33535
  • Clidey
    Amint látom van ennek valami demó verziója is... bár most a legnagyobb megelégedéssel használom az Opus-t, de lehet azért teszek egy próbát ezzel - már csak azért is mert sokkal olcsóbb, én meg e téren szeretnék valami legálra váltani.
  • bankii
    Persze, hogy műkszik Ő az eLCéGéza. :-)
  • bankii
    Nálam csak akkor kapcsolja be a Failure/Engin1-t, ha nem az AS alól indítom, hanem direktben. Ekkor FL200 felett leállítja az I. HM-et.
  • JoopZzz
    Mi a fenének az a windows 8?Alap Windows 7/64-bit az nagyon ott van a szeren!
  • JoopZzz
    Én most is azt mondom,hogy egy fasza grafikus motor kell!Ugyanis az alap Fsx nálam szépen fut,és az a hiba ami van,az nagyon minimális..De mikor elkezdtem baszogatni a reál kinézetet..pfff..nem is részletezném..:D
  • ToMy_
    No, mivel úgyis itthon esz a fene most pár napig, és a Steam-en most árengedményes, beruháztam az Active Sky Next-be. A first-look alapján nagyon jó, szinte tökugyanazt reprodukálta, mint amit az ablakon kinézve látok. A REX-el egyelőre szépen elvan. Meglátjuk, hogy viselkedik menet közben hosszabb távon.
  • Tompoxxx
    Köszi, REX-ről már lebeszéltek mások is...
  • Nyiri
    Kezd a tököm tele lenni ez az FSX/Win8.1 combóval :'(
    Az elmúlt 10 repülésemből egy sem sikerült. Tuskóval mentem mind a 10x Ebből volt CTD, Joy kikapcsolás?!?!!, menet közben kapcsolahatlan kapcsolók,maguktól leálló hajtóművek, stb...

Az utóbbi lehetne akár pilóta hiba is, de végignéztem mindent és üzemanyagtól kezdve minden rendben volt. Egyébként is ezer éve repülök a tuskóval és nem volt még ilyen. Tippem szerint bugos mint az állat az FSX/Win 8.1 kombó.
  • Tompoxxx
    Köszönöm. Opussal hasonló tapasztalatom van, pedig i7-2600K, 4400 mhz, 8g ram...
  • Skinner_11
    Active Sky Next. Viszont én az FSGRW-t használom már lassan 2 éve és soha nem volt vele baj, FS9-től X-plane-ig mindennel kompatibilis és szerintem teljesen megállja a helyét. OPUS meg... Nálam lefelezte az FPS-t, szóval hamar levakartam
  • ToMy_
    Egy biztos, a REX-be integrált weather-t felejtsd el, én azzal kínlódok, de nagyon gázos. Nem csinál átmenetet a verőfény és a borult idő között, a szeleket nagyon hektikusan kezeli, úgyhogy előbb-utóbb csere lesz.
  • Tompoxxx
    Sziasztok!
    FS Global Real Weather , Opus, vagy Active sky? Melyik szerintetek a leg valósághűbb?
  • Clidey
    Az nincs.
  • jtompi
    Tökéletesen működik. :) Nagyon köszi. A 70-es évek festése nincs véletlenül? Vagy megcsinálom én, de nem találtam paint kit-et hozzá.
  • jtompi
    Köszi. Holnap megnézem hogy működik e.
  • Clidey
    Régen csináltam egyet, nem tudom a mostani verzióhoz jó-e...
  • jtompi
    Sziasztok! ProTu-154 fsx-hez tudtok maleves festést? A régi lenne autentikus, de nem találok sehol.
  • polluxware
    magyarán nem az fsx az első..
  • gfarkas
    Köszi, próbáltam, de nem az a gond. Azóta vannak mindenféle csodáim a gépemen amióta hagytam a Win 10-et települni. Asszem ha lesz időm meg kedvem megy vissza a 7-es......pár hétre elfoglalom vele magam, de most kazáncserének kellene jönni minden egyéb sza...kodással (persze az nem úgy van az, hogy a régi le az újat meg csak feldobjuk, kellett - új gázterv-kész, lakók beleegyezése-kész, anyagok, kazán beszerezve-kész, konyhai elszívó a gáztűzhely miatt-megvéve, szellőző beszerezve (ablakcsere miatt), már csak az iparos kéne hogy jöjjön aki megcsinálja de az még nem ért ide, pedig elfogadta a munkát- nem akar keresni ?).(meg az eső is elállt az új tetőkivezetés is megcsinálható)
  • Hont
    Figyeljetek egy pillanatra!
    Segítsetek légyszives rájönni, hogy miért nem tudja Almostatys kollegánk át írni a P3Dv3 mappa nevét?
    Már minden lehetőséget átgondoltunk...(ami az eszünkbe jutott)
    Szeretnénk a v3 verziót v2-re nevezni, hogy az LHSim cuccokat tudja telepíteni!
    Akinek van némi elképzelése, legyen szíves a P3D topikba tippet adni!
    Előre is köszönöm!
  • polluxware
    van különbség? komolyan kérdezem..

nem a marslakók választottak

sokan szídják vityát, pedig csak azt csinálja amihez ért.. meg amit hagynak neki

az értelmes, életrevaló kimegy, a többi meg gürcöl amíg bír... senkit se érdekel már semmi

OFF
  • JoopZzz
    El......... minden,ami el......tó!Már beengedték a sok büdös kö....öt
  • Hypo #31311
    kik a szarabbak a focistaink vagy a politikusaink vagy a valasztopolgaraink?
  • polluxware
    szídom a politikusokat, csak aztán odáig jut az egyenlet hogy ők a mi legjobbjaink.... mi választottuk őket magunk közül
    ergó , ha valaki valami jobbat akar akkor irány a <-nyugat

off

user felülegyelet ki van kapcsolva? az csinálhat ilyesmit (írásvédett a program-data mappa)
  • gfarkas
    Politikusnak születni kell, gátlástalanságot, rókalelket és vastag pofabőrt kell örökölni. Nekem is volt olyan kollégám, aki kijött a KGYRMF-ről, a hangárba került csp. pk. beosztásba de három nap múlva már a pk-i épületben a KISZ bizottságra járt be. Természetesen neki találtak új beosztást a leépítésekkor és rendes nyugdíjba ment valami blabla helyről és ma is az egyik párt helyi főaláverője...
    Na de az fs-ről, találkoztatok-e már olyannal, hogy az fs 9 minden indításkor újra generálja a sceneryket úgy, mintha egy új telepítése után indulna újra? Különösebben nem zavar, csak érdekelne mitől lehet ha esetleg valaki már járt így és rá is jött mi okozza.
  • polluxware
    fene se tudja, ezeket lebombázod ugyanolyan majmok mennek vissza helyettük... (reménytelen)
  • macleody
    Azért az Országházat ne. Álljanak csak ki szépen a Duna-partra.
  • polluxware
    jaj ... de kár ,hogy ....

csak pár kilót!
  • Clidey
    Én ilyet ez év Június 4-én fotóztam az országház előtt... :)

• Hont
    Ilyenek jöttek mentek a fejem felett egész nap...
  • Clidey
    Köszi szépen mindenkinek!
    Az igazság az, hogy volt vagy 10-15 gigányi FS-ből felvett mozim, de nem volt szíven csak úgy letörölni őket, ezért összevágtam gyorsan őket egy filmmé és kötöttek ki a Tecsőn. Így most felszabadult újabb 10-15 gigám a vinyón.
  • Hypo #31302
    :))) tapadtunk az üléshez
  • BB5207
    Super !

Utoljára szerkesztette: BB5207, 2015.10.16. 15:19:29
  • L Viper #31300
    Vakmerő
  • JoopZzz
    Azért látszik,hogy igazi pilóta repül. Elővigyázatosság kedvéért,evakuálták a környéket!
  • gfarkas
    Tibikém, ettől az arabok egy hétig homokot sza....nak, a légügyi hatóság meg szeretettel várja a szakszódat. Én meg meghívlak a jövő évi bajtársi találkozóra bemutatót repülni...
  • Clidey
    Köszi szépen srácok! :)

Akkor itt egy újabb mozi, ha van még 20 percetek... :D

• JoopZzz
  • Hypo #31295
    életben is folyamatos checkolás van.
  • gfarkas
    Azért jó látni olyan profi leszállásokat amiket olyan ember követett el aki már beszélt olyan emberrel akinek a sógora látott már repülőgépet 1000 lbs. magasan laffogni rettenetes zajt csapva....
    Komolyra fordítva a szót, jó kis összeállítás. Gratula !
    Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2015.10.15. 08:39:58