33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#9580 Jó ez a filmezni tudok de repülőgépet vezetni kevésbé ketgória
-
#9579 FS gyakorlatilag élvezhetetlen joystick nélkül. És ha joyyal repülsz akkor is vissza kell billenteni a gépet, szóval...
-
#9578 Ha volt már akkor elnézést de nekem marhára tetszik ez a videó!
-
#9577 Be lehet valahogy állítani h a botkormány mindig visszaugorjon alap pozícióba ha fordultam kicsit?Mert nincs joystickom és elég rossz h miután fordulok balra nyomkodni kell a jobbrát h alaphelyzetbe álljon:S -
#9576 legtobbet download valtozatban meg lehet kapni. -
#9575 Köszi,milyen sceneryk jelentek meg eddig?Mint pl a budapestes,mert se galaxisnet.hun sem pedig 576.hu-n nem láttam 1t se pedig régebben mintha ott láttam volna őket. -
#9574 www.avsim.com -
#9573 Az sok:)Melyik oldalon van fennt a legtöbb mod(repülők,sceneryk ilyesmi) hozzá? -
#9572 az egész föld területe -
#9571 Mekkora berepülhető terület van benne? -
#9570 köszi szépen a segítségeket
amúgy ha tudnátok adni valami programot, vagy akármit, szerintem idővel tudnék én is csinálni magamnak ha beletanultam... -
#9569 Szia,
Ha beírod itt az oldal alján a keresőbe, hogy redbull, találsz hasznos infókat és letöltési linket.
A Redbull Airrace Budapest 2008 FS2004-hez készült, de működik az FSX-el is.
Papírzacsi és Clidey fórumtársak alkotása, érdemes lesz kipróbálni.
A 2009-es még nem jelent meg, de remélem, hogy hamarosan kapunk egy olyat is.... -
#9568 avsim.com on van par sot van magyar is -
#9567 sziasztok
tudna valaki bármelyik red bull air race-es scenery-t adni fsx-hez?
unom már Salzburg-ot, meg az nem is igazi pálya csak kitalált -
#9566 az jo:) -
#9565 Én ma egy Budapest(LHBP)-Manchester(EGCC) útat teljesítettem :-) -
#9564 Katmandu (Nepál) - Chengdu (Kína) a Mount Everest "érintésével":
délután negyed hatkor szálltunk fel, leszállás két óra múlva éjszakai sötétségben
újra meg fogom csinálni F18-cal a domborzatot követve, nagyon szép útvonal!
-
#9563 kösz, soha nem kerestem volna ott -
#9562 my pictures/ -
#9561 hova rakja a játék a screenshotokat? -
#9560 Nemeth Designe UH1_CheckList -
#9559 nekem most kicsit zűrösek a napok, de a jövőben hétfő-kedd-szerda estéken mehet részemről -
#9558 na akkor majd össze kéne hozni ezt a multis dolgot :D -
#9557 én új gépeket Budapest-Kecskemét és Budapest-Bécs távon szoktam tesztelni, a sebességüktől függően
legutóbb BP-Bécset repültem F14-gyel végig 100 méteren :) persze nagy géppel a nagy magasság komolyabb feeling -
#9556 jaja, de többet kéne foglalkozni a dologgal, de a műszeres landolás nem nehéz, régebben csináltam egy olyan mentést hogy LHBP 31R-re landolás... és ott gyakoroltam... csak már régen volt :D -
#9555 nem azon múlik, gyakorolni kell sokat.... jó időben rá kell fordulni a csíkra, és olyan lassan közeledni, ahogy csak lehet, akkor sima ügy -
#9554 Jó most még felteszek egy pár repteret és mehetünk is, igaz a leszállással vannak még gondjaim, de majd megint átolvasom, hogy kell a műszereket beállítani :-) -
#9553 nagyon jól irányítható gép, ha gondolod, multiban mehetünk azzal -
#9552 csá!!! most a napokba nagyon rákattantam megint a FSX-szel, a jó öreg B737-800-assal járom a világot, egyszerűen ez a gép fekszi nekem :D -
#9551 hi dzsibi :)
én a simviation-t szoktam használni -
#9550 sziasztok!
Kéne egy pár olyan oldal ahonnan ingyen tudok letölteni, festéseket (B738) vagy esetleg gépeket is...
Előre is köszi! -
#9549 ezazaz:) Köszi! -
perko #9548 Classic Warbirds Design Team FS2004
Vertigo Studios FSX -
#9547 Régebben láttam valahol screenshóótokat egy F6F Hellcat-ról... biztos vagyok benne hogy FSX-es, csak nemtom ki a készítője -
perko #9546 Wings of Silver Piper J-3 Cub
Innen vagy innen lehet letölteni -
#9545 A2A Piper J-3 Cub + Accusim exp (opcsional) -
#9544 olvasgass tovább visszafelé, az új Cub-ot keresd -
#9543 Sziasztok!
Lentebb láttam egy képet, ahol egy leányzó ül a gép fülkéjében. Ez milyen kiegészítőben található meg? Honnan tudnám letölteni? Segítenétek? -
#9542 :)) -
#9541 mellé kell menni a géppel és akkor le is lehet mérni