Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
akkor ott tényleg hardweres a bibi 😞

wolfaud
Ezzel nincs is hiba de maga a bios nem látja!!!!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

w77d
32 bites oprendszer soha nem fog neked 4 gigát látni, ezért kell a 64bites

wolfaud
En 2 szer multiztam es nekem tetszett Jo benne hogy lehetsz az iranyitotoronnyal de a multinak szerintem akkor van ertelme ha jo paran összegyültök vagy Interneten keresztül játszani!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
Szia nem csak te én is Ilyen Sznob vagyok ezert ruhaztam be most egy uj gepre!
Asus commando alaplap
Q6600 Proci
Asus 8800gtx 768mb
Kingston 4x1gb ram
De pechemre összeraktam és a 4 gb rambol 3mat lat a bios ezert vissza is vittem hogy csinaljanak vele valamit

w77d
tegyél már be egy képet

Kicsit állítgattam a grafikán. Elkezdtem szépen mindent feljebb venni, s az eredmény? A számomra döbbenetes 60-70 fps! És egyáltalán nem ronda.

w77d
az add-onok is jók! a deluxe ugyanaz mint az alapjáték csak két plusz repülõ van benne! ennek semmi köze az add-onokhoz és patchekhez!

Willenbrock
Valahol azt olvastam hogy az alapjátékhoz készült kiegészítõk nem jók a Deluxhoz.Akkor ez csak az add-onokra igaz?Amúgy-még nem számoltam meg-de úgy tûnik mintha nem is lenne benne több külsetés mint az alapjátékban,pl.Red Bull versenypálya is csak 1 van benne ha jól látom.

w77d
perzse hogy mehet

Willenbrock
FSX Delux Editionra milyen S.packokat kell telepíteni?A sima SP1-és 2 mehet rá?

Hát emberek. Ha valaki megtanulja kezelni a robotpilótát, ezek közül is a navigációs robotpilótát akkor az aranyat ér 😊
Ombika
#4111 Hsz inkabb meg mindig ezen ragodj,de nemfogom elorol kezdeni es meg te magyarazol loooll! Off vege!!

Ombika
A te benyogeseid mikor nem is neked szoltam,jezusom...

V43 1105
Srácok, meséljen nekem valaki, milyen ebben a játékban a multi? :o Ti szoktatok multizni? :o

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Willenbrock
Most telepítettem a FSX Delux Editiont és nem tudom hogy erre is rá kell-e telepíteni a SP1-et és 2-t a gyorsabb futás stb. miatt.Érdemes rátelepíteni vagy ez már eleve tartalmazza ezeket?

Az lesz, érzem, hogy valami van eddig okés is volt, de a reinstall utántol tök mindegy hogy Xp vagy Vista ezt tudja. Lehet hogy csak ezek az uj driverek (Videókártya) teszi ezt vele mert egyszerûen nem tudom belõni az élsimítást meg a bizsergés megszûnését. Régi driverrel és Xp-vel anno ment.
alert
15FPS fs2004 alatt??? Ott MINIMUM 30-40 FPS-nek kellene lennie a te konfigoddal Budapest scenery-vel, FL300-on meg vagy 150-nek 😄 Valami nagyon nem jó ott. Ha nem értesz hozzá szerintem mutasd meg valami számítógépes srácnak azt a gépet...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
Jaj mar megint te istenem:} sk

Ja ez a 15 FPS fs2004 alatt, ráadásul nem nagyon megy 20fölé még FL300-on sem valami baj van itt úgyérzem.
Köszi Peti, hát igen a proci, azt kifogom cserélni sztem hamarosan, sajna a húzás nem megy valamiért én is olvastam hogy lehet ezeket szépen, de egyszerûen max 13%-ot enged, utána már nem indul, de ez off.Bár most annyira elegem lett az Fs-ekböl, nemtudom mivan, reinstalláltam már oprendszert mindent, az élsimítást nem tudom beállítani, volt már nchanser minden, a táj Ferihegy körül majd szétesik bizsereg,mindezt kb 15 FPS-en Online fagy, nemtom még mi lesz ebböl. (:
Ombika
NEm en is,kizarolag ugy megy,ha epp fut! 😊))

alert
A szûk keresztmettszet nálad a proci. Ez elég gyengusz egy ilyen konfighoz, hogyha FSX-ezni szeretnél. Vagy cseréld le e6850-re esetleg 4 magosra vagy húzd fel 3200MHz körülire (nekem is így van megoldva) és máris lesz legalább 15 FPS-ed a Budapestnél. Persze töltsd le a legfrissebb Budapestet, mert rengeteg optimalizációt tartalmaz, kb +10 fps-t eredményez. A napokban fog megjelnni egy újabb frissítés ahogy korábban említettem, abban lesz város is + kis repterek + mégtöbb optimalizáció.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nekem is megfordult a fejemben csúszkahuzogatáskor (((:
w77d
itt csak én vagyok olyan sznob hogy fullon akarom futtatni?? XD

Azt nem is akarom hogy fullon fusson csak szeretnék vele repülni.
A configom Asusp5b deluxe, 8800GTS 640Mb 4Gb Geil ultra e6400 proci
Tomo15
Melyik billentyükkel tudom állítani FOV-t? Kerestem össze vissza, de sehol nem találtam. Elõre is köszi!
Acceleration meg Mega Airport Budapest.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

w77d
azért lát csak annyit neked a vista, mert 32bites vistád van. én ezért vettem meg a 64bitest, tudom is mind a 4 gigát használni.

