Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, New York-ot rögtön megnézem.

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Ha megjelenik a dobozos verzió, akkor megveszem és kipróbálom, a képek alapján káprázatos...

Tényleg, mi az oka, hogy sokkal elõbb van letölthetõ verzió, mint "dobozos"? A nyomdai és csomagolási munkák miatt, vagy a sokszorosítás az oka?

Ha lenne olyan opció, hogy letöltöm, kifizetem, majd ha megjelenik a dobozos, akkor a különbséget kell csak kifizetni, már nyomnám is a gombot...

A Ferihegy scenery-t is bánom, hogy nem vártam meg a dobozos verziót:-(

Ombika
MAr teszteltem nemsokara megosztom kepeket tapasztalatot! 😊

w77d
default scenery: New York
Add-on scenery: Venice

alert
Aerosoft - Venice garantálom 😊 de több mint 20 FPS-ed lenne 8800GTS-el. 8800GT-t nem ismerem.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!

Szavazásra kérném fel a jelenlõvõ Urakat: melyik a legrészletesebben kidolgozott város (nem repülõtér!), ami valószínûleg a legjobban megdolgoztatja a hardvert?

Köszönettel:

Brikó

pateszi
Hali,
Várható volt, hogy nem úszod meg a saját profil kialakítását.<#wink>

Ombika,
Írsz majd a 8800 GTS-sel szerzett tapasztalataidról? Az elõzõ teszt-eredményeid is érdekesek voltak. Vista 64 bit +FSX jól müxik?

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Ombika
Raadasul van .pr0 fajlom,de arra is azt irja ki,hogy failed to open file! 😞

Ombika
Olvastam es emlekeztem is,h volt hasonlo,de a megoldasra abszolute nem emlekeztem! THX

Zoli!

Köszönöm a segítségedet.
Azt hiszem valahol megette a küldeményed egy szpem szûrõ! <#szomoru1>
De az elõzõben leírt módon sikerült profilokhoz hozzájutnom.

Még egyszer köszönöm szépen! <#worship>

Balázs

MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3

sorstárs!

te olvasod is a fórumot? <#awink>
(lásd: 3975, 3989, 3992 és az adott válaszokat)

rajtam az segített, hogy regisztráltam a SajtTek hivatalos fórumán, majd letöltöttem pár ott csatolt profilt. (sajnos most azért nem tudom rögtön el is küldeni, mert nem, vagyok még pár napig annak a gépnek a közelében).

ha regisztrálsz, akkor te is le tudod szedni õket (pár oldalt kell végig nézz hozzá, vagy ügyesen keresel a fórumon). itt nézelõdj:
http://www.saitekforum.com/forumdisplay.php?f=73

ha nem boldogulsz, akkor január 2-án el tudom neked küldeni én is.

üdv, jó repülést:
balázs

MBA 11,6\" OSX 10.7.3 / HTC Sensation XE / Samsung Galaxy Tab P7500 ICS4.0.3

Ombika
Picit off,de hatha tud vki segiteni!

Vista 64 bit es X52 profile kellene .pr0 kiterjesztesu,mert enyem nembirja megnyitni ! Vkinek akad ilyen?
Regi .dat kiteresztesu nemjo,mert SD6 mar nem ezt kezeli!

THX

Hypo
:}} ezen mar ossze ne vesszunk 😊 en hallottam eredeti disck 2 problemarol is sot egyik ismerosomnel is megtortent, nalam semmi gond nem volt az eredetivel, egyszer kellett a supportot hivnom

Papirzacsi
Konkrétan a W betûs tevékenységbõl adódó fs install problémáról beszélek. Nem véletlenül készült csak az elsõ lemezbõl repack.De egyesek még ezért a hiábért is a kettes lemezt okolják.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
hat ahogy olvasom az angolul beszelok nem is halljak mert ok folyton disc#2 rol beszelnek.....ahulye suketek mi:}}}}}

Papirzacsi
A második dvd-s hiba, az igazából elsõ dvd-s hiba, de csak csöndben, nehogy meghallja valaki.

