33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#10100 Csak ismerkedem még a REX-szel, nem biztos, hogy jó amit írok. A REX nyitó oldalán elérhető menüben lehet beállítani az időjárás és a repülési terv kívánt adatait. Ezután a REX hívja meg az FSX-et és tölti be pár perc alatt a saját textúráit, időjárását, stb. Vagyis nem találtam meg, hogy hogyan lehet külön, a limiterrel indítani az FS-t úgy, hogy a REX is menjen. -
#10099 koszi, az a rohadt sg, miert tette ele a sajat url jet nem ertem, na mindegy koszi -
#10098 Hypo linkje, mert nálam az övé nem működik, arra gondoltam, hogy másnak sem, viszont lenne rá érdeklődő! (Remélem nekem összejött!)
(Amúgy köszi!) -
#10097 Ha valaki foleg amerikaban repulget annak egy remek kis oldal minden egybe regelni kell de nagyon sok info elerheto.
ERRE -
#10096 Nem azert, hanem mert fps_ limiter a vga-t cseszteti, ebbol az fsx fps szamlaloja aahol ugyebar unlimited van erdekes szamokat add, de ugy is az a lenyeg te mennyire erzed simanak a repulest.
Nekem nincs Rex. Mi az hogy osszeakad mi a jelenseg? en FEX et hasznalok es ott en igy szoktam, bar nalam nem akkora megoldas az fps limiter mivel nem I7 em van es ez igazabol ott segit. -
#10095 Már nem lehet hinni egy nyomorult FPS számlálónak sem? Mindegy, feldobok egy FRAPS-et, megnézem azzal is. Egyébként meg úgyis a játékélmény számít, ha nincs akadozás a többi már nem érdekel.
A REX-szel viszont összeakadt a limiter. Nálad működnek együtt? -
#10094 MI a bizarr, ne tarsd magadban:)
Rex-el csak submitald a felhoket meg amit akarsz aztan a bat al indisd -
#10093 Ez így elég biZarrrr, de elfogadom.
A másik kérdésre mi a megoldás? A REX-szel mostanában ismerkedem, és úgy használom, hogy a hogy a beállítások után REX-ből indítom a repülést. Ekkor ugye nem töltődik be a limiter... -
#10092 Na akkor az jo, amit meg kiier az fsx azt felejsd el. csak elveZd a fordulozast akadas nelkul ennyi:) -
#10091 Köszönöm a választ,
Elfelejtettem írni, hogy unlimiteden volt a csúszka. -
#10090 A limiter csak akkor működik, ha Unlimited van beállítva az FSX-en belül.
Húzd totál maxra az FSX csúszkát. -
#10089 Sziasztok,
Tegnap tettem egy próbát az FPS Limiter progival.
30 FPS értékre beállítva, a limiteres bat fájlról indítottam az FSX-et. A betöltődés előtt megjelent a dos ablak és zöld számokkal a 30 FPS érték. Az FSX fps kijelzője viszont továbbra is magasabb értékeket mutatott, mintha nem lett volna korlátozva. A grafikai beállításoknál megadott FPS érték továbbra is érvényben maradt. Miben különbözik a végeredmény, ha FPS limitert, vagy az FSX-es beállítást használom? Még egy kérdés: Ha a pl. REX alól indítom az FSX-et, mi lesz az FPS Limitettel? -
#10088 kb. hasonló volt a reakcióm nekem is amikor feltettem a limitert. -
#10087 Érdekes Hír -
#10086 "Ezé" jó a fórum -
JackDow #10085 -
#10084 Ugye megmondtam(tuk):)))) -
JackDow #10083 Attaquvarohattqva, hogy én ezt eddig miért nem használtam?
LHBP olyan grafikával mint amit a videón ill. képeken láttatok 28-35 FPS.
Új kategória született : "sohanemlátott FPS" :-)
Kösz mindenkinek még egyszer. -
#10082 Sokkal simábban fut, bár az én masinámon egy fullra húzott Manhattan esőben eléggé megfogja még a Limiterrel is.
Viszont máshol egy álom forgolódni. Az FSX fordulóknál szeretett nagyon bedöcögni, ezt jól eltünteti a limiter progi.
-
JackDow #10081 Thx -
JackDow #10080 Full screenben használom mert ablakban -10 -15 FPS -
perko #10079 Ha a Hyipo által adott Rapidos link neked sem jó innen letöltheted.
FPS limiter -
#10078 még annyit hogy célszerű az "asztali témák letiltása" bepipálni az fsx.exe kompatibilis fülön (-aero)
(ha ablakban futtatod...) -
JackDow #10077 Köszönöm a válaszokat. Este ki is próbálom. -
#10076 Igen, ez nagyon fontos. -
#10075 illetve fsx ben meg unlimitedre allitod a target frame ratet -
#10074 A lényeg, hogy Java legyen telepítve. A FPS_Limiter_GUI.jar-ra katt.
Kitallózod majd az FSX.exe-t és beállítod az FPS értéket.
Nálam a 30 bevált. Amikor kilépsz kreál egy fsx.exe.limited.bat fájlt, amivel majd indíthatod az FSX-et.
Ekkor már a limiter beállításaival fog menni az FSX.
Tömören ennyit kell tudni. -
#10073 Lejebb ha visszalapozol irtam egy hosszabbat a temarol.
De ha lusti vagy akkor itt van:))) erre -
JackDow #10072 fps limiter-t keresem goggolóban de csak fórumbejegyzéseket találok.
Van vkinek egy direkt link? Vagy free a progi egyáltalán?
köszi -
JackDow #10071 igen ezt már tapasztaltam -
#10070 Két féle módszer van, az egyik az az, hogy a kamerát közelíted/távolabb viszed, a másik meg az, hogy a zoomal operálsz. Az eredmény közel sem egyforma :)
-
#10069 Ja es ha hasznalod majd az FPS limitert akkor fsx ben tedd unlimitedre a frameratet. De ki is probalhatod igy is latom a kepek alapjan 40 van belove neked, en mondjuk a helyedben vagy 30 ra tennem ( igy adunk egy kis helyet a csunya felhoknek es az ai forgalomnak is, nem kell annyit szamolni es van tartalek) vagy unlimitedre. -
#10068 Miert a gyari nem megfelelo benne? -
#10067 félreérted... mind1
szép képek
egyébként kabinban max 0.50 külsőben max 0.80 -
#10066 Semmi koze a grafikahoz, az fps bugot orvosolja es igazitja a kartyat hozza ennyi. -
#10065 A grafikát nem bántja, érdemes használni. -
JackDow #10064 Egyébként az FPS limiter ha jól tudom úgy spirázza fps-t hogy lebutítja a grafikát, na azt aztán nem engedem. -
JackDow #10063 egyébként itt az élsimi volt a lényeg, nem a zoom. Hogyan látnád ha túl messziről nézné a camera a gépet? -
JackDow #10062 ezt nem értem mi az hogy csalóka? nyilván ha rázoomolsz a műszerfalra a háttér kaka, ez nem titok itt senkinek. Te hogy repülsz, nem így? -
#10061 használj fps_limitert... attól mégjobb lesz
egyébként szeretem ezeket az ájkendi shotokat amik 0.30-0.20as zóóómra vannak rakva... csalóka így