Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En meg javasolnam az nhancer progit ha meg nem lenne meg es azt hasznalni nvidia profilnak sokkal jobb.
Illetve ahogy a screenshotot nezem fsx.cfg-re is talan raferne egy kis tweak, nekem sincs nagyobb gepem de nalam mmeg ai is van meg utx gex es 21 fps konstans, ja es jol is nez ki😊
szoval lehet meg van ott tartalek a gepedben
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ai traffic off

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
na mind1, úgysem hozna akkora gyorsítást!
De jó barátod a google is tud ám segíteni, 2 másodperc alatt kiköpi a jó választ.Amúgy doksik és settings/Lúzerném mappán belül lenne érdemes manuálisan keresgélned.
Amúgy az acceleration által hozott dx10 egy nagy semmi! Ha be van kapcsolva, akkor tényleg gyorsabb a játék picivel, de csak azért, mert dx10 alatt nincs élsimítás!
Mit fölösleges húzni? Pl sztem a road trafficot tök felesleges, mert elég ritkán repülsz olyan alacsonyan, hogy látni lehessen. Leszállás közbe meg elvileg nem az autókra figyelsz.:-)Kb ugyan ez vonatkozik a hajókra is. A reptéri kiszolgáló jármûvek pedig sztem nem adnak akkora plusszt, bár jó dolog, mikor odajön a tartály kocsi. De persze ez a funkció sincs minden reptéren.
Ugyan így talán felesleges az idõjárás változást beállítani, mert úgyis vagy a 15 perces letöltést, vagy egyéb külsõ idõjárás generálót használsz, ami folyamatosan frissít. Így meg tök felesleges, hogy az fs számoljon változást, mikor pár perc múlva úgyis felülírja más.
A grafikai beállítások meg sztem teljesen az izlésedtõl függnek, mit szeretsz látni, mit nem, és mennyire.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Meg az is érdekelne, hogy mit fölösleges húzni, nem hoz akkora látványt, viszont eszi a gépet!
Most már tényleg kapja be a Microfos a faszt! Ezek tényleg nem tudnak optimalizálni!
Amúgy valaki nem tudja hol van az fsx.cfg nevû fájl?
Amúgy én most az MM-ben 16ezerért vettem meg! 2 hete ugyanitt 8 ezer volt, de most 16ezer! De nem igazán érdekelt, ha elszántam, hogy megveszem, akkor megveszem!
A Mytraffic x volt 8 ezer ft
érdekes fordulat. <#wink>#wink>
de gratula az eredeti verzióhoz, én 8b ezresért tudtam csepelen megvenni pár hetre (deluxe ed.)
---
úgy látom az én konfigurációmnál a tápegység lesz a szûk keresztmetszet. (bár ez még csak találgatás).
420W-os. a jelenség, hogy meghatározhatatlan pillanatokban egyszer csak felvillan a "vindóz kékhalál", majd a gép újraindul. <#violent>#violent> gondolom, ha valami drájver problémám vagy összeakadás lenne, akkor inkább lefagyna a gép.
esteleg ehhez valami tipp?
üdv:
balázs
MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3
Feltettem az FSX-et, az SP1-es illetve az SP2-öt.
A monitort 60Hz-re állítottam, a felbontást 1280x1024-re állítottam az FSX-ben, 25fps frissítéssel. Az idõjárás "minõségét" (vagy mi a szöszt, majd megtanulom) kb. középállásba, az összes többit pedig a legjobb minõségre állítottam.
Úgy tûnik, mûködik. Néha van egy-egy röccenés, meg fekete polt egy pillanatra (textura hiba?).
Már csak a saitek x52-t kell melóüra bírni, mert annak profile editora valahogy nem akarja az igazságot és nem tudom feltölteni az FSX beállításokat. (a *.prO fájlomra valami galibát jelez, nem nyitja meg).
Esetleg ehhez van valakinek kipróbált megoldása? vagy esetleg dat formátumban (régebbi SST-hez) profil?
Köszi,
Balázs
MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3
Lehet rosszul ertelmeztem,de tan ebben bennevan dx10 vagy meg nincs?!