Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Supersix
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1.) Az Fsx joy beállításokat hova menti a gép gondolom ez egy config fájl lesz, csak mert úgy néz ki format lesz a gépemen és semmi kedvem nincs újra beállítani!
2.) Ismer vk egy nagyon megbízható ha lehet ingyenes oldalt ahol be lehetne szerezni egy normális Malév texture-t Boing-hez csak mert amiket én találtam mindenféle fájl át irogatós meg nem volt mûszerfal dolog volt vagy ha van valakinek egy komplett gépe ilyen festéssel azt nagyon megköszönném ha valahogy el juttatná hozzám!
3.)A FEX úgy változik ahogy én állítom a grafikai beállításokat vagy az egy fix dolog? Csak mert nálam maxon van a weather effect meg majdnem minden de nem igazán úgy néz ki a dolog amire én számítottam!
Végezetül: Kipróbáltam egy Shockwave 3D Lights Redux nevû progit ami élethû fényeket ad a gépeken a navigációs és stb lámpáknál plusz a reflektroroknak!Nekem nagyon bejött ez a kis progi mert tökre nem tetszett eleve ahogy microsoft megcsinálta egyáltalán nem volt élethû szerintem!Ha kell valakinek el tudom küldeni!
Köszi elõre is!

Ombika
Marpedig igenis fizetos! Keress ra googliban!

Sziasztok, most rendeltem meg az FSX Gold progit es rögtön egy kerdesem is lenne: hallottam h van hozza magyar nyelvü kezikönyv, de az enyemben nem volt. Nem tudjatok honnan lehet letölteni? Esetleg megvasarolni? Mert tenyleg szeretnek megtanulni >repülni< es bar egyetem utan tervbe van veve Malev pilotasuli, addig is jo lenne nem csak fel-le szalldogalni. Köszönöm!

U.i.: Sokat emlititek FEX-et is, az letölthetö valahonnan? Gondolom az mar nem fizetös. 3Ghz Intel, 2Gb ram, 256 mb Gef 8600 eleg hozza?

Official IVAO Member

Shortstop
sajnos úgy sem ezért állok értetlenül, de mindegy. lehetne rosszabb is😊

ahogy mondtam úgy sem?
akkor passz. Írd ki a frekiket és kézzel vidd be amikor kell. Így izgalmasabb is kicsit. Reptérnél meg eljárás szerint érkezz és az tuti rávezet a pályára.

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Shortstop
direct módban persze világos, de a többiben sem tudom elmenteni (a másik 3)

Nem igazán értem a kérdést, de megpróbálok válaszolni. Mit értesz az alatt, hogy "ezzel a móddal"? A direct gps módban benne van, hogy direkt, azaz egyenest oda. Ott egyetlen route van AZ EGYENES indulótól-érkezõig. A routokat elméletileg elmenti FSX, az , hogy a te módosításaidat is nem tudom, de ha ugyanazt akarod repülni akkor a flight plan módban nyomj a LOAD-ra ne pedig újraterveztess vele. Így sztem azt kell kapnod amit te módosítottál.

Shortstop
következõ kérdésem az lenen hogy ha ezzel a móddal beállítottam a route-okat akkor azt valahogy el lehet menteni? Direct-GPS módban még a játékban sem hozza be a route-okat. VOR-ben sikerült de menteni nem tudom, mindig visszaadja azt amit õ beállított alapból.

Ombika
Ombika
Ezeket es a videokat mar millioszor megneztem. 😛 Kivancsi lennek milyen fps-eket produkal?! 60 dodo azert nem keves erte!

L Viper
$60.95
FSX only.
FS9 Version Coming Soon!

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Robez84
<#rinya>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Ombika
Amit linkelt az regisztracio, arat nemlattam mennyi lenne?! 😮

Még nem

Ombika
MEgvetted mar? 😊

kirrrrrrrrráááááááááááály

alert

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Shortstop
basszus erre nem gondoltam. köszi 😊

Készítettem néhány képet a FEX (HD minõségû) felhõirõl. Hm nem rossz.

FEX HD

megfogod a piros vonalat egérrel és húzod ameddig akarod

Shortstop
flight route-ban hogy tudok waypointot hozzáadni?
a lentebbi képen a kifutópályára kelet felõl szeretnék érkezni (többször voltam ott életben és akkor mindig K-rõl volt), és ezért szeretnék valami pontot bejelölni azok mellé amit a gép automatikusan kiválasztott magának.
szóval hogy oldható ez meg mert biztos van rá valami megoldás!
elõre is köszi a segítséget

Sziasztok! Nálam aza probléma áll fent hogy van egy amd 5000+-os procim(2.6GHz) és ebbõl a játék csak egy magot használ a másik csak kb8-10%-on megy ezért nagyon akad.Mit lehet ezzel kezdeni?
Ombika
4 magbol csak 2 magot hasznal ki rendesen, masik 2ot 20%-osan regen csinaltam tesztet keresd meg , alul a kereso!

wolfaud
meg mondjuk cross fire-t vagy sli-t?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
A 4 mag ra gondoltam meg a 64 bites rendszer

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Ombika
Sp2 dx 10-es! 2 magot hasznalja most is nezd csak meg!

pateszi
Talán az FS11? <#awink>

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

wolfaud
Tud valaki vlamit arrol hogy van-e vagy lesz-e olyan kiegészítõ amivel az fsx kihasználja a 64-bitet illetve a több magos procikat meg a dx 10-es videokartyakat illetve a Vistara optimalizálják?

