Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ebben a fórumban
- a FAQ-ban
- a letöltött repülõgépek fájljai között a mellékelt leírásokban
- google-ben
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Engem az érdekelne hogy a letöltött repülõgépeket hogyan lehet betenni a Flight Simulator X-be ?
A segítséget köszönöm.
Én innen rendeltem meg a goldot 10% kedvezménnyel:
http://cdgalaxis.hu/PC/15572/flight-simulator-x-gold-edition.html
Az F-16-os kieget én is megszeretném venni, csak várom, h a forint 250-260 körülire erõsödjön, mert szerintem alapból is eléggé drága a kiegészítõ...
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
a másik ha ezt felrakom az fsx+acceleration pack-omra (sp2) akkor az 1.2 verzióhoz képest jelentõsebb javulás várható? mert jelenleg csak egy "próba" verzióban van meg de áldoznék rá. köszi a válaszokat elõre is
You\'ll Never Walk Alone
Még egy kérdés: Nem vontathatom ki magam a gate-tõl a földi személyzettel mint a valóságban?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
hogyan tudok a flight planner-ben közbeiktatni egy 3. repülõteret is a kezdõ és a célállomás között?
(pl. budapest-new york között szeretnék felvenni utasokat londonban is)
de tényleg menj be néhány órára is...
Amúgymeg...megnézed a billentyûzetkiosztást!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
You\'ll Never Walk Alone
Feltettem az FSX-et és most tenbném rá az Acceleration Expansion csomagot, csak azt írja, hogy elõtte aktiválnom kell az FSX-et és csak utána tudom feltenni a kiegészítõt. :S a játék crackelve van. Ezt hogyan lehet kikerülni? mert igy nem tudom feltenni a kieg.-et.
Mi lenne peldaul ha mondjuk repulnel es a repules miatt nyomnad a game-t, hidd el egy kompromiszzumos beallitasal nagyon szepen el lehet vele tolteni az idot, tudod olyan mintha ferrarid lenne de max 60 al mehetsz tudom szar erzes de en elveznek egy ferrarit 60 ig is😊
Szoval szerintem jatsz probald megtalalni az optimalis beallitasokat.
Es ha az a lenyeg hogy 30 fps folott nyomjad akkor meg jatsz fs2004 el tele addonokkal ai forgalommal nagy komplez gepekkel siman ott van az fsx nel.
fs2004+flytampa vienna

Bp -rõl nem is beszélve.Hasonló géppel pl Budapest felett fix 29fps ésinden csili vili.
Rakhatna valaki összehasonlító képeket egyébként, hogy az hogy néz ki módokkal 😊
Hát nagyon el vagyok keseredve sajnos😞 Így hát hozzátok fordultam segítségért. Mert már nemtom mit tehetnék. Már évek óta arra vágyom hogy max grafóval jáchassak ezzel a játékkal. Nemrég megtörtént a nagy gépfelújítás. És max grafika mellett mégsem folyamatos😞😞😞 És ez eléggé elkeserít, pedig elég pro gépem van.
Proci: Intel Core 2 Duo E8400 3 GHZ
RAM: 2 giga DDR2 800 MHZ
VGA: Ati Radeon HD4850 512 Mb (a GeForce 9800 GTX szintjén van)
Szóval fogalmam sincs miért nem megy maximumon, pedig ugy gondolom egy ilyen konfigon már illene.😞😞 Tud valaki segíteni? Elõre is köszönöm.