33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#10260 Szia,
Az átfestést érdemes olyan formátumban elkészíteni, ami képes rétegeket is kezelni. Leggyakoribb a .psd, vagy .xcf a Gimpnél. A .psd-be való konvertáláshoz megfelelő lehet pl. az ingyenes xNView program, ha a képszerkesztőd nem képes beolvasni a bmp fájlokat.
A festéshez a legmegfelelőbb a Photoshop, a Gimp, a PaintShopPpro stb. használata.
Az FSX-hez való átalakítást, - ami leggyakrabban dds képformátumba való konvertálást jelent - (ha a képszerkesztődhöz nincsen dds plugin) pl. az Imagetool-lal (ezt többek között az FSX SDK-ban találhatod), esetleg a DxtBmp-vel, vagy valamilyen nvidia konverter progival lehet elvégezni. -
Jenc #10259 Sziasztok!
Egy Gazelléhez szeretnék átfestést csinálni de nem tudok mert bmp formátumba van, azt h tudom elintézni, átkonvertálni .png-be és onnan olyan formátumba amit az fsx is támogat?
Előre is köszi! -
Rue East #10258 vasFMC-t lehetsége behegeszteni az FSX-be? pontosabban a 2-es gauge verzióját -
#10257 Nincs mit. :) -
Rue East #10256 Tökéletes! Köszönöm szépen! :) -
#10255 Pollux! Ez itt nem a rémisztők arckép csarnoka. Megijednek a gyerekek. -
#10254 -
#10253 Effects.rar -
#10252 fs9nél ment a dolog.. ahogy mondottam ez egy tipp volt -
Rue East #10251 ha a cab file-okra gondolsz azokban kódolt file-ok vannak -
felírtalak a kis piroskockás füzetembe...
-
#10249 Ez is attól függ, hogy hova van telepítve. Ha a program filesba akkor áll, amit mondasz, egyébként nem. -
#10248 talán annyi hogy Vistánál rengeteg problemót okoz az ha nem rendszergazdaként van valmi telepítve vagy nincs saját tulajdonba véve az adott mappa
tipp -
#10247 ha beteszed a telepítő lemez vmelyikét akkor winrar-al elvileg tudsz kicsomagolni dolgokat...
perpill nincs fent a fesixem:/ -
Rue East #10246 valaki el tudná küldeni/feltölteni az effects mappáját, nincs kedvem csak ezért újra telepiteni az FSX-et -
#10245 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Már sok traffic-ot készítettem az SDK-val. ( Szinte mindegyik átfestésemhez ) Az egyik ismerősömnek Windows VISTA van a gépén. Nem tudom, hogy ezért-e, de nem üzemel nála a traffic. Nálam XP van és azon tökéletesen működik. Nála is meg van minden ami a Traffic-hoz kell, de csak nem akar működni a dolog. Esetleg a VISTA-val lehet a gond? Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Előre is köszi a segítséget. -
#10244 SG FlightDAY jol hangzik:)))) -
#10243 SGs repnap, fasza lenne :D
Amugy ha utánaolvasol a dolgoknak meg szimben kipróbálod, gyakorolsz egy kicsit, akkor elég gyorsan meg lehet tanulni, hogy mi hogyan működik. -
#10242 Azt is megoldjuk:) Csak lenne normalis ido jaj:) -
#10241 Csak nem elviszel utasként?:D
#10240: Én még a szimről is alig tudok valamit, nemhogy egy valódi gépről. Hozzá sem mernék nyúlni semmihez:D -
#10240 Kaposújlakon becsüccsentem egy Cessna 182-be, amikaor fotóztam ott. Leszállt a madárka. A gép pilótája Keszy Harmath Zoltán megengedt, hogy "élvezkedjek " egy picit. :D Jó érzés volt.. fura volt, mert mintha egy személyautóban ültem volna. Nem volt idegen a tér, a műszerek.. valahogy minden kézre állt. Nagy álmom, hogy egyszer egy 21-be, vagy egy 22-be is behuppanhassak. -
#10239 minden megoldhato.) -
#10238 Lehetséges. :)))))
Még nem ültem kisgépben sajnos. :( Elviselnék egy VFR repülést pedig (utasként persze, a másik oldalnak csúnya vége lenne ) :))))) -
#10237 Hat egy c152 ben nem sok hely van foleg ha ketten mentek, ott hajtogatni se egy leanyalom:))) -
#10236 nah jo tenyleg toltse mindenki mert fasza lett l39 albatros -
#10235 meg en tanitottalak ki ps ben :D -
manitounickfree #10234 te is benne voltal kesziteseben, igaz 0,03%ban D
na jo, g0a muve a 136 szamok -
#10233 hahahahha jovan ezzel nem engesztelsz ki :D most mar besertodtem :) -
manitounickfree #10232 a lotussim l-39 136 sz. gep festeseben reszt vettek : Kokai Tibor, Varga Tibor (goa) es jomagam Gut Zoltán h mindenki oruljon DD -
#10231 ocsem ilyen okadek festeseket :DDDDDDDDD -
manitounickfree #10230 l-39 albi 3 -
manitounickfree #10229 l-39 albatros paint2
-
#10228 -
manitounickfree #10227 l-39 albatros paint1 -
#10226 Azért a valósgában egyszerűbb kinyitni, mint FSben állandóan altot nyomni meg bogarászni a menüben. Bár a legtöbb panelen van hozzá gyors gomb az igaz. -
manitounickfree #10225 toltenek fel screent csak tudnam hogy ? D -
manitounickfree #10224
-
manitounickfree #10223 elkeszultunk a lotussim l-39 alba magyar festesevel (136 sz. gep), ha valakit erdekel flightsim.com megtalaja. -
#10222 en valosagban szeretem a térképet. -
#10221 Nyílván nem VFRre gondoltam. :) Amúgy akkor már a GPS jobb szerintem, mint állandóan a térképre kattintgatni. :D