Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
A 16:9-et is kezeli torzítás nélkül, de csak magát a 3D tájat illetve ha virtual cockpitben "vezetsz". A 2D paneleket elnyújtja csakúgy, mint minden széles képernyõ esetében.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Megbocsátunk...most utoljára. 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

leonforce
a felso kepen ertem..
ha behuzhato akkor bocsesz....!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Aha..
Es akkor hol van a"vasnak"pl.a futomuve..? 😊)

Seven-Four-Seven--Heavy

panther112
Üdv, a 16:10 mellett 16:9-es arányt is képes hor+ módban megjeleníteni torzítás, levágás nélkül az FSX? Esetleg valaki próbálta is? Köszi.

Ombika
Flight Environment X

Robez84
mi az a FEX?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Hypo
Azert FEX-el is legalabb ennyire szep

Hypo
Hat van benne valami, ugyanis erte a fejlesztoket nem egy kritika a rengeteg screenshotal kapcsolatban, ugye nemelyiken nem latszik a prop ergo olyan beallitasokkal nyomtak amik mindenre alkalmasak csak repulesre nem, aztan ott a sharpen dolog is szoval majd ha mar kint lesz meglatjuk mennyire fogja az fpst rontani.

REX VIDEO

Ombika
Igen mivel nem is ezzel kellett volna,hanem a 280-assal kiprobalni es tuningolva,ami mar elerheto aron van 68-ert! DE en meg mindig palyazom 1 ilyen vs 4870x2 tesztre! Egyik kari mar megvan,masikra meg palyazok! Jelzek ,ha van teszt! 😊

Szasztok,

tegnap volt módom kipróbálni FSX-et Asus PCIe ENGTX260TOP/HTDP/896MB VGA-val.

Beállítások ugyanazok mint amit eddig használtam 1280*1024, full grafika.

Alap scenery+FSglobal default super3000 repgép (full srceen) 145 - 170 fps, max visszaesés 70 fps-ig.

DE DE és DE

megaairport heathrow + wilco airbus A320 = ground 4.8 - 7.5 fps,
2000ft 11.2 - 15.0 fps

Úgyhogy megint nem veszek új kártyát :-) mert semmi értelme!!!

JackDow

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Ombika
Azaz Alert!! 😊

pateszi
További képek vannak még a galériában.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

pateszi
RedBull AirRace 2008:

Az AirRace scenery Clidey és Papírzacsi remek munkája. A Budapest kiegészítõ a MegaAirport Budapest 1.4 változata, Kozma András és Orosz Péter készítette.

Robez84
A felhõk kidolgozottsága lenyûgözõ! Nem olyan sablonos mint az eredetiben...Nagyon zsíír!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Balumann
Értem, köszi 😞

alert
Nem is nagyon fogsz sajnos. Sokat beszélgettünk errõl a topic utolsó negyedében. Talán azok alapján valamit tudsz javítani, de télleg ne várj csodát.

Balumann
Hello mindenkinek! Most próbáltam ki a játékot, és nagyon tetszik. Gondolom utáljátok az ilyen fajta kérdéseket, de tudnátok ajánlani nekem egy jó kis grafikus beállítást? Mert van egy pár beállítás, és nálam azért mégsem néz ki szépen a játék. Nem várok nyilván csodát, örülök hogy megy, csak azért hátha többet is tud, és ne pixel házak legyenek, a víz meg csak egy nagy kék textúra. Szóval hogy érdemes beállítani egy gyengébb gépen, mint amilyen nekem is van? 😊
Próbálgatom természetesen én is, de eddig nem jutottam sokra.

Clidey
I hope the best, guys! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ombika
Van video is fennt tekintsd meg batran! 😊

alert
Ha szerencsénk van talán jól meg tudták ezt kerülni. Az új cloud sdk-nak az a lényege, hogy rengeteg darabból áll a felhõ, így ha fel van húzva a 3D csúszka, akkor abszolút nem látsz felhõ "lapokat". 2004-ben is mûködött már ez valamennyire.

Clidey
Ezek a felhõk valóban szívdöglesztõek így az állóképeken, de tartok tõle, hogy mozgásban eléggé illúzióromboló lesz, ahogy forognak felénk/mennek el mellettünk a naaaaagy poligon-lapok... 😞

Ombika
Monitor mar jon,mivel ps3-hoz kell amig nemtalalok jo arban lcd tv-t! 😊 Utana ugyis azon akarok majd repkedni,ha lesz jo vas ala ! 😄
A hasonlo gep naluk max annyiban jobb,h 4870x2 ,tudod cpu-ban(4.3 Ghz) maximalista voltam! 😊

alert
Többeknek van itt hasonló gépük, szerintem várd meg, amíg megjelenik 😊

Ombika
Az a baj ,megint elkovettem 1 hibat vettem Dell 24" tft ujbol S-IPS paneleset es mar megint ak urva hardvereket nezem,probalnek esszeruen gondolkozni,de 4870X2-ot latom meg mindenben en okor!! Ahhhh !! 😊)

Hat igen,azert jolenne tudni ,h erdemes e megint ujra pc-vel nekilatni ennek a REX-nek vagy,majd 1 ev mulva?! 😄

Hypo
Szepek a kepek, rengeteg van belolulk mar, csak a progi erkezne mar meg, amugy van magyar vonatkozasa a programnak Tim ez egyik fo fejleszto magyar szarmazasu az edesapja magyar iden nyaron volt is itt pesten.

alert
Szerintem az üzleti titok 😄DDD

Ombika
Kozben olvastam,mivel cegnel blokkolva van sok oldal,de kerestem 1 alternativat! 😊 40 dolcsi meg turheto is ,ha jol olvastam! De meg arrol nincs hir,h ok milyen gepen futtattak!! 😊

alert
Most olvasd el a news szekciót az oldalukon 😊 amúgy soha nem ígértek semmit 😄 csinálják és hírezik. Már megvan a licensz a FlightSim Store-al is.

