Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RATCUSTOM
Sziasztok!
Csak egy videót akarok nektek mutatni a játékból érdemes végignézni!!!!!!!
itt a link:http://www.gametrailers.com/player/usermovies/197262.html

Köszi a választ!
Jól fel vagy készülve a játékból! 😊

Az anyahajóra nem szálltam le, de most megteszem!

(Az afrikai küldiben akkor az zavarhatott meg, hogy 4500-as magasságot ad meg a koordináták mellé - nem gondoltam volna, hogy le kellene szállni. Deazért a shift 7-et is kiprób.)

B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

pateszi
Szia Bea,

Az afrikai küldetésben a Douglas DC-3-assal kell a csomagokat kiszállítani? Emlékeim szerint van egy füves reptér, arra kell leszállni a csomagok átadásához és a kijelölt helyre gurulva történik a kirakodás. Remélem nem írok ezzel hülyeséget, tényleg nem emlékszem erre a részletre. Ha mégis dobni kell, akkor a "Drop Objects"-re (shift+D) beállított gombot kell használni. Van héhány küldetés pl. a festékbomba dobálásos és a Bermuda háromszöges, ahol elég pontosan kell célba találni.
Visszafelé készülj az újabb motorhibára.
Gratula a sikeres újraindításhoz. Az anyahajóra is leszálltál?

A linken az összes megszerezhetõ jutalmat sorolják fel. Egy-egy küldetésen többet is lehet szerezni, de ez máshonnan nem mindig derül ki. A Hawaii tesztrepülésre pl. többször is visszamentem, míg megtaláltam a púpos bálnákat is, jó móka volt.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Bocs, Pateszi!

Visszaadom a pilotaengedélyem 😊 olyan láma vagyok.
Semmit sem tudok,én szõke...

Az afrikai küldiben mivel dobom ki a csomagot az éhezõ falusiaknak?

A megfelelõ magasságban csak keringek, mint fing a fürdõkádban, és semmi sem történik.

B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Szia Pateszi!

a motor újraindítása elsõre sikerült:
- leáll a motor
- gáz levesz 0-ra
- utána nyomok egy Shift 7-et, feljön egy kis ablak (biztos tudod mire gondolok 😊 )
- itt van két olyan kapcsoló, hogy
"Motor starter"
és
"Fuel boost"
- motor startert újraindítom értelemszerûen, és a fuelboostert normálról maxra nyomom
- gázkar koppig húztam

és OK minden.

(Ezután biztos, ami biztos a fuel boostert visszaállítottam normalra.)

Köszi a segítséget!

Ez az oldalt, amit linkeltél, mire is jó?

Egy pár cucc már megvan! 😊

pateszi
Szia Bea,

A Catalina küldetést két módon is be lehet fejezni:
1. Leszállsz a közelben gyakorlatozó anyahajóra. Felszólítanak, hogy ne közelítsd meg az USA hadihajóit, de inkább a börtön, mint a fürdés, ekkor a jutalmad egy képeslap, amit a celládból küldesz.

2. Sikerül újraindítanod az elromlott motort és szépen szabályosan leszállsz a terv szerinti repülõtéren. Elõtte a diszpécsernek jelezted már, hogy kiadós fürdés készül, õ sok szerencsét kívánt, mindenki nagyon megkönnyebbül ha újra elindul a motorod. (Nem emlékszem, hogy pontosan mivel sikerült beindítani a motort, a fontosabb kapcsolókat kattintgattam és Ctrl+E, egyszer csak elindult)

A Te megoldásod nekem soha nem sikerült, akármilyen magasra mentem fel, nem tudtam a partig elvitorlázni. Valószínûleg ezt a lehetõséget a készítõk nem vették számításba.
Ha motorral szállsz le, a megközelítési utasítás szerinti útvonalon és leszállópályára, biztosan sikerül a küldetés.

