33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
JackDow #9500 A2A Piper-t raktam fel utoljára, de próbáltam azt is hogy leszedtem de semmi.
Köszönöm a többi választ is, DE nézegettem én is az EFFECT és TEXTURE mappákat. Igen ám de az install által blekerült fájlok nem az installálási dátummal kerülnek be hanem valsz a készítésivel mert soknál pl 2008-as dátumok vannak.
A másik az hogy fingom sincs mi a neve ennek az effektnek vagy texturának. Párat kipróbáltam hogy törlök (pl.smoke, flare dust, etc.) de semmi. Ugyanúgy rossz
JackDow -
#9499 effekt mappában lehet a gond, vagy a textures-ben
azt visszalehetne rakni csak tudni kéne melyik fájlokat...
ideőrend szerinti nézetben nézd meg melyik lett felül írva, meg amit írt Hypo -
#9498 mit raktal fel utlojara?? mert lehet az effects nel van a bibi -
JackDow #9497 Sziasztok!
Valami elszált az FSX-ben. Nem tudom, hogyan és nem tudom mi okozhatta, de egyik pillanatról a másikra egyszer csak a füst effect helyett fekete négyzetlapok sokasága jelent meg. Ugyanez van a füves reptéren felverődő por, és kavicsdarabok terén is.
Érdekesség ha vmelyik géppel füst csíkot húzok akkor csak a gép közelében lévő ami rossz. Távolabb már eredeti pompájában látszik.
Kérnék ez ügyben egy kis segítséget a mélyen tisztelt kollégáktól!
Hogyan tudnám visszavarázsolni ezt a dolgot eredeti-re?
Előre is kösz:
JackDow
ui. megpróbálok képet belinkelni -
#9496 :))) -
#9495 Continental A-65-8 arra a kis kónuszra gondlom rendesen rá kell kopintani hogy leugorjon a csiga
-
#9494 Allitolag ALAPMU egyik VA mate repuli es el van ajulva -
#9493 A2A B377 strato-t próbálta valaki? -
#9492 leghamarabb hetfon feltudom tenni -
#9491 találtam ezen az oldalon olyan gépet, amivel már repültem (Scheibe C-Falke with one central wheel and two help wheels)
sajnos a VC nem túl részletes, de csináltam fotót az eredetiben, majd összehasonlítjuk -
#9490 FSX/Modules könyvtárban van WinchX néven a progi tehát bármihez használható...
ha kérhetek ilyet hogy csak azt a mappát betömörítve felrakná valki vhova -
#9489 :)
en folyamatosan ravagyok kattanva viszont az alap glider ek nem annyira tetszenek de a csorlozes az vmi eszmeletlen jo :) tenyleg hasonlit a valos csorlozeshez. en masik vitorlashoz hasznalom. azzal is megy.
valaki csinalhatna 1 jo gobe modellt :) -
#9488 az ok, csak valszeg rámásoltad a "http://" részre (ami alapból ki van jelölve), és nem mögé raktad
ROSSZ LINK példa
JÓ LINK példa -
#9487 www.fsglider.de
így próbáltam :) -
#9486 azért, mert nem http-vel együtt adtad meg a linket, nézd meg, hova linkeltél:
http://www.sg.hu/www.fsglider.de
még jó, hogy nem megy :) -
#9485 műkszik már, köszi
egyébként tetszik valkinek ez a discuss glider?? csak azért mert ami alapból van fsx alatt sz sztem sokkal szebb és nem sokban rosszabb a repmodellje
tudom csúnya dolog, de igenis örülök ilyenkor hogy nem a mani kicsengetése meg screenshotok utáni ámulatot követően esek pofára.. -
litlebubu #9484 Köszönöm az infót! Leszedtem az AVSIM-ről egy tutoriált, holnap meglesem,mert már eldőlök. Ahogy olvasgattam, elvileg ki lehet cserélni a default vontatót. Jó lenne pl. Cmelak-ra. -
#9483 Nem értem miért, de nem baj, gugli: "fs gliders" első találat.
Tutorialok megvannak? -
#9482 Köszönöm az enfót
a link nekem nem múkszik:/ -
#9481 Sziasztok,
Vontató repülőt a Ctrl+Shift+Y lenyomásával lehet kérni. A kötél eldobása: Shift+Y.
Rengeteg vitorlázó repülésre vonatkozó infót és gépeket is találtok az alábbi oldalon:
FS Glider
A vontatógép átállítására és egyéb beállításokra az avsimon voltak tutorialok, talán megtalálhatóak még most is. (tut_cutp.zip, tut_twpl.zip, tutchtwp.zip)
Kis buherálást igényel és kell hozzá az FSX SDK is. -
#9480 hy all
mien géped van??adatait a pc d nek??? -
#9479 Start a PD Clemenceau -ról . FreeWare
-
#9478 jelen állás:
1. A2A-Accu Piper J-3
2. Lotussim L-39
3. (fs9) DA do-27
4. dreamfleet archer3
1A. (fs9) DA shájen -
#9477 engem speciell az érdekelne hogy az alap (fsx) vitorlázó gépet hogy lehet felhúzatni free flight-ban:)
másrészről ez a discuss glider ábszolúte nem olyan szép mint a screenshotokon :/ -
litlebubu #9476 A vontatásnál, lehet valahogy beállítani más gépet is vontatónak? -
#9475 úúgyám:) nagy kedvenc lett.. úgy számolom hogy olyan 10 körül jön ki az expansionnal -
vajo #9474 ez mennyi boltba? -
#9473 Nagyon jó az A2A repcsije . -
#9472 Egy kis hátradőlés a.. -
#9471 a2a j-3 dev notes -
#9470 Erről mi a vélemény? Működőképes ez komplexebb FS9 scenerykkel? Pl. a Swedflight vagy az aerosoft scandinavian airportsal működhet? -
#9469 Köszönjük. :)
Más:
Az istennek se tudom belőni a játékot, hogy normálisan fusson mindenütt. Valami tipp, hogy mit hogyan érdemes beállítani a configomhoz, hogy a repterek közelében is normálisan fusson a játék, ne csak a levegőben (pl. AS Heathrow)? -
#9468 emberek ez az új A2A Cub egy tündéri kis cukorfalatmaszat
nagyon ott van... ha az alba a saját kategóriájában nyerő, akkor ez a csont pőőre VFR kategóriában az -
#9467 RgR !!
-
#9466 Minden további Nesuval kapcsolatos vitás hozzászólástól kezdve törölve lesz az összes hsz, mert nem fogok naponta 20-30 hsz-t egyenként törölgetni. Így kéretik privát üzenetekben lefolytatni az ökörködést, különben megáll a topic és folyamatosan törlök mindent az első vitától kezdve, így sajnálatos módon elvesznek az értékes hozzászólások is. Köszönet Nesunak és annak, aki mostantól nem privátban rendezi vele a problémáit. -
#9465 akkor jó.. -
#9464 a glidernak? semmi extra ha fsx megy akkor ez is megy -
#9463 mánuál (J-3 Cub) -
#9462 -
#9461 valaki írjon már bővebbet a gépigényről ha tud... (köszi)