Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Alert van egy linked? Köszi
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszönöm a válaszokat! 😊
Háát, most az F-16-ossal szoktam örömrepkedni (Aerosoft), de a sima motoros sárkány is tetszik.. 😊 szóval mindenevõ vagyok..
Alert, hogy érted hogy többet tud? Az erõforrás igénye más mint a Flight Environment-é?
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nagyon szép a tenger, a tengerpart és részletes a város. A környezõ hegyek is szép látványt nyújtanak. Válassz alacsonyabb napállást és este is nézzél szét. :-)
De ez is csak akkor amikor "áttöröd" a felhõzetet, vagyis amikor benne vagy. Alatta felette nincs változás fps-ben.
vagy kérdezem egyszerûbben. ugyanazt az FPS-t tudja produkálni, vagy jelentõsen leesik?
nekem megvan a Flight Environment X és nagyon real látványt nyújt. HD felhõzet, fényhatások (naplemente stb), eszméletlen élethû víztextúrak tömkelege közül válogathatsz. Én csak ajánlani tudom. Aerosoft switzerland proffessional + Flight Environment X már nagyon élethû hatást kelt. Ha azt együtt megnézi a cimborád, tuti eltátja a száját.
Köszönöm a válaszokat! Ma kipróbálom. 😊
Addon-okból mit javasoltok?
Köszönöm a válaszokat:
Papa01
Airport is the Princess Juliana Intl. on St.Maarten.. An caribian island..
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
FSX-ben szerintetek melyik a reptér (vagy szép táj) az, ahol egy kis örömrepkedést lehetne mutatni egy cimborának? 😊
A másik kérdésem az lenne hogy, kipróbáltátok már az Flight Environment X for FSX -et?
Köszönöm a válaszokat:
Papa01
tudna valaki nekem csinálni egy leírást az FSX ben a telluride landing vagy a rome-naples küldetéshez? hogy pontosan mikor mit hova kell állítani, és úgy talán meg tudnám érteni! A leszállással mindig gáz van, az ILS belevezeti a gépet a földbe, a kifutopálya elõtt 😄
Nagyon köszi!
a flight planbe benyomom h IFR, meg kiválasztom a z utonalat meg direct gps... megyek mondjuk boeing 737 el, tegyük fel LHBP-re. Felszálláskor elmondja h ereszkedjek 8000re meg mondjuk forudljak jobbra 200ra. utána még kb 2x szól h merre menjek, semmi magasságállitás semmi csak kanyar, aztán feriheggyel párhuzamosan visz, elmek a reptér mellett mondjuk 8000 magasan. És onnantol semmi info. én azt szném, h mondaná h hogy kell megközelíteni a repteret, ereszkedjek x magasságra stb... ha magamtol elkezdek ereszkedni, v kanyarodni a kifutopálya felé már rinyál h nincs meg a magasságom stb........ Szóval hogy lehet beállítani h a légiirányítás folyton mondja merre menjek? És h egyenesbe állítson a kifutopálya elõtt
köszi
Megvettem a Mega airport Budapest-et dobozos kiadásban ez ugye tartalmazza az FSX és az FS2004 verziót de csak 1.2-es verzió.
Néhány héttel ezelõtt írtátok nekem hogy beregisztrálás után az aerosoft.com oldalról tölthetem az 1.4-es verziókat. Be is regisztráltam de csak az FSX 1.4-es verziót tudtam letölteni az FS2004 verziónál a következõ üzenet áll:
" Budapest 2007: Free FS2004-Version
As promised owners of the FSX-Version of Mega Airport Budapest got the possibility to dowload also the FS2004-Version for free. You can find it in your shop account.
Note: For the installation please insert your eMail-address and the serial key of the FSX-Version (Mega Airport Budapest)"
De nekem nincs shop accountom, habár csináltam eggyet de honnan tudom ezt letölteni mert fs2004-el is szoktam repkedni is ott is jó lenne a legutolsó 1.4 friss verzió.
Segitsetek már hogy merre találom az fs2004 1.4-es verziót. Elõre is köszi.
Miért van az, h bizonyos gépek nem jelennek meg a free flight menüben, pontosabban: megjelennek egy pillanatra (textúra nélküli, natúr modelljük) majd el is tûnnek, a nagy fehérséget hagyva maguk után, illetve mi ennek a problémának a megoldása?
teljesen reálisra raktam a beállításokat de mikor szállnék fel (Cessna) akkor már nagyon erõsen dobálja a gépet, nem is megy egyenesen (nehezebb gépek sem mennek egyenesen), mikor pedig a levegõbe emelkedek akkor még agresszívabban rángatja.
Én nem vagyok tisztában valamivel, vagy mibõl kell kicsit visszabvenni a realism opciónál lévõ csúszkáknál?
elõre is köszi
-Cessnával repültem egyet Gödöllõn de nagyon dobálta a gépet
tudom hogy ez függ a hajtómûvek igénybevételétõl de mégis valami közeli érték kellene.
-737-800-assal próbáltam Larnaca-Ibiza vonalat és Ibiza felett már kifogyott az üzemanyag és nem tudtam letenni a gépet.
Van értelme telepíteni??
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
FSX-hez melyek a "legkomolyabb" Airbus és Boeing addon-ok (A320-330-340 és B737-757-767-777 érdekelne konkrétan)