Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Az fs úgy mûködik ,hogy van két gomb, a decrease selection, és az increase selection. Alap beállításban "ó"(vagy ü?) és a jobb shift melletti "-". Alap esetben ezekkel változtatod a zoom-ot a nézetekben. Na most ez egy többfunkciós dolog, ahogy a neve is mutatja. A kiválasztott funkciókat tudod vele változtatni, legyen az alapesetben a zoom, idõgyorsítás, OBS, mágnesek állása stb. Na most az "R" billentyû egy ilyen funkció(idõgyorsítás) meghívására szolgál, ahogy a mágnesekére az "M", a sugárhajtómûvek indítására a "J", az OBS beállításra a "V",COMM frekikre a "C", NAV frekikre az "N" és még folytathatnám. AZ utóbbi billentyûknek a régi fsekben volt nagy létjogosultsága, de az egér megjelenésével ezek gyakorlatilag már kihaló félben vannak.
Na most akkor összegzés képpen úgy mûködik a dolog, hogy megnyomod az "R" billentyût, majd a decrease, increase selection gombokkal tudod változtatni az idõgyorsítás mértékét. A Backspace megnyomásával kilép a funkcióból (idõgyorsításból) és újra zoomként mûködnek a gombok. Értelemszerûen újabb idõgyorsítás érték beállításához újra meg kell nyomni az "R"-t."
barmilyen reptere mesz es elohozod az ATC windowt tudsz komunikalni a ground, tower, mindenkivel, vagy kikeresed az adott repter frekvenciait, azt a map en megtalalod ha rakattintasz a reptere a feljovo ablakban minden inof megtalalhato, javaslom olvasd at a learning centert.
hogy tudom a simulation rate-et állítani billentyûzetrõl? -egérrel elég macerás sajnos.
miért van az hogy csak az aucklandi reptérrel van rádiós összeköttetésem?
3000m feletti területen felszálláshoz van valami extra teendõ mert airbus és boeingekkel Bolíviában nem tudtam felszállni
-egyelõre ennyi. 😊 elõre is köszi ha válaszol vki
lehet kene egy sima joy, mivel van az oldalra valo dontes, van az fel le dontes, es van meg egy harmadik a rudder, ez a harom mozgasi irany van a repuloknel, es pl kisgepnel mind a harmat hasznalaod egyszerre.
javaslom megnezni a assigments beallitasoknal eloszor is hogy felismerte e a joyt illetve hogy a megfelelo tengelyek vannak e beallitva.
Ha ramesz a beallitasoknal akkor fent kivalasztod a joyt, vagy kormanyt,
aztan a listaban
1.ailerons ez jobbra balra
2. elevator ez a fel le
es lejebb talalod a Ruddert - a foldon pl ezzel kanyarodsz a gepekkel.
ezekre rakattintva beallitod a megfelelo tengelyt, es mar mehetsz is.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
mi erre e megoldás?
(-igen volt már a kérdés de a nagy vita között lehet elsiklottatok felette)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Ha nem akarsz add onokat fejleszteni, valószínûleg nem lesz rá szükséged.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
MAjd , ha nem szolsz hozza baromsagot ! Vagyis SOHA NEM FOGOK ,mert nincs miert!! UTSO HSZ volt neked!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
Akkor felvilágosítalak: az, hogy melyik topikban mit kaptam és miért, semmi közöd nincsen. Itt most errõl a topikról van szó!
Utoljára mondom, vegyél vissza az arcodból, míg nem késõ. Semmivel se leszel szarabb ember s a kezed se fog vélhetõleg letörni ha csak ennyit beírsz ide: bocs.
Kiváncsian várom vajon képes leszel-e rá...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szerintem inkabb ezzel torodj !! <#taps>#taps>
Ha vmit nem ertesz ne szolj bele baormsagot ,koszonom!!
MEghozza innen kozdodik: #5883 HSZ
REszemrol amen!!
Egy bocsánatkérést elfogadok...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...