Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kiszeded a pipát a DX10.-böl a beállításokban nem lesz hungarocell kinézetû a repülõ. Nem tudom van -e már megoldás arra, hogy dx10-ben ne így nézzenek ki a nem default gépek.
Hali
Vagy esetleg nekem kell beállítani még valamit? Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
Mindjárt itt is az elsõ lecke: a repülõgép FORDUL, az autó kanyarodik!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Második kérdés:honnan tudok letölteni új repülõgépeket? Már kezdem unni a játékbeli sablon gépeket.
Harmadik kérdés:Lehet hogy hülyeség, de nincs valahol egy részletes videó, vagy útmutató ahol leírják (vagy megmutatja), hogy igazából hogy is néz ki egy tökéletes felszállás, kanyar a levegõben, leszállás, ilyesmi. Elõre is thx!<#integet2>#integet2>
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Szóval az ACC nem megy fel a Service packokkal?
FSX > SP1 > SP2
vagy
FSX > Acc pack
FSX -bõl régóta hiányolt Active Camera szerû programot fejlesztettek ki az oroszok. Teljesen free, és nagyon egyszerû használni. Akit érdekel a tesztképeimet ITT megnézheti, vagy letöltheti a programot: http://www.arccpro.narod.ru/index_page20.htm
JackDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
csak tippként: a globál textura felbontás nagyban befolyásolja a 3d-s cockpit kinézetét, ezenkívül a beállítások-repülõk menüjében is magasra kell a részletességet állítani.
A tiédnél sokkal gyengébb gépen is be lehet szépre állítani a pilótafülke megjelenését. Érdemes próbálkozni a különféle beállításokkal mindig csak egyen-kettõn módosítva, míg megtalálod a neked megfelelõt. Ez akár játékról-játékra változhat aszerint, hogy a legszebb képi megjelenítést, vagy sok fps-t akarsz. Még egy tipp: zoom ha billentyûzetrõl állítod: space+egérgörgetõ.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
LHBPt tedd legfelülre a scenery beállításoknál. MyTraffic legyen a második. Nálam is úgy van , és mûxik. Ja és frissíts 5.1b verzióra.
Itt egy link, ahol részletesen le van írva minden:
My Traffic support forum
azonkívül egy darab igazi légitársaság nincs még a játékban 😞
De ez csak a toolbox eléréséhez fontos. A MyTrafficnak annélkül is mûködnie kell, ha a leírtak szerint raktad fel.
Ferihegyen sok Malév gépet kell látnod, Dubaiban meg sok Emirates repcsit 😊))
Ha nincsenek, akkor vmi gond van ...
A CHh pedálok jók? Mármint anyagra, megbízhatók? Nekem pl autós szimekhez BRD pedálom van, ami nagyon komoly fém, és strapabíró mint állat.
A másik, hogy nem csak rudder, hanem fék funkciót is tudnak, ha jól értettem a leírást?
Eloszor probalj ide irni [email protected]
Akkor ha jol ertem megvetted simmarketen es intallalasnal nem fogadja el a serialt?
Én csak a Yoke és a pedál kombinációt használom, de az élmény is sokkal nagyobb, mint joystickal repülni.
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Az a röhej, hogy a Hypo által leírt emilre is írtam, de még arra sem voltak képesek válaszolni.
Gondoltam megkeresem inkább Kozma urat, aki készítette, és neki megadom a kódot, hátha hamarabb célbaérek.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
www.smart-bus.hu
a kisreopterek jok en vartam oket bar tokol nem lett az igazi nekem fs2004 ben jobban tetszett anno
ts best to copy and paste the e-mail address and serial key from the order page into the installer when asked as the are both case and spelling sensitive.
Example if my account e-mail was [email protected] then entering [email protected] into the installer would fail.
If you still have problems please send the serial key to me at [email protected] mentioning this thread so I can check it out for you and if necessary issue you a new one..
Uazt irta, nem jó kulcs vagy emil, valószínüleg csak az ott vásárolt termékeket lehet beregelni, amit baromságnak tartok. Ha esetleg vki jártas az Aerosoft forumon, mert 4 óra alatt nem kaptam arra sem aktiválást 😛, megkérdezné hogy ilyenkor mit köll tenni az egyszerû embernek?😊
Akkor lécci Zacsinak virágot az öltözõjébe (lehetõleg tulipánokat, az a gyengéje), nekem meg egy mezei konyakmeggy is megteszi... 😄😄😄😄😄😄😄😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...