Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Azt eddig is tudtuk, hogy magyarul nincs semmi. Illetve nem igaz, mert aki már tud repülni valamennyire, annak nagyon sok hasznos leírás van magyarul, de kezdésrõl valóban nincs magyar anyag. Illetve talán az ITT található oktató CD-k. Ezek megrendelhetõk és magyar nyelvûek, de az alapokra tanító változatot nem ismerem, csak a fedélzeti számítógép programozása verziót.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

legalább egy video ami elejétõl megmutatja vagy valami , de semmi sehol semmi
értem 😊😊 de akkor is 😊😊 D: valami magyar lehetne hozzá
alert
Mert nem játék 😊 szimulátor. Ugyanolyan, mint az igazi repülõgép.

áéááááááá feladom segitség nélkül ez nem megy keresek valakit aki segit.... nehéz játék
hááát most már én is fizetnék , annyira nem értem hogy mit akar mert angol hogy az nem igaz ... miaz hogy 75ktm vagy mi :S:S:S:S 😄😄😄 kajak nem értem pedig jo játék dee nem tom ennyire még nem volt nehez egy játék se
alert
Ja amúgy az Segédletek között is van egy magyar leírás a banner alá kell kattintani 😄

alert
Hupsz rontom a bizniszt sorry 😄

alert
Hmm akkor miért nem rendeled meg innen az FMC CD-t? 😊 Nekem megvan, ebbõl meg lehet érteni és magyar nyelvû. PMDG-n keresztül mutatja be.

Papirzacsi
10000Ft/óráért vállalom!Sálóóóm<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
rohaggyak meg én még fizetnék is ha valaki megtanítaná az FMC használatát 😄

alert
Nincsen magyar leírás sajna. Nagyon összetett ez a repülés dolog, nincs vállalkozó szellem, aki lefordítana mindent. Én szívesen megtanítom neked az egészet, szoktam repülgetni, az óradíjam 4000ft/óra és akkor aláígértem egy átlag oktatónak 😉

ooo kösszi szépen emg is nézem most 😊😊 majd irok hasikerült valalmi 😊
alert
Várd meg a joysticket mert anélkül nehéz lesz. Mission-t felejtsd el. Menj a LEARNING CENTER-be és ott a LESSONS fülre. Ott kezd el az elejétõl szépen sorban. Elõször néhány oldalon keresztül leírja az elméletet, amit tudni kell, majd bevisz a játékba és lépésrõl lépésre halad elõre. Elõször csak egyenesen kell repülni és nem is kell a semmi másra figyelned, késõbb megmutatja hogy mûködik a gázkar, stb stb szisztematikusan. Közben írja is a képernyõre, hogy mit csinálj. Ennél jobb segítséget nem fog tudni adni senki. Magyarítás nincs.

Kössz az oldalt Alert , de ezen sem tudok kiigazódni . Egyszerüen csak ugy tudom ha mondják ugy meg is tudom jegyezni vagy valami magyar leirás kéne de sehol semmi :S:S
kösszi szépen, de nekem még nincs a joystikom hétvégén jön meg és addig a gombokkal kell menni és a MISSION -> Tutorials 1 ben azt a kis repcsit kel vezetni és nem ndul el sehogy :S:S:S és am nincs hozzá magyarositás ?:SS 😊
alert
A beépített oktató mód miért nem jó? De mondok jobbat. Az FS FlyingSchool-ban aztán tényleg minden benne van, jókis cucc. Ezzel jól meg tudod tanulni.

Sziasztok ! Segitséget szeretnék kérni , egy olyan emberre lenne szökségem aki segiteni tanulni a repülést az FSX-ben mert elég ramatyul megy és jo ez a game és szeretném megtanulni ha valaki segitene akkor az irjon lécci .... Dani
Clidey
Ahogy elnézem elõzõ hozzászólásod, hozzád is kéne egy... <#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Apci, LOL! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

szerintem egy teljesen más repülõt (F-22-t) 100 MB-os kicsomagolva
alert
Minden letölthetõ géphez mellékelnek egy leírást, amiben le van írva, hogy hova kell másolni a fájlokat. Nem mindegy, hogy repülõt töltesz le festéssel vagy pedig csak festést, mert a festés csak egy meglévõ repülõvel mûködik, önmagában nem.

Csak festést szedtél le, vagy teljesen más repülõt?

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Valaki írja le részletesen hogyan lehet betenni repülõket a játékba. Mert én betettem a Sim objects/ airplanes mappába de a játékban nem volt ott
Papa01
Értem, köszönöm. 😊
Alapból kezeli, tehát nem kell állítani semmit?
És ugye a 3D cockpit nézetben kéne mûködni?

Köszönöm a segítséget:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hypo
Elvileg mennie kell

Papa01
Sziasztok!

Megtudnátok mondani azt, hogy a demo-ban mûködik a TrackIr? Mert nálam sajnos nem magy...

Köszönöm a segítséget!
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

chicco
Aszem ez ilyen gyorsan nem fog menni,hogy BP-Mockba .Kezd el talán 1 kis géppel valami megfelelõ nem forgalmas reptéren.Tanuld meg mi micsoda azután mehet a nagyobb gép)vannak sulik is érdemes figyelgetni.(vadászgép.
A "MOTROT" nem tudom mi de evvel az erõvel rakd ki a vasmacskát oszt majd beakad valahol.
Bill kiosztás 5652 hsz.

