33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#9820 Ebből az FSX a felesleges -
#9819 ram sose felesleges -
#9818 hat ebbol a 6 giga ram ami teljesen felesleges :) nekem a 4 giga ramomat se hasznalja ki -
#9817 Grat, aztan ne szemeteld szet fsx et minden szar sceneryvel mert pikk pakk belassul aztan nincs mosoly es öröm:)))) -
#9816 Ittál ? -
#9815 +sok -
#9814 +ok
szétvagyok szóródva, megyek durmizni
jóccakát kispajták -
#9813 kicsit se vagy irígy elvégre nagymagyar vagyok vagy mifene
-
#9812 elavul az gyorsan
-
#9811 Ajánlom figyelmedbe a mega airport heathrowt. :D -
JackDow #9810 3 éve vártam rá : tökéletes grafikai látvány fix 70-80 FPS (nem elírás!!!) aaaaaaaaaaahhhhhhh
Folyt köv.......
Holnap izmos gépek fps gyilkos sceneryk !
Hamarosan beszámolok
JackDow
ui: új config (core i7, hd 4890, 6giga ram .......stb) -
#9809 bajod van a kombínókkal is? -
#9808 Sziasztok!
Repül vki a 747 iFLY-os változatával?
A belső (kabin) nézet nem jelenik meg vmiért.
Tud vki rá megoldást? -
#9807 szep sarga mint a villamos:) -
#9806 FSXI ?? Jó a graf!És nem laggol -
#9805 -
#9804 a válasz amit kerestem:)
2:03 - tól a magyarázat -
#9803 ott kell lennie cameradefinition -nek -
#9802 A többi gépnél tökéletes a külső nézet,arra gondoltam hátha esetleg az aircraft.cfg-ben van olyan bejegyzés ami megváltoztatja a távolságot.
Az ő esetében nem jó,ha rázoomolsz! -
#9801 ea ha razoomolsz? mert en is eszre vettem par addon-nal hogy baromi kicsi messzirol mutatja , sot aranyaiban is kisebb mint a valos gep. Es ha razoomolok ugyan annyit mint mas gepeknel akkor se lesz olyan kozel. lehet nalad meg hogy ehhez a gephez a spot camera igy van belove.
En ratettema yoj ra ket funkciot increase selection es decrease selection es igy jol megy a zoom. -
#9800 Sziasztok,
Van egy kis gondom a Flylogic F-5 külső kameranézetével,nagyon távolról mutatja a modelt.
Milyen bejegyzés felel ezért a beállításért?
-
#9799 -
#9798 ideje lenne kiadni egy jófajta evezős addont is ennek örömére :) cambridge vs. oxford :D huszan kellene tolni online :D -
#9797 egyre érdekesebb lesz ez göbzi:) -
#9796 ohh bzz -
#9795 Douglas DC3 -
#9794 Kössz !!! -
#9793 A békás képmegosztó már időtlen idők óta kivan tiltva sg-ről. -
#9792 BananaBoB linkje
Valamiért ban -ják a képeket
-
#9791 BananaBoB paint -je :
-
#9790 Az angol font ne tévesszen meg ,mert a legdrágább hely ,elektronika terén .
CUB patch :
-
#9789 sajna nálam sem jött be, átírtam, úgy is maradt, de semmi.... valahol lennie kell még egy paraméternek, ami felülírja -
#9788 Ehhh, mindegy.Hiába írom át, nem változik semmi.Kössz a segítséget de marad a kézi állítás vagy amit pollux kolléga említett.A mentés.
**--**
Próbálgatom az egyik kis kedvencemet ( Osprey ) és hát azért nem olyan egyszerű kordában tartani ( leszállás közben ) mint ahogy az ember gondolná.De végülis ez a jó az egészben ;) a kihívás. -
#9787 Application Data/Microsoft/FSX könyvtárban van a "cameras.cfg", úgy látom, ebben vannak a default nézetek paraméterei
[CameraDefinition.002]
Title = Virtual Cockpit
Guid = {C95EAB58-9E4A-4E2A-A34C-D8D9D948F078}
Description = This is the description of the virtual cockpit view.
Origin = Virtual Cockpit
MomentumEffect = Yes
SnapPbhAdjust = Swivel
SnapPbhReturn = False
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = False
Track = None
ShowAxis = YES
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = 0.7
SmoothZoomTime = 2.0
ZoomPanScalar = 1.0
ShowWeather = Yes
XyzAdjust = TRUE
ShowLensFlare=FALSE
Category = Cockpit
PitchPanRate=30
HeadingPanRate=75
PanAcceleratorTime=0
HotKeySelect=1 -
#9786 Volt itt szo mostanaban kamera nezetek meg trackir stb
Tessek erre faradni -
#9785 ha az adott repülést mindig elmented, azzal kamera aspect-ket is tutira elmenti
az aircraf.cfg-ben meg hiába buherálod át néha ezeket, akkor is van úgy hogy backspace-t kell nyomni az egyes nézetekre... ezt volt szerencsém körbejárni az alba esetében -
#9784 aircraft.cfg fájlokat keresd, a gépek folderében vannak -
#9783 Nemtalálom, hogy hol lehetne beállítani állandóra.Marad a kézi. -
#9782 én 0.4-0.5 között szoktam repülni
nagy gépeknél 0.4 különben semmit nem látni a műszerfalból, együléseseknél a 0.5 is meg szokott felelni -
#9781 en mar a wilco fele video berakast se ertettem, ezer eves lathatta aki akarta mar wilco oldalan es vagy meg ezer helyen.