Hypo
Nem akarok vitazni annyit nem er de ezek a forumok nem warezrol beszelnek
01

Vagy:
FSX Disc #2 wont detect or read, or wont install properly
This seems to be a problem some users are having. It is hard to tell where the issue lies, although it seems to be either software related (other software not the actual software on the FSX disc itself), or hardware related (DVD drive not reading the disc properly).

To try solve this issue, follow these steps in order. If the problem is solved after step 1 (for example) you do not need to follow the instructions following that step. if not solved, move to the next step in the chain.

1. Some DVD readers can take up to 2 minutes to detect disc #2 (for reasons unknown). If the disc appears not to be detecting, just leave the computer for a few minutes and come back and check. Some users have reported that the disc #2 finally detects and installs correctly several minutes after inserting the DVD into the drive.

2. Manually browse the Disc #2 file contents in either Windows Explorer, or by accessing the DVD through the "My Computer" option and check the files on Disc#2 are actually different to those on Disc #1.

3. If you have the hard drive space available, copy the contents of both DVDs to a temporary folder on your hard drive, and install the product from the hard drive copies.

4. Read this Microsoft Tech article and follow instructions > http://support.microsoft.com/kb/290301

w77d
nem, a második dvd-s hiba kifejezetten warez probléma

ColdFire
aham, értem!
köszi!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hypo
Hat a masodik dvd vel igy is ugy is elofordul hogy nem megy fel az install, de allitolag eredetinel is elofordul....

ColdFire
tudom, most rossz dolgot csinálok, merthogy warez, de légyszi segítsetek :o

A repack verziót kell letöltenem, vagy a simát?

Microsoft Flight Simulator X Deluxe-Razor1911
Microsoft Flight Simulator X Deluxe DVD1 REPACK-Razor1911

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

És gratula a Condor Hungary Scenery-hez,nagyon ütõs!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Clidey
Köszi Apci! 😊
Season greetings!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

chicco
Klaszz a video Tibcsi

Ombika
Nah ma jutottam oda el,hogy Vista 64 bit fel +SP1 ,de meg most se volt idom kiprobalni 4 napi pialas utan! 😊

A Mega Airport Budapestnél leszállás után engem örökké az 52-es kapuhoz küld,ahova nem lehet beállni,mert fák meg kiszolgálóautók vannak az út közepén.Nem lehet valahol beállítani,hogy leszállás után a 2-es terminálhoz küldjön? (pl 33-as kapuhoz)

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Én is szeretnék Boldog Karácsonyt,és sikerekben gazdag Újévet kívánni mindenkinek!

Valamint, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Minél Kevesebb Összetört Boeing-et kívánok Mindenkinek!

Az ilyen esetekre mindig fel kell készülni... 😊 Amikor már látod hogy rossz helyre tenné a gépet a robot (ILS kijelzõ mit mutatott?), akkor gyorsan lekapcsolod, max. tolóerõ, airbrakes 0%, flaps vissza párral, és átstartolás...

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minenkinek!

Ha mind a loc, mind a gs megvolt, akkor passz, ha nem akkor nem volt megfeleõ sceneryd hozzá

IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm

Hypo
Igy hirtelen arra tudok gondolni hogz az ILS rossz helyre mutat.

Ma mentem (illetve csak mentem volna) egy Madrid-Frankfurt távot. Minden rendben volt,eltekintve pár nagyobb széllökéstõl. Amikor ugye kb 50-60 t.mérföldre vagyunk a reptértõl,akkor megadja,hogy melyik kifutóra kell majd leszállni.Ekkor én mindig megnézem a térképen a kifutóm ILS frekvenciáját,és a Segédletekben leírt dolgok alapján beállítom az automatikus leszállást,mert ugye nagy a köd tél révén. Be is jön minden,megvan a leszállási engedély,erre az automata le akarja tenni a két kifutó közé,ahos semmi sincs,csak gurulóút.Ez miért volt? (természetesen crasheltem)

Clidey
Kicsit OFF

Egy rövid Condor film... (93M😎
Kapitány úr, lehetne ugyanezt nagyvassal a nyáron? 😊)) Remélem szilveszterkor találkozunk a reptéren!

