Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Köszönöm szépen. Azt hiszem egy kisebb gépezettel nekifutok megint, hátha egy lassú géppel egyszerûbb lesz..
Hitman
Én mindig kipróbálom a letöltöttet, mielõtt megvenném. De a mûszerek( így elsõre Cessna-nak nézem) nem gyõztek meg, hogy ezt meg kellene így a kép alapján...
Hitman
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Elõször is köszönet Alertnek a kimerítõ ILS leírásért, szerintem sokaknak segített.
Egyébként pedig helikopter vezetésben szeretnék segítséget kérni. Az a problémám, hogy felszállás után nem tudom irányítani a gépezetet, elkezd ösze-visza forogni a levegõben. Melyik gombbal, vagy billentyû kombinációval lehet a rotorlapátok dõlésszögét állítani? Mert azt kell, nem? Segítsetek!!!
Köszi: Tomi
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Köszönöm a kimerítõ választ. Alapvetõen próbálkoztam már egy ideje így este felé ( jobb mint a Barátok közt<#nevetes1>#nevetes1>), de alapvetõen elég sok fák között landolás lett az eredmény 😞. Szóval konkrét példa Budapest Bécs. Fölszállás és navigálás a torony szerint. Semmi gas. Vienna torony azt hazudja, hogy leszállás a 34-es pályára. A navi nagykönyv szerit ez elvileg azt jelenti, ha jól tudom, a pályát 340rõl kell megközelíteni. Azt olvastam, hogy kerekítjük ilyenkor a számot, majd osztjuk 10-vel. Vagy meg lettem vezetve? 😊. Így a Course elvileg 340. Szépen közelítek oldalról a kis zöld sávhoz (GPS), de hiába teszem, amit írtál, nem nagyon történik semmi. Na jó a csipogás megvan. Próbáltam 1800on 170es speeddel is ( na ilyenkor szerfelett mókásan közlekedik a gép, szegény utasok). Ezek szerint zöld sáv környékén kell bekapcsolni az APP-t, és minden más automatikát (HDG, alt, stb)ki? Bár azt hiszem, hogy lassan el kell mennem valahova megnézni, hogy is vanez...
Köszönettel Hitman
most vettem meg a progit(de luxe edition)es azt sznem tudni hol a gyenge pont...ugyanis eleg szar fps-t ad(neha leesik 9(!)ala)..igaz eleg nagy nagy beallitasokkal...
a procim: Dual Core Pe.D 3,0 GhZ,alaplap: Pe 45 GnT? v.kari:X1550 512MB
meg tudna vki mondani mi a gyenge lancszem? esetleg a videokartya?
a MFS 2004 fullon eleg jol fut....
koszonom a valaszt!
Seven-Four-Seven--Heavy
Néztem, sõt egy tesztrepülést is megnéztem Cessna-val ( mondjuk a Cessna vs ILS combo is érdekes 😊) De nem lettem okosabb. Hmm viszont ha nincs autoland a default gépeken, akkor mire is jó tulajdonképpen az ILS ebben az esetben?
Köszönettel Hitman
Köszönöm a segítséget. Igazán hasznos volt. Amit én így, mint repüléshez egyáltalán nem értõ ember látok. Miután átkapcsoltam a vizuális repülésrõl irányítottra, jóval egyszerûbb lett az élet. A GPS és torony kombó elég sok esetben kiváltja a számomra meglehetõsen bonyolult mûszeres repülést, különösen, hogy ha komolyan gondolja az ember, idõnként szükség lenne egy Sivát idézõ kézszámra a gombok nyomogatásához. Fokozottan igaz arra az esetre, ha az ember nem veszi igénybe az autopilot szolgáltatásokat. Ilyenkor gyakorlatilag nem tudom betartani a torony utasításait. A gyakorlat hiánya ugye.
Igazából egy nagy gondom van. Gyakorlatilag már el tudok menni a reptérig, le is a landing is megy kézzel... Ami gas az ILS. Nekem nagyon szimpatikus gép a Boeing 737 átlátható, középen az autopilot stb.. Követem is a torony utasításait, beállítom a NAV1-re a frekvenciát. Többnyire a torony azt mondja, hogy most már rá kell fordulni az ILS-re és 3000-en maradjak (sebességet ugyan sosem mond), és minden rendben lesz. Egyrészt nem vagyok benne biztos, hogy miként kell bekapcsolni az ILS-t, másrészt pedig ha számomra bekapcsoltnak tûnik, egyszer csak elkezdi növelni a teljesítményt, átstartol és fölvisz 5000-re, ahol mondhatom, hogy ez bizony missing volt 😞
Biztos én rontom el valahol, a kérdés az hogy hol.
Köszönettel Hitman
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
el se hiszem az ilyen kerdeseket komolyan kar hogy nem korhatarop a forum
Az elozo valaszombol ,pedig sejthetted,hogy nemfog fenyesen futni!!