És ehhez a játékhoz semmilyen magyarítás nincs?
Hogyan kell repülõket betenni? Letöltöttem egy F-22-est és egy videót is néztem róla (hogy hogyan kell betenni), de nem sikerült. Valaki légyszives mondja el hogy kell. És még 3 kérdés. Hogyan kell leszállni, mert ha már le vagyok szállva a földre nem áll meg hanem megy tovább, valószinûleg a motrot kell leállítani, de hogy. Ehhez kapcsolódik a 2. kérdés a gamepadon a gépek irányítása hogy zajlik ha megnyomom valamelyik gombot de a billentyûzeteset is leírhatnátok, mert némelyiket tudom már de nem mindet. 3. kérdés: Hogyan kell megtalálni a várost például free flightban találtam olyat hogy honnan hova útvonal (Budapest-Moszkva) de honnan tudom melyik Moszkva? Melyik jelzés mutatja? Ennyi kérdésem van egyelõre
Aha. Windows alatt minden rendben. Gyönyörûen állítható.
Sensitivity DEFAULT, ami throttle esetében maxot jelent.
Bogesz
Hypo
es siman a gamecontrollers resznel a winfosba minden ok? es csak fsx ben van ez a gond? fsx ben sensitivy hogy van beallitva?

Köszönöm az ötleteket, de kicsit más a gond. Ha FSX-en belül a Settings alatt hozzá is rendelem, akkor is csak a végállásokat tudom elérni. Tehát tökmindegy neki, hogy 10, 20 vagy 50 %-ra tolom a kart, csak ON ill. OFF lehetõség van. Azaz kicsit elõre tolom, és máris full gázon vagyok. A géptípus mindegy, mert a Missions alatt mindenhol ez a gondom.
De honnan updateljem? Mondom, ASUS.com-on nem találtam semmi használhatót, a CDrõl meg nem lehet telepíteni.

A gázkarhoz speciell nem kell SSD, sem profiler. Simán "throttle axis"-nál rárakod arra a karra, amelyikre szeretnéd. Reverse thrust meg úgy megy, hogy a gázkarnál a reverse axisnál (Profiler) beállítod, hogy F2 és már mûködik is. Tudok küldeni, de 2 perc alatt Te is be tudsz állítani mindent rajta - lévén elég kevés parancsot kell kiosztanod. FS9-ben a PMDG-hez már több tehetség kell, de hát az még nincs FSX-hez. A másik meg, hogy melyik géphez kéred? Egy csomó gépnek más-más funkciói vannak!?
/OFF

Nekem is pont ugyanez a lapom van. Egyrészt a CD-n ott kellene lennie, de ha nem, akkor szedd le a netrõl (alap + 1 update van hozzá). Amúgy az FSX nekem is "csak" sztereó sztem, többet nem is igazán várok tõle - de lehet, hogy csak nem hallgattam eddig jól meg! 😊
Hypo
reverse tthurst-ot akarsz beallitani? az profilbol szerintem nem biztos hogy menne fscuip talan jobb erre

Sziasztok!

Tud valaki nekem SSD profile-t küldeni Saitek Pro Flight Yoke-hoz? Vagy esetleg egy tipp, hogy honnan tudok letölteni?
Sajnos profile nélkül a gázkarral csak a két végállásra (0 és 100%) tudom vezérelni a gépek hajtómûveit, és így nem a legbarátibb a játék!

Elõre is köszönöm!
Tudom ,hogy off, de hogy témánál maradjunk, FSX is elég sz*r sztereóban. <#vigyor>

Valaki tudna segíteni?

Vista 32 bit. P5B alaplap integrált hangkarival. Miért nem tudom telepíteni a SoundMax-ot? Tehát a CD-n nem hozza be mint lehetõséget. Így pedig, hogy csak a drájvert tudtam felrakni, sztereóban szól csak és nem 5.1-ben. ASUS.com-on sem találtam semmi hasznosat. HELP PLS!!

Jaja, én most a netrõl szedtem le a legújabbat és azóta van a gond (bevallom, elõtte nem is néztem). Lehet felrakom a régi lemezen találhatót.

Most csak úgy tudok repülni, h nem rakom ki fullscreen-be a képet, mert az ablakost simán le tudom csukni a tálcára és olyankor aktív mind a két képernyõm "asztala". Mondanom sem kell, hogy vissza csak CTRL+ALT+DEL kombinációval jutok, ami non sense, de legalább most játszható a game.
Ja meg bocs , Torrent , nem Torrente , am azt ugy utálom:@<#violent><#boxer>

akkor megkell vennem:S

alert
nincs warez.

Szvsz. ez valami vga. beállítási hiba,vagy driver hiba. Nekem az a tapasztalatom,hogy nem szabad frissítgetni az Nvidia kártyát driver-ét,mindíg az eredeti cd-rõl kell felrakni. Én több kártyával,többször próbáltam,mindíg gondom volt a friss driverekkel. Ez a szubjektív tapasztalatom.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Én mindíg mondtam,hogy egyre ...yébbek a generációk. :-) Elindultunk visszafelé az evolucióban!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

te ûristen, most elkezdtem komolyan aggódni
ilyenek lesznek az aktív dolgozók , mire én nyugdíjas leszek <#wilting>

ajajajajaj....<#zavart2>

www.smart-bus.hu

Torrente 😄