Kicsit ON

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Sztem ne oktasd ki. Most okosított fel mindenkit reggel, hogy õ nagyon tapasztalt, nincs szüksége gyakorlásra, mert már repült utasként cessnán, 767, és 757-es gépeken.
És nem is értem ,hogy egy ekkora tapasztalatú embernek, hogy nincs önálló elképzelése arról ,hogy miért is nem tud leszállni...<#nemtudom>

Nem tudom hogy milyen géppel akarsz leszállni, ha Boeing 747-el, akkor pár tipp: air brake legyen 35-40% -on, Flaps-et fokozatosan növeld 25-re. (Sebességnek megfelelõen.) 220 csomós sebesség alatt ki tudod engedni a futómûvet, amikor ennyire lelassulsz, tedd meg. Az ereszkedés során kb. 40-45% N1-el kell menni ilyen beállításokkal. Gondolom ILS megközelítést csinálsz. Próbálj meg nem lecsúszni az ILS jelzõkrõl, ha mégis, finoman korrigálj. Ha netán túl gyorsan süllyednél, akkor adj tolóerõt, és/vagy csökkentsd az air brake-et. Az írásodból arra következtetek, hogy túl gyorsan mész (tolóerõ + airbrake beállitás!), és nem állítottad be megfelelõen a flaps-et.

Na,ez az amit nem tudok.Szerintem ezntúlmindig kell telefonálni...
Igyekszem nem túl gyakran újrarakni a gépem<#nyes>

w77d
aham, de akkor onnatól megint az eredeti serialt használhatod egy jó ideig a telepítésnél, nem kell mindíg telefonon aktiválni?

Nem.Igazából nem serialt adnak,hanem egy másik kódsort ---->#4015-ben írtam,hogy egy 9 szer 6 számjegybõl álló sorozatot diktál be az automata,és azt egy direkt erre a célra való helyre kell beírni a telefonos segítség menüpontban.

Ombika
8800 GT/GTS is legyuri a GTX-et sok esetben,bar ahol szamit a sok mem ott jobb 768mb(GTX)!!

A heten mar nemlesz teszt masnapossag miatt + erom nincs Vistat telepiteni ,marpedig dx10 izgatja fantaziam! :S

w77d
és onnantól kezdve az lessz a serialod? tehát a régi már érvénytelen?

Hát,nekem az volt tegnap,hogy a telepítés után ugye kéri a serialt.Én beírtam ami a tokban volt,és akk kiírta,hogy ez a serial már "elhasznált".
Kiírt vmi 9 csoportból álló számsort,amit be kellett nyomkodni a telefonban az automatának.Aztán kapcsolt egy csajt,megmondtam a problémát,visszakapocsolta az automatát aztán az dikált egy kódot.

w77d
jah, hogy automatával beszélsz aktiváláskor?

Igen, van egy határ, amikor megelégeli az aktiválást:-)
De ha telefonos aktiválást választasz, akkor az automatán keresztül gond nélkül le lehet ívelni a dolgot. Én is a napokban futottam bele ebbe...

OFF
Ombika, ha magadhoz térsz az re-install okozta fáradalmakból, csörögjél mán rám...

w77d
micsoda? ha sokszor telepítem fel, akkor nem fogadja el a serialt? és ilyenkor hogy oldódik meg? a telefonon mit kellett mondani nekik?

Bucser
"és amikor kijöttem az U.S.A-ba akkor kb 9-órát ültem boeing 767-esen és 5-órát 757-en"

gondolom nem a pilótafülkében és nem fogtad a botot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
Ne nevettess!!! #3980 alapján elképzelésed sincs arról, mit kéne csinálni...

Hypo
Active Camera

Ha leszeded a Game Spy-t,akkor nem kell keresned senkit,mert amikor bejelentkezel,akkor iad egy csomó szervert,rákattintasz amelyik neked szimpatikus,beállítasz pár dologt és mehet.

A székhúzogatásról nem tudok semmit,de az utastérbe nem lehet kimenni,de asszem van valami kiegészítõ hozzá,de nem biztos. (talán fspassengers?)

Mégvalamit szeretnék kérdezni!Hogyan lehet az utastérbe vagy hogyan lehet a széket hátrébb huzni hogy ugy tünjön mintha tényleg az ülésbe ülnék.(Az utastérre azt gondoltam hogyan lehet az ülések között mászkálni???)Elöre is köszönöm!!!