Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
<#taps>

Picit olvass vissza a fórumban mielõtt meglepetés ér...

www.smart-bus.hu

mama2
Csoda történt nállam is: A demó nállam mindent maxra véve zökkenõmentesen fut.😄. Nagyon fasza😄. Repülök, egyensúlyba tartottam a gépet, mondom de jó, erre kiírja, hogy ennyi volt a demó😞. Nem baj, majd a teljes😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ombika
Ha nvidiad van ezzel: ForceWare Coolbits

wolfaud
A video Kartyat mivel tudod huzni?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

w77d
beszarás! csoda történt! (a microsoft szerint sem szabadna elindulnia ilyen gépen)

mama2
Hát ha neked elment minimumon akkor nekem is sztem.. nem zudom:S. Mindenesetre az lesz a legjobb, ha letöltöm a demóját, és ha elfut a játék, meg be is tudom úgy állítani hogy tudjam írányítani, akkor meg van a karácsonyi ajándék😄.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
A f***omér nem jeleníti meg.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8

rooney8
Pedig elindult. És játszottam is vele.

Régebben még raktam is be képet. És ha levettem minimumra a garfikát tök jól ment.

Ööö, nem a vidkari a 256-os?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

w77d
a Faq-ból idézek: "A futtatáshoz szükséges minimális hardver, amin ki lehet próbálni a játékot, de nagy grafikai élményre ne számítsunk az 3GHz-es processzor, 1GB memória, valamint egy minimum 256 MB-os videókártya"

tehát a leírt gépen kötve hiszem, hogy egyáltalán elindul!

w77d
256mb ramon? el sem szabadna indulnia!

w77d
hát, nem tudom, próbáld meg, de ne várj túl sokat és még lehet hogy így is csalódni fogsz

Sziasztok, köszönöm a válaszokat. Még lenne kérdésem: hogyan tudnék Windows Media Playerrel lejátszható videókat készíteni az FS-ben a repülésekrõl? Elõre is köszönettel: Pystee
rooney8
Azon a gépen? Minimumon biztos hogy jól menne. Ha az én gépem (Intel Celeron 1.70 Ghz, 256 Mb RAM, ATI Radeon 9550) minimumon egész jól megy, akkor az övén biztos hogy jó lenne minimumon.

mama2
AMD Sempron(tm) Processor 2800+. Ezt írja a sajátgép általános menûpont. Ígse futna el?

w77d
sajnos minimum grafon is kegyetlenül szaggatna! mondjuk azt nem írtad milyen procid van, de a vidkártyából és a ramból itélve nem túl erõs 😞

Strami11
hat mint mar irtam nem vagyok ezekben a dolgoban nagyon profi, de hogy kapal valaszt a profik elott is (..😊) szerintem menne rajta, igaz nem a legsimabban de minimum, kozepes grafikan szerintem elmenne.

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

mama2
nekem egy giga ramom, Geforce 7600GT 256mb DDR2 videókártya. Elég lenne?

nagyon! 😞 még a 2004-hez is... bár azt meg lehet próbálni...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
a gepem nagyon keves a jatekhoz ugye?😞

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
joyyal esetleg?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

mama2
Még kérdés: Az ajánlott minimum konfig megegyezik a FAQ-ban lévõvel? És ha billel nem lehet irányítani akkor mivel lehet?

Talán még egy 3 GHz-s belefér...

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Ombika
Procit huzni kellene 3200Mhz-re kb es vga-n se artana,akkor 10-15 FPs fullon ,ha minden okes XP alol!!

Ahh szal gagyi , akkor marad a sima repülés .
Sziasztok!
Csak az lenne a kérdésem,hogy egy ilyen konfigon milyen minõségben futna az FSX? :
-MSI P35 Neo3-F
-775-ös Intel core duo 2,33 GHz(4Mb Cache)
-500GB SATA2 Samsung 7200 16MB
-DDR2 2048MB Kingmax
-nVidia 8600GT 512MB DDR3
-450W-os Codegen táp

(azért ez a konfig,mert számoltam,és ennyire van pénzem<#szomoru1>)
És még annyi,hogy egy ilyen géppel meddig tudom (mármint dátum) akadásmentesen nyomni az új game-ket,mert a mostani,2002-es konfigomat pl a Pro Street kiakasztja a legrosszabb beállításokkal.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

w77d
a 4 giga nem felesleges! sok játék díjazza (pl a colin dirt nél megszûnt a "lagzás" amikor a +2gigát bepakoltam!)

