Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

havri
Üdw!

Milyen joy-t ajánlanátok a játékhoz?
Még csak most ismerkedem vele, de mindenképpen valami jót szeretnék venni..

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400 @ 3.2GHz, 2x 2048 MB Kingmax DDR2-1066 , Asus ENGTS250, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0), 1TB Hitachi SATA2

wolfaud
Mivel az angolom nem elég jó és amikor csinálom a kuldetések és magyarázza hogy mi hogy mukodik mit hogy csinál azt nem lehet valahol megszerezni magyarul?? Gondolom a soha az életbe nem fogják magyarositani mivel a 90% angol szakszó aminek nemnagyon van magyar megfelelõje.

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

w77d
már egy jó ideje nem elérhetõ, szerintem megszûnt!

wolfaud
tudja valaki hogy a vrcenter oldala miért nem elérhetõ meg akartam nézni ezt a 3d-s szemüveget és máshol nem találtam .

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
Én próbáltam vista alatt gyorsabb semi esetre se volt!!!! 😞

w77d
az ördögi kör<#smile>

Ombika
DEde xp alatt jobban megy,de ott ugye nincs DX10! 😊

w77d
a microsoft váltig állítja, hogy jó barátságban van a vistával

Varenga
Esetleg XP alatt nem menne jobban? Csak kérdezem, mert lehet nem szereti a visztátot. (microsoft)<#circling>

DJ Skyline
hali!
van valami mód arra, hogy az FS2004 / FSX gépeket 3DS Maxban megtudjam nyitni? kirippelni kilehet a játékból, de minõségromlás lesz abból sajna! valami plugin, vagy script?

w77d
Ez hihetetlen, a Crysis fut teljesen fullon, ez meg keményen szaggat! Valamit léphetnének már hogy élvezhetõen fusson a cucc!

haliho sziasztok
megtudna nekem mondani valaki hogy a pmdg 747 400 fsx az multiba megoszthato e ha a masik gepen is fent van?
Én a Lago féle FS Enhancer 2004-re emlékeztem,most megnéztem. De az más volt.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

alert
Igen, ahogy elõbbi hozzászólásomban említettem EZ-scenery néven futott 😊 Az új Instant scenery többet tud, egy csomó bug javítva van és FSX-hez valamint FS2004-hez is jó.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél,megnézem az "instant scenery"-t,valszeg ez lesz a számomra egyszerûbb megoldás. Valami ilyesmi létezett az FS9-hez is ,ha jól rémlik.

oké kösz!
alert
Repülõt nem tudsz kitenni statikus objektumként. Csakis olyan AVSIM-rõl letöltött dolgot tudsz betenni bárhova statikus elemként, ami nem repülõgépmodell, tehát statikus scenery elem. Ilyen elég kevés van publikus objektum. Általában aki ilyennel próbálkozik az magának gyártja 3d modellezõprogival a tárgyakat, vagy az Instant scenery-hez mellékelt objektumokat pakolgatja (régebbi nevén EZ-scenery) vagy néhány objektum letölthetõ hozzá AVSIM-rõl is. Összefoglalva... saját objektumokat vagy BGL library-ba, kifejezetten statikus tárgynak legyártott objektumot tudsz kipakolni. A kipakolásra több módszer létezik. Az FSX-nek van egy object-placer akármilye amivel lehet tökölni, én 1x próbáltam. Legalábbis sima FSX-ben biztosan volt 😊 a köv lehetõség, hogy kézzel te sajád magad koordináták alapján az FSX fejlesztõkörnyezetet letöltve XML fájllal pozícionálod a tárgyat és "lefordítod" BGL-re. A legkönnyebb pedig az, hogy adott egy BGL library (objektumkönyvtár, amiben sok objektum van pl a saját tárgyaid) és ezt megnyitva Instant Scenery-vel mindent oda pakolgatsz FS-en belül ahova akarsz. Csûrheted csavarhatod a dolgokat 😊 azért könnyebb, mert vizuálisan látod, hogy mi hova fog kerülni, míg ha saját magad programozod akkor csak koordinátákat írogatsz és tippelgeted, hogyan fog kinézni. Ha Clidey-t szépen megkéred és ideje engedi, akkor lehet, hogy készít neked egy statikus változatot a Cmelakból, amit a fentebb említett módszerekkel kipakolhatsz 😊

