Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Már néztem mindkettõ kieget, csak azt kérdezném, hogy legalább próbára nem lehet leszedni õket valahonnan? Ztán ha jó, akk rendelem persze.
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Mit értettem félre?
Egyébként megnéztem, hogy amikor Autostarttal indítom, akkor a kis karok "Fel" állásban maradnak, de a Start Valve Open szöveg mégis kialszik.
A mixture-t pedig a Saitek Throttle Quadrant szabályzómon lévõ Mixture karra értettem, amivel, ha 0-ra rakom, szintén leállítható a hajtómû.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Segitsetek leci! Maule-t vagy akár a cessna-t szeretnem beinditani billentyuzetrol de nem az autostartal(ctrl-e)hanem ugy rendesen de sehogyan sem akar osszejonni 😞. Segitsetek leci hogyan miket kell beallitanom ahhoz hogy beinduljon.Ha az egerrel probalom inditani szal a kulcsot elforditani ugy beindul de ha a bill-t/ Joy-t confolom akkor csak inditozik es nem indul be.Leci leci leci aruljatok el hol pancserkodtam 😄 Elore is koszi. Bye
Hitman
Tegnapi találkozásom a behemóttal a san franciscói repülõtéren:
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Tegnapi találkozásom a behemóttal a san franciscói repülõtéren:
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A WilcoA380 vásárlásával csak óvatosan. Megnéztem. Tényleg extra sz@r.
Pl simán föl tudsz szállni vele Tökölrõl 😊 és még marad is a runway-ból...Úgyhogy szerintem is felejtõs. Gagyi hang, papír mûszerek..
áá. Valszleg még nem igazán sikerült a gép közelébe férkõzni a programozóknak...
Hitman
Amit Neton mond, hogy a levegõben jól mûködik, csak a földön szaggat, azt meg én nem tudnám sértés nélkül kommentálni, inkább kihagyom. Vagy maradjunk annyiban, hogy vicces.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
és(vagy)a MultiExtractor v2.72c,keress rá a gugliban.
Ezek zipfájlba mentik útvonal szerint a telepítõ exe tartalmát.
A zipet utána kicsomagolod a telepítési mappába.
Elég sok idõ,kb két-három sört is elfogyaszthatsz addig...
Nem elég beáálítások fõcsúszkáival szabályozni, mert ha a Custom beállításoknál megnézed, hiába húztad rá a trafficnél maximumra a csúszkát, az még mindig relatív alacsony szinten lesz. Ott tudod igazán magasabbra, vagy maximumra állítani az egyes albeállításokkal. Csak azután nézd meg az FPS különbséget és azután számolj be róla nekünk is.
A tuningoláshoz a hwsw.hu-n a megfelelõ fórumrovatban kaphatsz tanácsokat. Egyrészt alaplapi fórumok, másrészt kifejezett tuningfórum is van.
2. mert nem, vagy nem megfelelõ kodeket állítottál be neki.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
1.Miért nem vett hangot?
2.Hogy a francba lett a 4 és fél perces videó 2,4 GB-s?
Felraktam egyébként végre az FSX-et, és a budapesti sceneryt, és az a baj, hogy hiába veszem le a trafficot, semmit nem számít fps-re nézve, élsimítás szintén nem, egyszerûen ugyanúgy fut. Amikor a reptéren vagyok, 1280x1024-ben csutkára húzva 10-15 fps, a levegõben már jól megy, nagyon sokat dobott rajta ez a kis procihúzás meg a service pack. Viszont a 3.2GHz-t nem tudom kisajtolni a gépbõl, pedig nem egy haveromnak ilyen procija van, és sikerült nekik 😞 Valaki ért procihúzáshoz? Fontos lenne az a négyszáz MHz, Flight Simulatornál minden plusz MHz számít.
Én nem terjesztettem itt warez oldalt csupán arra hívnám fel a figyelmet ismét, hogy ilyen vehemenciával próbáljunk meg segíteni mások problémáinak megoldásában is. Ebben itt egyelõre kisebb aktivitást tapasztalok.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tehát visszatérve az érdemi részre -mert arról itt elég kevés szó esik- az FSX Austria kiegészítóvel Swechaton mûködik az utasfolyosó odahívása CTRL-J-vel és a leválasztása szintén. Budapest ebbõl a szempontból is úgy látszik keletre van Austriától és a nagyrabecsült K.A. bizonyára a hiteles szimulációra való törekvés érdekében nem alkotta meg Ferihegyen ennek a mûködését. (? :-))