Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Tényleg, mi az oka, hogy sokkal elõbb van letölthetõ verzió, mint "dobozos"? A nyomdai és csomagolási munkák miatt, vagy a sokszorosítás az oka?
Ha lenne olyan opció, hogy letöltöm, kifizetem, majd ha megjelenik a dobozos, akkor a különbséget kell csak kifizetni, már nyomnám is a gombot...
A Ferihegy scenery-t is bánom, hogy nem vártam meg a dobozos verziót:-(
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Szavazásra kérném fel a jelenlõvõ Urakat: melyik a legrészletesebben kidolgozott város (nem repülõtér!), ami valószínûleg a legjobban megdolgoztatja a hardvert?
Köszönettel:
Brikó
Várható volt, hogy nem úszod meg a saját profil kialakítását.<#wink>#wink>
Ombika,
Írsz majd a 8800 GTS-sel szerzett tapasztalataidról? Az elõzõ teszt-eredményeid is érdekesek voltak. Vista 64 bit +FSX jól müxik?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Köszönöm a segítségedet.
Azt hiszem valahol megette a küldeményed egy szpem szûrõ! <#szomoru1>#szomoru1>
De az elõzõben leírt módon sikerült profilokhoz hozzájutnom.
Még egyszer köszönöm szépen! <#worship>#worship>
Balázs
MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3
te olvasod is a fórumot? <#awink>#awink>
(lásd: 3975, 3989, 3992 és az adott válaszokat)
rajtam az segített, hogy regisztráltam a SajtTek hivatalos fórumán, majd letöltöttem pár ott csatolt profilt. (sajnos most azért nem tudom rögtön el is küldeni, mert nem, vagyok még pár napig annak a gépnek a közelében).
ha regisztrálsz, akkor te is le tudod szedni õket (pár oldalt kell végig nézz hozzá, vagy ügyesen keresel a fórumon). itt nézelõdj:
http://www.saitekforum.com/forumdisplay.php?f=73
ha nem boldogulsz, akkor január 2-án el tudom neked küldeni én is.
üdv, jó repülést:
balázs
MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3
Vista 64 bit es X52 profile kellene .pr0 kiterjesztesu,mert enyem nembirja megnyitni ! Vkinek akad ilyen?
Regi .dat kiteresztesu nemjo,mert SD6 mar nem ezt kezeli!
THX
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
01
Vagy:
FSX Disc #2 wont detect or read, or wont install properly
This seems to be a problem some users are having. It is hard to tell where the issue lies, although it seems to be either software related (other software not the actual software on the FSX disc itself), or hardware related (DVD drive not reading the disc properly).
To try solve this issue, follow these steps in order. If the problem is solved after step 1 (for example) you do not need to follow the instructions following that step. if not solved, move to the next step in the chain.
1. Some DVD readers can take up to 2 minutes to detect disc #2 (for reasons unknown). If the disc appears not to be detecting, just leave the computer for a few minutes and come back and check. Some users have reported that the disc #2 finally detects and installs correctly several minutes after inserting the DVD into the drive.
2. Manually browse the Disc #2 file contents in either Windows Explorer, or by accessing the DVD through the "My Computer" option and check the files on Disc#2 are actually different to those on Disc #1.
3. If you have the hard drive space available, copy the contents of both DVDs to a temporary folder on your hard drive, and install the product from the hard drive copies.
4. Read this Microsoft Tech article and follow instructions > http://support.microsoft.com/kb/290301
köszi!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A repack verziót kell letöltenem, vagy a simát?
Microsoft Flight Simulator X Deluxe-Razor1911
Microsoft Flight Simulator X Deluxe DVD1 REPACK-Razor1911
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Season greetings!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Egy rövid Condor film... (93M😎
Kapitány úr, lehetne ugyanezt nagyvassal a nyáron? 😊)) Remélem szilveszterkor találkozunk a reptéren!
Kicsit ON
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
És nem is értem ,hogy egy ekkora tapasztalatú embernek, hogy nincs önálló elképzelése arról ,hogy miért is nem tud leszállni...<#nemtudom>#nemtudom>

Igyekszem nem túl gyakran újrarakni a gépem<#nyes>#nyes>
A heten mar nemlesz teszt masnapossag miatt + erom nincs Vistat telepiteni ,marpedig dx10 izgatja fantaziam! :S
Kiírt vmi 9 csoportból álló számsort,amit be kellett nyomkodni a telefonban az automatának.Aztán kapcsolt egy csajt,megmondtam a problémát,visszakapocsolta az automatát aztán az dikált egy kódot.
De ha telefonos aktiválást választasz, akkor az automatán keresztül gond nélkül le lehet ívelni a dolgot. Én is a napokban futottam bele ebbe...
OFF
Ombika, ha magadhoz térsz az re-install okozta fáradalmakból, csörögjél mán rám...
gondolom nem a pilótafülkében és nem fogtad a botot😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A székhúzogatásról nem tudok semmit,de az utastérbe nem lehet kimenni,de asszem van valami kiegészítõ hozzá,de nem biztos. (talán fspassengers?)