33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#9780 bánja a fene:) gondlom valmi vírusos oldal..
csak nem vágom hogy előtte miért köszönte meg (amit írottam meg pojén volt)
mentalitás -
#9779 ha elmented a reppenést, akkor következő lóódingnál úgy rakja be amilyen nézetek voltak előtte
(az más kérdés hogy a 30-as sztem nem jó -> eszi a gépet, és csalóka a távolságérzet, legjobb 50-60-70)
-
#9778 Ez total fem allitolag.......na senkit nem buzditottam a megvetelere:))) ha vadaszgeppel vagy airbus-al repked valaki akkor nem rosz amugy csak szarvkormany a nyero...na abbol lehetne valami tenyleg fasza update. -
Rue East #9777 valamit ez nagyon tudhat ennyiért, Logitech pedállal is olcsóbb (bár elhet, h az oylan is)
mindenesetre kinézetre Logitechet választanám (trim tekerők és a pedél elég jónak néz ki), de inkább jöjjenek ki új Yoke-al vagy vigyék le a mostaniak árát :) -
#9776 100 ropi kicsit húzós érte :( -
#9775 Na mar kaphato az uj saitek.... -
#9774 view nal elvileg kene tudnod allitani, bar fsx es fs9 kozott itt nagy a kulonbseg mert ugye fsx mar cameranezeteket hasznal, ergo ha a viewnel nem tudod allitani mint fs9 ben akkor az adott gepnek a cameradefinition-jat kene atirni -
#9773 Srácok.AZt meglehet csinálni valahogyan, hogy a 3D cockpit ilyen zoommal induljon mindig?
Ha jól emlékszem 0.70 amikor betöltődik a gém és nekem ez a 0.30 lenne a pöpec.
-
#9772 szerintem az, mert annak van ilyen festese, a missions-nel az africai kuldetesnel van ez hasznalva, illetve a VC az a defaulte -
asolyom #9771 Ez a default Dakota? -
#9770 dont judge so fast:))) -
#9769 BananaBoB paints :
-
#9768 Nézd meg ,érdekes :
-
#9767 látod tudsz te jó is lenni -
#9766 Köszönöm Szépen !
-
#9765 Macau (VMMC) - Hong Kong (VHHH) viharban az öreg madárral
VHHH közelében is érezhető némi fps csökkenés, de gondolom, itt inkább a nagy forgalom miatt. -
#9764 Wilco: Tilt Rotor -
#9763 Ki készítette ezt a szép Repülőt .Nagyon rendben van kívülről-belülről !!
-
#9762 TIR5
-
#9761 kameramozgatás mivel történik? -
#9760 Grat, kár hogy fsx default kopár texturája inkább sivatagos jellegű -
#9759 Nekem is tetszene, de IFR repülésre sajnos alkalmatlan egyelőre. :( Arra marad az FS9. :) -
#9758 Mount St. Helens
IRL
FSX ( egyelőre csak ilyen vidijót tudok, még tanulgatom a készítést - egyre jobban tetszik ez az FSX )
-
Nekem ez valamiért nem indul .Amikor már felszalad az RPM elengedem a crtl+shift+F4 -et visszaesik az RPM (N%) 27 -re :
-
#9756 Kössz ,pedig gondoltam rá .Na ja .
-
Rue East #9755 http://www.airlinemogul.com/
jóval egyszerűbb, de ingyenes -
Rue East #9754 Mirage F1CR -
#9753 Te ne haragudj ,de nem ismerem fel ezt a madarat .Francia Jaguar ? -
#9752 Szia Nesu!
Nagyon köszi,de csak az Alba az én érdemem -
#9751 Jók a Színjeid !!
-
-
#9749 -
#9748 Airway SIm - erdekes otlet kicsit airhauleres -
#9747 Aerosoft eleg jo lett es tenyleg szep a gep, kicsit sokat ker fsx-tol de meg tureshataron belul. -
#9746 Innen és igen, fizetős.Cserébe csodaszép!
-
#9745 A Catalina honnan van? Fizetős? -
litlebubu #9744 Köszönöm, megtanulmányozom őket, bár úgy emlékszem, hogy EZdok Walk-al már próbálkoztam régebben, valamiért nem tetszett. Most ránézek megint. Szó volt valami Pro verzióról is, azt hiszem. -
#9743 szép képek:)
csak most úgy képzeletben tegyük az fsx retér helyére egy fs9es flytampa, vagy dreamteam repteret...
hosszúú-hosszúú ideig nem fog az fsx ilyen téren felülkerekedni sztem:) -
#9742 Én az FSXet még hanyagolom a gépigénye miatt, viszont az FS9et meg fogom venni az biztos. :) Meg szép lassan valószínű pár kieget is, ahogy a pénztárca engedi. -
#9741 Én annyira nem játszok vele sokat és hát nem is vagyok egy pr0 az már biztos.Inkább csak ilyen örömrepkedésre használom az FSX-et.A fene tudja miért de én az ilyen gépeket kedvelem, nem kicsit.Nagyon ;)
( az Osprey különösen kedves a szívemnek )
Eddig ilyen teherautóról leesett verziót használtam viszont az tuti, hogy hamarosan elbattyogok valami bootba és megveszem ezt is.Megérdemli az esetleges hibái ellenére is.