w77d
nem nézlek hülyének, de tényleg nem igazán értesz ezekhez a dolgokhoz, ha egy Radeon 9600-at hasonlítasz bármely gf8-as szériás videokártyához!
Amúgy tényleg a legegyszerûbb ha Fraps-el csinálsz egy képet, amin rajta van az fps érték is!

Szia "alert"! Arra gondolok,hogy pl. egy általam letöltött kiegészítõt(AVSIM-ról) szeretnék letenni statikus objektum-ként. Megoldható ez valahogy? Pl. "Clidey" által készített Cmelak-ot.

Ombika
Fotot kerunk most mar ,nincs menekves! 😊

igen azt akartam mondani hogy nem szaggat, de viszont tényleg sajna homályos a talaj. 😞
de tudom hogy hogyan lehet! azért ne nézz már hülyének de tényleg jó kösz...
hát jaja 2003-as az tény! 😊 De minek újítsam meg a gépemet egy játék miatt amúgy legalább is bírja a gépem a játékot. Amúgy is PS2-õn játszok. Szimulátoros játékokkal játszom pc-n.
Ombika
<#taps>

samsung123
ha felraktam a kiegészítõt a fsx hez. de belsõ nézetben nincs árnyékolás pont ami tetszett a kiegbõl, csak Dx10 van meg ez effekt? vagy xp alól is elõ lehet csalnolgatni? erre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=tHAbxp6rkVo

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

w77d
ilyen hozzáértéssel amit eddig produkál nem hinném hogy tudja hogy kell screenshotot csinálni 😊

Ombika
Ezt irtam neki en is,de hat latod.. 😊

alert
Mér bántod 😄 lehet, hogy nem ért a gépekhez, életében nem használt még FS-t és fogalma sincs, hogy kellene kinéznie 😊

Papirzacsi
Esetleg tolhatna õ egy képlövést, hogy elhiggyük, vagy jól körberöhögjük. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

alert
PcBalu! Az elõzõ hozzászólásaid alapján olybá tûnik nem igazán vagy otthon a számítógép hardverekben. Javaslom, hogy lassan fejezzük be a "szaggat vagy nem szaggat" témát, mert párszor át lett tárgyalva milyen hardverigénye van az FSX-nek. A hozzászólásaidból egyértelmûen kiderül, hogy a számítógépeden lehetetlen, hogy jól fusson a játék. Meglehet, hogy nem akadozik, de valószínûleg egy homályos elmosott sivár paca beállításra butítja vissza a gép a grafikát hiába állítasz be medium-ot, mivel érzékeli, hogy nem futna el a program a gépen. Csak érzékeltetés képpen a videókártyádnál 28x modernebb és gyorsabb videókártyával se futtatható mindenhol szaggatásmentes a progi, ezért nem hiszik el a fórumozók, hogy nálad mégis megy. Illetve elképzelhetõ hogy nem szaggat, csak a grafika mint említettem valószínûleg lebutított. Javaslom, hogy nézd meg ezeket a képernyõfotókat és hasonlítsd össze, hogy melyikhez hasonlít jobban az az FSX, amit te a monitorodon látsz:

Ha ide klikkelsz, akkor találsz sok képet arról, hogy milyen az FSX maximum grafikai beállítással.

Ha ide klikkelsz, akkor egy alacsony grafikai beállítással készült fotót láthatsz.

