33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#10661 Van amugy hozza direkt nezet is -
JackDow #10660 Mikorra várható? -
#10659 -
#10658 A2A P-47-hez kellene egy kis segítség!
problemó:
2 repülés óta a kerékfék, valmint a kerékbehúzó hidraulika furcsa szelelő hangot ad, valmint csökkent a fékhatás is... valhol szivárog a cucc
a gond csak az hogy hiába töltöm be újra, vagy próbálom az amúgy excelent státuszban levő motort nagyjavítani, nincs vátozás
-
#10657 Semmi más bajom nincs vele (legalábbis a 737esnél, fs9 alatt) csak az hogy lassú. Mire felnézek az overhead panelre lemegy a nap, a valóságban azért hamarabb forgatom a fejem és nincs TrackIRem. 2D Panel kényelmesebb. :) -
#10656 -
#10655 Kijött a GEX EU ha valakit érdekel a hír. -
#10654 -
#10653 Nincs csak vc ellenben az úgy megcsinálva hogy nem is érzed a hiányát, nem mondom hogy nem szokatlan elsőre, de mivel annyira jól néz ki és minden müxik, azt kell hogy mondjam ha a szimulációt nézzük tényleg az az érzésed hogy a valódi gépben ülsz. Felnézel az overhead panelra, magam melle nézel le a gázkarra, szóval jó. -
LegendTommy #10652 a 3. kép f...verős:D -
#10651 Nincs 2D Panel? PMDG is kezdi? :/ -
#10650 Meglepo modon tök használható, ugyebár csak VC van de nagyon szép és nem éreztem akkora fps hit-et de a látvány igy pláne kárpotol.
-
#10649 ez szííííp:) Cub-ot most picit lecseréltem egy másik kisfogyasztású könnyű vfr gépre:) (p-47) -
#10648 J41 az mennyire eszi meg a gépet? -
#10647 Kár hogy nem jön ki FS9 alá. :(
Nem is tervezik? MD11 is úgy volt, hogy nem jön, aztán mégis. -
-
#10645 Mostanaban kezdtem el vele, még szokom, csak közbe jött az ERJ V.2 és most az tetszik...de fs9 ben nyomom vele. FSX en GA gepekkel szoktam nagy vasakat ott egyenlore kihagyom egyet kiveve PMDG J41 na az tutiiii:)) -
#10644 Bekapcsoltad a pitotfűtést? Mert ott elég hideg van... -
Ordasbácsi #10643 Az iwiwen van jobb oldalt egy iphone 3gs reklám (ha bejelentkezel) a t-mobiletól,és az iphonon van egy kis kék repülős ikon. Na azt konkrétan lenyúlták az FSX-ből de nem gyengén. Azt, hogy konkrétan mit is indít el az az ikon-rejtély. Flight simulator 10et biztos nem. -
#10642 Cool picturez dude! -
#10641 Nemtommibajotok vele, én vettem egyet biztos-ami-biztos! -
#10640 mondom fullon van, mixturera semmit sem reagál, sem prop pitchre (azt leszámítva hogy leesik a fordulatszám optimális alá. -
J-3 cubbal szoktál reppenni? milyen gépekkel szoktál egyébként FSX-ben? -
-
#10637 ha vannak jó screenshútjaid Tongass X -ről.. az jöhet amúgy:) -
#10636 :)) hat errol beszelek -
#10635 az semmi, az árat nézd meg... -
#10634 nincs valami mas is veletlenul beallitva gazkar axisra? fordulat rendben? magassag? m,ixture? -
#10633 lol mi az isten van ezzel a játékkal? Csináltam azt a roncskeresős missiont utah-ban, maule mittudoménmivel. Aztán egyre gyakrabban egyre hosszabb időre, olyan mintha visszavenném alapjáratra a gázt, pedig tökig 100%-on van. Mixturét rángathatom, semmi változás azt nem tudok átrepülni egy hegyet mert nem képes fölé emelkedni. -
#10632 Mekkora parasztvakitas -
#10631 -
JackDow #10630 Ejet-et hajtom már régóta szivesen segítek fmc programozásban, bár én is a hozzá adottból tanultam meg. -
#10629 Igaz már volt, de azért még egyszer: LH Simulations Fórum .Itt szívesen látunk mindenkit aki szeretne igényes magyar vonatkozású FS cuccokat készíteni,és természetesen segítünk is amiben tudunk.Bár az is igaz hogy nem kötelező.
De te tudod. -
#10628 Vett valaki AES serialokat? Dobjon egy PM-et pls. -
Jenc #10627 Valaki elmagyarázná nekem az SDK telepítését a 3ds max9 progiba mert marhára nem vágom. Lehet hogy velem van a baj... Valaki légyszi segítsen mert megőrülök! -
#10626 Hat igen a manual nem az erossege, de a 2. tutorial flightot ha vegig nyomod az azert sok dologra ravilágit -
#10625 Eredeti, persze..., Akkor megpróbálom a reinstallt. Köszi.
Más: E-jet-hez való FMC programozásról nincs valami használható kézikönyv vhol?(a géphez tartozó elég szűkösen mutatja be) -
#10624 Es az install szepen lement nem volt hibauzenet semmi. es elinditod a start menu bol az FTC folderbol a setuop cuccot es kilep ezzel a hibauzenettel? Eredeti a cuccos? Complet reinstall?
-
#10623 No conf. file specified.
-
#10622 es mi a hibauzenet?