Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell gyakorolni!Én igazábol repülök cessnán és amikor kijöttem az U.S.A-ba akkor kb 9-órát ültem boeing 767-esen és 5-órát 757-en.És nekem megvolt csak ujra kellet telepitni a gépet és kiirt vlamit és nem indult el.Itt kint lessz majd karácsonyra egy vadonatuj kurva jó gépem és karácsonyra kapom meg a hivatalos flight simulator x-et.Alig várom.Csak akkkor még nem multiztam és elfelejtettem nagyjábol a lépéseket.Köszi szépen a Segitséget!És ha letöltöm a game spyt akkor nem kell ismeröst keresnem hogy játszon velem???Hanem akkor kad egy csomo embert???Elöre is köszi!!!
Papirzacsi
Azthiszem elõször szét kéne nézni az fsx multiplayer menüjében...
Nem szükésges gamespy, csak elég ha találsz vkit aki játszik veled multiban. De korábbi hszeidet nézve lehet elöbb gyakorolgatni kéne offlineba picit, hogy ne ess le 5 perc után. ;-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ok köszi szépen!!és hol lehet venni game spyt???vagy le lehet tölteni is???Elöre is köszi!
Hát,elõször is nem árt,ha van Game Spy accountod.Ehhez le kell szedned a Game Spy Arcade nevû szerverprogramot,amiben inygen csinálhatsz accountot.Kapsz nevet meg jelszót,ezt bepötyögöd az FSX Multiplayer meüpontjának erre kitalált részeibe,csatlakozol és mehet.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet multiplayerbe játszani???Elöre is köszi!!
Sziasztok, az FSX-ben azt szeretném beállítni hogy a külsõ nézetben és virtual cockpit nézetben a forgás ami most a Space és az egér gombbal müködik az egér harmadik gombjával és az egér mozgatására müködjön, mert így egy kézzel is tudnék forogni, de ha a Space-t is kell nyomjam akkor minkét kezem lefoglalja. Találtam a beálításoknál egy olyat hogy Mouse View Direction, ebbõl három darab is van, mindegyiknél megpróbáltam betenni az egeret, be is tette de a joystick részhez, viszont továbra sem müködik, ha valaki tud kérem segítsen, Köszi.
Kép a beállításról

Basszus,tök jó,annyiszor telepítettem már fel fsx-et,hogy a mostani aktiválásnál kiírta,hogy túl soxor használtam a serialomat,úgyh telefonálnom kellet a microsoftnak. De megoldódott 😄

w77d
majd írd le az új gts hogy muzsikál!
az a baj, hogy most nem tudom, hogy jobb-e mint a gtx, mert ha igen, azonnal cserélném!

w77d
a proci nem semmi 😊

Ombika
Meghozta onmagam jezuskaja nekem is! 😊
24" Samsung TFT
8800 GTS G92-es legujabb szeria
4 Giga geil ultra

Vistaval kezdek,ha lesz idom!

UDv

ÚJ VAS!!!

Intel Core 2 Duo E6850 3,00 GHz
2048 MB Kingmax 800 MHz
ATI 2600xt Silent 512 MB
ASUS P5B
450W táp

Este pakolom fsx-et,kíváncsi vagyok milyen.

lehet, nem ellenkezem! 😄

www.smart-bus.hu

pateszi
Profil ment.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

pateszi
OK, értem. A profilt délután elküldöm. Kiindulásként talán jó lesz, a játék során úgyis magad alakítod ki, hogy mit hogyan vezérelsz a joyról.
Üdv Zoltán

a vistas kezelõvel az a baj, hogy a valahonnan letöltött (az a baj, hogy már nem emlékszem honnan való) PR0 kiterjesztésû profil megnyitására hibaüzenet jön. így átküldeni sem tudom a joy-ra. manuálisan (ahogy írtam) létrehoztam egy saját PR0 fájlt. megnézném a te beállításaidat (meg tudom nyitni az xp-s kezelõvel) és a gyárihoz képest eltéréseket manuálisan átírnám a vistas kezelõbe. (ha így érthetõ).

köszi,
balázs

MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3

pateszi
Hali,

Jól értem, hogy Vistát használsz, és az alatt próbálod a saitek x52 drivert és profilkezelõt mûködésre bírni és mivel nem sikerül, kínodban az XP-s cuccal próbálkozol?
Most XP alatt szimulátorozok,de meg tudom majd nézni, hogy mi a helyzet a Vista-val. Az XP-s profilkezelõhöz való .dat profilt el tudom küldeni.
Üdv
Zoltán

exTrem
Azért nem minden esetben full flaps <#ravasz1>

pateszi! <#wave>

sorostárs! <#kacsint>
az x52 kapcsán azt szeretném kérdezni, hogy az általad használt profilkezelõ DAT vagy PR0 fájlokat kezel? A Vistas az olyan, hogy PR0 fájlokat. Ha esetleg a tiéd is, akkor tényleg elküldhetnéd a beállításaidat, nekem (mint kezdõnek) valószínû jó sokat segítene.
--> ide: luser2000 @ freemail . hu <#email>

tegnap feltettem az xp-re készült kezelõt is (van is hozzá fsx DAT profil fájlom), de a program állandóan lefagy, vagy ha nem, akkor sem küldi át a beállításokat valami miatt. (az már nem is izgat, hogy nem jelenik meg az eszköz 3d képe). <#boxer>

arra jutottam, hogy az xp-s kezelõben megynitottam a gyári fsx profilt és onnan "kinézva", manuálisan, egyesével beírtam a vistás profilkezelõbe. így lett egy valamennyire "gyári" PR0 formátumu fájlom. még nem próbáltam ki, mert tegnap ezzel is elég idõm ment el.

szivesen venném a beállításaidat. <#worship>

köszi,
balázs

pateszi
Szia "push back",

X52-õt használok XP alatt, semmi gondom a profilkezelõjével.
Vistával még nem próbáltam a profilkezelõt, a joy mûködött, de a saitek vista drivert még nem használtam.