Ezek után a szokványos módon kezdõ reptér, kapu, vagy flight load és go...
Aztán FlightPlan, FMC stb.
Szerintem nem ugyanaz a progink van, mert nekem ilyen AIRAC adatokat nem is tudom hogy töltöget-e.
Nálam csak annyi a különbség az alaphoz képest, hogy 3-4 komoly kieg miatt az FSX betöltési ideje úgy jó 2 perc lett, de gond nélkül megy egyszerre mind.
Az ertekelot hagyjad szart se er, a lenyeg UAC-ot kapcsold ki meg fsx install elott lehetoleg, indexing et is, es a tobbi maszlagot, aztan fsx inditasa elott aerot lodd ki, amugy van egy jo kis program ami szepen kiszed mindent aminek nem kell futnia es elinditja az fsx et.
Egyre figyelni kell sajnos a vista64 es nvidia driverek nem eleg jok van hogy vsyonc nem muxik illetve directx10 nel ha a repules alatt a menut akarod elerni kifagyhat.
Amugy sok sikert
És ahol értékeli a vista a gépet max 4.9 re ott az Aero felulet illetve e videokartyat 1 esre ertekeli raktam mar fol legujabb drivert meg gyarit de nincs valtozas mi lehet a megoldas??
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Ezen a gépen hogy menne a game?
Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz
2Gb RAM
Geforce 8600GT
A PMDG-rõl kérdeznék (látom van némi tapasztalatod). Nekem az FSX 747-400-as van meg és azt csinálja, hogy egy idõ után nem engedi elindítani az FSX-et. Egy normál indítás valahogy így: FSX-et elindítom, üdvözlõ kép megjelenik, aztán kisvártatva megjelenik a PMDG kis kék négyzete is benne a szöveg hogy "Tölti az AIRAC adatokat. Amíg ez történik, az FSX indítása szünetel". Kezdi a repterekkel, aztán útvonalakkal meg mittudomén mikkel. Mindegyik esetén jó nagy számokig (több tízezresekig) jut el. Aztán bejön a szimulátor és lehet repkedni. Egy idõ után azonban megakad a reptereknél (5-10 ezernél), aztán eltûnik a PMDG kis képernyje és az FSX bejelentkezõ képe is, és az egész czucc megáll. És nem is indul el újra. Én eddig ezt uninstall/install-al orvosoltam, de aztán elértem a limitet (levél persze ment a PMDG-nek) 😊 Úgyhogy rájöttem, hogy valami elegánsabb megoldást kéne találni. Találtam a PMDG oldalán egy linket ami egy betöltési hiba javítására szolgál, de nekem kicsit kínai, és abban sem vagyok biztos, hogy erre van szükségem. Szóval, ha tudsz (vagy persze, ha bárki más tud) segíteni, ne tartsa vissza magát. 😊 Elõre is köszi.
min'
Az Accerleration kieggel van egy olyan problémám, hogy mielõtt setupolom
azt írja, hogy aktiváljam az FSX-et, és csak akkor engedné a setupot
deluxe verzióm van, és az Accerleration pedig AVENGED
jah és fent van az sp1
Nem is a driverrel volt a gond, hanem vistára nem engedte felrakni a hangkari programját,ami magától beállít mindent. Most megy a hang,és remélem a tegnapi hibázás csak pillanatnyi hiba volt...
De azért kösz!
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Menj fel ide es szedd le legujabb drivereket: Asus
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
De most újabb gondom van, és nem tudok rájönni, hogy miért: ASUS P5B alaplapom van integrált hangkártyával. Amikor az XP-t felraktam, beraktam az ASUS CD-t,és onnét tudtam telepíteni egy SoundMAX HQ nevezetû programot, ami érzékelte a régi, 2 asztali hangfalaimat is,aztán vettem egy Genius 5.1-es rendszert,csak be kellett dugni, és ment.
Na most az van, hogy a 32 bites (majd lesz másik) Vistánál pedig nem találom a CD-n ezt a telepítõt,csak a kari drájverét, ami még nem is lenne gond, és a Vezérlõpult Hangok menüjében be is van állítva 5.1-esnek, mégis a Media Player is,és pl az FSX-is csak a két elsõ hangfalat látja,és se mélynyomó,se center,meg asszem hátsó sem.
Mit nem csinálok jól??
Köszi!!
FS Navigation
Navigáció
Az alap Cessna 172-ben van COM1, NAV1, COM2, NAV2 és ADF rádió,DME és autopilot. Ha érdekel a téma, már biztosan megtaláltad...#papakacsint]
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Én a MS VX-1000-el szemeztem de még nem vetttem meg van valakinek tapasztalata vele? (a freetrack forum olvasgatása felemás képet adott nekem mert néhány embernek gondjai voltak vele)