Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alert
Sorry benéztem ITT lehet majd megvenni, de még csak coming soon..

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

jaja csak itt is az van hogy Unreleased, úgíhogy ennyit a megjelenésrõl<#szomoru1>

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

itt meg lehet venni.

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Ombika
Igen en is nezegettem , de sehol semmi! Jolenne vmi teszt rola! 😊

Megjeleeeeeeenttt????? és hol lehet beszerezni mert a honlapjukon semmi utalás nincs rá !!!

Alert van egy linked? Köszi

RiCSi1234
Imádom! 😊

GTA V (*.*)

Ombika
Dodo miatt nem a legolcsobb most beruhazni ra! 😞

L Viper
Ez tényleg nagyon jól néz ki. Elképesztõek a képek. <#eljen>
Papa01
LViper, köszönöm a tippet, kipróbálom! 😊

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! 😊

Háát, most az F-16-ossal szoktam örömrepkedni (Aerosoft), de a sima motoros sárkány is tetszik.. 😊 szóval mindenevõ vagyok..

Alert, hogy érted hogy többet tud? Az erõforrás igénye más mint a Flight Environment-é?

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

L Viper
Rio de Janeiroban is érdemes kisgéppel, esetleg Ultralight-al egy kört tenned.
Nagyon szép a tenger, a tengerpart és részletes a város. A környezõ hegyek is szép látványt nyújtanak. Válassz alacsonyabb napállást és este is nézzél szét. :-)
alert
Flight Environment helyett érdemes lehet kipróbálni a Real Environment X-et, már megjelent és fényévekkel jobban néz ki nameg több dolgot is tud. Ja és olcsóbb is! Ha valaki kipróbálta dobhatna infót.

az én beállításaimmal ugyanazt, talán swiss pro alatt alcsonyan szállva full felhõzet esik 30ról 23-27 ig de nem vészes.

De ez is csak akkor amikor "áttöröd" a felhõzetet, vagyis amikor benne vagy. Alatta felette nincs változás fps-ben.

Shortstop
mennyivel több erõforrásra van szükség az environmenthez?

vagy kérdezem egyszerûbben. ugyanazt az FPS-t tudja produkálni, vagy jelentõsen leesik?

bocs az elõzõ Papa01-nak szólt

Hi,

nekem megvan a Flight Environment X és nagyon real látványt nyújt. HD felhõzet, fényhatások (naplemente stb), eszméletlen élethû víztextúrak tömkelege közül válogathatsz. Én csak ajánlani tudom. Aerosoft switzerland proffessional + Flight Environment X már nagyon élethû hatást kelt. Ha azt együtt megnézi a cimborád, tuti eltátja a száját.

Hypo
Hat sok van a kerdes merre es hogy akarsz repulni, kisgepes repulest reszesited elonyben vagy inkabb nagyvasakat.

Papa01
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Ma kipróbálom. 😊
Addon-okból mit javasoltok?
Köszönöm a válaszokat:
Papa01

i robot
Érdemes repkedni Svájc-ban. Ott addonok nélkül is jól néz ki minden.

Shortstop
http://www.youtube.com/watch?v=4v6O20sBDd4&feature=related

Shortstop
itt egy ilyen landolás.

Airport is the Princess Juliana Intl. on St.Maarten.. An caribian island..

Robez84
Huh én voltam valami szigeten talán a Hawaii vagy mi de rohatt szép volt. Ott érdemes repkedni.Sajnos nem tudom melyik sziget volt!most fent sincs a játék hogy meg tudjam nézni.😞:S

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Papa01
Sziasztok!

FSX-ben szerintetek melyik a reptér (vagy szép táj) az, ahol egy kis örömrepkedést lehetne mutatni egy cimborának? 😊

A másik kérdésem az lenne hogy, kipróbáltátok már az Flight Environment X for FSX -et?

Köszönöm a válaszokat:
Papa01

elolvastam... de nem teljesen vágom még.

tudna valaki nekem csinálni egy leírást az FSX ben a telluride landing vagy a rome-naples küldetéshez? hogy pontosan mikor mit hova kell állítani, és úgy talán meg tudnám érteni! A leszállással mindig gáz van, az ILS belevezeti a gépet a földbe, a kifutopálya elõtt 😄

Nagyon köszi!

Hypo
hat ez nem ilyen egyszeru javaslom a bannerban talalhato linken elolvasni az alapokat es akkor majd te is rajossz miert is megvalaszolhatatlan a kerdesed😊 TANULNI TANULNI TANULNI jatszani

hali. nekem az lenne a kérdésem, h hogy kell azt beállítani h a légiirányító folyamatosan beszéljen h merre forduljak ereszkedjek stb?

a flight planbe benyomom h IFR, meg kiválasztom a z utonalat meg direct gps... megyek mondjuk boeing 737 el, tegyük fel LHBP-re. Felszálláskor elmondja h ereszkedjek 8000re meg mondjuk forudljak jobbra 200ra. utána még kb 2x szól h merre menjek, semmi magasságállitás semmi csak kanyar, aztán feriheggyel párhuzamosan visz, elmek a reptér mellett mondjuk 8000 magasan. És onnantol semmi info. én azt szném, h mondaná h hogy kell megközelíteni a repteret, ereszkedjek x magasságra stb... ha magamtol elkezdek ereszkedni, v kanyarodni a kifutopálya felé már rinyál h nincs meg a magasságom stb........ Szóval hogy lehet beállítani h a légiirányítás folyton mondja merre menjek? És h egyenesbe állítson a kifutopálya elõtt

köszi

ok, megnézem

alert
Fs2004-esbõl nincs 1.4-es verzió, az utsó az 1.3. Regisztráld a terméket és akkor elérhetõ az update is a frissítések menü alatt valahol. Ha nem megy, akkor inkább az aerosoft fórumot olvasgasd, mert nem egy téma volt ezzel kapcs, hogy valaki nem találta a 2004-es frissítést. Ha nem megy, kérdezd õket.

nálam ez se segít, valami a textúrákkal van, csak azt nem tudom mi 😞

Shortstop
nálam az volt hogy lejjebb vettem a felbontást

Sziasztok!

