Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok mondani nekem valamilyen konfigurációt, amiben szépen, zkkenésmentesen fut az FSX?
Köszi!
saitek cuccot a DPD hozza 2300 HUF és nehezebb szerintem mint ez a kütyü.Van doboza zacsesz minden.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
2 meg nem kell.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
tel:06205930840
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
64 bites vistám van. Ha felteszem a FSX-et fut, ha felteszem az Acceleration pack-ot vagy Sp-t állandóan azt jelzi, hogy nem ismeria videokártyámat (8800GTX)progi mindegyik zsír tiszta.
Valakinek van ötlete, hogy mi a gebasz?
Hmm,jó kérdés, de szerintem inkább a mennyiség. Nekem is csak 667 MHz-es DDR2-m van (2 giga),és semmi gond nincs a programmal.
Én Geforce 9600gt-rõl beszéltem nem a radeonr9600-ról ami 5éves.
Kettõ között nem kevés különbség van.
Dehát ha srácnak csak 70 ropija van, attól függetlenül, hogy nem lessz csúcs én azért megpróbálok neki a legtöbbet segíteni, majd meglátjuk mennyire sikerül, majd ideszoktatom.
Ha pedig pusztán számításigényes a játék akkor videókártya talán annyira nem is számít, itt is látszódik, hogy régebbi újabb drágább olcsó kártyák össze vissza sorakoztak fel egymás után.
Az X a nagasabb órajelet vagy a "magasabb mennyiséget" szereti inkább ramügyileg? 😊
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
70 ropis konfiggal lehet, hogy fog futni az X,de hidd el, nem lesz nagy élmény. Nekem a régi gépemben is 9600as volt (igaz,2 GHz-s procival),de feles grafikán is voltak gondok. Pl a repülõgép textúrát hiába állítottam fullra, a többit meg lejjebb, az összes reptéren eltorzította a festést. Elõástam egy képet róla:
Tehát talán érdemesebb spórolni rá kicsit.
Amúgy az az érdekes, hogy a mostani konfigomon (Core 2 Duo E6850, ASUS P5B, ATI 2600XT) nem füt szaggatás nélkül az Acceleration és a Mega Airport Budapest együtt. Külön-külön felrakva mindkettõ jó (igaz, a Budapestnek egy nagyon régi verziója van meg, hamarosan beszerzem az újat,azzal talán jobb lesz)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
E2180-ak meg menni szoktak ennyit.
Itt itt írják is szakemberek, de mind1 nem ez a lényeg.
Hanem, hogy ezek szerint jó lesz hozzá.
Üdv.:
Misi
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
gigabyte deszka ga-945 ps3.E6400 2533 stabil 2 giga ram
gt
vesz hozzá 1 vidkarit és kész.Egyébként nekem is gigabyte gforce 9600 van vele.
én nem hinném azt a 3ghz a zE2180 ból vagy 1 nagyon drága deszkán hozzá illõ rammal
Van egy kedves ismerõsöm aki flight simulator õrült, de csak a régebbi verzióval játszik, és az is alig megy neki mert gyenge a gépe.
Megkért engem, hogy állítsak neki össze egy olyan konfigot 70 körül amiel aztán simán futni fog neki a legújabb f.s.-is.
én egy ilyet néztem ki neki, mivel egyáltalán nem ismerem ezt a játékot a ti véleményeteket kérném, hogy szerintetek mennyire lessz jó hozzá:
Zotac 9600GT 512MB AMP EDITION
Gigabyte P31-S3G
Intel E2180 (kb.:@3Ghz)
Kingmax 2*1GB
elõre is kösz.
Üdv
Misi
767 no
600 no
700 1/4 lizing
q400 5 év 12 db
Aerosoft BeaverX megvan valamelyikõtöknek?
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Nem géplecserélésrõl van szó, hanem önállósodásról, és szeretnék leválni a családi géprõl. =)
Az FS2004-et mindenképpen kipróbálom, mert nem csak itt hallok róla jókat, de azért örülnék, ha az FSX is elmenne jól. Örömmel hallom, hogy kb. 200-ból kijön. Ami nem olcsó, mert nem vagyok túl vastag, csak többre számítottam.
Van jónéhány mûszerekkel foglalkozó leírás, a gugli pl. "repülõ mûszerek mûködése" keresésre szinte az összes mûszertípusra adott találatot.
Az Fsx-hez minél erõsebb a gép, annál jobb. Elsõsorban kétmagos intel processzort érdemes választani, minél magasabb órajelût. A program mûködését leginkább a processzor határozza meg, szokványos felbontások esetén a grafikus kártya kevésbé jelent korlátot. A négymagos processzorok alacsonyabb órajel esetén nem hoznak látványos teljesítménytöbbletet a kétmagoshoz képest. Memóriából 32 bites oprendszer esetén 2-3 Gb elegendõ.
Mielõtt azonban a teljes gépedet lecserélnéd, érdemes átnézni az FSX beállításait, az alapprogramnak (talán a nagyforgalmú reptereket leszámítva) megfelelõen kell mennie a konfigodon. Az #5173 hozzászólánál volt errõl szó.
A program teljesítményére érezhetõ hatással van a merevlemez töredezettsége. Telepítés, javítócsomagok és nagyobb kiegészítõk telepítése esetén is érdemes töredezettség-mentesíteni.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Na és hogy ne legyen off, azt még megkérdezném, hogy a neten találhatok olyan (lehetõségszerint magyar) oldalt ami a repülés "oktatással" (nem feltétlen simulator) foglalkozik? Mûszertani leírást már találtam, csak nekem egy kicsit kevés volt, érdekelne az is a mi a mûszer mögött van, nem csak az, mit olvashatok le róla...
Köszönöm a választ, de legfõbbképpen a türelmet, amiért egy újabb zöldfülû jön a hülyeségeivel... =)