Szóval, nálam a gyári FSX profil mûködött, de nem sok funkciót programoztak be hozzá, legfeljebb kiindulásnak alkalmas, amúgy is magadnak kell ízlésed szerint beállítanod. (El tudom esetleg küldeni a profilt, amit beállítottam, de szerintem mindenkinek más az ízlése és más válik be, érdemes tehát kicsit próbálkozni vele és a neked leginkább megfelelõ vezérlést megtalálni.)
Ha konkrétan megírod, hogy hol akadsz el szívesen segítek, de most egy darabig ritkán leszek netközelben.

w77d
de hogyan megy nálad fullon? vagy csak tenger fölött jó? városban, mondjuk a heathrow sceneryn milyen? nálam ott 7-10 fps!

w77d
<#eljen><#eljen>

full flaps, ideális besiklási szög és sebesség...

www.smart-bus.hu

3980!!!Elöre is köszi
alert
Menni fog ez látom 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
Hat joy nem artana nem?😊

Most szedtem le a játék demóját,hát nem nagyon megy😄.Mármint a gépen hálistennek megy GTS-el ultra highon AA val mindennel.Ja és full élvezet 102 cm es hdtv-n tolni😄.Csak a repülés..nah az nem megy😄 épphogy sikerült felszállnom xD(billel elég macerás szerintem, de amúgy se ment volna elsõre..se másodjára xD...
Most kb itt tartok : xDDDDDDDDDD

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Lenne még egy kérdésem.Hogyan lehet sülyezteni?Mert amikor szállok le akkor mindig fölhuzom az orrát és akkor mindig felemelkedik és mindig a pálya közepén teszem le😊.Ezt hogy lehet megcsinálni?A sebeséget kissebicsem?Vagy be lehet álitani?Elöre is köszi!
Tudom, én is küzdöttem a felprogramozásával, de a harcot elvesztettem... Vígasztaljon a tudat, hogy elsõsorban harci repülõkhöz találták ki.

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

ez most nem segít rajtam <#zavart2>

Légterelõnek is lehet fordítani...

Add el...
Én is ezt tettem, most egy CH szarvat + pedált használok, az élmény összehasonlíthatatlanul jobb.

használ valaki Saitek X52 kontrollert?
képtelen vagyok a profilkezelõt mûködélsre bírni. <#falbav>
a gyártó honlapjáról letölthetõ *.prO fájl megnyitására hibát ír ki. <#violent>
mi tegyek???

w77d
de kár :S
akkor egy csomó repzim kuka (

Az Sp2,és az Acceleration is ilyen problémát okoz, minden shockwaves
addonál ez a szitu,kivéve a legutóbbit(P-40Warhawk).
A BearStudios Mig15-bõl,meg ki sem lehet látni...
A legutóbbi Fsx változat másképp kezeli az alfát.Ez van...

Clidey
Dehogynincs. Áramlásrontó, ahogy írtátok. De lapát nélkül! 😄 Bár a magyarban is legtöbbször inkább spoilernek mondják...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
angolul igen, spoiler, de magyarosítva nincs valami elnevezése?

Clidey
Lapátja a csónaknak van...
Spoiler a neve amire ti gondoltok.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
igaz azt hittem default aircarft

Hypo
Hat igy eleg nehez megallapitani mi a gond kene a beallitasaid, de ahogy latom 8800gtx ed van ott elofordul dirver gond illetve beallitas gond.

pateszi
Szia,
Számos fórumon írnak a témáról. Elsõsorban FSX+SP2 alatt jelentkezik FS9-hez fejlesztett és FSX-re adaptált repülõknél. Az FSX-hez kiadott fejlesztõi készlettel készített repülõknél már nem tapasztalható. A légcsavar átlátszóságát meghatározó, a textúrához tartozó alfa channellel kapcsolatos.
Azt írják, hogy ismert a probléma, de javítás nem várható.
Talán az FSX+SP2-höz való SDK tartalmaz egy leírást arról, hogy hogyan lehet a textúrát módosítani.

Sziasztok, a Fsx-ben szeretném azt beállítani hogy a repgépnek a texturája mindig éles legyen, az Fs2004-ben ha jól emlékszem a mip mapping nevü csúszkával lehetett ezt állítani, de az fsx-ben nem találtam ijet, ha valaki tudja hogyan lehet beálítani kérem irja le, elõre is köszönöm.

Ok nagyon szépen köszönöm!!!
Áramlásrontó lapát azt hiszem ez a neve neki . A sebességet pedig csökkentsd le 210km/h alá , nálam akkor nyílt ki a futómû .
w77d
és nem tudod hogy lehet-e tenni ellene valamit? eléggé idegesítõ 😞

V43 1105
Valószínûleg textúrával kapcsolatos !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

w77d
ne, szépen apránként kell, csak közvetlen fölgetérés elõtt engedd ki teljesen! Aztán amikor leértél a földre használd a fékezõlapokat (nem jut eszembe a hivatalos neve)

Ok.Köszi szépen és teljesen kihuzzam a fékszárnyat leszálláskor?
w77d
felszállásnál és leszállásnál is a fékszárny helyes beállítására figyelj! a többi meg adja magát 😊

Sziasztok!Tudtok tanácsot adni a felszállásnál és a lesszállásnál?PL hogy milyen kapcsolokat kell megnyomni.Elöre is köszi szépen!
w77d
sztetek mitõl lehet, hogy pár modellnél a propelleren átnézve nem látunk semilyen objektumot?