Ombika
NEked jol megy FSX,ne viccelj mar ezzel a HSZ-eddel most tenyleg kinevetteted magad.... 😞

Willenbrock
Kicseszés hogy csak 1 XP verzión fut-emiatt még csak ki sem próbáéhattam.Pedig megvettem jó áron.Késõn vettem észre hogy csak 1 verzión megy.Most aztán vadászhatok rá.

w77d
jah, de az egy régi, igen gyengus kártya! Nem baszogatásnak szánom, de olyan, mint egy új Mercedes és egy 1-es golf közötti különbség

aha de nekem is Asus 128MB DDR Ati grafikus kártya vagy mi. Ati Radeon 9600TX
w77d
Asus Gf 8800gtx túlhúzva

ja az igaz hogy volt ehez hasonló problémám amit írtál most.
Az, hogy milyen felbomtást állítasz be, és az, hogy miben játszol két külön dolog, mert a játék automatikusan vissza butítja az fps minimum miatt... Én is jártam így... elhittem milyen ász gépem van, hogy megy Hgh-on a játék... aztán láttam képet High beállításról... köszönõviszonyban sem voltak! Szerintem valahol itt lesz a gond... Mindenkinek igaza van! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

miért neked milyen grafikus kártyád van?
w77d
ecsém neked akkor egy csodagéped van. Tudod mit? én is megyek kidobom a szemétbe a gépem és szerzek egy 9600xt-t 512mb memóriával!

Lehetetlen amit írsz! szerintem szarrá butított grafikával tudod csak futtatni. A tényeket nem lehet megcáfolni! Nem azért kerül egy mai csúcskártya 150ezer ft-ba, hogy egy régi 15ezer ft-os kártya lenyomja, vagy akár megközelítse!
Ha visszaolvasol régebben voltak itt emberek geforce 6600gt-vel, de még 7900gt-vel is (ezek kb 20-30x jobb kártyák mint a tied) és arra panaszkodtak, hogy medium beállításokkal is csaknem játszhatatlan a game.
A memóriáról meg nem is beszélve! Kevés neki a jó grafhoz! Fõleg ha ddr és nem ddr2 (ezt nem említetted, de tippelem hogy ddr-ed van)
Amúgy az élsimítás is hozzátartozik a jó grafikához, szóval illik bekapcsolni, de sztem a géped élsimítás nélkül sem tudná szépen futtatni a játékot!
TEHÁT! Vagy nem tudod milyen gép van elõtted, vagy azt látod amit szeretnél látni!

pfff. hát ha te mondod akkor úgy legyen 😉 de a lényeg hogy lehet játszani szaggatás nélkûl a FSX-el.
alert
Szia! XML fájl segítségével ha van saját statikus object library-d. Ha nem vagy annyira otthon a scenery készítésben, akkor van egy egyszerû jópfa cucc, az Instant Scenery, amivel pofon egyszerûen lehet scenery-ket gyártani és kipakolni mindenféle tárgyat. A www.flight1.com-on lehet megvenni.

alert
Olvasd el mégegyszer. Minimum 256MB-os videókártyáról van szó! Rendszermemóiráról minimum 1024MB-ról beszéltünk, de inkább 2048MB célszerû.

Sziasztok! Hogyan lehetne statikus objektumként betenni egy repülõgépet egy adott repülõtérre.

de 512Ram az ó ehhez a játékhoz. a faq-ban is írva van hogy minimum a 256MB Ram szükséges.
oké kösz.
alert
Azzal rosszabbul jársz, ha elkezdesz videót venni, mert az annyi processzoridõt vesz el, hogy 3x jobban fog szaggatni.

de nem képet akarok hanem videót
Ombika
Csinalj kepet mennyi fps-el nyomod es kesz...

vazzeg a város fölött sem szaggat hidd már el! hát ez nem igaz... mond már meg hogy hogyan lehet videót készíteni játék közben és elkülöm a videót hogy megnyugodj! 😄 512MB Ram-om van.
figyelj jó akkor hogyan lehet videót készíteni játékközben ha játszom? azt nem tudod megmondani? mert én szivesen elküldeném neked a videót hogy ha nem hiszed el. de komly nem szaggat. és most nem azért mondom hogy itt szivassak mindenkit de nekem nem szaggat csak 1x-er 2x-er de akkor sem olyan vészesen! medium high-en és high-en van beállítva a custom settingsben és 1024x860 felbontásban.