33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#9540 ok ok:))) de amugy a jatekban tenyleg aranyaiban kisebb akarhogy is nezem, de ez legyen a legnagyobb gond:) -
#9539 az a látószög miatt van, az eredeti felvétel teleobjektívvel készült, a screenshot viszont sokkal nagyobb látószöggel (Field Of View = FOV), emiatt a távolabbi dolgok kisebbnek tűnnek -
#9538 :)) a torony kicsit kisebb a jatekban de amugy cool:) -
#9537 Áthúzás a tisztavatáson:
FSX-ben:
(FSX+SP2, Lotus Sim Albatros, a festés Clidey munkája. Scenery: Mega Airport Budapest.
Köszönet az alkotóknak.) -
#9536 peldaul ha sokat stirolod a csajt beszol -
#9535 Sziasztok,
Megreptettem a csajszit az alaszkai fjordok felett.
De nem ám csak úgy, amint a képen látszik, mert egy dugóhúzó-szerű manővernél egyszerűen kiesett a gépből! Külső nézetben néztem végig, amint belepottyant a tengerbe, mókás volt. (Remélem sikerült kimenteni, de ezt már nem modellezték a készítők...)
Vajon milyen egyéb meglepetéseket tartogat még ez a remek kieg a számunkra?
-
#9534 sugarasoknak mindenféleképpen a két gázkar .Vadászok bombázók -
LegendTommy #9533 szerintem saitek x52
polgárira pedig saitek yoke -
vagy
???????????????????????????????????????????????????????????????? -
balu92 #9531 nagyonköszönöm :) -
#9530 ha mégis nézed, akkor SHIFT-E :) -
balu92 #9529 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne h milyen progi kell az FSX hez hogy lehessen nyitogatni a gépen ajtókat stb...? vagy ha nem progi kell akk hogykell csinálni ? aki tud nekem segíteni az írjon e-mailt pls [email protected] , mert nemtudom mindennap nézni a fórumot és nemszeretném h potyára leírja valaki és énmeg nemlátom! Előre is köszönöm :) !! -
#9528 Akinek valamilyen oknál fogva nem jelenik meg a repülője csak egy villanásnyira .Annak ajánlom kapcsolja ki a Lightbloom effect -et .És amikor repül újra bekapcsolhatja ,de ezt mindig meg kell ismételni .
Nem garantált ,eddig még működött .
BestRegards !
Nesu -
#9527 Nálam is jelentkeznek a textúra kimaradások ,de csak ideiglenes .Szerintem egyszerűen hardver ami sokat gondolkozik ,valami lefoglalja .Ennyi ,nem hiszem ,hogy valami hiányzik ,bár ez nem 100% .
Valami más :
-
Rue East #9526 Sziasztok!
Nekem a repülőgép fényeivel, a landoláskor keletkező gumifüsttel és a hajtóműfüsttel (HJG DC-8) csinálja ezt, ami még furcsább, h pár másodperc múlva néha betölti rendesen.
Valaki esetleg tudna küldeni egy alap effects mappát ilyen esetekre? :) -
#9525 Na megeloztek:) Tuti valami amit felraktal az cseszte szet vagy uninstallaltal -
JackDow #9524 Köszönöm , így már magam is meg fogom tudni oldani máskor -
#9523 Szia,
A géphez tartozó aircraft.cfg fájlban az EFFECTS résznél megtalálod az effektek felsorolását. Ezután az FSX könyvtárban az Effects mappában keresd ki, hogy megvan-e a szükséges .fx fájl. Ha megvan, szövegszerkesztővel (notepad, stb.) megnyitva megtudod, hogy milyen képfájl kell hozzá. Az Effects/texture mappában kell a .bmp-nek lennie. -
JackDow #9522 Na Hypo most meg a hydroplan-nal a vízfelverődésnél van ugyanaz! melyik effect hiányozhat?
előre is köszi:
JackDow -
#9521 Szerintem lehetséges ,mert a propeller eltörik . -
#9520 :)) -
#9519 bakker kidurrant a baloldali tundra gumim... félig leeresztett létezik ilyen??? -
#9518 de bazz állítólag másnál meg semmi baja bár tudnám mitől. -
#9517 akkor nem érdekel:) -
#9516 imadnam, DE nalam vc ben ugy eszi valamiert az fpst hogy hihetetlen. -
JackDow #9515 Köszönöm Hypo valóban ez volt a gond, egyszerűen azok a filek hiányoztak.
JackDow -
#9514 mennyire eszi meg a gépet.. hasonlók:) -
#9513 ? -
#9512 Twin Otter? -
#9511 :) -
#9510 bocs kérdeztem már -
#9509 A2A B377-et próbálta valaki? -
#9508 helzette?? koyben mire valo a ket monitor? otthon nem erek ra forumoyni mert akkor mikor repulok?:) -
JackDow #9507 privát ment -
#9506 na mindenki forumozgat melo helyett szepek vagytok!
(csendben hozzateszem en is melozom :) enis csak most erek ra forumozni otthon mar nincs idom.. :) ) -
#9505 illetve lehet mind a 3 at ird felul fx_1.bmp fx_2.bmp fx_3.bmp -
JackDow #9504 köszönöm , ok kipróbálom és beszámolok! (én is melóban egyébként)
JackDow -
#9503 eleg a repair option vagy megkersz valakit hogy kuldje el, en meloba vagyok ugy hogy most nem tudom -
#9502 fx_1.bmp ez kell neked az effects/texture folderba -
#9501 pakold fel újra a játékot, az utólag létrehozott mappák úgyis megmaradnak, de a gyári fájlokat felülírja