Ombika
Ilyen arak mellett siman kell venni!!

exTrem
Nem szereti az AMD-t az fs ez tapasztalat 😊. Fs2004 a lenti konfiggal nekem szépen fut fullon kiegészítokkel. Néhol van egy kis akadás de nem vészes. Mindesetre, mindenféleképpen duo coret vegyél !

eyecandy
Szerintem is inkább Intell procit vegyél és videókártyának ajánlom a 8800GT-t nagyon jól teljesít. A 250GB szerintem nagyon hamar kevés lesz, nem sokkal tönn az 500Gb Samsung. A 4G memória nem felesleges? Hozzáértõk véleménye?

Papirzacsi
Slew módban, szóval az nem ûrrepülés, hanem egy kalap szar.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

A Youtube-on láttam ûrrepülést is az FSX-ben ez hogyan lehetséges , vagy ez egy más játék ?
Hypo
Mar megvalaszoltam egyszer, mivel nem eredeti a dvd igy altalaban a masodik dvd n telepites kozben crc hibaval kilep a progi cab 16 os file altalaban de van akinel mas.

Amit tehetsz felmasolod a dvd tartlmat egy ideiglenes dirbe, elkezded onnan az installt, ha megint kiirja akkor a dvd isobol kimasolod azt a filet es felulirod a vinyon levovel. es igy tovabb...

Ombika
Talalt!

wolfaud
Tényleg az fsx a nvidiat is jobban kedveli mint az ati-t?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

alert
FAQ-ot olvastad?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

valaki segíthetne a játék telepítésében mert van vele egy kis gondom nem eredeti a játék és a második dvd mindig ki ír egybmp hiba üzit! Valaki írja már le hogy is tudnám fel tenni a játékot

Papirzacsi
Állítólag az AMD procit nem szeresse a program. De egy kérdést, ha megengeded. Miért akarsz FSX-re váltani? Veszel egy ilyen gépet, akkor
az fs9 úgy fog fullon, kiegészítõkkel futni, mint ahogy mindig is kellett volna, most lehetne kiélvezni mindent amit tud. Az fsx viszont kiegekkel nem lesz az az igazán élvezhetõ program.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok! Régóta FS2004-el repülök, most szeretnék váltani FSX-re. Kérdésem az lenne, hogy az alábbi konfigurációval szépen menne az FSX, fizetõs scenerykkel, pár add-on dologgal mondjuk?

Alaplap: ASUS M2N32 SLI Deluxe
Processzor: AMDX2 5600+
VGA: ATI HD2900XT 512MB (tesztek szerint jobb a 8800GTS 640MB-nál)
4GB DDR-II RAM
250GB Winchester

Segítségeteket elõre is megköszönve: Pystee
Ugye! Kritikán aluli munka!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Clidey
A két kép a sötét betonról még kis szódával elmegy, de a többi az okádék. És ezért elkérni 20EUR-t...hááát...hogy egyesek mennyire ne legyenek tisztában saját munkájuk minõségével...
Még free-be se tölteném le nemhogy még pénzt is adjak érte...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Komolyan mondom,némelyik kiegészítõ készítõnek elment az esze! Ezek közül a textúrák közül szerintetek melyik is a "Photoreal" ?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hypo
Ez erdekes mert en meg pont gyorsulast es smooth megjelenest tapasztaltam acc felrakasa utan, nekem jobb lett tole az fsx

alert
Üdv mindenki! Csak egy infó, hogy tesztelések után azt lehet elmondani, hogy az Acceleration pack több helyen fõleg scenery-k esetében mintegy 20%-al rontja a teljesítményt, mert más a rajzolási algoritmus. Ez annak érdekes, aki fotorealisztikus scenery-ket használ, pl Heathrow, Budapest, stb. Budapestrõl annyit, hogy nemsokára megjelenik egy patch, ami számottevõen megnöveli az FPS-t az FSX-es verziónál. Ez persze akkor érzékelhetõ, ha a rendszer amúgy elég erõs az FSX optimális futtatásához (intel core2duo procikról és modern videókártyákról beszélünk).

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Ombika
Nem kell ide februar ,sok szerencsesnek mar van nagykerbol elofoglalasbol es teszt is van ,nem is 1db! Meg ,ha gyorsabb is nehany gamesban +2%-al hurra, megeri kiadni erte +40rugoval tobbet vegulis logikus! 😊)

Arrol nem is beszelve ,hogy 65nm miatt jobban birja tuningot!!

Willenbrock
Sikerült lerepülnöm a Red Bullos pályát realisztikus beállításokkal,igaz kb.20X ra,a 6-os kaput-a bal késest-sokszor elcsezstem.Meg a touch&go sem mindíg jött össze elsõre.(néha touch&placcs lett belõle.)Kérdésem:Valahonnan tölthetõek-e le újabb Red Bullos pályák,mondjuk a pesti Dunás pálya stb.

wolfaud
Nekem csak anyi valaszt szeretnék hogy gyorsabb e és ha igen kb hány százalékkal hogy megéri e beruhazni rá?