Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tudnátok linkelni egy szép képet, amin Lufthansás (persze ha van neki) Boeing 747-es van?
A gép, ha lehet behúzott kerékkel legyen rajta.
Köszi!
Segítsetek légyszi!
Mit kell beállítani ahhoz, hogy az egérkurzorral egy mûszerre állva kiírja annak aktuális állapotát? (pl tolóerõ hány %, kapcsolók állása, stb.)
Az történt, hogy megváltoztattam a beállításokat(Alert által belinkelt grafikai és egyéb modosításokat hajtottam végre) és ezután már nem mûködött ez a funkció. Egyébként minden jobb lett, csak ez hiányzik kicsit...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Sikerült megoldanom, szerencsére voltak olyan kedvesek más fórumon és segítettek. 😊 Az optionsben kellett állítgatni a control axis-okat, mert a ruddert a kis csúszkára tette az FSX.
Hitman
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A joy akkor megy. Alapvetõen azt még nem tudjuk, hogy a kolléga tud e repülni egyáltalán. A free repülés kevés kivételtõl eltekintve a földön kezdõdik, ott nem mûködnek a kormányszervek, kivéve guruláskor az oldalkormányt ( csak 737-est tudok mondani, mert mással nem nagyon repülök), ( igazából a cocpit bal oldalán van egy kis kormány az igazi gépen, és taxi közben azzal fordulnak, de ez nincs leszimulálva), úgyhogy ha a joy nem tud ilyet, akkor a földön nem is fog mûködni. Tehát ha nincs rajta gáz és oldalkormány, a felszállásig mérsékelten lesz használható. Kell valami jobb cucc, ha komolyan gondolja. Összeségében ez lehet a gond, bár szerintem érdemes lenne kipróbálni egy levegõbõl induló free harbor,vagy hasonló missiont..
Hitman
Jó repülést!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hitman
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Csak nyugalom 😊
Hitman
Na jó. A kódok benne vannak pontokba szedve a linken.
Az FSX.cfg fájt szerkesztened kell, ha jól emlékszem, a TE usered Document and settings mappájában van egy FSX ott lesz valahol...
Ne kapkodj, olvasd el figyelmesen, hogy mit kell csinálni és menni fog..
Hitman
Segitseek légyszi nem akarok vackolni kis szar fájlokkal.
There should be a folder "aircraft" in here. Right click to this and select "Properties". The opening window should end with approx 20000 files and 3 GB. If not, code P2.
Megnyitottam az FSX.cfg-t és az aircraftot is a MyTraffic mappán belül, és a tulajdonságokat is megnyitottam, de mit kell kódolni nem értem?
http://forums.simflight.com/viewtopic.php?f=4&t=66593&sid=b09a23225d76547177dac0425a9f8001
Már belinkeltem a megoldást. Van egy checklist, amit nézz végig. De általában az user fsx.cfg fájlt kell jól megszerkeszteni.. Az online demo módban nem is fog menni, de offline jól mûködik a forgalom..
Hitman
Szép és valszeg az FS fejlesztésnek az egyik legkomolyabb része lehet a modell kialakítása, gondolom abból is, hogy a repülõk, ill. a sceneryk szinte minden részébe bele lehet piszkálni, talán az mdl-ek kivételével. Még az ingyenes kiegészítõk készítõi sem adják ki a modelljeiket szerkeszthetõ formában, a neten is esetleg .3ds repülõ modelleket lehet elég horror árakon találni. Komplett gép összehozása pedig nem éppen kezdõknek való feladat.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Köszi, most olvastam csak az üzidet, de ugyanezekre a következtetésekre jutottam. Az SDK-hoz az SP2-õt telepítettem, a 9-es plugineket megtaláltam. A 3ds max 2009-bõl a korábban bemásolt (7-eshez való) plugineket mind eltávolítottam, ezután másoltam be az újakat. A fõmenüben megjelennek, de nem megfelelõ változat hibaüzenetet kapok, nem mûködnek. Így az FS-be való export szóba sem jöhet. Megkíséreltem
a 3dsmax 2009 SP2-õt is telepíteni, de úgy tûnik, hogy azt csak regisztrált változathoz engedi, a 30 napos trialhoz nem. Bizarr. Létezik, hogy az FSX pluginek csak az SP2-vel frissített 3ds max alatt mûködnek?
Az SDK leírásokat szorgalmasan tanulmányozom, azért jobb lenne, ha a leírtakat egyszerû saját példákon egybõl ki tudnám próbálni...
Bocs mindenkitõl, ha ez a nagyon speciális téma kezd itt elterebélyesedni az FSX fórumon.
Kössz a tippet, nagyon jó a progi (3ds max 2009),nem vacakoltam a Gmax-szal. Addig jutottam el, hogy tudok új textúrákat megadni a meglévõkön kívül (asszimetrikus szárnyfestés miatt kell)és ezeket megjeleníteni.
Ez kissé megnöveli majd a betöltési idõket, esetleg csökkenti az fps-t, de talán túléljük.
Az mdl fájlba való alakítással még nem próbálkoztam. Az FSX SDK-ban található 3dsmax pluginek még az elõzõ (7-es)változathoz készültek, a 2009-ben nem mûködnek. Találok-e frissített plugineket,illetve szükség lesz-e rájuk?
sux
IntelCore i7 2,93GHz, Gigabyte GA-H55-UD3H, 4GB DDR3-1333, Asus GeForce ENGTX460 DirectCu/2DI/1GD5 1Gb DDR5 PCIe, 1 TB Seagate SATA-II 7200rpm