Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Alapból kezeli, tehát nem kell állítani semmit?
És ugye a 3D cockpit nézetben kéne mûködni?
Köszönöm a segítséget:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Megtudnátok mondani azt, hogy a demo-ban mûködik a TrackIr? Mert nálam sajnos nem magy...
Köszönöm a segítséget!
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A "MOTROT" nem tudom mi de evvel az erõvel rakd ki a vasmacskát oszt majd beakad valahol.
Bill kiosztás 5652 hsz.
Sensitivity DEFAULT, ami throttle esetében maxot jelent.
Bogesz
Nekem is pont ugyanez a lapom van. Egyrészt a CD-n ott kellene lennie, de ha nem, akkor szedd le a netrõl (alap + 1 update van hozzá). Amúgy az FSX nekem is "csak" sztereó sztem, többet nem is igazán várok tõle - de lehet, hogy csak nem hallgattam eddig jól meg! 😊
Tud valaki nekem SSD profile-t küldeni Saitek Pro Flight Yoke-hoz? Vagy esetleg egy tipp, hogy honnan tudok letölteni?
Sajnos profile nélkül a gázkarral csak a két végállásra (0 és 100%) tudom vezérelni a gépek hajtómûveit, és így nem a legbarátibb a játék!
Elõre is köszönöm!
Vista 32 bit. P5B alaplap integrált hangkarival. Miért nem tudom telepíteni a SoundMax-ot? Tehát a CD-n nem hozza be mint lehetõséget. Így pedig, hogy csak a drájvert tudtam felrakni, sztereóban szól csak és nem 5.1-ben. ASUS.com-on sem találtam semmi hasznosat. HELP PLS!!
Most csak úgy tudok repülni, h nem rakom ki fullscreen-be a képet, mert az ablakost simán le tudom csukni a tálcára és olyankor aktív mind a két képernyõm "asztala". Mondanom sem kell, hogy vissza csak CTRL+ALT+DEL kombinációval jutok, ami non sense, de legalább most játszható a game.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
ilyenek lesznek az aktív dolgozók , mire én nyugdíjas leszek <#wilting>#wilting>

www.smart-bus.hu