Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Az is lesz benne...ha nem is sok.

FSX SP2-DX9

Here is a list of what is in SP2 from a “global install perspective” and not just on Vista when DX10 is active:

Fixes and Features Core and Graphics

1) 8-core bug fix

2) 3G enabling FSX and Autogen memory use optimization

3) Exterior shadow quality improvements

4) Optimization of terrain IO for photo-scenery and “scenery load out of the zone” fixes to help reduce blurries

5) More batching of Autogen. This will help in areas where a lot of custom objects of the same material are authored and complements the SP1 batching work.

6) 737 and A321 night/taxi light fix with new models

7) Raindrops in the 2D cockpit

Audio, International, UI

8) Audio fix for soundcard/usb to speakers/headphones on Vista

9) Various internationalization fixes

10) Saving undocked panels

11) UI fix for flight list to be alpha-sorted when "Title" is clicked

Multiplayer

12) Multiplayer compatibility with XPack for free-flight. With all the changes in Acceleration, SP1 is not free-flight compatible. SP2 addresses that.

13) Multiplayer fixes for

a) when using DIRECT CONNECT, FSX now remembers the last IP used

b) COM1 shared cockpit sync

We didn’t get either the “w” key issue or the alpha-fade for Autogen into SP2. We just couldn’t get to those fixes. We still have a good set of fixes, even without those two, and we hope the DirectX9 user is happy with the two service packs we have delivered this year.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
basszus az alapjáték nem megy fullon, akkor ezzel mi lessz? 5fps? inkább valami sebességjavító cuccot adnának már ki!

FSX Acceleration
Azt írják az SG-n, hogy otóber 26.-án itthon is kapható lesz.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nézem!

w77d
nagyon baba, grat <#wink>

Clidey
Durvajó a dizájn, gratul!!! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

m814
Sziasztok.

Új szárnyak suhognak az IVAO virtuális égboltján.
Egy kis közösség azoknak akik komolyan gondolják a szimulátoros repülést.
Bövebben itt:http://www.pannonwings.hu/

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Mondjuk ezt kár volt :-( ,bocsi,ez is a CRJ panelt használja.
Linkelés után néztem meg,sorry.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Próbáld meg itt

Nem tudja valaki véletlenül,hogy honnan tudok leszedni MD-80 ast vagy hasonlót rendes pilótafülkével?Mert ami nekem most van az a CRJ-700 asét használja...

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Ez 2005-ben volt,akkor nagyon hírdették,és arra jártunk,ahol az üzlet van(valahol a XI.ker-ben volt. Kipróbáltuk a VR szemüveget,de még az eladó is csalódottan nyilatkozott róla. A típusát én nem tudom,gondolom azóta jelent már meg újabb,de az nagyon gyenge volt. Olyan volt,mintha 5 méterre elõtted lenne egy 15" monitor,még az ikonokat sem tudtuk felismerni a képernyõn.

Ez télleg naon odavág.Ha van vkinek véletlenül egy amit megunt,akkor azt ideajándékozhatja! 😄

rooney8
Ez nagyon durva. Nekem kell egy ilyen <#vigyor>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Azért én szívesen elfogadnék egy olyat 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

wolfaud
itt van még róla pár infó

http://www.diamond-simulation.de/multimedia.html

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
Szerintem a leg élvezhetõbb a Diamond simulation azzal csak 2 probléma van az egyik hogy nem fsx kompatibilis a másik hogy rohadt drága lehet!

http://www.diamond-simulation.de/fileadmin/d-sim/multimedia/d-sim_video_01.mp4

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Hát,szerintem a Media Marktban megtalálod.

wolfaud
Emlékszem ezelõtt 10 évvel ezelõtt jöttek ki az elsõ vr sisakok még a Descent játékkal lehetett tesztelni. Azóta nem tudom elhinni hogy nem fejlesztették. Ha valaki tud olyanról ami tényleg jó minõségû és tényleg jól szuperál az engem is érdekelne!

wolfaud
Szia z800 3DVisor próbáltad ki?