Ombika
MAr miota igergetik! 😞

ERdekes en sose tallakoztam kompatibilitasi problemaval,pedig feszt turkaltam anno a progikat es telepitettem! 😊

wolfaud
hat nem lettem okosabb de lesz valamikor olyan patch hogy az fsx 64 bites rendszert kihasznalja? vagy az mar az uj Flight Simulator ba lesz?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

pateszi
Az utóbbi kettõt csak screenshotokról ismerem, de lenyûgözõek. Jó lehet részt venni ilyen minõségi projektekben.
Elõbb új gépet kell beszereznem, de amint az meglesz, már veszem is a kiegeket.

alert
Maradjunk csak a Budapest, Velence, Manhattan-nél 😊

w77d
bámmeg milyen gép kell alá? XD

pateszi
Holnap teszek majd néhány képernyõképet, bár a low-end gépem nem alkalmas arra, hogy a BP scenery minden kis részlete szépen látszódjon.

Alert, az Aerosoft kiadványain dolgozol? Mega repterek, Velence, Párizs, Monaco, Swiss prof. stb?

alert
Gondoltam érdemes megemlíteni a Real Environment X nevû kiegészítõt, amivel aztán kihozzák a DX10 adta lehetõségeket idõjárás és víz terén az FSX-bõl. Mielõtt bárki spekulálna, ezek normál screenshotok, nem fotosop 😊 Érdemes ráklikkelni a képekre és teljes méretükben csodálkozni õket 😊 Szerintem 1-2 héten belül megjelenik.

w77d
pár képet tudnál készíteni mûködés közben?

alert
Nem megy a max, a régebbi photoshop, néhány fontos scenery tool, és szinte egyik VB program se, amit VB6-al írtam a fejlesztéshez, tehát gyakorlatilag azok, amikkel dolgozom (scenery-ket gyártok) 😊 nagyrészt a régebbi játékok se kompatibilisek vele, az újakkal viszont általában nincs gond. Akkor botlik az ember problémába, ha játékon kívül sokmindenre használja a gépet és néha keresgél aprócska progikat, pl MP3 konvertálásra vagy mindenféle hülye dologra, pl e-mail backup, password recovery, stb. Az ilyen kis tool-ok között sok van, amelyik nem moccan meg 64 biten.

pateszi
Sziasztok,
Kipróbáltam a RedBull AirRace 2008-at FSX alatt. Hibátlanul mûködik, ajánlom mindenkinek, jó kis scenery, köszönet érte a készítõinek.
A telepítõ FS2004-hez készült, tehát kézzel kell bemásolni a mappák tartalmát a megfelelõ helyekre. Ezt leszámítva (FSX+SP1-en) a Mega Airport Budapest 1.4 változattal hibátlanul megjelenik minden.
Érdemes kipróbálni!

Ombika
Pl?

alert
Csatlakozom Hypohoz már csak azért is, mert a 32bites oprendszer nem kezel ~3GB memóriánál többet 😊 Ugyanakkor 64 bites oprendszeren egy csomó program és játék nem mûködik.

Hypo
Hat csak annyiban szamit hogy mennyi ramod van 4 giga es+ nal a 64 bites vista a jobb valasztas

wolfaud
Masban van szerepe 64 vagy a 32 bites vistaban?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

alert
Nem. Többen írták külföldi fórumon, hogy 1-2 FPS-t hozott, de gyakorlatilag semmit, az is valószínûleg más miatt volt.

wolfaud
Nekem se tul jo az angolom de a missionok is eleg jol magtanitottak a Cessna repulesig csak elolvastam melyik gomb mit csinal es meg tudtam tanulni!

wolfaud
Számít valamit az fsx gyorsasagan hogy Vita 32 vagy 64 bites van fent??

A segédleteket már más ajánlotta, ezen kívül barátod a Youtube, egy csomó videó, videósorozat van fent az FMC-rõl!
öööö háát fel tudtam szálniemg elindulni meg minden ( mire rájöttem) , de nem tudom kezelni a Navigációt meg a többi iylesmit meg hát igen a bill.se megy nagyon
Papirzacsi
Bár már nagyon halványan emlékszem csak, de láttam az alapok cd-t, és azt kell mondjam, eléggé felületes a repülés alapjait tekintve.

ReviSeDani:
Nem értem amúgy mi a probléma. Nem világos, hogy az fsben melyik billentyû mit csinál, és ezért nem megy a dolog, vagy pusztán annyira nem vagy képben az alapokkal, hogy elképzelésed sincs mit kéne csinálni, ahhoz hogy repülj?Ha elöbbi akkor írhatunk egy bill.kiosztást, ha utóbbi akkor lehet el kéne olvasni vmi könyvet.;-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

háát akkor vagy megrendelem a CD-ket és onnan tanulok vagy keresek egy ember vagy go katonaság vadászpilótának és onnan már menne😄😄😄D: