33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
saca79 #31213 Tokaj hegyalja ugyanezzel a beállítással
-
saca79 #31212 Itt van az ENB pack meg az FSX beállításaim amit használok 3 ENB van a csomagban azt hiszem hogy én a sky-t használom a többi az ORBX + ORX Pacific Fjord + CZST Stewart Airport + OPUS FSI illetve REx texure Direct van fent de az teljesen tetszőleges mikor milyet rakok fel community ről szoktam letölteni éppen ami megtetszik... nekem ezek tökéletesen beváltak EZDOK+Freetrack+ egy "házi" TIR ami tökéletesen működik de ez a képeken nem látszik :D :D Gép Alabeo PA 38 és A2A Piper Cherokee 180 WIN8.1 FSX Steam
FSX settings -
#31211 -
#31210 Akkor megnyugodtam!:) Ma kinéztem 17:00 felé Pérre ,és nagyon is hasonló fényáradatban fürödtem..:D Megnéztem a HA-BNI-t,meg egy Dornier landingot..:L -
saca79 #31209 Igen mindjárt linkelem :) nem vagyok irigy :D
-
#31208 Kurvajó képek! ;)
Lehet kérni egy konkrét beállítást? ;)
Milyen REX milyen témával, ENB ha van, stb... thx! :) -
#31207 Szorzom véleményed Zoli bátyó! :)
Bár azért ez itt mégiscsak a tventiförszt szencsöri, csak nézzen már ki valahogy az a táj is! :D Bár kétségtelen igazságod vagyon: az FD a prioritás, utána jöjjön minden más!
A nyitott platform (FlightGear) már régóta megvan, de sajnos nem úgy fejlődik ahogy azt az ember elvárná vagy szeretné... :( -
#31206 Ha az általam felrakott képekre gondolsz, azokat én képlőttem saját kezűleg. Azt látod ahogy én láttam a szimulátorban benne. :) -
#31205 Hát reméljük a világ felénk eső része is benne lesz, a jelenlegi FSX minőségnél sokkal szebben! :) Az ígéret legalábbis megvan rá.
Közben az jutott az eszembe, hogy volt-van az a másik kezdemény, valami Terra-izé a neve és már évek óta fejlesztik...hogy a következő generációs szimulátorok graf alapja legyen. Hát most ha összehasonlítom ezzel, mekkora egy gagyi már, pedig hogy dícsérték anno...aztán semmi se lett belőle... :) -
#31204 -
saca79 #31203 ORBX Pacific Fjord + CZST Stewart Airport
-
#31202 a kérdés csak táj vagy szél és más finom dolgok is lesznek, takeoff es landing utan egy b767 ben annyira a taj nem érdekes max hogy ne und szét magad. Jó fizika kellene, vagy egy nyitott platform. -
#31201 -
#31200 Ezzel én is így vagyok.:)Ám az erdőben böngészni lehet,az nem túlzás kicsit?A másik meg ha a videó,meg a képek rendereltek,akkor játékban csak fele ilyen szép lesz..:S Ez tényleg,majd ha kész,akkor derül ki.. -
#31199 Nagyon szép, ezzel az engine-nel már korábban is lehetett látni videkat a neten, nagyon szép.
