Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Virtual SimRacing
www.smart-bus.hu
Virtual SimRacing
www.smart-bus.hu
Virtual SimRacing
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Nem lehet pályára állni, nem lehet "kerülgetni" a földet, és nem lehet visszatérni.
A captainsim is annyit csinált összesen, hogy slew módban mozgat 3 dimenzióban az "ûrben".Mész elõre, és folyamatosan süllyedsz, miközben - továbbra is slew módban - a nyilak segítségével tudod korrigálni a pályád, majd egy bizonyos magasságban kikapcsol a slew, és onnantól kezdve siklik a shuttle. Ennyi. Semmi szimuláció, semmi fizika, csak egy csili-vili addon. Hozzáteszem az fsxben a föld még az ûrbõl is hányinger. Ha ûrhajózni akarsz, akkor ott az orbiter. Szóval visszatérve az alapgondolathoz: Vicc az egész.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
JackDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
JackDow
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
JackDow! Milyen konfigod van? Csak az érdeklõdés kedvéért.
Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 975 @3,6 Ghz, Gigabyte HD6950 2Gb, 4Gb Kingston 1600 Mhz, 2x WD caviar black 64 MB cache SATA III RAID 0, Win7-64bit
egy kis ûrültködéshez volt kedvem a minap. Megnéztem meddig bírja az fsx magassági korlátja. Sajnálatos módon az fsx nyert mivel több mint két óra "emelkedés" után túl a 7 millió 200 ezer feet felett már nem volt erõm tovább várni. A climbing-ot nyílvánvalóan SLEW módban produkáltam és ott kapcsoltam át normál repülésre. A látvány leírhatatlan volt, beleértve azt is, hogy az fsx szerkesztõi ügyeltek arra is hogy a súlytalanság élménye se maradjon ki a sorból. Készítettem pár shot-ot amit most belinkelek, hátha nem csak engem nyûgöz le a dolog. Akinek kicsit OFF a téma, kíméljen a lehúzásoktól! JackDow
space
Bármi más addon mûködik, de a 900ER nem.
Elolvastam a 70 oldalas FAQot, mert ha hülyeséget kérdezel, akkor fizetni kell ám 5 fontot (nem is hallottam még ilyenrõl..lol), de nem találtam ilyen jellegû problémát. Na erre felbátorodva írtam egy mailt, elmagyaráztam nekik a problémát, majd megkaptam a választ, hogy ez egy "well known FSX bug", semmi köze az õ software-jükhöz...
"THis is a known FSX bug, nothing to do with our software. We are told that because the Nividea cards and ATi cards do not support the DX10 driver that going to full screen and/or selecting the menu causes a crash. You can read about this on our forum and also on MS and Nvidea and DC10 forums."
Forumot rohadtulnem találok az oldalon, lehet hogy én vagyok a láma, de sztem nincs, soha nem volt ilyen gondom az FSXel korábban. nem merem reinstallálni, mert az sem úgy megy ám, hogy hopp kapsz még 1 activation kódot, hanem nyíltan megmondják, ha más vasad van, akkor buktad az 50 pénzt...
Kicsit keserû a szájízem, pedig komolyan akartam foglalkozni vele, de most már nem is merek Vistára váltani, mert akkor az kapásból 20 rugóval drágább lesz 😄
Ha vkinek kell a Manual, privátban jelezzen, 7 Mb, de szivesen feltöltöm vhova ideiglenesen.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
En mar nagyon varom a 737NG uj valtozatat a pmdg-tol.
De ha tudsz ajanlani gepet amit erdemes ne habozz
leveld es pmdgn kivul eleg nehez jo kieget talalni megfelelo aron es supportal nagygepre
Ez az Ariane 737-es tényleg nagyon szép, és ahogy nézem, FS 2004-hez is kapható... Ha nem túl drága, akkor lehet, hogy megveszem. Remélem, hogy van benne FMC 😊
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Azt a Boeinget jól tetted hogy megvetted, de sokat kell ám hozzá tanulni 😊 Javaslom kezd a terjedelmes leírások elolvasásával. Ha nem vagy annyira jártas a repülésben vagy ha nem volt még szerencséd Boeinghez, akkor anélkül nem fog menni. Sok sikert, megéri!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Mind1, már nincs meg, úgyhogy mind.
A Flytampára tudsz linket FSXhez?
Tegnap megvettem a 900 ER FSXet. Sokat még nem tudtam vele pöcsölni, de elsõ blikkre nagyon profinak tûnik.
Viszont egyáltalán nincs benne 2d cockpit ... VC + FMC + külsõ nézetek.
Minden mûszer "él", még az ablakok is nyithatók. Nem lesz egyszerû megtanulni 😊
Sokan azert fikazzak,mert nemfut naluk jol,erre nemtudok mit mondani!!
Az a FlyTampa TNCM már engem is csábítgatott, dehát, már nincs meg a 2004 😞
repülni az fs2004ben, most fut úgy, ahogy mindig is kellett volna.És egy két fontos újitást leszámítva nem is több az fsx a 2004-nél, csak egy merõ giccs.
Flight Environment X(ha meglesz teszek shotokat) + vmi jobbfajta scenery !! Fps ertekrol nem nyilatkoznek! 😊
DE mondjuk nalam 20fps korul kellene menni 1650/1200-ba!!
Vitat nemakarok szitani ezzel a posztommal! koszonom
www.smart-bus.hu
Mondjátok, hogy FSX-el ilyen grafika mellett kaptok 40 FPS-t 😊

Tudnátok segíteni, hogy a FSX Google Earth Tracker csak a Google Earth Plus-szal megy? Ezerszer telepítve-törölve a legújabb verzió, indításkor mindig u.a. a hibakóddal visszadob. Help?
Egy dolgon akadtam fent, tényleg 100 Giga kell neki?
Már majdnem megvettem, de ez kicsit túlzásnak tûnik 😊
Vista fel szuz particiora,intel chipset driver amit adtam,169.25 WHQL ,majd fsx egeszen sp2-ig es teszt,ha megy johetnek addonok!!
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM