Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Más: IVAO-n fõleg felszállásnál hallok egy kianage-hoz hasonló kiejtésû szót az irányítótól,ami nem tudom, hogy micsoda. Miután négy jegyû szám követi, én a reptér tengerszint feletti magasságára gondolok hektopascal-ban. Jó a tipp?<#buck>#buck>
Hát, a kettõ közül a geforce egyértelmûen. Nekem ATI van, mint láthatod, és többet vártam tõle, mint amit tud. NVidiát jobban szeretik a játékok is.
Új gépet vásárolnék, mit javasoltok, milyen videokártyát tegyek bele?
(Ati Radeon PCX HD4850 512MB vagy GeForce PCX9800 1024 M😎, vagy mást ajánlotok?
Official IVAO Member
1: FEX elindit ( en altalaban a favourite spinnert inditom)
random legeneralja a texturakat
2. aztan bezarom fexet
3. fs9 indit create flight, ott beallitom a gepet a repteret
4. aztan en vissza desktop es inditom az active skyt az generalja a valos idojarast es a fex texturait hasznalja, mikor megvan
5. vissza fs9 es repules.
ha nincs active skyod akkor az a lepes helyet fs9 nel real time weahter-t allitasz be, illetve a time and seasont lecsekkolod hogy pontos e ennyi.
fsx es verzional pedig ugye ott fexnek egy interface van ott a main fulnel random generalok de amugy minden ugyan iy megy.
a kerdes hogy az optionsnal neked mi van beallitva
Official IVAO Member
Official IVAO Member
Ha igen, akkor az IVAP panelén a jobb alsó sarokban van egy CONN nevû gomb. Ide meg a leírás alapján bepötyögöd az ID-t,az IVAN pass-ot,stb. aztán CONNECT. És ONLINE felirat a panelen.
megjelenika panel,de semmi konkt vagy valami.
Feltelepitettem az A flight simulator x-et.Majd az ivap 2es kliensét.
Ha jól értem,akkor amikor elindul az FS,akkor kellene egy olyan ablaknak lennie hogy csatlakozás vagy valami.De nincs semmi.maradt minden ugy ahogy volt.
Hiába olvasok leírásokat nem tudom,hogy tudnék a szerverrre csatlakozni...
www.smart-bus.hu
Kicsit mellbevágott, hogy a mérete 4.04GB. Lassan már nemcsak CPU-val nem lehet bírni az FSX-et, de HDD-vel sem.
Egyébként gyönyörû.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Official IVAO Member
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
reinstall.Net Framework
- Install in cleanboot
- Reinstall MS Visual C++ Runtime libraries both 2005 and 2008
- Reinstall MSXML
Telepítettem a Microsoft Flight Simulator X és a végén mikor már majdnem kész ezt írja:
Error 1935.An error occured durring the installation of assembly Microsoft FlightSimulator.SimConnect
publickeyToken="67c714424d61b5b version=10.0.60905.0"type="win32 processorArchitecture="x86". Please refer to help and Support for more information.HRESULT: 0x800736e7.
András
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Lehet vacakolni élsimítással stb., de nálam nemvolt túl nagy jelentõsége. Tehát anizotróp szûrés-ON, élsimítás-ON. A többi beállítás lényegében megegyezik Alert leírásával. Viszont egyértelmû 2 kulcs fontosságú csúszka van a SCENERY COMPLEXITY és az AUTOGEN. Nálam az autogen már elég szépen belenyúlt a teljesítménybe, de nem annyira mint a scenery csúszka.. A scenery complexity kulcsfontosságú beállítás, ez addon scenery esetén !RENGETEG-et! lassított nálam. Ezt normál-ra állítottam. Addon scenery tulajdonképpen maga a probléma rengeteget lassít. Aerosoft Ferihegy-et próbáltam, normál feletti beállításnak értelme nem volt.
A lényeg:
autogen: very dense (dense-re állítva nincs nagy gyorsulás látványban viszont szebb a very dense.)
scenery: normal
Ami még érdekes a TARGET FRAME RATE. Lekorlátoztam 25-re, így neki állt ingadozni 25 alá. Amikor viszont kikapcsoltam unlimited-re, akkor 35-40-rõl ingadozott lefele, de soha nem ment 25 alá!
Így hírtelen ennyi jutott eszembe. + még annyi, hogy csökkentett méretû textúrák fent voltak.
kép1
kép2
nagyon sok repülõ lett letöltve nekem amiket próbáltam a játékhoz adni de mostanra kicsit megkavarodtam õket illetõen. újratelepítés nélkül az eredeti állapotot vissza lehet valahogy állítani?
Az FSX-et kell finoman konfigolni. Pár év és nem lesz ezzel sem gond.
Anno az FS 2004 is pont így döcögött az akkori aktuális gépemen.