Ezt az oldalt ismered? FS X Mission rewards

Teszek képeket a két befejezésrõl.

Pateszi!

Catalina küldetésnél (mikor egy sztárt kellene felvenni) a motor meghibásodik, de nem tudom, hogy mit mond a torony.
Hiába szállok (vitorlázok) ela legközelebbi (tehát legközelebbi) reptérig, és teszem ott le a gépet szépen: Mission Failed. 😞

Hová kellene ellavíroznom?

Köszönöm.
Bea

Falken és kiki2222255555!!!! Lockon modern air combat!
Kösz a gyors választ😊😊majd ha innen valakinek van kedve egy kicsit az szóljon!!
alert
Nagyon ritka, de inkább baráti körök játszanak mûrepülõsdit és külföldön, itthon sajnos nem jellemzõ. De õket megtalálni és beszállni... próba szerencse 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!!Na hétvégén megveszem az FSX-et,mert most lett rá pénz de addig is szeretnék egy kicsit kérdezgetni😊(fõleg online mert eddig cask offline nyúztam).Elsõ kérdés: nem tudjátok véletlenül vannak-e mûrepülõcsoportok(mint pld a sztrizsi) online-on??
vagy ez a microsoft flight simulator x lenne ?? mert az meg van
Robez84
mármind az FSX -hez linket?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
nekem is elkelne gy jó vadászgépes játék de sztem mostanába nem dobtak ki1-et sem. A FSX meg k..va jóó szimulátor. Én Logitec Attack 3-al nyomom. hibátlan. végre le tudtam szállni a buszra<#hehe>
De tud valaki modosításokróla a játékhoz ...ha igen dobjon már meg egy link-el! Üdv FLK

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Falken ... ez nekem szólna???
Robez84
Flight Simulator X RLZ! <#duma>

Ombika
LExarom a jagert tudod jol,de oktober meg kurva messze van!!!!

hát a top gun-os játékoknál a vadászgépes játékokra gondolok (nem ugrik be...pl.: top gun pilóta)... nem nagyon találtam letölthetõ változatot, csak torrenteset, csak az tudnillik nem jó nekem, mert a szolgáltatóm nem engedélyezi a torrentes letöltéseket... <#szomoru1>
OFF:
Tegnap vendégeskedett nálunk a magenta cég egyik vezetõ beosztású munkaereje, õ mondta, hogy a szervizesek már tesztelik a honosított változatot, jelenlegi terveik szerint szeptemberben indulnak vele, szóval buktad a Jägert :-)

Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM

Erõs arcpirulással azt kell mondjam: azt se tudom, hogy mi az...

hi
Szerintetek melyik a legjobb Top Gun-os játék, ami hasonlít egy szimulátorhoz, de a grafikája annál jobb és PC-re adták ki. Aki tud ajánlani egy ilyesmi játékot az légyszi írjon már ide egy linket a letöltéséhez (torrenteset ne!!).
thx
cs
Szervusz!

Akkor segíts nekem lécci, hogy a MytrafficBoard-ot hogy lehet elõvarásolni ebben a kiegben?

Köszönettel Hitman
Ombika
Ugyan majd elotte benyakaltatjuk vele a jagert(ha lesz iden apple hivatalosan ),amivel logok! 😊)

Azonnal kést rántana az asszony :-)

Ombika
Kosd ra 120-as plazmara ,ne kinlodj azzal a kicsivel! 😊

Köszönöm, kipróbálom...

Még egy gond: két monitort használok, típusát tekintve mindkettõ Samsung, az egyik 19", a másik 17". Hiába van úgy a Vistában, mind az NVidia Control Panelben beállítva a nagyobbik elsõdlegesnek, az FSX ezt csak részben veszi figyelembe. A menü a 19"-oson jelenik még meg, de ha elindulna maga a "játék", akkor már másik, kisebb monitort használja. Kipróbáltam azt is, hogy megcseréltem a két monitort (a kábeleket), de így is a kicsit erõlteti a genyó a repülésre... Az egyetlen megoldás, hogy kihúzom a kábelt és csak a nagyot hagyom a gépen???

