Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
IE7 is. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

pateszi
IE 6 is széthúzta. Nagyon bosszantó volt.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Hypo
Firefox 3.0.3 al is szethuzta a kerdojelek sokasaga az oldalt.

Hypo
Milyen gep?

alert
Töröltem. Milyen böngészõvel húzta szét -csak kíváncsiság-? Nekem a google chrome-al jó volt és én állat elfelejtettem megnézni a többivel mielõtt töröltem 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!Kezdõ játékos vagyok, és az lenne a kérdésem, hoyg a leszállásnál hol kell bekacsolni azt a funkciót hogy mondja az automatika a magasságcsökkenést és az idevaló többi dolgot?
Papirzacsi
Eléggé idegesítõ ez az értelmes hsz, ahogy széthúzza a topikot. Alert lehetne törölni?Thx!

Papirzacsi
Itt a rövidke leírás az fs természetérõl.
"Az fs úgy mûködik ,hogy van két gomb, a decrease selection, és az increase selection. Alap beállításban "ó"(vagy ü?) és a jobb shift melletti "-". Alap esetben ezekkel változtatod a zoom-ot a nézetekben. Na most ez egy többfunkciós dolog, ahogy a neve is mutatja. A kiválasztott funkciókat tudod vele változtatni, legyen az alapesetben a zoom, idõgyorsítás, OBS, mágnesek állása stb. Na most az "R" billentyû egy ilyen funkció(idõgyorsítás) meghívására szolgál, ahogy a mágnesekére az "M", a sugárhajtómûvek indítására a "J", az OBS beállításra a "V",COMM frekikre a "C", NAV frekikre az "N" és még folytathatnám. AZ utóbbi billentyûknek a régi fsekben volt nagy létjogosultsága, de az egér megjelenésével ezek gyakorlatilag már kihaló félben vannak.

Na most akkor összegzés képpen úgy mûködik a dolog, hogy megnyomod az "R" billentyût, majd a decrease, increase selection gombokkal tudod változtatni az idõgyorsítás mértékét. A Backspace megnyomásával kilép a funkcióból (idõgyorsításból) és újra zoomként mûködnek a gombok. Értelemszerûen újabb idõgyorsítás érték beállításához újra meg kell nyomni az "R"-t."

Papirzacsi
De! Az R megnyomása után a decrease/increase selection gombokat kell nyomogatni. AZ Index pilóta forum repszim topikjában nem is olyan régen írtam az fs ilyen tulajdonságairól egy rövidet. Keresd meg, aztán ha megtlaáltad ide is bemásolhatod.:-)

Hypo
probald mas gombra tenni, en nem hasznaltam soha nem tudom hogy mukodnie kene

Shortstop
igen de akkor nem csinál semmit. nem gyorsít, lassít semmi. csak köszöni elvan. vagy kell mellé nyomni mást? görgõt meg a +/- próbáltam

Hypo
key assigmentnel lehet beallitani, ha jol emlekszem alapbol az R gomb talan.

Shortstop
igen a gyorsításra gondoltam.

ok, pótolom

Hypo
rate? a gyorsitasra gondolsz?

barmilyen reptere mesz es elohozod az ATC windowt tudsz komunikalni a ground, tower, mindenkivel, vagy kikeresed az adott repter frekvenciait, azt a map en megtalalod ha rakattintasz a reptere a feljovo ablakban minden inof megtalalhato, javaslom olvasd at a learning centert.

Shortstop
lenne pár kérdésem:

hogy tudom a simulation rate-et állítani billentyûzetrõl? -egérrel elég macerás sajnos.

miért van az hogy csak az aucklandi reptérrel van rádiós összeköttetésem?

3000m feletti területen felszálláshoz van valami extra teendõ mert airbus és boeingekkel Bolíviában nem tudtam felszállni

-egyelõre ennyi. 😊 elõre is köszi ha válaszol vki

Hypo
Billentyu szar felejsd el, kormany se er sokat bar jobb mint a billentyu,
lehet kene egy sima joy, mivel van az oldalra valo dontes, van az fel le dontes, es van meg egy harmadik a rudder, ez a harom mozgasi irany van a repuloknel, es pl kisgepnel mind a harmat hasznalaod egyszerre.

javaslom megnezni a assigments beallitasoknal eloszor is hogy felismerte e a joyt illetve hogy a megfelelo tengelyek vannak e beallitva.

Ha ramesz a beallitasoknal akkor fent kivalasztod a joyt, vagy kormanyt,
aztan a listaban

1.ailerons ez jobbra balra
2. elevator ez a fel le
es lejebb talalod a Ruddert - a foldon pl ezzel kanyarodsz a gepekkel.

ezekre rakattintva beallitod a megfelelo tengelyt, es mar mehetsz is.

Shortstop
nekem úgy tûnik hogy random szerûen jön elõ... de legfeljebb majd megpróbálom konkrétan ebbõl az aspektusból megnézni..

