Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
OFF
Hogy nem üthetek-eee?! Na majd csak figyelkezzé oda!!! 😄DDDDD
ON
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
De ezt nem lehet elvitatni hogy egy rakas es kulonbozo gepen gyatran muzsikal meg ha a felhasznalok hulyek is de a program instabilitasat is mutatja. A fejlesztok is tudjak ezeket, az mas hogy a nagy testver figyeli oket, de egy ket forumon azert feny derult par tudoptt dologra.
Ezert remelem hogy fs11 fejlesztesenel mindenki tanul a hibakbol.
"a legújabb grafikus kártyák (mondhatnánk, erõmûvek) nagyon magas igényekkel lépnek fel. A GeForce zászlóshajója, a GTX 280 jelölésû változat 180 wattot fogyaszt teljes kihasználtság alatt, a két grafikus chipet magába foglaló ATI-fejlesztés, a Radeon HD 4870 X2 pedig még ennél is többet, 265 wattot. Mindezt szembeállítják a három évvel ezelõtt kiadott csúcskategóriás megoldásokkal, amelyek átlagosan 80 watt körüli étvággyal jelentek meg"
Az igaz viszont, hogy a kisebb 4870-es kevesebbet fogyaszt mint a GTX-ek vagy a 9800 GX2. A 2GB 4870-es annyit fogyaszt mint egy vasaló.
Forrás
sg
X-bit labs
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
De remelem nem ertesz felre nem szapulom fsx et mert jatszom vele oromet okoz csak ha vegignezel barmilyen fsx forumot 90% a hozzaszolasoknak hardware gond, driver gond, tudom ebbe nvidia legalabb annyira ludas.
A mostani hardwareken ahogy megy es majd egy 6 gigas c2d hat majd meglatjuk en nem varok csodat.
Abban egyetertunk hogy egy jo alap remelem fs11 et is ebben a szellemben de letezo hardware tervezik majd.
Ja kivancsian varom az eredmenyeket 4,5,6 gigas cuccokon es csucs vgakon.
Hogy a példánál maradjak, nézz meg egy legyezõt az FS-X-ben és a FS2004-ben a default Extrával. Az eredmény szinte milliméterrõl-milliméterre ugyan az lesz. Nekem ebbõl az jön le, hogy kurvára de nem nyúltak az FD-hez. Esetleg egy újabb vagon paramétert lehet neki beállitani ami amúgy rohadtul nem b.sz egy öltést se a repülést nézve... 😊 Az FS-ben edig soha az életben nem volt rendesen lemodellezve az oldalkormány mûködése és hatása. Szóval hiába a csilivili garfika, ezen még volna mit csiszolni rendesen. Jó persze, egy átlag outszájder gémer sose fogja a fentieket észrevenni ebbõl kifolyólag nem is fog hiányozni neki. Õ csak azt látja hogy fúdesirály, visszaverõdik a felhõk képe a víztükörrõl... 😊
OFF
Típus? Megvanmár? Megüthetlek? 😛
ON
Es miert ne varhatna az ember jobbat az se bun meg. Igy is minden tiszteletem a fejlesztoke, de teny hogy fs9 es fsx kozott a kulonbseg nem olyan merfoldko. Es akarhogy is nezzuk valami alap koncepcio problema van a jatekkal, ok se idejuk se energiajuk nem volt arra hogy alapjaiban valtoztassak meg a progit, a fo cel az volt hogy kitagitsak a jatekosok koret, a legfobb ujjitasok fsx ben nem a hardcore simmereket erintette ( atc nem valtozott) hanem inkabb a kezdoket celoztak meg ( missionok).
Viszont ha ugy nezzuk hogy egy FSX szeru jateknak max az lehet a celja hogy egy alapot adjon a tovabbi fejlesztoknek tulajdon keppen egy op rendszer akkor elerte a celjat persze lehetne meg csiszolni.
Szoval fs11 nel ha eldontik hogy mit is akarnak valojaban egy rancfelvarrot fs9 et vagy egy alapot amire lehet fejleszteni a kesobbiekben akkor maris elorebb jutottunk.
De ez meg a jovo a jelen meg fs9 es fsx es mondom megegyszer en orulok hogy legalabb ennyi van.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Lehet itt 6 gigas proci is meg csucs 56 vga egybe kotve ha valami szarul van megirva nem sokat segit, es azert azt be kell latni hogy fsx motorja eleg szar. repulok en is vele sokat de tudom hogy sajnos fs9 hez kepest en inkabb 9.3 nak hivnam. Mindegy ez van ezzel kell elni, remeljuk fs11 re ujrairjak az enginet. Addig meg ifr nagygepes repulest meghagyom fs2004 nek vfr re meg jo fsx
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
www.smart-bus.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
www.smart-bus.hu
Néztem a neten, hogy van 2GB-os a 4870-es, meg 1GB-os a 4850-es tipusban. Egyébként 512 MB-osak.
Ebben még semmi tapasztalatom nincsen, jó lenne tudni, hogy mivel barmolok bele a reptér forgalmi rendjébe, mennyire tudja az FS kezelni pl a parkolót keresztezõ pályát.
Azért érdekes, hogy a helikopter AI forgalommal kapcsolatban még a 2002-es FS-hez kidolgozták a megoldásokat, és azóta sem tudja ezt a program inteligensebben kezelni. Úgy tûnik, hogy ehhez az engine-t kellene alaposan átalakítani. Majd az FStizenvalahányban talán ez is meglesz.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Készítettem némi AI forgalmat, mert nagyon magányosnak éreztem magam az Alert-féle pécsi reptéren. Mi az oka annak, hogy a parkolóhelyrõl az összes gép hátratolat egy kicsit, majd úgy indul elõre a taxiúthoz. Mit kellene a repülõtér adataiban átírnom? A mentõhelikopter indulása a legviccesebb, elõször a traktor tologatja egy kicsit, majd az EC-135-ös éktelen szikrázás közepette (mert kereke az nincs neki) elvonul a felszállóhelyre.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2