Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Malév festés az FSX-es 737-800-hoz
Kidolgozott Airbus, ahol minden panel mûködik
Kidolgozott Boeing 737NG, ahol minden panel mûködik
Igényes cuccok
Ingyenes cuccok
Tehát:
Le tudná nekem valaki írni...
Kezdõ FS-ezõ vagyok, ellenben nagy repülés rajongó =P...
Letudna nekem valaki, hogy milyen addonok kellenek ahoz, hogy
-tudjak a MALÉV színeiben repülni,
-legyne több, szépen kidolgozott Airbus,
-realisztikusabb repülés, tehát pl a azokon a penelokon, ahol 90% nem használható, az is le legyen modellezve?
Mondanám, hogy valami scenery tuning is jöhet, de duplamagos 4000+, 2 gb RAM, és GF8600 vidikártya az alapsceneryt is alig viszi.
Ja, és az addonokhoz kell Acceleration, vagy valamelyik SP?
Igen, és még valami. Nagyon tudatlan vagyok, de az SP-k húznak valamit a gépigényem pozitív vagy negatív irányba?
Köszönök mindent,
Siriann
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Proci: Core 2 Quad Q6700
Alaplap: 790i - DDR3 - Striker II Extreme
VGA: Asus - EN9800GX2 Top 1gb
Táp: 1200w
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
shift+e (1-9) és csak a fõ ajtót nyitja és csukja:S:S mi lehet a baj??
pateszi,ezer hála!!!😊és ha nyitva van akkor a csomagtér akkor autómatán odajön kocsi?vagy akkor kell ctrl+j bill. kombinációt ?
Minden alap és a legtöbb add-on gépre érvényes, hogy az ajtókat és a csomagtér ajtókat a SHIFT+E majd szám (1-9) beírásával tudod nyitni és zárni. A SHIFT+E-t lenyomod, felengeded és rögtön utána nyomod a szám billentyût. <#awink>#awink>
A gépek checklistjében meg szokták adni, hogy melyik számhoz melyik ajtót rendelték.
Kiegészítõ gépeknél szintén a leírásokban található, hogy pl. a motortér nyitásához, vagy egyes effektekhez milyen billentyû-kombináció tartozik.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Vista-FsX-PMDG-747 400 együttes.
Hova teszi az FMC a mentett útvonal fájlokat?
Köszi a segítséget.
Persze van kötelezõ leszállás manuálissan ,de közben tulképp minek az ember.
CHICCO: Hat ha az csak ennyi lenne, minek tanulnanak annyit a pilotak😊
Vnavot kulonben is nem kell rogton racsurni es hat egy bizonyos magassag utan ildomos ay autopilotot bekapcsolni vagy eloszor palya hdg-t tartod de elofodurlhat hogy lnav mehet illetve magassagot be kene allitani. Javaslom a faq oldalon a segedleteket.
A gyári 737-esen, beállítottam a NAV1 be a VOR-t, ott lennt van valami iránytû, az rendben, de hol írja, hogy milyen távolságra vagyok tõle?
Ami a küldetésekben van, a képernyõ felsõ sarkán az iránytû, azt nem lehet betenni? Ja és azt hogyan lehet beállítani, hogy ATC ben mondja, hogy hány fokra forduljak, ha elhagytam ezt a VOR-t, a következõ VOR-hoz?
Köszi
kép
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Azt, hogy ha rendelkezel kisgépes (A. kategóriás) PPL szakszóval (értsd: pilótajogosítvány, ergo pilóta vagy 😄), az kúlnak számit náluk. 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Processzor: Intel Core 2 Duo E6850 s775
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Valaki írjon le nekem 1 tuti tippet az fmc-s felszállásra.At on FD on majd elemelem és rányomok az LNAV VNAV cucccokra mire erõteljessen besülyed agép pedig az elsõ waypoint is 2300 feet-en van valyon miért.Mit kefélek el
??????????????????????????????????????
Alaplap: Gigabyte GA-X38-DS4 s775
VGA: Gigabyte 9600GT PCI-E
TÁP: CORSAIR PSU-550VX 550W
Merevlemez: Western Digital 500Gb SATA-II
RAM: Geil Black Dragon 2GB 1066MHz
Elõre is köszi a választ.
A Hungarocontrol oldalát én is bújom, átolvasok mindent ami ott van ezzel kapcsolatban. Ez elég jól hangzik, persze tudom mennyi munka és erõfeszítés árán érhetõ el, de korrektül biztosítják a képzés feltételeit (ösztöndíj, plusz fix munkát is kínálnak a képzés elvégeztével, ami ma nagy elõny!) Online irányítással mindenképpen szeretnék foglalkozni.
Amit nemteljesen értek még, a honlapjukon írják a következõket:
A jelentkezés elbírálásánál elõnyt jelent (a felsõfokú képzettség mellett): "A polgári légiközlekedés területén szerzett érvényes szakszolgálati engedély." Ez alatt mit kell értenem?
Köszi a kimerítõ választ, sokat segítettél!
Köszi
Egyre inkább kezdtem érdeklõdni a repülés iránt, és a szimulátoros repülés csak egy kis része volt ennek az érdeklõdésnek. Leginkább az érdekel, hogy miképp válhatok én magam is pilótává (a való életben). Valamelyest utána is néztem a dolognak, lakóhelyemhez közeli reptéren keresztül. Az ott mûködõ repülõklub kínál oktatási lehetõségeket, - ahogy azt a repülés minden részén tapasztalhatjuk - nem kevés pénzért. Ezt képes vagyok lenyelni, tényként kezelem, a repülés drága 'mulatság'. Azaz elfogadom, hogy ennyibe kerül, viszont pontosan a magas ár miatt szeretnék nagyon alaposan utánaérdeklõdni a dolognak, semmit sem szeretnék a véletlenre bízni. A nyár elején töltöttem be a 14-et, ezért is gondoltam, hogy jobb ha nem halasztgatom tovább a régóta foglalkoztató témával kapcsolatos kérdéseimet. A legfontosabb kérdésem igazából az lenne, hogy hol kezdjem el? Vitorlázórepüléssel? A végsõ cél az lenne, hogy egy légitársaság pilótájaként dolgozhassak. Ezt milyen úton érhetem el, milyen kitérõkkel ,feltételekkel, milyen anyagi háttér szükséges, stb. Ezekre lennék kíváncsi jelenleg.
Elõre is köszönöm a segítségeteket, és mégegyszer szeretnék elnézést kérni az offolásért!
Üdv
Köszönöm a segítséget!