Hy
meg tudnátok mondani honan tom meg szerezni ezt a játékot
elöre is kösz
trobi
Én ezt kipróbáltam a vrcenernél. Egy hatalmas fos az a szemüveg. Olyan,mintha 5 méterrõl néznél egy apró monitort,nagyon gyenge próbálkozás. A 3d-hez pedig nem sok köze volt.

alert
Az tény, de ez egyénen is múlik gondolom. Én is hallottam hasonlót (de ez mindenre igaz), ugyanakkor több olyat, hogy semmi bajuk nincs tõle.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Bucser
Szar a felbontása még ezeknek a mini TFT-knek. Arról nem beszélve, hogy kúrva gyorsan elveszíted a koordinációdat és könnyedén elszédülhetsz (váltottam levelet olyannal akinek hasnló van. Huzamosabb ideig nem tudta használni. szédült hányingere volt)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

alert
De van egy ilyen szemüveg itthon is lehet kapni a vrcenternél. Nemcsak hogy mozog elõtted a kép ahogy forgatod a fejed, de 3D-ben is jeleníti meg a képet mint az e-dimensional szemüvegei, tehát tényleg térhatású a kép, mintha egy pilótafülkében ülnél. Egyébként szinte bármilyen 3D progival mûködik. Csak 260 ezerbe kerül. Más ilyenrõl nem tudok.

rooney8
És nem lehet valami olyat venni ami valami sisak vagy szemüveg szerûség és ahogy mozgatod a fejed úgy mozog elötted a kép?. Tehát nem amonitoron nézem hanem a szemüvegbe vagy a sisakba<#hamm> (ezt most komolyan kérdezem)

Bucser
TrackIR-nak csak elõnyeit láttam eddig. Hazsnáltam jópár repszimben és autósban is. mindegyikben baromira erõsíti a beleélést.

Il-2-ben nincs 6DOF-de más szimekben megtalálható és PL Armed Assaultban is nagyon hasznos.

A Gépen lassulást nem vettem észre eddig TrackIR miatt. Mind 32 mind 64 bites driverei vannak. Én csak javasolni tudom hiszen egy idõ után elképzelni sem tudod nélküle a szimezést.

A video nem igazán mutatja, hogy milyen élmény...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A tir-nél nam annyit fordul a kép mint amennyit a fejed, minden egyes tengelyt külön lehet beállítani mekkora legyen a fejmozduláshoz viszonyított látványbeli elmozdulás. Egyetlen igazi problémája, hogy rászokik az ember, amíg joy nélkül repszimeztem - hmm, boldog békeidõk 😄 - annak se éreztem igazán hiányát, most - számomra - ugyanilyen a TrackIr.
Strami11
errol annyit, hogy szerintem nem eleg jo, mivel ha forditod a fejed a monitorok nem forognak a fejedddel egyutt tehat a szemed elegge kiterkeredik velemenyem szerint... (PC Pilotban volt rola egy reklam de engem nem gyozottmeg... 😄)
Koszi Alert! Amugy hogy vagy miota nem beszeltunk? 😊

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

w77d
gyerekek a trackir engem is érdekelne! aki használja tapasztalt esetleg fps esést?? egyéb hátrányok??

alert
Az IVAO-nak semmi baja 😊 írd át a servinfo.ini-ben az összes ivao.org végzõdést ivao.aero -ra majd mentsd a fájlt. Ezek után menni kell. Ha mégse akkor van egy másik szerverfigyelõ progi is ami IVAO és VATSIM hálózatok forgalmát tudja megjeleníteni és magyar fejlesztés. INNEN tudod letölteni.

Strami11
vki plz: a ServInfo ugyebar nem jeleniti meg alapbol az IVAO-n tortenorepkedseket... problemam: atirom mindenhol az IVAO uj cimere es utanna vissza irja magat, vagy nemtom mit csinal de mar nem ugyvan hanem a regi... eddig egyszer mar ugymaradt, de semmi... az IVAO halott, valaki nem tud vmit ezzel kapcsolatban?