Szia!

Tényleg jó képek. A beállításokat please <#vigyor4>
Mármint az FSX belieket ...

Hitman
L Viper
Gyönyörû képek. <#eljen>
Ennek kapcsán lenne egy kérdésem: A galériád 1. oldalán a Port01-02-03 screenek melyik kiegbõl vannak? Azok ugye FS 2004-es képek? Nagyon jól néznek ki!
Ezt csak úgy írom!!!Aki szereti az F-14-est annak tudok a játékhoz adni egy modot.thx<#wave><#nezze>
Csáá!!Egy olyan kérdésem lenne hogy billentyûzettel rossz vele játszani?<#conf>
Robez84
Nekem most elvileg az Ultimate Terrain X USA érkezik meg...Hát remélem nem fogok csalódni! Bár néhány képet láttam, nem volt rossz.

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Tényleg nagyon jó képek. És ez a 3 kieg mennyire FPS-gyilkos? És szerinted hogy futna az enyémen?

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

pateszi
Ez a konfiguráció kb. az alsó határ, amin egyáltalán érdemes a játékot kipróbálni. Kompromisszumok árán elég jól futtatható az FSX, de a komoly nagy gépekrõl és az igazán részletesen kidolgozott nagyobb repterekrõl le kell mondani, ott 10 fps alá megy a játék még visszafogott beállításokkal is. Fõleg kis gépekkel és kisebb repülõterek között szoktam repkedni(amíg nincs meg a következõ gépem), így magasabb grafikai beállításokkal is viszonylag szép a látvány. Természetesen GEX, FEX, UTE és egyéb igazán komoly, a látványt javító kiegészítõkkel még nem próbálkoztam, valószínûleg abból csalódás lenne. (A galériámban találsz FSX képeket.)

Hypo
koszi😊

Robez84
nekem is hasonló sz.gépem van neked szépen megy a játék? mert nekem néha nagyon beszaggat 12-15fps. 7600GTm van meg 3200+os proci.

pateszi
Pompás képek, gratula!

Robez84
Nagyon zsíír képeid vannak!

Hypo
A kerdes mennyire szeretned a valosagot szimulalni.

Repter megtalalasaban segithet a terkep, a gps, ha elotte felkeszulsz az utra amit repulni akarsz, radio iranyitas..stb

Hypo
FE adja a sky texturakat es a felhozetet, ha real time weathert allitasz be vagy van egy kulso idojarasgeneralo progid ( activesky) akkor o az idojaras alapjan rakja a texturakat es felhozetet.

ActiveSky Flight Enviroment es Ground Enviroment egyutt nagyon jol mukodik es nagyon szep latvanyt kaphatsz.

Pictures

Robez84
Sziasztok..
Amikor csak szabadon repülök és le akarok szálni egy reptérre azt be tudom állítani valahol hogy az iránytûm mutassa az irányt? mert ezzel van a legtöbb gondom ha freeben repkedek sohasem tudom merre van a reptér pontosan és hogy mikor kell lassítanom meg ereszkednem! THANX elõre is!

Shortstop
active sky?
az is valami külön progi?

meg egy kérdés amivel nem nagyon vagyok tisztában:
-Ha én reális környezetben szeretek repülni (idõjárásra gondolok) akkor mit tud nyújtani az environment, mert ahogy láttam abban elõre definiált idõjárást látok, és körülményeket. (remélem érthetõ mire gondolok)
Vagy én látom rosszul és a kettõ dolog kiegészíti egymást?

Hypo
en a randomot szoktam hasznalni legeneralja a texturakat es kesz utana johet fsx, bar en elotte active skyal legeneralom a valos idojarast aztaqn indul fsx

Shortstop
Flight Environmentnek tényleg 15percig kell betöltenie? vagy miután kiválasztottam a témákat installálnom kell vagy egyszerûen mehetek a Launch FSX gombra?

Hypo
FSX hez meg tuti nem jelent meg, epp ezen megy az orjonges a forumon, hogy mindenutt ment a nagy kampany screenshotok millioi aztan meg semmi kezelfoghato......

Hypo
flight1.com

Robez84
Hali!
A Flight Environment-et hol lehetne legjobb áron megvenni, mert érdekelne ez a kieg. Üdv

Ombika
Nah egyik oldalon 64 dodoert lattam ,mashol meg 49-ert! Eleg huzos ar amugy!