Az fsx alapból nem dx10-es.

Lehet akármilyen géped, az fsx soha nem fog teljesen fullon futni 😄

amúgy milyen konfigod is van?

köszi, az fentvan, mármint az SP2.
Papirzacsi
Ha felteszed az sp2 tartalmazza a dx10-et, vagy az acceleration. attól függ mit teszel fel.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

És bocsi még egy kérdés. Látom neked is Vistád van és 4gb ramod. Neked mennyinek látja a Vista? Most ezzel is szenvedek, 3007Mb-ot lát csak a Vista.
Köszi a gyors választ, igen sajna az acceleration nincs még fent, az oprendszer az Vista. Akkor ide kötõdik a második kérdésem, alapbol az FSX az nem dx10.-ben szalad?
Bocsi csak az FSX-el most kezdek ismerkedni, egyszer már felraktam csak nem értettem, hogy egy elég izmos gépen miért nem fut el rendesen, de most ujra nekiálltam és megpróbálom optimalizálni.

köszi Matya00007
i robot
Csak az acceleration van fent? Nekem csak az, repültem egy kört London felett de a Temze még mindig üreges itt-ott.

Tegnap megszereztem az Accelerationt. Felraktam,minden ok. Akkor jött a meglepetés,amikor csak poénból Ferihegyrõl indultam egy F-18-assal. Fent van ugyanis a Mega Airport Budapest is. Namost a kettõ kiegészítõ úgy kihúzatta a gépem,hogy 5 FPS körül voltam felszállás elõtt...

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

w77d
2 ok lehet: vagy nem vistád van, vagy nincs fönt az acceleration

exTrem
Learning Center-t csináld végig és menni fog a robotpilóta eállítás.

Sziasztok!

Nem tudjátok az miért lehet, hogy nálam a beállítások/display menüben miért nincs olyan beállítás, hogy preview directx 10?
Köszi elõre is.
Sziasztok!

Énis nagyon nagy Flight Simulator X rajongó vagyok 😊 Több mint 200 landolás és kb 100 órányi repülés van a hátam mögött. Szinte már mindig le tudok tenni bármilyen gépet elsõ nekifutásra úgy,hogy a valósághûség a legnagyobb fokozatra van állítva. De még ígyis szoktam pár olyan dolgot olvasni a landolásrol amit eddig még nem tudtam. Meg a navigációzást se nagyon vágom 😊 hogy miként jussunk el egyik reptérröl a másikig. Max beállítom az útirányt és közbe nézegetem a GPS-t. És a kifutópálya jó szögben elkapását se mûszerekkel méregetem be. Szemmérték azt ennyi 😄 (nemtom ti hogy vagytok vele) Nade lenne két kérdésem. Az egyik az,hogy miként lehet helyesen beállítani a robotpilótát? pl egy adott útvonal követésére, mert én má sokat szenvedtem vele , eredménytelenül. A másik kérdés az,hogy szerintetek egy ilyen gép konfig mellett milyenre állítsam be az FPS-t? : proci: Intel Pentium 4 2,9GHZ VGA: GeForce 7600 GT Ram: 1,5GB (Ahogy elnézem, a ti konfigjaitokhoz képest ez nyúlfing XD)
Szép képek, fõleg a Pilatus tetszik, nekem most ez a best of repcsi. Milyen configod van?

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Ombika
Te mar megint mit irogatsz,o geperol volt vazze nem a tiedrol! Jajj istenem...... 😊)))
Kferro : Hat ,ha 40 fpsel megy nala,megneznem azt a grafikat milyen jo is az! 😊

Hypo
Szeretem ezeket a "pixel hegyeket" 😊

Azért ne túlozz. Nem pixelhegyekrõl van szó.

Próbáld meg értelmezni amit írtam! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Ombika
Milyen jo is repulni a pixelhegyek kozott ,vegulis....... <#taps><#taps>

Egyetértek! 😊 Inkább jó fizika és randa látvány, mint szép látvány és kaki fizika! 😊)

www.smart-bus.hu

Hááát, nem tudom, de nekem egy szimulátornál sosem az számított, hogy iszonyat gyönyörû legyen, meg becsináljak a látványtól. Egy FPS-nél igen, ott fontos, de itt nem. Inkább az minél élethûbb fizika, a minél valósabb szituációk...stb. Na de én még C64-en nevelkedtem. 😊

w77d
de szerintem pont ez a játék, ami a grafikán alapul, hiszen hiába repülgetsz pixelek között, nem érzed valósnak. gyönyörû realisztikus grafikát inkább érez valósnak az ember

w77d
ha felrakod maxra a textúra részletességet, akkor tû éles, tehát nem csúnya

Hát, ez is egy vélemény. 😊 Nekem a játékélmény fontosabb, mint a grafika.