Clidey
Érdekesen áll a magasságija...mintha fel volna cserélõdve kicsit a két oldal... 😄 Egyébként cool! 😉

Hypo
Nekem a legelso szeria van meg anno akkor vettem kint, nekem ezzel sincs semmi bajom en eleinte IL2 es lockonhoz hasznaltam csak kesobb jott hogy neha fs-el is nyomom. trackir.com on sok video van hogy muxik, nekem bejott en pl il2-t massal nem is tudnam jatszani nagyon valosagos.
Sõt az ujabbak a vector expansional meg elore hatra mozfulatokat is kovetnek

neem 😊))
csak kéne csinálnom vmi kira pályát a gépnek 😄

Te teljesen át akarod alakítani a San Andreast repülõszimulátorrá??<#idiota><#idiota>

vki eltudná küldeni az Airrace-es "gumitornyokat" ? 😄

szal a kaput ami között át kell menni 😊

wolfaud
és mennyire gyorsan követi le e fejmozdulatodat? illetve menyi az fps veszteség?

Ombika
TE is ennyiert vetted amennyiert itt van?
Autoszimulatorokhoz is probaltad mar esetleg?

Hypo
Nekem a tft tetejen van en azert megfogattam de nem esik le.

Ombika
Szerinted ezt TFT-re is fel lehet fogatni mivel ha jol latom itt 3 laba van ?! VEtt mar innen vki ilyen szerkezetet?

Hypo
Ombika
Mi is annak a cuccnak a neve amit fejre kell erositeni es ugy lehet a pilotaflkeben jobbra-balra nezelodni es mennyibe is kerul kb?

köszi srácok a skint, nagyon kira 😊

Strami11
jajj... tiszta hulye vagyok, neharagudj, most repultem vele egy nizza-parizst... es nezem, mondom mit mondtam en a sracnak, hat itt a landing van... 😄😄 neharagudj XD akkor a shift+f10 es ott megkeresed.. (en nem szoktam hasznalni mert akkor a legiero eszrevesz es lelo mielott belerepulok a celba 😛😄😄)

alert
FSX kapcsán nem ajánlom hacsak nem rendelkezel a legjobb 4 magos processzorral és SLI-s kettõ darab 8800GTX videókarival, mivel ezek még az FSX-et is épp hogy meghajtják max grafikán, nemhogy 3 monitorra számoljanak 3 különbözõ képet. Ráadásul a th2go ára sem kevés arról meg már nem is beszélek, hogy legyen 3db ugyanolyan típusú monitor az ember asztalán. Ha ezt igazán élvezhetõvé akarod tenni FSX-el, akkor 3 hálóba kötött brutális PC-nek kellene számolnia a 3 különbözõ monitorra képet. Ebben az esetben viszont tök felesleges a th2go (amúgy meg a ketyere nélkül is megoldható ez a 3 monitoros dolog, azt nem tudom hogyan, de több helyen láttam).

Sziasztok!

Régebben volt itt szó a dual monitor használatáról, ennek kapcsán tett be Alert egy meggyõzõ képet. Most megjelent a Matrox újdonsága, ami ha minden igaz, "FSX Certified". Kinek mi a véleménye, érdemes beruházni egy ilyen "kütyüre"? Esetleg próbálta valaki az elõdjét (analóg verziót)?

Matrox TripleHead2Go DIGITAL Edition

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Ombika
shift+f1 vagy ctrl-el kombinalva aszem! 😊

Balazs15
ööö én még kezdö vok de asszem megvan elsö "értelmes" kérdésem Hogyan kell a motort beinditani?😄😄😄😄😄:

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

akkor kérhetném , hogy feltöltsd ide ?

vmiért nem kaptam meg a leveled <#szomoru1>

Strami11
pedig elkuldtem