Megvettem a Mega airport Budapest-et dobozos kiadásban ez ugye tartalmazza az FSX és az FS2004 verziót de csak 1.2-es verzió.
Néhány héttel ezelõtt írtátok nekem hogy beregisztrálás után az aerosoft.com oldalról tölthetem az 1.4-es verziókat. Be is regisztráltam de csak az FSX 1.4-es verziót tudtam letölteni az FS2004 verziónál a következõ üzenet áll:
" Budapest 2007: Free FS2004-Version

As promised owners of the FSX-Version of Mega Airport Budapest got the possibility to dowload also the FS2004-Version for free. You can find it in your shop account.

Note: For the installation please insert your eMail-address and the serial key of the FSX-Version (Mega Airport Budapest)"

De nekem nincs shop accountom, habár csináltam eggyet de honnan tudom ezt letölteni mert fs2004-el is szoktam repkedni is ott is jó lenne a legutolsó 1.4 friss verzió.

Segitsetek már hogy merre találom az fs2004 1.4-es verziót. Elõre is köszi.

Üdv!
Miért van az, h bizonyos gépek nem jelennek meg a free flight menüben, pontosabban: megjelennek egy pillanatra (textúra nélküli, natúr modelljük) majd el is tûnnek, a nagy fehérséget hagyva maguk után, illetve mi ennek a problémának a megoldása?

Shortstop
kérdés:

teljesen reálisra raktam a beállításokat de mikor szállnék fel (Cessna) akkor már nagyon erõsen dobálja a gépet, nem is megy egyenesen (nehezebb gépek sem mennek egyenesen), mikor pedig a levegõbe emelkedek akkor még agresszívabban rángatja.
Én nem vagyok tisztában valamivel, vagy mibõl kell kicsit visszabvenni a realism opciónál lévõ csúszkáknál?

elõre is köszi

Shortstop
zsír köszönöm!

Hypo
217 fokrol fuj es XX csomoval

Shortstop
még egy kérdés. amikor a reptér mondja az adatokat, temp, dewpoint, stb. akkor mikor a szélnél azt mondja hogy "217" az mit jelent?

-Cessnával repültem egyet Gödöllõn de nagyon dobálta a gépet

Shortstop
üzemanyaggal hogyan tudok kalkulálni?
tudom hogy ez függ a hajtómûvek igénybevételétõl de mégis valami közeli érték kellene.

-737-800-assal próbáltam Larnaca-Ibiza vonalat és Ibiza felett már kifogyott az üzemanyag és nem tudtam letenni a gépet.

😄 nem adom fel!! Remélem menni fog. Köszi

alert
Hmm valami olyasmi rémlik, hogy nem minimumra kell állítani, hanem van ott egy csomó grafikon a különbözõ tengelyekre és azon felül van még az érzékenység. Ha megfelelõen vannak összehangolva, akkor jó. Emlékszem, hogy én is tököltem vele anno vagy fél órát, mire elfogadható lett.

Értem de levettem a freetrackba mindent minimumra és még ugyis nagyon durva😞

alert
Azért, mert alapból túl érzékenyek a beállítások az FS-hez, ezért át kell állítani az érzékenységet. Próbálgatni kell. Amúgy van ám neki kézikönyve meg weboldala amiben ezek az "alap" dolgok mind benne vannak.

oké megvan köszönöm,müködik de csak a hátso nézetböl,ha beülök a gépbe valami iszonyat érzékegy lesz,és ahogy nézelödök kiis megy a pilotafülkéböl..

Van fent a weboldalon Sp2 frissítés, de nincs hozzá angol.
Van értelme telepíteni??
A 2.1-s verziójú Freetrack-kal, az fsx-es profilt kiválasztva mûködik. (Plussz simconnect opció.)

Probálgattam de sehogyse megy,más játéknál müködik,de itt csak a joy-al tudok nézegetni,nemtom mit kell beállitani.. valaki pls help!

sziasztok most raktam fel a játékot és az lenne a kérdésem ,hogy müködésre tudom birni valahogy a freetrack cuccomat?

Papirzacsi
Level-D 767-300, PMDG Boeing 747-400, PMDG MD-11.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok!
FSX-hez melyek a "legkomolyabb" Airbus és Boeing addon-ok (A320-330-340 és B737-757-767-777 érdekelne konkrétan)

i robot
GOLD = FSX Deluxe + FSX Acceleration. Semmi több, csak olcsobb.

pateszi
Gyakorlásként ki lehet próbálni lelassított idõvel, úgy, hogy beállítasz második nézetként még egy felülnézetet is. Ha jól megy már, mehet élesben, valós idõvel is.

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2