Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dokumentumok közötti Standard.xml fileban lehet új parancsokat adni!
AIRSPEED_BUG_SELECT a neve, és lehet hozzá bill+joystick parancsot is rendelni.
Itt egy teljes lista az FSX használható parancsiról:
fsx parancs lista
Notepad-el editálható az xml file, nálam faszán mûködik a dolog, speed, altitude és VS bugok egy-egy gombra, és a default "selection increase-decrease" parancsokat gombra rendelve gyönyörûen állíthatók!
Sok sikert!
Sajnos csak megerõsíteni tudom amit írtál. Végignéztem az FSX billentyûzet-kiosztását, sehol nem találtam air speed bug (vagy arra vonatkozó) billentyû kombinációt. A többi megvan (VSI is), az airspeed valamiért hiányzik. Esetleg MS supportnál érdeklõdni? Külföldi fórumok?
Amúgy kössz a "selection increase-decrease" re adott megoldást.
Az X52-re szinte mindent be lehet állítani, csak gyõzzük megjegyezni, hogy mi hol van....
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
A kerdesedre meg nem tudod ratenni a joyra? esetleg ha x52 van annak valamelzik tekerojere a hozza adott softwarel? vagy regisztralt fscuip ben beallitani?
A cél az lenne, hogy mindenki találjon egy optimális beállítást, amin a vasával elfogadhatóan megy az FSX.
Nincs esetleg vkinek megoldása az "airspeed bug" egér nélküli tekergetésére???
Na jó repülést mindenkinek.
Ezutan tweakelem csak,majd rakok be kepet!!
Ha csak mint egyszerû képekként nézzük én is azt mondom rájuk hogy tetszetõsek, ám ha szakmai- és realizmus szemszögébõl nézzük akkor olyan távol állnak a valóságtól mint a ég meg a föld. Erre próbáltam rávilágolni. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amugy meg nem azert raktam fel, nekem tetszenek gondoltam megosztom veletek es epp a temaba vagott ennyi, majd legkozelebb nem rakok ide nem gond.
Mivel fix frameratet hasznalok 21 igy mindig annyi a legrossyabb az most volt megvettem a london heathrow x et na ott ezzela beallitassal VC ben a gate-nel 15-13 kozott volt.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Te beallitasoddal neztem Miami folott es razoomolva 25 folott van fps ,teljesen told hatra zoomot es ugy keszits fps-el egybekotve eredmenyt please!! Koszi
Xp vagy vista stb..?
Ja meg egy dolog mivel tft-t hasznalok nvidia panelban a color nal en kicsit feljebb huztam hogy elenkebb legyen ennyi
légyszi nyomj screenshotot arról, hogy hogy állnak a csúszkák a beállításoknál, fontos lenne!
FSX:
target frame rate 25, 1600x1200, Anisotropic, AA,
Scenery: 90,80, 5m, 60cm, water high2x, very dense, very dense, effects max, ai 25% Visiblity 60
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
itt van optimalizalt beallitas nincsenek fullon a csuszkak. 8800GT C2D 3.2 n

Itt van egy teszt nálam, ugyanott:
XP 32 bit
1920*1200
8800 GTS
4G 800 RAM (amit csak 3,2 nek lát a winfos)
C2D 6600 @ 3153
AA
Anisotropic filt.
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
Most fogok egy kis élsimítással kisérletezni.
Amúgy higgy a képeknek, frissen nyomattam õket fraps-al!
33 fps eleg hihetetlen amugy,mivel ha megnezed regi tesztemet ahol Quad-al nyomtam es GTX-el......
a fraps bmp-ként ment, de mivel azt nem lehet ide beszúrni, ezért jpeg-be konvertáltam, ami rontott a kép minõségén!
de a lényeg, hogy ha sok objektum van a képen akkor hány fps van!
Ezért kérlek csinálj pár képet nagyváros fölött is, hogy lássuk mit tud a kari 😊
csinálj létszi képet new york fölött is! Ja és a scenery fülnél tolj mindent maxra egy teszt erejéig 😊
Saitek X-52 vs Vista (64 bit) profil szivas meg mindig!
C2D 3100 Mhz
4 giga ram ddr2 800 Mhz cl 4.4.4.12 idozites
8800 GTS G92 512 ddr3
Vista 64 bit
Fsx vs sp2 semmi kiegeszito!
A kepek 1650-1200-ba keszultek 32 bit,full-full minden(forgalom stb)!
-Dx 10 pipa
-anti-aliasing
-filtering:anisotropic
Aszem nem lehet panaszom fps-re ilyen durva beallitasok mellett vegre! 😊
Tapasztalat: Elesebb texturak,arnyekok,fps javulas... Csekkold meg es ird le velemenyed nyugodtan!
1. kep
2. kep
3. kep
4. kep
5. kep
Igazad van, én is megnéztem közben, furcsa, de tényleg csak az "Altitude bug select" található.Marad az egér...
Na ez nálam nincs, pedig X-52 plusz egy G25 is rá van akasztva a gépre, de egyszerûen csak az "Altitude bug select" funkció van a beállítható gomboknál, és sehol nem találom a csökk-növelés változatait...
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Amennyiben régi az IVAO regisztrációd, és régóta nem is repültél, akkor elképzelhetõ hogy inaktiv vagy.Ellenõrizd hogy szerepelsz-e a tag névsorban.Ha nem, akkor kérned kell az ID-d reaktiválását.
Figyelem!Nem újra regisztrálni!
Valamint novemberben volt egy jelszó frissités.Használd a jelszó emlékezetetõt.
Az újra aktíválást a [email protected] vagy a [email protected] levélcímeken kérheted.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm
Reverse-thrust: F2
Leállítása: F1
Gondolom, hogy joysticken is be lehet állítani.
Altitude-bug szintén hozzárendelhetõ gombokhoz (növel-csökkent). X52-nél kipróbáltam, hogy tekerõgommbal hogyan mûködik, de sokkal lassabban lehetett beálítani a tekeréssel, mint az egérrel. (Persze lehet, hogy a profilkezelõben módosítható a forgatás sebessége, de nem néztem meg.
A másik ilyen kérdés, hogy az altitude-bug beállítható-e szintén gombra, vagy csak a mûszeren tekergethetõ egérrel?
Aki szeretne élethûbben repülni Airbussal, annak feltétlenül ajánlom a CLS Airbus pack-jét:
CLS A330-340
X Graphics
A Simmarketen akartam venni egy textúra turbózót, és ott commentelte vki, hogy az egy kalap sz@r, helyette inkább ezt ajánlja. Nekem negyon bejött, ha uncsi, egy csomó féle stílust lehet beállítani. Alapból is lényegesen szebb lett minden az FSXben!
BUÉK
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"