Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alert mage elõtt még akkor is meghajlok, ha nem mindenben értünk egyet..
Amúgy meg azért forzolom ezt a mûszeresdit, mert ameddig nem látja a repteret és nem tudja hol van, addig leszállni sem tud. Persze tudom, a GPS mindent megold 😄
Nekem az a szubjektív véleményem, hogy ha már eleget repült kis géppel, akkor egy 737 Flight Director-val sok mindent be tud gyakorlolni..
Hitman
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nono55: ha meg akarsz tanulni, kisgéppel kezd. Amíg az nem megy felesleges a 737-el és társaival bajlódni, azzal sosem fog menni igazán, amíg nem tudod a kisebb csínját-bínját.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A 747-et javítottuk 737-re. 😄
Azt hiszem a tapasztalatlanságomat nem kell tovább bizonyítanom.😊)
Hálás vagyok a segítségért mindenkinek, csak elsõ ránézésre az a sok ketyere...Még a stabil repüléssel is küszködök, nem mindig tudom a horizonton tartani a verdát elég sokat kell korrigálni.Biztos van valami "stabilizátor" amit meg kellene találnom...
Nem akarok én neked rosszat, csak azt próbálom ecsetleni, hogy mondjuk egy 737-nél elég sokat tud segíteni,ha mondjuk egy kapcsolót megkközelítésre állítasz leszálláskor, mert akkor látod, hogy mennyire vagy lecsúszva a runway-ról, milyen messze van, stb.. Egyszóval a leszálláshoz (mondjuk szigorúan nagy géppel), sajnos tudnod kell, hogy mi micsoda, különben leesel mint a kõ. Természetesen én is javarészt Alert mester (és az IVAO) leírásaiból tanultam szinte mindent, és persze én is tettem le 737-est a leszálló pálya elõtt 5-600 m-vel, mert nem tudtam, hogy mit is kellene nézni. Egyébként pedig megfogadtam egy gyakorlatban is repülõ, általam nagyra tisztelt ember mondását. Azt mondta " mûszerre szállunk le. Ha szemre mész, leesel." Igazi gépnél, ez így is van, hidd el, vagy próbálj ki egy valós szimulátort 😊
Hitman
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Hitman:egyszerûbb ha apránként sajátítom el, hogy hogyan kell vezetni.Egyenlõre az alapmûveletekkel küzdök és mint látjátok már itt-ott ez is problémát okoz.FAQ-ban lévõ leírásokat nézegettem, nagyon hasznos, de még nem nekem.Egyszerre ez túl sok, maradok még annál, hogy hogyan kell le- illetve felszállni.Gondolom te sem úgy kezdted, hogy kapcsiból dugóhúzóban ereszkedtél egy 747-el.😄
Viccet félretéve köszönöm az eddigi segítséget és ha vkit ezzel fárasztok, de pár óra repkedés után még abszolút tapasztalatlan és tudatlan vagyok ezen a téren.
Hitman
Pl nHancernel amikro beallitod dolgokat van global jobb felso sarokban meg meg vmi,ott melyiket valasztottad! ?
Ami meg erdekes volt,h elsonek mikor belottem csak nHancerrel,akkor ment mindent elsimitas stb,bar akkor meg nemneztem,h a taj elmosodott e tavol,de akkor ment amit beallitottam!! nvidia control panelbe ,akkor nem is birtam prdig profilt letrehozni!! Privibe kuld at please a mobilszamodat es zaklatnalak par perc erejeig most en ,ha nem gond! 😊)
ényeges még ezek mellett a fékszárnyak használata. Nem mindig mondja be az irányító, hogy mennyire húzd ki õket, ezt én magam szoktam eldönteni, amúgy a méretük géptõl függ. A fékszárnykart megtalálod virtual cockpitben a gázkaroktól jobbra. Billen F7-el tudod kiengedni, illetve F5-el visszahúzni. Landolásnál vedd vissza a sebességet, és próbálj ne "orral a földbe" zuhanni, mert nemszép másrészt kezdheted a küldit elõlrõl. Kicsit hagyd a gépet orral felfele, és amikor a hátsó futómûvek leértek, szép lassan tedd le az orrfutót is. A földetérés pillanatában húzd ki a spoilert, amit a gázkartól jobbra találsz. Így sikeresen le tudsz fékezni. A többire tapasztalatból rájössz, hidd el nekem se mondta el senki Have a nice flight! <#eljen>#eljen>
mas beallitast kell hasznalni vfr re es megint mast IFR re
El kellene olvasni õket. Különösen a navigációról szólókat, Illteve a virtuális repüléssel foglalkozó oldalakon szintén van egy csomó leírás. Elõször szerintem olvasd el, hogy melyik mûszer mire való. Anékül semmire sem fogsz menni..
Hitman
Tegnap nyomultam a demoval és a 2. tutorial pályán ahol egy Karib-tengeri szigetre kell leszállni...hát nem jön össze.
Konkréten nem tudok rárepülni a leszállópályára.Jó, jó tudom mûszert kéne figyelni, na de melyiket?Nincs térképem sem, GPS sem...ez lehet, hogy a demo miatt van?
Valaki írhatna egy "rövidke ismertetõt" a leszállásról, mit kell csinálni, melyik mûszert kell figyelni..stb.Abszolút kezdõ vagyok, de attól jobban vonz a repülés, mint hogy feladjam...csak sajna segítség nélkül elég hosszadalmas mire mindenre rájövök...😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Már napja a Joyommal(vagy a játékkal? ) küszködök, mivel nem tudom beállítani a játékban rendesen. Csak a ruderrel tudok kanyarodni taxizás közben, X tengellyel nem. Ha aileronra teszem az X-tengelyt,nem jó! Pls VALAaki KÉSZÍTSEN EGY SCREENSHOTOT hogy hogy van neki beállítva az egész,a sensivytik- minden oks??, Pls!!!
Anno játszottam a "kipróbálható verzióval", de eléggé nehézkesen ment a dolog.Nem tudtam a reptérre rá állni rendesen, mindig lementem róla 😄 és megmondom õszintén a leszállás abszolút nem ment...😊
Esetleg van-e a játékhoz magyarítás?Vagy egy magyar leírás, ahol lerják, hogy hogyan kell repülni, mit kell figyelni (nem FAQ) és hogy melyik gomb mire való és mit mikor kell használni...stb.
Persze az online repülés érdekelne igazán, de majd csak ha megtanultam repülni...😄
Ha vki tudna egy oldalt ahol az igényeimnek megfelelõ leírásokat megtalálnám, hálás lennék érte.
Nem tudja véletlen valaki, hogy hogyan lehetne FS 2004 alá betenni ilyen indulás elõtti tájékoztatót, tudjátok, hogy kell az öveket bekapcsolni stb. Már sok videot láttam youtubon hogy FSX és FS2004 alá vhogy bejátszották ezt a hang file-t taxizás közben, nagyon hangulatos volt. Vki nem tudja véletlen?
Papirzacsi
Én csak olyan képeket akartam, ami egy repülõgép mániás szemmel is szép.
Nekem úgy tûnt eddig, hogy ez bizonyos gépeknél (és bizonyos mûszereknél) mûködik csak, nem mindegyiknél. Az is elõfordult ha sûrûn váltogattam menet közben a gépeket, hogy eltûntek a feliratok, de a számítógép újraindítása után minden megint mûködött rendesen. (Hol vannak az említett grafikai és egyéb módosítások linkjei?)
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2