Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
le- és felszálláskor miért kell kikapcsolni az utastéri világítást?
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De túl nagy különbség nincs, csak annyi, hogy az FS-X dds textúrákat alkalmaz, míg a FS2004 bmp-t. De ha azt csinálod, hogy az átfestendõ dds-eket miután belebuheráltál, nem rakod vissza dds-be, hanem meghagyod bmp-be, úgy is jó, mert az FSX azt is kezeli.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Egy német barátomnak gondjai akadtak a FS-X Budapesttel. Azt mondja valami mesh hiba van nála az Erzsébet hídnál. Valami FSGlobal nevû cucc is van alatta, amirõl nem tudom hogy eszik-e vagy isszák, de mint ecsetelte, sok-sok dévédés a cucc ergo jó mélyen bele bír piszkítani az efesbe... 😊 Mivel és se a Bud-FSX-et, se ezt a Globális cuccot nem használom, így csak tippelni tudok arra hogy talán azzal akad össze. Neked mi a véleményed?
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Az anyahajós startolásnál,semmi gõz effekt a katapultnál,illetve valami fehér bug rángatózik a gép elõtt,de elég röhejes. A vízfelület és a partvonal találkozásánál semmi fodrozódás,semmi "tajték".:-) A minap játszottam az IL-2 vel,ott miért tudták megoldani,hogy pl. a légcsavaros gépek a hátuk mögött felkavarják a port a fordulatszám növelésekor,mint a valóságban. Nagyon jól néz ki.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
NEm azt mondtam ,hogy detto ugyanolyan.... 😊
NAh de veled mar volt vitam,inkabb abbahagyom meg idoben! 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az F18-rol is tudnál véleményt irni?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
DirectX 10-támogatás A Windows Vista és a DirectX® lehetõségeit
kihasználó Flight Simulator X: Acceleration lélegzetelállító
grafikájának és dinamikus környezetének köszönhetõen a játékos
egészen belemerülhet a repülés világába.😄
Igen en tudok segiteni....
A64 3700+, 2 giga ram és Radeon x1950GT-vel milyen beállításokkal számolhatok hogy élvezhetõ legyen a game?
Köszi!
Valaki nem tudja, hogy az IVAO-nak lesz-e kliense Vistahoz, es ha igen ugy kb mennyi ido mulva? 😊 (bocs ha csak nem olvasok hireket... 😄)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Annó valaki (<#worship>#worship>) feldobta ide a hírt 99xx HUF az FSX Gold, elcsattogtam a "hüjeazénemvagyok"-ba, lám tényleg annyi, be is dobtam a kosárba.
Ma ismét arra jártam, ugyanazon a polcon, ugyanaz az FSX Gold 16990 HUF... <#guluszem1>#guluszem1>
Hmm, ki érti ezt?
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2