Okés, mondok egy másik hírt. Ha billentyûzettel irányítom, akkor sem fordul el megfelelõen. Tehát nem tudom mi lehet. Vettünk botkormányt. Azzal meg nem is lehet irányítani, mert nem engedi valamiért az összes irányt, stb.. Akkor melyik lenne jobb, és használható?
Robez84
Beragad a "?-jel" ? XD

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Hypo
Le tuod szukiteni mi okozhatja a problemat, mindig elofordul vagy csak bizonyos gepeknel scenerynel?

panther112
Ahhoz elõbb meg kéne tanulnia írni😊

w77d
tanulj meg fórumozni...

Shortstop
nemtudok ez ellen tenni semmit ha jól értem. igaz?

Hypo
valami miatt megall lehet scenery gond, nekem flightzone portland scenerynel szokott elofordulni hogy 10 bol 2 szer kilep toltes kozben.

Hypo
😊))) mar elnezest, de egy nem arcade jellegu a repules technikai reszet megfogo jatekot miert akarsz gamepadel iranyitani?? ezt sose fogom megerteni meg a billentyurol a jatekot, kb mintha en szarvkormannyal akarnak quakezni

panther112
Nem értem miért nem sikerül fordulnod, ill. miért gyorsulsz túl, a "tanító" mindent elmagyaráz, shift+F10-el el is lehet olvasni. (lehet, hogy F9, nem F10)

Sziasztok! Gamepaddal szeretném irányítani a játékot. Elsõ két gyakorló pálya szuperül sikerült. Viszont jön a harmadik, amikor taxi módján kéne úgymond menni a kifutón, és ott kanyarogni. Ezt nem akarja megtenni. hiába nyomom neki,hogy forduljon, nem akar elfordulni, begyorsul, és muszáj felszállnom. De van, hogy lassan próbálom meg, és akkor sem fordul el annyira, amennyire kellene, csak nagyon kicsit. Segítsetek légyszi, mert így nem tudok játszani vele😞
Shortstop
van / volt másnak is olyan problémája hogy mikor betöltené a pályát akkor fekete képernyõnél megáll és mutatja továbbra is hogy 100% de nem megy tovább?
mi erre e megoldás?

(-igen volt már a kérdés de a nagy vita között lehet elsiklottatok felette)

panther112
tud=ismer*

panther112
Dx9, vagy dx10 ajánlott inkább? (ha valaki esetleg tud képekkel illusztrált tesztet, az különösen jó lenne😊 ) köszi

Shortstop
király, köszönöm!

Hypo
ALT gomb elojon felul a menu es ott van instant replay

Shortstop
létetik ebben a játékban vhol visszajátszás?

panther112
érdemes* 😊

Oké...csak én kb fél évente szólok és most törölted egybõl...igazad van nem errõl szól....csak szerintem akkor mást is törülni kéne...na mindegy gyerünk repülni.
alert
Mert most untam meg. Az eddigiekbõl mindenki levonhatja a konklúziót, minden további hasonló off felesleges.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Papirzacsi
És ha belinkelnéd?Akkor csak az tölti le aki akarja.

Alert!A többi hozzászólást ,miért nem törlöd?<#banplz><#banplz><#banplz>
Ombika
DE ez rengeteg kep, ha ide beteszem mind a beallitaoskrol stb-rol , mert ugy 1szerubb, akkor sokan hurrognanak! 😊 Ezert kernek e-mailt!<#worship>

panther112
Üdv,

DX10 alatt játszani vele?

köszi

pateszi
Az FSX kiegészítõk fejlesztéséhez szükséges programcsomag és dokumentáció.
Ha nem akarsz add onokat fejleszteni, valószínûleg nem lesz rá szükséged.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy a FSX SDK az milyen program?
Smicy2
<#wow3>

Charade GTti

Hypo
legalabb mas is okkulhat, de ha nem akkor privatba

Ombika
Hova kuldhetem a kepeket es beallitasokat, mert ha mindet belinkelnem ide, eleg off lenne?! <#worship>

Ombika
Leulhet 1-es!!! Viszlat!!

MAjd , ha nem szolsz hozza baromsagot ! Vagyis SOHA NEM FOGOK ,mert nincs miert!! UTSO HSZ volt neked!! <#taps><#taps>

Clidey
És úgy érzed ennek folyományaként bármilyen hangnemet megengedhetsz magadnak velem szemben?!

Akkor felvilágosítalak: az, hogy melyik topikban mit kaptam és miért, semmi közöd nincsen. Itt most errõl a topikról van szó!

Utoljára mondom, vegyél vissza az arcodból, míg nem késõ. Semmivel se leszel szarabb ember s a kezed se fog vélhetõleg letörni ha csak ennyit beírsz ide: bocs.

Kiváncsian várom vajon képes leszel-e rá...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ombika
Minõsíthetetlen viselkedésért a Felhõk Felett c. topikban (házigazda kérésére)

Szerintem inkabb ezzel torodj !! <#taps>

Ha vmit nem ertesz ne szolj bele baormsagot ,koszonom!!
MEghozza innen kozdodik: #5883 HSZ

REszemrol amen!!

Clidey
Ki vagy te hogy ilyen hangot engedsz meg magadnak velem szemben, he?! Vegyél már visszább az arcodból!

Egy bocsánatkérést elfogadok...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
"...Ebben hol van lefuttathato benchmark , de most komolyan?"
Miben?

De lezarhatjuk😊