Pusztán költői kérdés, de egy újabb szim, aminek a bemutató képeit Washington államban csinálták. :-D Nekem nem kell azegész világ, megelégszem ezzel a környékkel is. :-DDDD -
Nyiri #31198 Riport az egyik fejlesztővel
Eléggé alákérdeztek. Mindent fog tudni :D -
Nyiri #31197 Májusban kezdték ha jól olvasom. Talán 2018-ra lesz valami? Nézve a képeket techdemo révén néhol eléggé halovány. De végül is lassan 10 éve (2006).ban jött ki az FSX így nem lehet egy szavam se. Legalább van valami. -
#31196 Nem tudom hallottatok-e már róla, de az alábbi képeken az Next Generation Flight Simulator - röviden NGFS - képei láthatók. Ez még csak egy tech demó, szóval messzemenő következtetéseket azért még korai volna levonni belőle, de azért ígéretesnek tűnik a project - pláne ha tartani is tudják a beígért feature-listát... Hát...mit is lehet erre mondani...fingers crossed... :)
-
-
-
-
-
-
jtompi #31190 Egy kis segítséget kérnék tőletek. A feltelepítettem a GSX-et. A kiválasztott reptéren kiírja hogy betölti az adatokat, de amikor ctrl+F12-vel előhívnám a menüt, azt írja ki hogy nem tudja olvasni az AFCAD adatokat. A teszthez ajánlott LIML reptéren sem. Merre keressem a hibát? -
#31189 A kijelző nem a natív felbontásra van állítva, vagy maga az FSX-nél más felbontás van beállítva. -
johnnydirteen #31188 Nos az új lenovo y50-70 nagyon szépen boldogul az fsx-el. A problémám még mindíg a reptéren teljesen üresek a mások pedig hogy induláskor az fsx fő képernyője olyan kicsi hogy amíg látom a menü pontokat -
Tompoxxx #31187 Köszi a tippet, de az nem mükszik. -
Tompoxxx #31186 Köszi. Persze, hogy szoktam. Nem maradt semmi az előzőből. Eléggé ismerem a windowst, egyszerűen elfelejtettem, hogy múltkor mit vettem ki, vagy a sys32-ből, vagy máshonnan, ezért kérdezem... -
#31185 tess.. -
#31184 Szoktad frissíteni a windowst?Lehetőségek közül mindig ezen legyen(soha) akkor talán nem lesz akkora baja:D Valami tartozék az előzőből ott maradt.?Nem tudom..keresd meg a hibakód alapján a probléma okát.:) -
Tompoxxx #31183 Első telepítéskor tökéletesen fut win8-on az FSX, évek óta használom. Második telepítéssel van gond... -
#31182 Alap Windows 7 64-bit.;) Win 8 sajnos kuka.:( De ha neked az kell,akkor szenvedjél csak vele
Utoljára szerkesztette: JoopZzz, 2015.10.01. 15:28:37 -
#31181 Hát az tényleg jó lenne már,ha a szimulátor "bugos" kirohanásai megszűnnének..Az meg egyértelmű,hogy minél több a cucc hozzá,annál több lesz a hibalehetőség is,meg káosz mellé.:D (csőstül jön a baj) Le kéne egyszerűsíteni a dolgokat,az meg a motorjához vezet vissza.Van itt már jó grafika motor,csak had ne mondjam ,hogy miről szól az egész,mire megkapjuk azt.. Az embereket meg összetartja,valamilyen szinten FS,az meg nagyon is jó dolog!!:) -
Tompoxxx #31180 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy win8-ra hogy tudom újratelepíteni az FSX-et? Jelenleg természetesen kiírja az error 1603-at, vagy hasonlót, amit szokott második telepítésnél. resetsldl.exe sajnos nem segített. Tudom, hogy van valami megoldás. Régen tudtam, hogy mit kell törölni a windows-ból, de már elfelejtettem.nem szeretném a win8-at újratelepíteni, bár tudom, hogy akkor működne az FSX. -
#31179 ha felrakják, kiprószálom... a múltkori instant OOM -t elvileg most javították, + találtam infót erről a tesselation dologról is ami elvileg megfoghatta a vidkarimat annyira
-
#31178 Az is elképzelhető,hogy az én szemem nem érzékel olyat,mint a tiétek..:D -
#31177 Valaki esetleg beletudna piszkálni Fsx motorba?Van változás,de nem az az atomvillanás szerű!!!!Ilyen prepar+olyan prepar,azt mégsem hepi minden..Az a köcsög árnyék meg sima directX-ben is jelen van.. -
remélem a ruszkik ezt is olyan gyorsan lerohanják ,mint ukrajnát:) -
#31175 Nincs ott semmi baj a partoldallal,legalábbis úgy látni.Nekem az asztal 1600×900 a game meg 1024×768.részletesség gondolom fullon megy,meg 8q:D Szivárvány meg egy png..:) -
#31174 De miért?:( Nagyon régóta használom,és még soha nem tévedett!