33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
grimm13 #10381 Az szép ............. lusta vagyok képet beszúrni de "A fórumban tilos a warez" cseszett nagy betűkkel !!! Szerintem az fsx hivatalos oldaláról le lehet tölteni .... gondolom nem ingyééé -
#10380 A bolt polca. -
prkelha #10379 sziasztok. valaki tudna egy normális oldalt mondani ahonnan le tudom szedni a játékot előre is köszönöm:) -
#10378 avsim
De a komolyabb repülők mind fizetősek. -
Tóth Jozsef #10377 Hello!
Az volna a kérésem hogy tudnátok nekem ajánlani olyan oldalakat (többet is) ahonnan le tudok tölteni repülőgépeket mert most nagy szükségem van erre.
Előre is köszi. -
#10376 -
#10375 A2A legújabb röpzije a P-51D lesz:) (felújított verzsön+accusim)
-
mibence #10374 Hello mindenkinek!!!!!
Ha vannak olyanok akik már szeretnének most egy légitársaságba bekerülni........
Akkor várjuk mindenkit a Budapestair virtuális légitársasághoz.
Ha szeretnél te is csatlakozni hozzánk akkor kerede fel a www.budapestva.hu-t és érdeklödj a vezetöknél.
Ha 1 éve repülsz jól beszéled az angolt akkor gyerünk repülj velünk.Az fsairlines.net oldalon regisztrálj és utána irj nekem a [email protected]. -
#10373 most végig olvastam a hozzászólásaidat, és totál nem vágom hogy akarsz te beszélni.. mikrofon vagy mi?
alap doog az volt hogy nem indul az SP2 után az fsx
nkem fordult olyan elő hogy újra akartam ghostolni a vindózt, és az FSX-et winrar-al betömörítettem előtte mondván ne kelljen megint mindent újra telepítgetni kézzel..
namostan egyrészt a tömörítés csak maga 1óra volt szóval felesleges lépés.. másrészről amikor kicsomagoltam az új windóz alá akkor elindulni elindult minden, de a kiegészítő hangok nem mentek a J-3 alatt.. azután sem hogy újra raktam csak az egész j-3 csomagot -
eszge #10372 lehet, h az FS2004 bezavarta, de miután volt egy uninstall ( FS2004-re ) utána elindult, de beszélgetni továbbra sem lehet sokáig rajta, pedig azt hiszem minden jól van beállítva -
#10371 ? ezt hogy is értsem ? :) -
eszge #10370 köszi Benya90, de csodával határos módon sikerült életet lehelni bele, már elindul, igaz beszélni nem lehet, a hang valahogy elmarad -
#10369 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami olyan billentyű, amivel a futóműveket alaphelyzetbe tudom állítani? A problémám az, hogy gyakran leszálláskor "elfordul" a gép a kifutópályán, mert nem egyenesen állnak a kerekek....Tudnátok segíteni? -
megvan az első scenery-m fsx alá ami fut is fullon.. :)
(Helgoland) -
eszge #10367 bocsi, de azért remélem megpróbálsz segíteni -
Benya90 #10366 köszönöm a gyors választ eszge!!! -
#10365 PAKT - > PAKW 2500-3000 láb egyenes kitrimmelt repülés...
mihez kellene ide robotpilcsi? meg attól a kis ablaktól továbbra is látok magam elé:) -
#10364 Persze .. stikában meg ott figyel valami robotpilcsi.. full felkattinttva
Azt bírtam,ak idején vfr-ken voltak, akik úgy repültek. robotpilcsi be oszt szevasz.. -
eszge #10363 A fatal error occurred -
#10362 elvileg csak fsx el mukodik de a saitek hivatalos foruman van egy fs9 pacth de nem hivatalos -
eszge #10361 fatalis error -
Benya90 #10360 Hali,vettem egy saitek multi panel-t és az fs 2004-el nem megy ... :S fogalmam sincs mi a baja... Az fsx-el működött de ahhoz a gépem kevés sajna hogy jól nézzen ki :s Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj? -
#10359 mi a jelenség? úgyértem mit ír ki.. meg hasonlók -
eszge #10358 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy miért nem idul el az FSX az SP2 telepítése után?
Köszi -
#10357 Itt van két olvasmányos review a kérdéses gépről, javaslom olvasd át, hátha megválaszolják a kérdésedet.
Review 1
Review 2 -
#10356 :)) gyorsabban jar az agyam, mint a kezem, raadasul amig a fejem elore gondolkodik, addig a kezem visszafele ir:)))) -
LegendTommy #10355 észrevetted már, hogy nálad az is az si?:D
nem zavar, csak mint érdekességet jegyeztem meg -
#10354 C-130 egy kulon project, nem si hasonlitanam ossze a boeing szeriajukal. -
#10353 C-130al fs9 alatt nem volt említésre méltó gondom.. 757 az viszont egy teljesen más tészta:/
azt nem vágom hogy képesek valmit mai napig úgy árulni amihez az utolsó peccsben is méteres hibalista van megoldva, plussz továbbra is CTD-zik vagy egyáltalán nem megy a landing lights!!!!!
azért ez feltünhetett volna............. csak úgy.... mondjuk egy esti repkedésnél -
#10352 összesen van két műszer.. nagyobb távolságot repültem.. (PAKT->PAKW)
tökéj párosítás sztem:) mivel kis ablakban ment így ábszolúte nem zavar a kilátásban
737ben azért van tenni való, és ott lecsúszni dolgokról... -
#10351 LOST-ot ne is említsd! még kábé... hosszú idő van addig:)
flash f. -t nem ismerem.. Battle stár meg nem az én műfajom.. (Csínnyagkapu még elment)
-
#10350 Meg nagygepnel megertem de vfr es cub al meg filmezel kozbe?? LOL -
#10349 szerintem a szokasos CaptainSim minoseg - ki ki dontse el ez vagy pozitiv vagy negativ:))) -
#10348 Van valakinek tapasztalata a Captain sim 727-eséről? Érdemes megvenni? Nem lassítja kritikusan a gépet? Hangok rendben vannak? stb. -
#10347 Ha ár csatolsz képeket akkor olyat amin nőket láthatunk! A képeken látható sorozat is bővelkedik látványos hölgyekben. Már félek ideklikkelni erre a topikra mert a végén két here fog velem szemezni! -
LegendTommy #10346 ha már sorozat nézés megy reppenés köben akkor legyen? LOST, Flash Forward, How I met your mother vagy Battlestar Galacitca:D
-
-
#10344 nem.. nem is tudom hová tünt.. -
#10343 látsz erre utaló jelet? -
#10342 Csak nem már megint azt a szadomazó gyilkossal riogattad itt a gyerekeket a fórumon?