Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
- bgl-ek a helyükön
- repcsik a jó mappában
- forgalom csúszkája felhúzva...
😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A lényeg, hogy most má' tényleg feltettem, plusz az SP1-et is, de nem látszanak a gépek egyáltalán. Árnyék off, de semmi. Mi a tosz lehet?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.06.06. 18:04:06
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Meg aztán annak idején megvettem az FS oktató sorozatot is, és az katasztrofális minőség, főleg mai monitorokon. Vagy olyan kicsi a kép hogy nem lehet látni semmit belőle vagy ha felnagyítom, szétesik a kép. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik hogy nem mai készítésű anyagok és ettől függetlenül sokat tanultam Ruczi mester <#worship>#worship> ezen munkáiból
Attól, hogy nem meggyőző attól még nem mond hülyeséget.
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
De mindig az adott tipus manualja es procedures alapjan kell eljarni, nem véletlenul vannak. Kérdés a szimhez keszitett cucc mennyire tukrozi a valodit
Szóval szerintem ártani nem árt ha a Duke-on is megy olyankor, de majd a szakértők kijavítanak ha tévedek <#vigyor5>#vigyor5>
Dugattyús motoros gépeknél a checklist általában írja, hogy az elektromos üzemanyag szivattyút felszálláshoz, és leszálláshoz be kell kapcsolni. Emelkedés, meg cirkálás közben ki lehet kapcsolni.
De hogy van ez a turboprop gépeknél?A RealAir Turbine Duke listája csak azt írja, hogy motor indításhoz be kell kapcsolni. Sejtésem szerint ha a motor beindult, akkor a motor által hajtott szivattyúk elég üzemanyag nyomást biztosítanak, és nem kell a plusz szivattyú. Mellesleg iszonyú hangos és idegesítő hangja van. :-)
A turbojet gépeknél meg többnyire folyamatosan mennek a "segéd" szivattyúk, csak akkor kell kikapcsolni, ha a tartály kiürül.
Steam visszafizeti az elégedetlen vásárlók pénzét
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.06.03. 12:03:54
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Igen, az a Nimbus elég kellemes darab. 😊 Egyszer, soha nekem is lesz egy ilyen. 😊
Amúgy tegnap már rá is pillantottam a SkyAi-ra, nem rossz, nem rossz, bár sok változást nem tapasztalok az ICE-hoz képest, de olyan, mintha menne a skálázás, a forgalomsűrűség. Asszem marad. A 6-ost még melegében leszedtem, mert annyira trágya volt, hogy ment vissza az ötös, de ez jónak tűnik.
Jaja vanneki Nimbus hogy a bőr hűljön a nyakára, én is most tudtam meg! 😄
Hja, cak úgy szólok mindenkinek, hogy nagy suttyimban az ICE AI Trafik átalakult Sky AI Trafikké, és kiadták az első verziós csomagjukat...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
NEm tudom, nem kérdeztem. Ilyenkor amúgy illik? 😊 Ugyi nem? 😊 Bár szombatig azt hittem klubgép, de nem, Sala csak engedi használni. 😊 Ha má' van egy penge Nimbusa... 😊)) Fákk!
Amúgy marhára bejön ez a gép, van X-hez, mondom akkor már legyen magyar festés is hozzá, s ha már, akkor ismerős. 😊
off: Amúgy nem maga volt véletlenül szombat estefelé reptetni egy lila Su-26 féle RC gépet közel a Malév hangárhoz? Netalán fekete felsőben? 😊
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.06.01. 20:21:45
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Radio buttons 01 > On next, line 10: ..... error.
LHBC - Pásztó - Mátészalka - LHBC
Harmadszorra sikerült is, mert elsőre a Márta után sikerült terepezni, másodikra még a Mátrát sem sikerült elérni, Szolnok mellett már el is fogyott az emelés. 😊 Szinte semmi termik nem volt.
De most... 😊 LHBC fölött már sikerült is jó termikkel "eltekerni" (<#circling>#circling>) és olyan termikes idő volt, hogy szinte keresni sem kellett, haladhattam egyenesen, alig kellett tekeregni, emelt folyamatosan. Csak a szél volt elég erős, folyamatosan korrigálni kellett az irányt. 4000 méterig volt erős emelésem, onnan feljebb már nemigen tudtam menni, de ezt szinte végig tudtam tartani +/-500 méteres változásokkal. Jó kis túra volt, laza négy és fél óra alatt sikerült abszolválni. 😊 Kellemesen fárasztó volt, mert nem úgy ment ám az a 4,5 óra, hogy rányomtam a robotot, oszt tette a dolgát, hanem folyamatosan "dolgozni" kellett, mert mint fentebb írtam 20+-os szél volt, elég hamar el tudott fújni az iránytól. 😊
Köszönöm CptSAB mesternek az LHBC sceneryt! 😊
Alább a képek a túráról.
Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.05.21. 10:55:33
Köszönöm a megosztást
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Szia
Az oldaladon hol lehet regisztrálni, mert csak a bejelentkezést találtam meg. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2015.05.21. 08:31:17
<name> IFly menu </ name>
<Disabled> False < / Disabled >
<ManualLoad> False </ Manual Load >
<Path> C: \ Program Files ( x86) \ Microsoft Games \ Flight Simulator X \ Modules \ iFly737NG.dll < / Path>
</ Launch.Addon >
A minap belefutottam egy problémába; észrevettem hogy eltűntek a kapcsolók hangjai a CS 737 kokpitjéből. Aztán kinéztem az ablakán és megdöbbenve tapasztaltam hogy bizony az épületek is eltűntek Ferihegyről. Fuck. Elkezdtem kutakodni, és hamar megtaláltam a hibát: valamelyik nemrégiben felrakott add-on szépen kiegyelte a dll.xml fájlomat úgy, hogy csak az alap bejegyzés maradt benne. Elkezdtem a hibakeresést hogy melyik stuff volt ilyen galád, de itt újabb furcsaságba botlottam: mind az FS Recorder, mind pedig a REX EO kiűríti ezt az xml fájlt... Na, ilyennel sem találkoztam még, pedig mindkét cuccot évek óta használom és eddig sosem csináltak ilyet!
Szumma-szummárum, ha van tippetek hogy miért kezdtek el így viselkedni ezek a programok azt köszönettel venném (több cuccot nem próbáltam még ki, lehet azok is törlik az xml tartalmát???), illetőleg akinek van feltelepítve iFly 737NG az legyen oly kedves ide bekopizni az Ő dll.xml fájljának tartalmát! A többit nagy-nagy szerencsével helyre tudtam állítani, már csak az iFly bejegyzése hibáddzik, addig hibaüzenetet dobál betöltéskor (nem találja a dll-jét - ami nem is csoda ugyebár).
Szóval igen, az FSX kifogyhatatlan még így tizen év távlatából is a szivatós trükkökből! <#gonosz3>#gonosz3>