33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#11381 sima FSX-hez is letudod szedni az sp1-et, sp2-t.. (ingyen)
amivel az Acceleration többet tud: (Gold, deluxe verzsön)
-p51d mustang gép (amolyan speedster)
-F-18C
-meg egy modern amcsi szállító heli (állítólag bugos és repmodell sem egetrengető)
-Reno racer pálya
-felfújhatós kuglibábú oszlopos kerülgetős kissportrepülősös pályák
-missiok az alap repülőkhöz
-pár új scenery
ami a lényeg: (ha fizetős kieg gépeket akarsz)
IRIS féle F-16D -hez kell az accel mert ahhoz van HUD üveg (head up display) támogatás
A2A B377-hez van tyurbó támogatás (habár készítettek sima fsx-hez is paccsot emiatt)
A2A J-3 cub-al a sima változatnál lehetnek elmentési, és talaj-gép kapcsolatból adódó problemek
szóval vannak kisebb rutinok amik az FSX accelbe be lettek építgetve
-turbó támogatás
-géptördelés
-hud
kb. ennyi asszem
-
#11380 ja persze:))) urban legends -
#11379 Az SP2 külön is letölthető.:) Az Acceleration pár új gépet tartalmaz azt hiszem meg missziót az SP2-n felül.
De valaki írt olyat is korábban, hogy acc packal lassabb a játék, mint a sima SP2vel. -
taylor35 #11378 Köszönöm a választ megprobálom !! -
#11377 Mindenkeppen kell az SP2 hozza namarmost az sp2 az acceleration ba benne van alapbol, ergo en azt vennem at hiszem az a gold de lehet tevedek.
Ja a kulonbseg hogy az acc ban kapsz meg par repulheto gepet es missiont -
Blackdog #11376 Az előző taylor35 -nek ment, bocsi. -
Blackdog #11375 FS9-ben az Active Camera nevű progival lehet ilyet csinálni, ha jól tudom ez működik FSX alatt is. -
#11374 Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy megveszem FSX-et. Elég megvennem a simát, tehát a Flight Simulator X-et. Mert van Gold edition, meg deluxe.
Szerintem nekem elég a sima is, a kérdésem az lenne, hogy szenvedek e valamiben hátrányt ha nem deluxe-t vagy gold-ot veszek ? -
taylor35 #11373 Help !! Milyen programmal lehet rezgést csinálni leszálláskor ? -
#11372 ? -
taylor35 #11371 -
-
#11369 data.hu, megaupload, rapidshare stb. :) -
#11368 Innen csak max 10 MB mehet...
-
szdaniel94 #11367 Köszönöm a gyors választ (: -
#11366 jaámja -
#11365 Kb. 18 MB zipbe tömörítve a 7 fájl. Erre gondolsz? -
#11364 Szia, és üdv a fórumon.
Az avsim.com oldalon találsz egy Callout Gauge csomagot (callv1.zip), azt a leírás szerint beteszed az FSX-be és a kívánt gép paneljához hozzáadod.
Rémlik, hogy valamelyik gépnél alapból megvan ez, de most nem találom. -
szdaniel94 #11363 Sziasztok!
Nagyjából még új vagyok FSX terén! A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy leszállásnál a hang mondja nekem a magasságot? (fifty, forty, twenty ,ten... tudjátok)
Választ előre is köszönöm :) -
#11362 ha valki használja a REX-et (1.0, 2.0 tökmind1 melyik)
megtenné hogy az FSX/Texture mappából az:
Oceanhighfield*.dds (kb 6-7db)nevezetű fájlokat elküldené?
valmi teljesítménybarát verzsön kellene.. példul az It's water, vagy amilyet éppen használ
köszönöm:)
-
#11361 A fosX nem tud mit kezdeni a 100m-nél nagyobb vertex távolságú polygonokkal.A legtöbb FS9 scenerynél a készítés során ezt ugye még nem vették figyelembe.Ezért a ground hibásan fog megjelenni. Továbbá az X másképp kezeli az átlátszóságot az évszakos textúrákat az effekteket.
Tehát nem valószinü hogy egy FS9 scenery hibátlanul fog működni.
Speciel LHSM X-re konvertálása ezek miatt okoz "örömöket" Pateszi barátunknak. -
#11360 Valószínűleg a CDG úgy lett fejlesztve hogy kompatibilis legyen, mivel van belőle FSXes is. Így kiváncsi lennék miért a 2004est tetted fel, a kérdés pedig olyan Sceneryre irányult, aminek (gondolom) nincsen csak FS9es verziója. -
#11359 Máskor talán szerencsésebb lenne, ha nem csak elolvasnád, hanem értelmeznéd is ami oda van írva! -
#11358 Akkor rakjál fel egy flytampa lowwot és nézzük mire jutottál. :)))
Egyébként alapból nem működik, nem véletlen van minden scenerynek külön verziója fs9 és fsx alá, külön telepítővel. -
#11357 "Van ami működik, általában egyszerűbb Sceneryk"
Hát ez nálam pont fordítva jelentkezett, ami nem azt jelenti, hogy általában is így van, de ennél a 2 reptérnél pl. igen.... Azaz a nagy reptér tökéletes volt, a kicsi meg ugyan működött, de nem jelent meg jól. -
#11356 Van ami működik, általában egyszerűbb Sceneryk. De nagy általánosságban elmondható, hogy nem működnek. -
#11355 A konkrét sceneryről nincs tudomásom, de azt mondják a mindent tudók, hogy nem igazán működnek jól fsx alatt!
Mivel én nem tudok ennyit, ezért anno kipróbáltam egyet, a párizsi Charle de Gaul reptér scenery-t, ami minden hiba nélkül ment, ugyanakkor a Pápa scenery már nem volt tökéletes ( nem jelent meg a beton, füves leszállópálya volt helyette). Szóval nem mondom, hogy próbáld ki, mert biztos nem olcsó kiegészítő, de másképpen nem fog kiderülni, hogy jó-e vagy sem...
-
#11354 Sziasztok!
FS2004 Sceneryk működnek FSX alatt ?
Konkrétan erre gondolok. (Arrivals Terminal D - Honolulu-Oahu: ) -
#11353 mimás? -
#11352 Kánaán jön mi?:))) -
#11351 Az idei év első hozzászólásával, ha kicsit késve is:
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
No meg sok szép repülést a való életben és a virtuális légterekben is. -
qapmoc #11350 Justflight Rescue Pilot ismeri valaki,ill játszott már vele valaki?
Köszi -
#11349 Boldog uj evet kivanok mindenkinek -
carlosfly #11348 Boldog Újévet mindenkinek. Jó leszállást stb .. :) -
carlosfly #11347 Köszönöm megpróbálom! -
#11346 nyugalom..... jövőre minden lehetségessé válik, sőt! még azon is túl -
#11345 -
#11344 Na ez tényleg jó lenne, de sajna a mondandód végével is egyet kell értenem... -
#11343 Most kene valami +20 fokos helyen élni, ahol olcso az avgas, es buli helyett kimenni a repterre enni nevetni és repülni..........hol a bilim -