Tehát alapértelmezettben te nem repülhetsz az új festésû gépekkel, hanem azok csak AI gépek?

És még annyi, hogy az új AI-okon kívül pontosan mivel egészíti még ki az FSX-et?

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Papirzacsi
Nem teljesen vágom mit értesz ez alatt, de ha jól sejtem a valódi problémádat, akkor az fsx gyökérben található airlines.cfg-t ajánlom figyelmedbe, ahova beírva a légitársaság nevét, megjelenik a válaszhatók között.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Én megvettem és nem bántam meg.

Ami viszont hiányzik - a választható légitársaságok közé nem kerültek be a "hivatalosak".

Szerintetek érdemes megvenni a My Traffic X-et? Jó lenne már valami változatosság a festésekben, meg úgy általában is.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Scouser
áá nem tudok írni LCD kijelzõ

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Rájöttem, hoyg azoknál a gépeknél, ahol sok az lsd kijelzõ vagy ha bekapcsolom a gps-t akkor leesik vagy 5-6 fps-t a cuccos. Miért lehet ez?

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
XP

You\'ll Never Walk Alone

Ombika
Vistan nyomod vagy xp-n?

Scouser
ezt nemtom megmondani, nekem tetszik az összhatás😊

Bár most már párszor csinált olyat, hogy windows hibaüzenettel kilépett. Hm lehet ujrateszem a gépet hogy minden jó legyen...

You\'ll Never Walk Alone

Ombika
Neked a taj hatul elmosodott vagy eles?

Scouser
Azért kõ kemény, hogy 1 napomba tellett belõni a játékot. Egyenlõre nem is töltök le addont, vagyis skin-t már töltöttem, de scenery-t meg ilyeneket nem fogok mert azok tuti felrúgják a beállításaimat

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Köszi! Kipróbáltam és nagyon jó így!

You\'ll Never Walk Alone

pateszi
Szia,
Javaslatok:

Graphics:
Global texture: High -a legmagasabbra is teheted, a gépek belsõ nézeténél látványos a különbség.
Felbontás: 1280*1024
Filtering: Anisotropic
AA: Driverbõl 2x
FPS target: 34(nekem ennyi kell)

Aircraft: Ultra High

Scenery:
LOD radius: Large - Közepes is elég lehet, érdemes próbálgatni
Mesh complexity: 65 - 45 a közepes érték, 50 felett felejtõs
Mesh resolution: 38m
Texture resolution: 1m

Az FSX alap scenerykben a textúra felbontás 1m-es, a mesh 38m. (LOD10)
Ezek felett a program interpolál, FPS-t veszítesz. Bizonyos kiegészítõk ennél részletesebbek, a leírásokban meg szokták adni a javasolt értékeket.

Water effects: low 2.x - én is így használom, de érdemes megnézni az effekteket más beállításokkal, látványosak, de az erõforrást zabálja.

Land detail textures: pipa be
Scenery Complexity: Normal
Autogen density: sparse
spec effects: medium - mehet magasabbra

Scouser
Levettem a traffic-ba az Airport vehicledensity-t none-ra és máris 30 fps a frankfurti repülõtéren.

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Graphics:
Global texture: High
Felbontás: 1280*1024
Filtering: Anisotropic
AA: Driverbõl 2x
FPS target: 34(nekem ennyi kell)

Aircraft: Ultra High

Scenery:
LOD radius: Large
Mesh complexity: 65
Mesh resolution: 10m
Texture resolution: 1m
Water effects: low 2.x
Land detail textures: pipa be
Scenery Complexity: Normal
Autogen density: sparse
spec effects: medium

kb ennyi a lényeg

You\'ll Never Walk Alone

alert
Ahhoz meg kellene adni minden graf beállításodat, hogy erre lehessen valamit mondani.

