33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11021 Azért köszi mindenkinek.. mindegy. Marad a Just Flying Club.. ugyanaz. -
Gizmo94 #11020 És esetleg nem tudod,hogy akinek sikerült, nem osztotta meg valahol az eredményt? Mert én kerestem sokfelé, de nem találtam. -
#11019 flytampa forum is volt tema es van akinek sikerult csak eleg bonyolult -
Gizmo94 #11018 Bocs, látom,hogy a gépre írtad... Nem figyeltem, sry. -
Gizmo94 #11017 Annyira pedig nem használhat teljesen másokat, ha minden megjelenik, csak fent van a levegőben... -
Gizmo94 #11016 Sajnos amint a kapott linken található fórumban olvastam, a holland srác aki nekiállt csinálni,a családi problémák miatt felfüggesztette a projektet,ami érthető.. Pedig amint néztem, már jól állt vele..
Tehát megoldható, csak jobb, ha én bele sem kezdek, olyan bonyolult.... -
#11015 Nem működik. Teljesen más materialokat használ az FSX. -
Gizmo94 #11014 Már kibányásztam belőle a linket és köszi mégegyszer... -
Gizmo94 #11013 Szép kék és köszönöm, csak dead. :) De lehet,hogy csak nekem? -
Gizmo94 #11012 Ha gondolod én feltelepítem FSX alá, kiszedem a mappáit és felrakom valahová neked.
Eléggé sok gépet átraktam már FS9-ből FSX alá, működnek is többnyire, de nem tudom,hogy fordítva, FSX-ből FS9-re adoptálva műxik-e a dolog. Ha vállalkozni kívánsz rá, szívesen segítek ennyit..:) -
#11011 erre -
#11010 hat ez fsx ala van -
#11009 Okés.. FS2002 telepítése sem oldotta meg, az installer szerint nincs a registryben bejegyzett telepített Flight Simulator.. nevetséges. FSX-et is adjak neki, mert akkor teljes lesz a támogatott paletta. -
Gizmo94 #11008 Mivel sajnos FSX alá nincs LOWW, én pedig erősen kívánnám,hogy legyen, így próbaképpen manuálisan betettem a Flytampa Vienna V.1.1-et FSX alá.. Tuti jól néz ki és minden animációja és textúrája gyönyörűen működik, attól az egy problémától eltekintve, hogy kb. 700 láb magasságtól, mert az egész kompletten ott lebeg a levegőben..:)
Amint láttam, itt többen foglalkoznak scenerykkel. Van valami nem horrorisztikusan bonyolult módszer arra, hogy le lehessen hozni a repteret is a földre, ne csak a gépet. :D
Ha valaki tud segíteni, thx.. -
#11007 Na jó.. akkor előszedem egykori fs2002 installert. remélem még meg van. -
#11006 könyvtárral nem megy.. neki a registry kell
-
#11005 es ha ott megadod a jelenlegi fs foldert? -
#11004 de .. felajánlja, de azt írja, az elején, hogy keressem meg az fs2002 main foldert.. nehézkes dolog.. -
#11003 es nem ajanlja fel hogy te keresd meg az fs konyvtarat? Ha mashogy nem megy csinalj egy kamu konyvtarat a default helyen installald oda aztan masold at a fileokat. -
#11002 D meghajtón van -
#11001 Erdekes olvasmany fsx beallitasokrol -
#11000 Nem default helyen van az FS,? -
#10999 Egy gondom van csak ezzel az installerrel. Egyszer már leszedtem. Nem akarja az istenért sem megtalálni az FS-t. Origin 2004-em van (sorry kicsit off) de ez az installer 2002-től működik, vagy kéne..
Valami tipp esetleg? -
LegendTommy #10998 lol -
#10997 akkor azert fikazza az a gep a tobbit most mar megvan bazz:))))))))))))))))))) -
#10996 Neeeem...szerintem bőven elég volt a júzereket riogatni a Z-43-assal, abban én "ülök"... :DDDDDDDD -
#10995 csak legyen ray ban es valami uniformis, meg a maracsko vfr melletted:))))) -
LegendTommy #10994 remélem te leszel a pilotabácsi modellje, úgy lenne a hiteles -
#10993 Jah, a gaukat kéne rendesen leprogramolni, meg a pilótabácsit meganimolni benne, a többi kész. -
#10992 :))))))))
Van Zlines pólóm két fajta is. ;) Ha akarod privibe átküldöm a dizájnját és tudsz magadnak csináltatni az onlinepolo.hu-n. Szépen dolgoznak, korrekten és gyorsan - én is ott csináltattam.
Ui.: Cessnás is van ám... :))))))))))))))) -
#10991 vagy compleeetelje az zlin-t:)
#10989 tényleg, hol vagy azzal elakadva perpill?
a modell+texek gondlom készen vannak
gauges?, air file? -
#10990 :))) na most miert? tenyleg jo kis progi demot erdemes kirpobalni, admin resze eleg jo. Nekem inkabb Zlines polot csinaltass bazz:))) -
#10989 Mostmár asszem' csináltatok neked egy FS Captain-os pólót...meg bézbólsapit! :D -
#10988 Erdmes kiprobalni a demot szuper program
Fspassengert mar most veri es a fejlesztesek csak jobba teszik, egyszeru kezelni es szupi. -
#10987 A minap jartam a Mediamarkba es talaltam egy uj 3d szemuveget felprobaltam es tenyleg eleg jo volt bár csak 3d és a fejmozgást nem követi esetleg ezt lehetne összehangolni a Track Ir-rel és már majdnem hibátlan a gatás Nvidia Geforce 3d vision
http://www.pto.hu/post/1/1497 -
#10986 -
#10985 Milyen gepre gondolsz? Van sok ingyenes nagyon jo gep. -
#10984 vannak meg gepek amiket le lehet tolteni ingyen? -
#10983 szep, mondjuk en ha mar nagy vas inkabb boeing parti vagyok de szep -
#10982 Az új A320 Sharklet szárnyvéggel !!!