Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy videót akarok nektek mutatni a játékból érdemes végignézni!!!!!!!
itt a link:http://www.gametrailers.com/player/usermovies/197262.html
Jól fel vagy készülve a játékból! 😊
Az anyahajóra nem szálltam le, de most megteszem!
(Az afrikai küldiben akkor az zavarhatott meg, hogy 4500-as magasságot ad meg a koordináták mellé - nem gondoltam volna, hogy le kellene szállni. Deazért a shift 7-et is kiprób.)
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Az afrikai küldetésben a Douglas DC-3-assal kell a csomagokat kiszállítani? Emlékeim szerint van egy füves reptér, arra kell leszállni a csomagok átadásához és a kijelölt helyre gurulva történik a kirakodás. Remélem nem írok ezzel hülyeséget, tényleg nem emlékszem erre a részletre. Ha mégis dobni kell, akkor a "Drop Objects"-re (shift+D) beállított gombot kell használni. Van héhány küldetés pl. a festékbomba dobálásos és a Bermuda háromszöges, ahol elég pontosan kell célba találni.
Visszafelé készülj az újabb motorhibára.
Gratula a sikeres újraindításhoz. Az anyahajóra is leszálltál?
A linken az összes megszerezhetõ jutalmat sorolják fel. Egy-egy küldetésen többet is lehet szerezni, de ez máshonnan nem mindig derül ki. A Hawaii tesztrepülésre pl. többször is visszamentem, míg megtaláltam a púpos bálnákat is, jó móka volt.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Visszaadom a pilotaengedélyem 😊 olyan láma vagyok.
Semmit sem tudok,én szõke...
Az afrikai küldiben mivel dobom ki a csomagot az éhezõ falusiaknak?
A megfelelõ magasságban csak keringek, mint fing a fürdõkádban, és semmi sem történik.
B.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
a motor újraindítása elsõre sikerült:
- leáll a motor
- gáz levesz 0-ra
- utána nyomok egy Shift 7-et, feljön egy kis ablak (biztos tudod mire gondolok 😊 )
- itt van két olyan kapcsoló, hogy
"Motor starter"
és
"Fuel boost"
- motor startert újraindítom értelemszerûen, és a fuelboostert normálról maxra nyomom
- gázkar koppig húztam
és OK minden.
(Ezután biztos, ami biztos a fuel boostert visszaállítottam normalra.)
Ez az oldalt, amit linkeltél, mire is jó?
Egy pár cucc már megvan! 😊
A Catalina küldetést két módon is be lehet fejezni:
1. Leszállsz a közelben gyakorlatozó anyahajóra. Felszólítanak, hogy ne közelítsd meg az USA hadihajóit, de inkább a börtön, mint a fürdés, ekkor a jutalmad egy képeslap, amit a celládból küldesz.
2. Sikerül újraindítanod az elromlott motort és szépen szabályosan leszállsz a terv szerinti repülõtéren. Elõtte a diszpécsernek jelezted már, hogy kiadós fürdés készül, õ sok szerencsét kívánt, mindenki nagyon megkönnyebbül ha újra elindul a motorod. (Nem emlékszem, hogy pontosan mivel sikerült beindítani a motort, a fontosabb kapcsolókat kattintgattam és Ctrl+E, egyszer csak elindult)
A Te megoldásod nekem soha nem sikerült, akármilyen magasra mentem fel, nem tudtam a partig elvitorlázni. Valószínûleg ezt a lehetõséget a készítõk nem vették számításba.
Ha motorral szállsz le, a megközelítési utasítás szerinti útvonalon és leszállópályára, biztosan sikerül a küldetés.
Ezt az oldalt ismered? FS X Mission rewards
Teszek képeket a két befejezésrõl.
Catalina küldetésnél (mikor egy sztárt kellene felvenni) a motor meghibásodik, de nem tudom, hogy mit mond a torony.
Hiába szállok (vitorlázok) ela legközelebbi (tehát legközelebbi) reptérig, és teszem ott le a gépet szépen: Mission Failed. 😞
Hová kellene ellavíroznom?
Köszönöm.
Bea
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
De tud valaki modosításokróla a játékhoz ...ha igen dobjon már meg egy link-el! Üdv FLK
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Tegnap vendégeskedett nálunk a magenta cég egyik vezetõ beosztású munkaereje, õ mondta, hogy a szervizesek már tesztelik a honosított változatot, jelenlegi terveik szerint szeptemberben indulnak vele, szóval buktad a Jägert :-)
Intel Core i5 CPU 2,67GHz + 8 GB RAM
Szerintetek melyik a legjobb Top Gun-os játék, ami hasonlít egy szimulátorhoz, de a grafikája annál jobb és PC-re adták ki. Aki tud ajánlani egy ilyesmi játékot az légyszi írjon már ide egy linket a letöltéséhez (torrenteset ne!!).
thx
cs
Akkor segíts nekem lécci, hogy a MytrafficBoard-ot hogy lehet elõvarásolni ebben a kiegben?
Köszönettel Hitman
Még egy gond: két monitort használok, típusát tekintve mindkettõ Samsung, az egyik 19", a másik 17". Hiába van úgy a Vistában, mind az NVidia Control Panelben beállítva a nagyobbik elsõdlegesnek, az FSX ezt csak részben veszi figyelembe. A menü a 19"-oson jelenik még meg, de ha elindulna maga a "játék", akkor már másik, kisebb monitort használja. Kipróbáltam azt is, hogy megcseréltem a két monitort (a kábeleket), de így is a kicsit erõlteti a genyó a repülésre... Az egyetlen megoldás, hogy kihúzom a kábelt és csak a nagyot hagyom a gépen???
És még annyi, hogy az új AI-okon kívül pontosan mivel egészíti még ki az FSX-et?
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ami viszont hiányzik - a választható légitársaságok közé nem kerültek be a "hivatalosak".
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
You\'ll Never Walk Alone
Bár most már párszor csinált olyat, hogy windows hibaüzenettel kilépett. Hm lehet ujrateszem a gépet hogy minden jó legyen...
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Javaslatok:
Graphics:
Global texture: High -a legmagasabbra is teheted, a gépek belsõ nézeténél látványos a különbség.
Felbontás: 1280*1024
Filtering: Anisotropic
AA: Driverbõl 2x
FPS target: 34(nekem ennyi kell)
Aircraft: Ultra High
Scenery:
LOD radius: Large - Közepes is elég lehet, érdemes próbálgatni
Mesh complexity: 65 - 45 a közepes érték, 50 felett felejtõs
Mesh resolution: 38m
Texture resolution: 1m
Az FSX alap scenerykben a textúra felbontás 1m-es, a mesh 38m. (LOD10)
Ezek felett a program interpolál, FPS-t veszítesz. Bizonyos kiegészítõk ennél részletesebbek, a leírásokban meg szokták adni a javasolt értékeket.
Water effects: low 2.x - én is így használom, de érdemes megnézni az effekteket más beállításokkal, látványosak, de az erõforrást zabálja.
Land detail textures: pipa be
Scenery Complexity: Normal
Autogen density: sparse
spec effects: medium - mehet magasabbra
You\'ll Never Walk Alone
Global texture: High
Felbontás: 1280*1024
Filtering: Anisotropic
AA: Driverbõl 2x
FPS target: 34(nekem ennyi kell)
Aircraft: Ultra High