevében......