Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem olvastam,volna vissza ,akkor nem neked cimzek egy személyes levelet,szerintem.Azt meg ,hogy itt feltettem kérdésnek más is segithet azt meg azért irtam publikusan.Egyébként ami oldalt betettél azzal sincs gond,de nálam ugy nem müködik.Szóval nyugodj meg vissza olvastam...sõt,lehet többet olvastam itt ezt a forumot,mint te.
Ne is törödj vele,valószinû vissza is olvastam és azért irtam neked a privit,de nem lényeg.
bondi
Hát nem sokat kellett volna visszaolvasnod, mindössze a #4589 és #4586 ig...

Szia!

Ha kiszeded a pipát a DX10.-böl a beállításokban nem lesz hungarocell kinézetû a repülõ. Nem tudom van -e már megoldás arra, hogy dx10-ben ne így nézzenek ki a nem default gépek.

Hali
Valaki tudna segiteni,miért nem teszi be a my Traffic a tools menüt?Elvileg mindent ugy csináltam,ahogy le van irva de mégsem tette be...Köszönöm
Sziasztok! Két dobozos Aerosofttól való kisgépet telepítettem, helyesebben telepítette õket az exe fájljuk. Megjelennek a gépválasztékban, de nincs festés rajtuk olyanok minha félkész gepek lennének. Az egyiknek a mûszerfala is olyan gagyi mintha hungarocellõl faragták volna ki. Lehet, hogy a telepítõ rossz helyre pakolt valamit?
Vagy esetleg nekem kell beállítani még valamit? Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
Clidey
Írásodból ítélve fingod sincs az egészrõl...mégcsak egy pár oldalt sem olvastál vissza...akkor mit tudsz rajta már most unni? Rágd át a FAQ-t alaposan, tanulj meg navigálni rendesen, szépen elvezetni a repülõt...majd ha ezeket mind csípõbõl tudod, akkor majd elhiszem hogy unod a default gépeket...ha ezt nem tudod/nem akarod végigcsinálni, nem neked való ez a program, kattints más topikra.

Mindjárt itt is az elsõ lecke: a repülõgép FORDUL, az autó kanyarodik!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!! Teljesen új vagyok a játékban, ezért szeretném kérni a segítségeteket. Elsõ kérdésem:Miért van az hogy a screenshotokon meg videokon gyönyörû ez a játék, viszont az én gépemen,nem ronda,de nem is olyan szép mint a képeken? A konfigom: C2D:E6700 2.6 GHz, Geforce 8800GTS 640Mb, valamint 2GB RAM.
Második kérdés:honnan tudok letölteni új repülõgépeket? Már kezdem unni a játékbeli sablon gépeket.
Harmadik kérdés:Lehet hogy hülyeség, de nincs valahol egy részletes videó, vagy útmutató ahol leírják (vagy megmutatja), hogy igazából hogy is néz ki egy tökéletes felszállás, kanyar a levegõben, leszállás, ilyesmi. Elõre is thx!<#integet2>
alert
Az Acc maga tartalmazza a Service Pack 2-õt. Most nem emlékszem, hogy a telepítéséhez kell-e az SP1, de ha kell, akkor is az Acc pack elõtt kell telepíteni. Ezután nem lehet gond, valami összekuszálódhatott a rendszeredben. Uninstallálj mindent, majd töröld ki kézzel a megmaradó FSX mappát és telepítsd újra az alább említett sorrendben.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

i robot
Hát nekem ment szépen. De ha nem teszem fel a SP1-et akkor pl a Temze tele van szakadékokkal, Duna nincs a helyén stb.
Szóval az ACC nem megy fel a Service packokkal?

alert
Hát azt nem tudom hogyan csináltad, mert a progi nem enged telepíteni Acc pack-ra SP1-et ugyanis az már SP2-t tartalmaz. Szerintem kezd elölrõl azt a telepítést és vagy:
FSX > SP1 > SP2
vagy
FSX > Acc pack

i robot
Sziasztok! Feltettem az Acceleration packot és a SP1-et. Erre a gépek nagy része nem jelenítõdik meg. Csak kis darabkában pl nincs se szárny se törzs, de a pilótát és a fülke belsejét látom. Olyan is van hogy csak a lámpák villognak és ennyi. Drivert már frissítettem, Vista is új, ujra raktam az egész game-t. VALAKI PLS HELP!

Sziasztok,

FSX -bõl régóta hiányolt Active Camera szerû programot fejlesztettek ki az oroszok. Teljesen free, és nagyon egyszerû használni. Akit érdekel a tesztképeimet ITT megnézheti, vagy letöltheti a programot: http://www.arccpro.narod.ru/index_page20.htm

JackDow

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

pateszi
Szia,
csak tippként: a globál textura felbontás nagyban befolyásolja a 3d-s cockpit kinézetét, ezenkívül a beállítások-repülõk menüjében is magasra kell a részletességet állítani.
A tiédnél sokkal gyengébb gépen is be lehet szépre állítani a pilótafülke megjelenését. Érdemes próbálkozni a különféle beállításokkal mindig csak egyen-kettõn módosítva, míg megtalálod a neked megfelelõt. Ez akár játékról-játékra változhat aszerint, hogy a legszebb képi megjelenítést, vagy sok fps-t akarsz. Még egy tipp: zoom ha billentyûzetrõl állítod: space+egérgörgetõ.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

q6600@3ghz, 2giga 1066os ram, 8800gts 512, ds4es lap.
w77d
a képi megjelenítés nagyban függ a számítógépedtõl. Írd le milyen konfigod van!

ja és a másik, hogy hogyan lehet akár a virtual akár a mezei cockpit viewban beállítani, h tényleg szépen és olvashatóan nézzenek ki a mûszerek, mert pl virtualban nagyon mocsokul néz ki az egész. összahasonlítottam az enyémet és egyes youtube videókat és messze elmaradok. a beállításoknál pedig be van pipálva vagy fel van húzva a csúszka.
teljesen kezdõ vagyok még ebben a játékban és a beállításokkal és testreszabással akadtak gondjaim. 1920x1080ban játszom egy fullhd tv-n és szeretném úgy beállítani a képet, hogy lehetõleg ne csak két mûszert lássak a mûszerfalból (cockpit view) és a virtual cockpitben is szeretném jobban átlátni a dolgokat, úgy gondolom ez valahol benne kell lennie a játékban. a másik, hogy hogyan lehet belõni, hogy egérrel tudjam mozgatni a belsõnézetet szintén virtualban. elõre is köszi
bondi
Valamit elnézhettél.
LHBPt tedd legfelülre a scenery beállításoknál. MyTraffic legyen a második. Nálam is úgy van , és mûxik. Ja és frissíts 5.1b verzióra.

Itt egy link, ahol részletesen le van írva minden:

My Traffic support forum

w77d
most kapaszkodj meg, fölraktam a mytraffic x-et és ferihegy visszaállt default sceneryre <#falbav>
azonkívül egy darab igazi légitársaság nincs még a játékban 😞

Hypo
😊)

bondi
Ahhoz kell az SDK , SDKsp1, és SDKsp2.
De ez csak a toolbox eléréséhez fontos. A MyTrafficnak annélkül is mûködnie kell, ha a leírtak szerint raktad fel.
Ferihegyen sok Malév gépet kell látnod, Dubaiban meg sok Emirates repcsit 😊))
Ha nincsenek, akkor vmi gond van ...

w77d
na de most meg föltelepítettem és semmi változás a játékban. Azt írja a füzet hogy kéne egy extrák menüpontnak lenni a szimulátor menüben, de nincs <#fejvakaras>

w77d
végre megoldódott a Mytraffic x problémám! Írtam az Aerosoftnak, õk kérték a rossz serialt és egy fényképet az eredeti játékról, elküldtem nekik és egy órán belül kaptam az új serialt 😊

Hypo
saitek.com forumon

a ch pedal igen feket is be tudsz allitani

bondi
Elfogadta, fel van telepítve, csak mivel Simmarketes, ott nem találtam az 1.4es updatet, az Aerosofton meg képtelen voltam beregelni, hogy kapjak egy support download linket.

A CHh pedálok jók? Mármint anyagra, megbízhatók? Nekem pl autós szimekhez BRD pedálom van, ami nagyon komoly fém, és strapabíró mint állat.
A másik, hogy nem csak rudder, hanem fék funkciót is tudnak, ha jól értettem a leírást?

Ombika
Viszont ha jol lattam femruddal van megoldva,ami nem hatrany bar nem rangatni kell! 😊 Hol olvastad,h sok a gyari hibas?

Hypo
Ch yoke es pedalt hasznalok en is, a pedal szerintem nagyon jo, a yoke se rossz nekem keves rajta a gomb, saiteknek van egy hasonlo de azzal meg sok a gond allitolag sok a hardware hibas.

Hypo
Az nem lesz jo szerintem , mert a mereskedelmi reszet nem o intezi.

Eloszor probalj ide irni [email protected]

Akkor ha jol ertem megvetted simmarketen es intallalasnal nem fogadja el a serialt?

Szia!
Én csak a Yoke és a pedál kombinációt használom, de az élmény is sokkal nagyobb, mint joystickal repülni.

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

bondi
Használ itt vki CH joyokat? Most akarok kintrõl rendelni Yoke-ot, pedált és Throttle Quadrant-ot, ha esetleg vkinek van közeli infoja róluk, nagyon érdekelne!

alert
Sajnos az Andrásnak szintén semmi köze az oldalhoz, mint ahogy nekem se. Az értékesítést teljes mértékben a kiadó végzi. Az AE-nál ne Shaun-nak írj, hanem az [email protected] címre.

Ombika
Okes ,majd irok,h hanyan jelentkeztek es megadom pass-t is!

Nekem lenne kedvem de csak 9 fele jó. Skype-n értekezünk ha hazaértem.

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

bondi
Hát ez az, én is így gondolnám 😊 Az Aerosoft oldalon nem tudtam megvenni, 3 browserrel is próbálkoztam, de nem ment. Ezért lett Simmarket, ahol egyébként minden mást venni szoktam. Most be akartam regelni a fórumukba, tegnap meg is tettem, de nem vagyok aktív, nem tudok postolni...lol. Vmiért nem kamázza a gépem az oldalukat 😛
Az a röhej, hogy a Hypo által leírt emilre is írtam, de még arra sem voltak képesek válaszolni.
Gondoltam megkeresem inkább Kozma urat, aki készítette, és neki megadom a kódot, hátha hamarabb célbaérek.

Ombika
Multiba lenne kedve vkinek VFR-ezni,ha nyitok 1 szobat ma este?!<#awink>

i robot
HI! Miért van az hogy eltünt a Jetranger egész szerekzete és csak az ülések latszódnak és a pilóta?

Ombika
Ha 4 giga ramod van,akkor egyertelmuen Vista 64 bit,en is ezt tettem!!

wolfaud
Valaki válaszoljon hogy VIsta 32 vagy Vista 64 -et rakjak a gépre melyik jobb a fsx-nek?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

alert
Lehet hogy hülyeséget mondok, de rémlik valami hogyha simmarketen vetted akkor ott kell belépni az accoutba és ott érhetõk el a frissítések. De erre biztosan csak az Aerosoftosok tudják a választ. Ha megvetted anno a terméket, jogosult vagy az update-re, az lényegtelen, hogy melyik kiadótól vásároltad meg. Tehát van megoldás 😊

Hypo
Szerintem 1.40 jo lett es fps javulaxst is tapasztaltam 1.30 hoz kepest, bar a legnagyobb ugras 1.20 utan jott az nekem meg jatszhatatlan volt.

a kisreopterek jok en vartam oket bar tokol nem lett az igazi nekem fs2004 ben jobban tetszett anno

Hypo
remelem segit, mondjuk en az aerosoftol kozvetlenul vasaroltam

bondi
Köszönöm!!!

Hypo
support forumbol
ts best to copy and paste the e-mail address and serial key from the order page into the installer when asked as the are both case and spelling sensitive.

Example if my account e-mail was [email protected] then entering [email protected] into the installer would fail.

If you still have problems please send the serial key to me at [email protected] mentioning this thread so I can check it out for you and if necessary issue you a new one..

bondi
Na én sem tudtam beregelni az LHBPt az Aerosoftnál... Download verziót vettem a Simmarketen, és most cseszhetem, nem lesz Lakitelki adótornyom meg Szabadság hidam ?😊)
Uazt irta, nem jó kulcs vagy emil, valószínüleg csak az ott vásárolt termékeket lehet beregelni, amit baromságnak tartok. Ha esetleg vki jártas az Aerosoft forumon, mert 4 óra alatt nem kaptam arra sem aktiválást 😛, megkérdezné hogy ilyenkor mit köll tenni az egyszerû embernek?😊

alert
Ne kis füzetecskében lévõ címre írj. Ki adta ki? Aerosoft? Vagy más volt a kiadó? Annak írjál. Illetve a készítõnek közvetlenül.

w77d
engem még mindíg az basztat, hogy megvettem a MyTraffic X dobozos verzióját és nem jó a benne lévõ serial, egyszerûen a telepítõ nem fogadja el. Írtam arra az e-mail címre, ami a kis füzetecskében van, de nem válaszolnak, pedig már 2 hónapja kérdeztem!! Mi a fenét tegyek még??? Sajnos nem volt olcsó, de nem tudom fölrakni 😞

alert
Itten boxed edition lhbp-rõl lehet csak szó kérem

Clidey
😄😄😄😄😄😄😄 thx!

Akkor lécci Zacsinak virágot az öltözõjébe (lehetõleg tulipánokat, az a gyengéje), nekem meg egy mezei konyakmeggy is megteszi... 😄😄😄😄😄😄😄😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...