Scouser
Akkor most egy kérdés a játékkal kapcsolatban. Sikerült úgy belõnöm a dölgökat, hogy 30 fps-t kapjak mindíg, még a nagyvárosok felhõkarcolói között is 25 fps, viszont a nagy és kidolgozott repülõtereken lemegy 22 közelébe és ezt már látja a szemem. A kérdésem az lenne, hogy milyen megoldás lenne erre. Rájöttem, hogy ha a scenery complexity-t leteszem spare-re akkor jobb a dolog, viszont ilyenkor a kis reptereken viszont egyáltalán nincs is épólet és azért az meg zavaró. Na köszi😊

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Ok akkor szory az offért, innentõl csak a levegõ😊

You\'ll Never Walk Alone

alert
Jelenleg más pályán vagyok, de köszi az infót. Egyelõre érdeklõdés szinten érdel. Majd privátban ha aktuális lesz... 😊

Scouser
Figyelni kell, mert a CARGO a nyáron is fog felvenni üzemirányítókat. A lényeg az, hogy a pályavasútnál menetirányítónak csak akkor kerülhet be az ember, ha elõtte volt állomási tapasztalata. A CARGO pedig megpróbálkozott velem és néhány társammal, méghozzá azért, mert ez a munkakör diplomához van kötve. A külszolgálatnál kevés a diplomás sok a tapasztalat, nekünk van diplománk, fiatalok vagyunk, viszont nincs tapasztalat. A CARGO a fiatalok mellett döntött és azt mondom kezdünk belerázódni. Nyáron kell figyelni, hogy hirdetnek-e gyakornoki programot.

You\'ll Never Walk Alone

alert
Be nem töltött 29. életévedig jelentkezhetsz (ha indul az adott évben képzés). Ez a vasúti forgalomirányítás téma érdekel, mert én is közlekmérnökin vagyok, lehet hogy megkereslek majd a jövõben ha picit több idõm lesz 😊

Scouser
Igazából jelenleg még nem szívesen adnám fel ezt az állást a vasúton. Nagyon komoly dolog egy ekkora területet (a Balatontól észekra Pestig az egész dunántúl) teherforgalmát irányítani. A fizetés sem vészes, sõt ahoz képest, hogy még nincs 1 éve, hogy felvettek kiemelkedõnek mondható. Ráadásul otthon dolgozok Szombathelyen, így nem is kell elköltöznöm, ami szintén nagyon fontos. Egyenlõre marad a játék a levegõben, munka a kötöttpályán és majd meglátjuk mi lesz.

You\'ll Never Walk Alone

alert
Hmm pont tegnapig volt jelentkezés az ingyenes képzésre. Sokrétû a felvételi, de újdonság, hogy nem követelmény a felsõfokú végzettség, csak a középfokú angol nyelvvizsga illetve az orvosi alkalmassági. Valószínûleg jövõre is lesz felvétel. Ha felvesznek, 1 év tanfolyam + szimulátor heti 5 napon 100.000 nettó "ösztöndíjjal", majd második évtõl student engedélyt kapsz és nõ a pénz is. 2 éves képzés után jó sok százezer kezdõfizuval indulsz és nagy kalanddal. Hátrány, hogy addig ki kell jönnöd havi 100-ból, nem hiányozhatsz és ha valami miatt abahagyod (illetve nem dolgozol le náluk 3 évet), akkor a teljes neked kifizetett összeget plusz a rádfordított képzésdíjat vissza kell fizetned. Ergo: csak elvetemült megszállottaknak 😊 és ha tudod magadról, hogy menne. Na erre jó az ivao és a vatsim online irányítás. Amúgy a felvételin szakmai dolgokról is kérdeznek, tehát érdemes tisztában lenni már a feladatokkal, fóniával, angollal. Orvosi nem vészes, pszicho vizsgálat már necces lehet.